House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Να φανταστώ ότι πήγατε με τον παππούλη?
Να φανταστώ ότι πήγατε με τον παππούλη?
μλκ δοκιμαστη κανονισε να μου κρυφτεις παλι
την Τριτη το βραδυ ειχε μια καινουρια απο Σιβηρια,μελαχρινη κορμαρα με σχετικα καλο προσωπο.αλλα αυτη μου ειπε ειναι μεταγραφη απο το platinum.δεν ειπε κατι για Ροδο και δε θυμαμαι και τ'ονομα της γιατι την εδιωξα γρηγορα επειδη με εκνευρισε.δεν ξερω αν λεμε την ιδια.ροζ σετακι φορουσε...μια απο τις καλυτερες κοπελες που ειδα σε κωλομπαρο ηταν προχτες στο σολ ...Ηρα μου ειπε ρωσιδα ..ηρθε απο ροδο ..φοβερο σωματακι πολυ γλυκια ...μελαχρινη ...δεν νομιζω ομως να κανει πολλα ......πατσινο την εχεις υποψην σου μηπως ??
ας πουμε οτι ημουν προς τη δυτικη πτερυγα οπως μπαινεις......την κερασες εσυ??μαλακισμενη εντελως ειναι αλλα κορμαρα πραγματι..ναι αυτη ειναι ...που καθοσουν ρε φιλε ....και γω εκεινη την μερα ημουν
οσο δε την εκτιμησα στα μπουρδελα τοσο αρχιζω να την εκτιμαω στο Σολ.εκει ηταν παλι χθες και παει καλα νομιζω....deker πηγες ακομα???20 το απλο πριβε και κανει και 50ε και 100ε σαμπανιζε πριβε ....τελικα η χριστινα επαιξε στο σολ;πηγε κανεις απο τους ειδημονες;κανει τιποτα εκει;τι τιμες εχει;....
προχθες περασα κ ειπα να παω,κυριακη αλλα στις 4.20 ηταν κλεισταοσο δε την εκτιμησα στα μπουρδελα τοσο αρχιζω να την εκτιμαω στο Σολ.εκει ηταν παλι χθες και παει καλα νομιζω....deker πηγες ακομα???20 το απλο πριβε και κανει και 50ε και 100ε σαμπανιζε πριβε ....
απο κει και περα οι καινουριες οι υπολοιπες μαλλον ειναι για τον μπουλο.δεν ξερω απο που νομιζουν οτι ηρθαν και που νομιζουν οτι ηρθαν αλλα καποιος πρεπει να τους εξηγησει οτι δεν γινεται να προσβαλουν τους πελατες οταν τους αρνουνται 2ο ποτο ή οταν πανε να τους πιασουν τον κωλο.
ουτε καθυστερημενα ειμαστε ουτε χαρη μας κανουν.τελικα τωρα αρχιζω να καταλαβαινω γιατι αντεχουν και επιβιωνουν εκει μεσα κατι γυναικες σα τη Μαριζα,την Αννιτα ή την Λια
τελοσπαντων ας το θεωρησουμε τυχαιο γεγονος και οτι δε θα γινει μοδα στο Σολ γιατι χαλαει την εικονα του μαγαζιου...