Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Και η μαυρούκα μια χαρά είναι αλλά τα ποτά δεν πίνονται ρε γμτ

alexisthess

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν δοκίμασα άλλη γιατί θα έβγαινα εκτός προυπολογισμού. :)
Για τα ποτά δεν ξέρω επειδή πάντα σε τέτοια μαγαζιά προτιμώ ουισκάκι με μπόλικη coca cola για να είμαι σίγουρος φίλε μου.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Μπαρ για... όλα τα γούστα
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010, 13:30

Κρυφά δωμάτια για... ιδιαίτερες στιγμές προσέφερε σε καλούς και γενναιόδωρους πελάτες γνωστό μπαρ της Θεσσαλονίκης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να απολαύσουν, εκτός από ποτό και χορό, και άλλες υπηρεσίες από καλλίγραμμες κοπέλες, αρκεί να το ζητούσαν από τους υπευθύνους του καταστήματος.

Ύστερα από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν στο κέντρο χθες το βράδυ άνδρες του Τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ανακάλυψαν ότι πίσω από το μπαρ υπήρχαν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, όπου κοπέλες από όλες τις χώρες της Ευρώπης προσέφεραν ερωτικές υπηρεσίες. Συνελήφθη ένας 45χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος κατηγορείται για μαστροπεία και παράνομη κατοχή όπλων, αφού στο γραφείο του βρέθηκαν μια πτυσσόμενη ξύλινη ράβδος και ένα μεταλλικό ρόπαλο. Την ώρα της έρευνας των αστυνομικών, στο κατάστημα βρισκόταν και μια 33χρονη, η οποία συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων, καθώς παρείχε ερωτικές υπηρεσίες χωρίς να είναι κάτοχος των απαιτούμενων αδειών και χωρίς να υποβάλλεται τακτικά στις απαραίτητες ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις.

Την κατηγορία της μαστροπείας αντιμετωπίζει και η 28χρονη ιδιοκτήτρια του μπαρ, η οποία διαφεύγει τη σύλληψη.

ξερει κανεις περι τινος προκειται??? στο zougla.gr το βρηκα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Eμένα εκεί πήγε το μυαλό μου,μπορεί να κάνω και λάθος
Θα δείξει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
που να ξερω....ωραριο ισως.αλλα σβηνουν την ταμπελα απ'εξω μετα απο καποια ωρα.πηγες τελικα ή μονο απ'εξω περασες?
πηγα κ εβγαιναν ολοι εκεινη την ωρα....
χθες παλι 4 παρα περασα κ ενας στην πορτα μου ειπε σε λιγο κλεινουμε
ελεος ρε πουστη
αν δουλευει καποιος πως θα παει να μπαλαμουτιασει?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μπαρ για... όλα τα γούστα
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010, 13:30

Κρυφά δωμάτια για... ιδιαίτερες στιγμές προσέφερε σε καλούς και γενναιόδωρους πελάτες γνωστό μπαρ της Θεσσαλονίκης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να απολαύσουν, εκτός από ποτό και χορό, και άλλες υπηρεσίες από καλλίγραμμες κοπέλες, αρκεί να το ζητούσαν από τους υπευθύνους του καταστήματος.

Ύστερα από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν στο κέντρο χθες το βράδυ άνδρες του Τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ανακάλυψαν ότι πίσω από το μπαρ υπήρχαν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, όπου κοπέλες από όλες τις χώρες της Ευρώπης προσέφεραν ερωτικές υπηρεσίες. Συνελήφθη ένας 45χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος κατηγορείται για μαστροπεία και παράνομη κατοχή όπλων, αφού στο γραφείο του βρέθηκαν μια πτυσσόμενη ξύλινη ράβδος και ένα μεταλλικό ρόπαλο. Την ώρα της έρευνας των αστυνομικών, στο κατάστημα βρισκόταν και μια 33χρονη, η οποία συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων, καθώς παρείχε ερωτικές υπηρεσίες χωρίς να είναι κάτοχος των απαιτούμενων αδειών και χωρίς να υποβάλλεται τακτικά στις απαραίτητες ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις.

Την κατηγορία της μαστροπείας αντιμετωπίζει και η 28χρονη ιδιοκτήτρια του μπαρ, η οποία διαφεύγει τη σύλληψη.

ξερει κανεις περι τινος προκειται??? στο zougla.gr το βρηκα
λες να το εκλεισαν οντως προχθες?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εμένα με τα έχουν μαζεμένα από άλλες φορές...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ ακομα ερχεσαι εκει που λεγαμε....
να το κλεισεις μια μερα με αλλους απο δω μεσα κ μετα να κανουμε τσαρκες....
θα γινει τρελος χαβας

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Θα πάρω τον Alfi, τον Ric και τον House και θα πεταχτούμε... Καλά μετά...

Εγώ πάντως έχω κλείσει Κούγια για δικηγόρο! Και μια μάντρα να πηδάμε μαζί...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Θα πάρω τον Alfi, τον Ric και τον House και θα πεταχτούμε... Καλά μετά...

Εγώ πάντως έχω κλείσει Κούγια για δικηγόρο! Και μια μάντρα να πηδάμε μαζί...
μη σε νοιαζει η μαντρα,θα βρυμε κατι αλλο για πηδημα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι