You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
να μαζευτούμε να τσοντάρουμε για την εγγύηση...
Σιγά μην τσοντάρω κιόλας... ντου στο ΑΤ και άμεση αποφυλάκιση!
Σιγά μην τσοντάρω κιόλας... ντου στο ΑΤ και άμεση αποφυλάκιση!
πως φαινεται ο χουλιγκανος !!!
τα σκευη μου ...
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
τα σκευη μου ...
Και τα δικά μου φίλτατε...
Τι να έλεγα;;; Να τον απαλλοτριώσουμε;;; Δεν ταιριάζει...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πότε θα πάμε τσάρκα?(dokimazo,Ric Flair,alfistas,deker κλπ)
εγω αναμενω σηματα καπνου.ενημερωστε και ακολουθωΠότε θα πάμε τσάρκα?(dokimazo,Ric Flair,alfistas,deker κλπ)
εδω ειμαι ρε@ DEKER ---- > περίπου στις 5.00 το στρουμφο-όχημα έξω απο την ΣΟΛ με ALARM για αρκετή ώρα... DEKER άμα σε πιάσανε στείλε σημάδια καπνού... να μαζευτούμε να τσοντάρουμε για την εγγύηση...
με φαγατε ολοι σας απο χθες
κ ειμαι κ καλο παιδι,οχι τιποτα αλλο
απορω πως μου βγηκε το ονομα....
μεσα κ εγω για οτι θελετε
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
κ ειμαι κ καλο παιδι
καλάθια...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Να πατε για παρτουζα στην Ελινα ... ξερει ο δοκΠότε θα πάμε τσάρκα?(dokimazo,Ric Flair,alfistas,deker κλπ)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
jo145 αν θες έλα κι εσύ,μια χαρά θα περάσουμε
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Kαλημέρα παραπονιάρηστρακια εμενα δεν θα με παρετε μαζι!
καλησπερες!
Φυσικά και είσαι καλεσμένος
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
να ρωτησω ρε παιδια που ειναι ο ΤΟΞΟΤΗς???Λοιπόν αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο Αλ για τις πολύτιμες πληροφορίες και ξεκινάμε ...
30/ Οκτ/10 Αρχική επίσκεψη στο Private τελικά δεν μπήκαμε μέσα καθώς περάσαμε απο μπροστά και ένα είδαμε το 4-5 μαύρες δεύτερον έχει και ένα καφενείο δίπλα που έτσι και ανοίξεις την πόρτα και μπεις σε μπανίζουν όλοι όσοι είναι στο καφενείο...επόμενη στάση ΤΟΞΟΤΗΣ...συνολικά 7-8 κοπέλες αρκετός κόσμος στο μαγαζί η μαύρη η Αλεξάνδρα πολύ καυλιάρα και αστέρι η κοπέλα...γούσταρε σφαλιάρες στο κώλο και μου έλεγε πιο δυνατά !!!! προσφέρθηκε όλο το φάσμα το υπηρεσιών ( 60 καθώς και 100.oo E) το αφήσαμε για άλλη φορά μιας και έπρεπε να πάμε και αλλού...
ασ δωσει καποιος πληρ. πως παμε
επίσης να ρωτησω αν πήγε κανεις προσφατα στο υπερπαραγωγη μαγαζι (κωλομπαρο στριπτιζαδικο βιζιταδικο και φοβερο σουβλακι απεξω) στο μακροχωρι εξω απο βεροια. να θυμισω οτι ειχα παει αρχες καλοκαιριου και ηταν σουπερ πολλες γκομενες επιπεδου καλου στριπτιζαδικου και προσφερονται ολες οι υπηρεσις. καμμια σχεση με τιποτε στην πολη
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ο Τοξότης είναι γωνία Ελευθερίας(μονόδρομος από την 28ης Οκτωβρίου στους Αμπελόκηπους ξεκινά)με Ακριτών.
Αν πας τη από Λαγκαδά,απέναντι από το παλιό "Παύλου Μελά" στρίψε αριστερά.Στα 300 μέτρα αριστερά είναι πάνω στην Ακριτών.
Πρόσεχε μη πιεις πολύ(τα ποτά δεν είναι και τα καθαρότερα)κατά τ άλλα μια χαρά,ιδίως αν γουστάρεις λίγο "παρακμή"
Αν πας τη από Λαγκαδά,απέναντι από το παλιό "Παύλου Μελά" στρίψε αριστερά.Στα 300 μέτρα αριστερά είναι πάνω στην Ακριτών.
Πρόσεχε μη πιεις πολύ(τα ποτά δεν είναι και τα καθαρότερα)κατά τ άλλα μια χαρά,ιδίως αν γουστάρεις λίγο "παρακμή"
ΡΕ συ μεταξύ μας πες μου ένα μαγαζί απο αυτά με επίπεδο... γιατί το τελευταίο που θυμάμαι στο οποίο και έπαιζαν μουσική δωματίου,πιάνο μιλούσαν γαλλικά όλες οι κορασίδες, δεν πήγαινε καλά και έκλεισε... για αυτό το γύρισαν σε ελαφρολαϊκά - καψούρικα και τα καρότσια σε ρώσικα - ουκρανικά.Πρόσεχε μη πιεις πολύ(τα ποτά δεν είναι και τα καθαρότερα)κατά τ άλλα μια χαρά,ιδίως αν γουστάρεις λίγο "παρακμή"
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δε το είπα για κακό το "παρακμή", ίσα ίσα καλό είναι.ΡΕ συ μεταξύ μας πες μου ένα μαγαζί απο αυτά με επίπεδο... γιατί το τελευταίο που θυμάμαι στο οποίο και έπαιζαν μουσική δωματίου,πιάνο μιλούσαν γαλλικά όλες οι κορασίδες, δεν πήγαινε καλά και έκλεισε... για αυτό το γύρισαν σε ελαφρολαϊκά - καψούρικα και τα καρότσια σε ρώσικα - ουκρανικά.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Έχω ξαναγράψει για τον Τοξότη πιο πίσω,μόνο καλά λόγια έχω να πω.Τα ποτά μόνο είναι πρόβλημα.
Δεν είμαι φαν μαγαζιών σουπερμάρκετ τύπου Σολ.
Δεν είμαι φαν μαγαζιών σουπερμάρκετ τύπου Σολ.