Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
@ DEKER ---- >  περίπου στις 5.00 το στρουμφο-όχημα έξω απο την ΣΟΛ με ALARM για αρκετή ώρα... DEKER άμα σε πιάσανε στείλε σημάδια καπνού...  να μαζευτούμε να τσοντάρουμε για την εγγύηση...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πότε θα πάμε τσάρκα?(dokimazo,Ric Flair,alfistas,deker κλπ)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Θ' αρχίσω τα τηλέφωνα... ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον deker τον σούρναν κάτι σκυλιά και τον συλλαμβάνανε ισχύουν;;;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
@ DEKER ---- >  περίπου στις 5.00 το στρουμφο-όχημα έξω απο την ΣΟΛ με ALARM για αρκετή ώρα... DEKER άμα σε πιάσανε στείλε σημάδια καπνού...  να μαζευτούμε να τσοντάρουμε για την εγγύηση...
εδω ειμαι ρε
με φαγατε ολοι σας απο χθες
κ ειμαι κ καλο παιδι,οχι τιποτα αλλο
απορω πως μου βγηκε το ονομα.... :2funny:
μεσα κ εγω για οτι θελετε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Βρε κωλόμπαρα τσάρκα θα κάνουμε... Ποια Ελίνα; Εκείνη είναι για άλλες φάσεις...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
jo145 αν θες έλα κι εσύ,μια χαρά θα περάσουμε  :)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
στρακια :grin: :grin:  εμενα δεν θα με παρετε μαζι! :tickedoff: :tickedoff:
καλησπερες! :2funny: :2funny: :2funny:

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Λοιπόν αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο Αλ για τις πολύτιμες πληροφορίες και ξεκινάμε ...
30/ Οκτ/10 Αρχική επίσκεψη στο Private τελικά δεν μπήκαμε μέσα καθώς περάσαμε απο μπροστά και ένα είδαμε το 4-5 μαύρες δεύτερον έχει και ένα καφενείο δίπλα που έτσι και ανοίξεις την πόρτα και μπεις σε μπανίζουν όλοι όσοι είναι στο καφενείο...επόμενη στάση ΤΟΞΟΤΗΣ...συνολικά 7-8 κοπέλες αρκετός κόσμος στο μαγαζί η μαύρη η Αλεξάνδρα πολύ καυλιάρα και αστέρι η κοπέλα...γούσταρε σφαλιάρες στο κώλο και μου έλεγε πιο δυνατά !!!! προσφέρθηκε όλο το φάσμα το υπηρεσιών ( :pipa2: 60 καθώς και  :fuck2: 100.oo E) το αφήσαμε για άλλη φορά μιας και έπρεπε να πάμε και αλλού...
να ρωτησω ρε παιδια που ειναι ο ΤΟΞΟΤΗς???
ασ δωσει καποιος πληρ. πως παμε
επίσης να ρωτησω αν πήγε κανεις προσφατα στο υπερπαραγωγη μαγαζι (κωλομπαρο στριπτιζαδικο βιζιταδικο και φοβερο σουβλακι απεξω) στο μακροχωρι εξω απο βεροια. να θυμισω οτι ειχα παει αρχες καλοκαιριου και ηταν σουπερ πολλες γκομενες επιπεδου καλου στριπτιζαδικου  και προσφερονται ολες οι υπηρεσις. καμμια σχεση με τιποτε στην πολη

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο Τοξότης είναι γωνία Ελευθερίας(μονόδρομος από την 28ης Οκτωβρίου στους Αμπελόκηπους ξεκινά)με Ακριτών.
Αν πας τη από Λαγκαδά,απέναντι από το παλιό "Παύλου Μελά" στρίψε αριστερά.Στα 300 μέτρα αριστερά είναι πάνω στην Ακριτών.
Πρόσεχε μη πιεις πολύ(τα ποτά δεν είναι και τα καθαρότερα)κατά τ άλλα μια χαρά,ιδίως αν γουστάρεις λίγο "παρακμή"

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Πρόσεχε μη πιεις πολύ(τα ποτά δεν είναι και τα καθαρότερα)κατά τ άλλα μια χαρά,ιδίως αν γουστάρεις λίγο "παρακμή"
ΡΕ συ μεταξύ μας πες μου ένα μαγαζί απο αυτά με επίπεδο... γιατί το τελευταίο που θυμάμαι στο οποίο και έπαιζαν μουσική δωματίου,πιάνο μιλούσαν γαλλικά όλες οι κορασίδες, δεν πήγαινε καλά και έκλεισε...  :) για αυτό το γύρισαν σε ελαφρολαϊκά - καψούρικα και τα καρότσια σε ρώσικα - ουκρανικά. 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ΡΕ συ μεταξύ μας πες μου ένα μαγαζί απο αυτά με επίπεδο... γιατί το τελευταίο που θυμάμαι στο οποίο και έπαιζαν μουσική δωματίου,πιάνο μιλούσαν γαλλικά όλες οι κορασίδες, δεν πήγαινε καλά και έκλεισε...  :) για αυτό το γύρισαν σε ελαφρολαϊκά - καψούρικα και τα καρότσια σε ρώσικα - ουκρανικά. 
Δε το είπα για κακό το "παρακμή", ίσα ίσα καλό είναι.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Άντε γιατί ανησύχησα ... πλάκα πλάκα θα ήταν ενδιαφέρων ένα γκάλοπ για τα μαγαζιά όπου θα ψήφιζαν τα μέλη για τα μαγαζιά...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έχω ξαναγράψει για τον Τοξότη πιο πίσω,μόνο καλά λόγια έχω να πω.Τα ποτά μόνο είναι πρόβλημα.
Δεν είμαι φαν μαγαζιών σουπερμάρκετ τύπου Σολ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom