You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
χθες στο ΣΟΛ ανακαλυψα καινουριο αστερι....
Τζινα απο Δανια(ειναι κολλητη φιλη της Φρατζεσκας).ξανθια milf,λιγο σπασμενη φατσα αλλα βελουδινη κορμαρα και κωλαρα.μικρο βυζι αλλα μεγαλη πεταχτη ρωγα σαν κερασι.πολυ καλη στην παρεα και στο πριβε.την πηρα για ενα απλο των 20ε το οποιο τιμησε και με το παραπανω.εντυπωση μου εκανε επισης ο καθαρος ευωδιαστος κωλος της διοτι ως γνωστον......δεν εχασα την ευκαιρια να χωσω τη μουρη μου εκει μεσα...
επεξε κανας φραπες ??? γενικα ακομα δεν εχω παρει απαντηση ποιες απο ολες κανουν κατι παραπανω στο πριβε ...εκτος βεβεαια απο σασα ...γενικα δισταζω για πριβε σε αυτο το μαγαζι ...μου φαινετε μουφα
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
σχεδον ολες κανουν απ'ολα....αφου στο λενε καθαρα μετα απο κανα δυο ποτα.....παμε για 50ε να σου κανω πιπα και 100ε γαμησι.επεξε κανας φραπες ??? γενικα ακομα δεν εχω παρει απαντηση ποιες απο ολες κανουν κατι παραπανω στο πριβε ...εκτος βεβεαια απο σασα ...γενικα δισταζω για πριβε σε αυτο το μαγαζι ...μου φαινετε μουφα
αν τις ρωτησεις εσυ ευθεως για γαμησι πιθανον να σου πουνε οτι δεν πανε με ολους,διαλεγουν αυτες και μονο οταν θελουν και διαφορες μαλακιες.
επισης αυτες που πανε μονο για απλο πριβε των 20ε τυπου στριπτηζ σου το ξεκαθαριζουν απο την αρχη(ετσι ηταν η Φρατζεσκα για παραδειγμα)
στο πριβε ΔΕΝ παει καθολου η Λικα,η Μαριανα και η Λιτσα απ'αυτες που θυμαμαι τωρα.
σχεδον ολες οι υπολοιπες πανε και κανουν τουλαχιστον πιπα.
η Μαριζα,η Λια,η Ιωαννα με το απιστευτο κωλαρακι,η Μαρινα,η καινουρια η Αννα,η Αναστασια και δε θυμαμαι ποιες αλλες,γαμιουνται σιγουρα γιατι μου εχουν προσφερθει ευθεως για κατι τετοιο....
απο κει και περα κι εγω το θεωρω υπερβολικο να δωσεις 100ε για να γαμησεις εκει μεσα αλλα οπως την βρισκει ο καθενας....
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
ναι ειναι οντως πολλα και δεν αξιζει σιγουρα ..αλλα ειναι αλλο να σου προσφερουν και αλλο να το κανεις ..που ξερεις αν οντως θα σου κανουν ααυτα που υποσχονται η για ποση ωρα ?? εγω δεν τις ςμπιστευομαι παντως ..γι αυτο ρωταω αν καποιος εχει εμπειρια προσωπικη για να μας πει ...οχι τι υποσχονται ...
Την Νάστα την πήρα εγώ την προηγούμενη Δευτέρα. Για κουβεντα καλή είναι, πέρα απτό ότι βρωμούσε αλκοολ ήδη απτις 1 οταν πήγα. Το πριβε των 20, κράτησε 10λεπτά(ένας χορός υποτίθεται). Γενικά λίγο βιαστική κ μηχανικά τα κάνει όλα. περίμενα κάτι καλύτερο. Σώμα πάντως έχει ωραίο με τις βυζάρες τις.
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Το "Τσεχακι" (Αλβανιδα) παντως τον γυαλιζει τον λουτσο μεσα με 50$ .Πολυ καλο value for money. Η Ναστα (Ελληνιδα) μεσα τι κανει? ξερει κανενας συναγωνιστης? την εχει παρει κανεις?
50 μονο για στοματακι ειναι καλο value for money ? τοσο καλη ειναι ? ποση ωρα καθετε ? ..παντως μαρεσει η συγκεκριμενη
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Al Pacino,Teris και λοιποί παίχτες συγχαρητήρια μάγκες μου που κρατάτε ζωντανό κι αυτό το θρεντ. ;)
Θα χρειαστώ τα φώτα σας αν εκδράμω καμιά μέρα αλλά μάλλον για καμιά παρακμή με κόβω να πηγαίνω,όχι sol
Εγώ θα σε πάω...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Εγώ θα σε πάω...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κι εμείς σε αγαπάμε Κωστάκη
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μετά από πάρα πολύ καιρό(5 χρόνια)ξαναπήγα σε κωλόμπαρο(α).
Ξεκινήσαμε με φίλο-μέλος κατά τις 22.30(τρομάρα μας) απ το Αμόρε στις αρχές της Λαγκαδά.
1-2 πελάτες,2-3 κοπέλες,το τζέρτζελο πιθανότατα γίνεται πιο μετά.Το μαγαζί απ ότι άκουσα
συνδυάζει Ρωσίδες και μαυρούκες μετά "καβάτζας" σε κοινή θέα
Μετά σύνορα Νεάπολης Πολίχνης στο Βενιέρε(παλιά είχα πετύχει αματεράκι Βουλγάρα για εκτός)
με 1 Ρωσίδα 30+ κατά τις 23.00.Ένα ποτό και φύγαμε,πελάτης άλλος κανένας.
Βουρ για Αμπελόκηπους στην παλιά Αμβροσία,τώρα Lava.Kαλοφτιαγμένο μαγαζί με σχετικά ωραία τεμάχια.
Παρείστικο σχετικά κλίμα(γνωστοί και φίλοι).Οι κοπέλες εναλλάσονται μέσω-έξω στο bar.
2 Βουλγάρες,η μία αξιόλογη,μια που ψιλορωσόφερνε και μια Ελληνίδα μιλφ.
Ποτό 6 και πελάτη και κοπέλας.
Μετά επίσκεψη στον ιστορικό Τοξότη,τέρμα Ελευθερίας.όπως το άφησα πριν 5 χρόνια και αυτό δεν είναι κακό.
Μαύρη,2 αλβανίδες,1 Ουκρανή,1 Ελληνίδα(?).Περάσαμε ωραία."Ποτά" (5-10 αν θυμάμαι καλά)
Σερβις τα πάντα όλα ανάλογα αν θες θέα ή όχι.
Ξεκινήσαμε με φίλο-μέλος κατά τις 22.30(τρομάρα μας) απ το Αμόρε στις αρχές της Λαγκαδά.
1-2 πελάτες,2-3 κοπέλες,το τζέρτζελο πιθανότατα γίνεται πιο μετά.Το μαγαζί απ ότι άκουσα
συνδυάζει Ρωσίδες και μαυρούκες μετά "καβάτζας" σε κοινή θέα
Μετά σύνορα Νεάπολης Πολίχνης στο Βενιέρε(παλιά είχα πετύχει αματεράκι Βουλγάρα για εκτός)
με 1 Ρωσίδα 30+ κατά τις 23.00.Ένα ποτό και φύγαμε,πελάτης άλλος κανένας.
Βουρ για Αμπελόκηπους στην παλιά Αμβροσία,τώρα Lava.Kαλοφτιαγμένο μαγαζί με σχετικά ωραία τεμάχια.
Παρείστικο σχετικά κλίμα(γνωστοί και φίλοι).Οι κοπέλες εναλλάσονται μέσω-έξω στο bar.
2 Βουλγάρες,η μία αξιόλογη,μια που ψιλορωσόφερνε και μια Ελληνίδα μιλφ.
Ποτό 6 και πελάτη και κοπέλας.
Μετά επίσκεψη στον ιστορικό Τοξότη,τέρμα Ελευθερίας.όπως το άφησα πριν 5 χρόνια και αυτό δεν είναι κακό.
Μαύρη,2 αλβανίδες,1 Ουκρανή,1 Ελληνίδα(?).Περάσαμε ωραία."Ποτά" (5-10 αν θυμάμαι καλά)
Σερβις τα πάντα όλα ανάλογα αν θες θέα ή όχι.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Μετά από πάρα πολύ καιρό(5 χρόνια)ξαναπήγα σε κωλόμπαρο(α).
Και μάχιμο ρεπορτάζ... στην πρώτη γραμμή της δημοσιογραφίας! (Λέμε τώρα!)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Παρέα next time να υποθέσω?Και μάχιμο ρεπορτάζ... στην πρώτη γραμμή της δημοσιογραφίας! (Λέμε τώρα!)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Βγήκε στα ξαφνικά ρε συ.Όποτε ξαναπάμε ευχαρίστωςΚαι αυτή αν με θέλατε αλλά δεν είχα κλήση! Κε. Σάντος φροντίστε να φορέσω φανέλα βασικού και εγώ την επόμενη φορά!