House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Και που να δείτε τι χαμός γίνεται στην κοντινή επαρχία.Άρμεγμα κανονικό(ρεπορτάζ από γνωστή μου εργαζόμενη σε κωλόμπαρο)
επρεπε να πας,εχασες το σοου.μαυρες ειχε καμια 3 χθες εκ των οποιων η μια ειναι πραγματικο θηριο.ψηλη,κωλαρα,βυζαρα,πραγματκα θεαματικη αλλα δεν εχουμε γνωριστειελα ρε, και εγω σκεφτομουν να παω εχθες, αλλα λογω πρωινου ξυπνηματος σημερα δεν εκατσε. εχω καιρο να παω κ θελω να δω ποιες καινουριες κοπελες ηρθαν. Καλη ακουγεται αυτη η Ναστα, κατι σε πολυ πληθωρικο δε θυμαμαι να ειχε.ειδες καμια καλη μαυρη μηπως αλ; μαλλον απο Δευτερα ομως θα παω γιατι ΣΚ θα γινει ο χαμος
πα-σα δε θα περασεις καλα.κοσμος,στριμωξιδι βιαστικες οι γκομενες.καθημερινη ειναι καλυτερη αλλα βεβαια ειναι λιγοτερες κοπελες.η Πεμπτη ειναι μια καλη μερα.χθες ειχε γυρω στις 18 γυναικες οπως τις μετραω τωραεγω, εχω παει συνολο μονο 3 φορες, και αυτο πριν κατι μηνες, τοτε ειδα 2-3 μαυρες λεπτες κοντουλες, μια με ραστα, δεν μου καναν ιδιαιτερη εντυπωση, αν και γουσταρω μαυρες. Προτινεις το ΣΟΛ για ΠΣΚ; ειναι ξενερα αμα εχει τοσο πολυ κοσμο, ασε που θα βιαζονται κ οι κοπελες φανταζομαι, βεβαια μεσοβδομαδα που πηγα ειχε μονο καμια 10 κοπελες...Αν πας κατα της 11-12 που ειναι χαλαρα ακομα το ΠΣΚ λεει; φανταζομαι τα σοου ξεκινανε αργοτερα
ημουν αποψε στο ΣΟΛ....λοιπον αγορια μου υπαρχουν δυο ενδεχομενα....
ή η οικονομικη κριση ειναι παραμυθι ή πλεον ειναι παρα πολλοι οι ανεργοι και σκοτωνουν την ωρα τους στα κωλομπαρα.μπηκα 2 παρα ειχε καμια 70 ατομα μεσα....και μπαινανε και μπαινανε και μπαινανε....γεμισε το μαγαζι,δεν ειχαν που να τους βαλουνε.ειναι καμια αργια αυριο???
στιγμιοτυπο ανεπαναληπτο.....εχει παρεα με μπατσελορ.ανεβαινει στη σαλα η Κριστυ και κανει στριπτηζ.ανεβαζει και το γαμπρο ομως,τον γδυνει σιγα σιγα και τον αφηνει ξεβρακωτο εντελως με τα αρχιδια πεταμενα εξω!!!ολο το μαγαζι κοιτουσε τα παπαρια του τυπου ενω η Κριστυ συνεχισε να του κωλοτριβεται.δεν εχω ξαναδει τετοιο σκηνικο
εγω ασχοληθηκα με τη Ναστα.μελαχρινη,γυρω στα 30,Ελληνιδα λεει με τρομερες φυσικες μεγαλες βυζαρες,πολυ καλη στην παρεα και ανεκτικη σε χουφτωματα σε κωλο μουνι και βυζοθυελλα μες τα μουτρα σου.πιθανον να την παρω πριβε την αλλη φορα...
βλεπω εισαι πολυ παρατηρητικος!ημουν και γω στο σκηνικο ...πρεπει να ηταν γαμπρος σε μπατσελορ ο τυπος ..παντος περιεργο οτι δεν του σηκωθηκε ....και γω κερασα την ναστα χτες αλλα δεν μου αρεσε ..επισης μια καινουρια αντζελικα καλο κορμακι αλλα πολυ γειασου ...πρεπει να κανει πολλα παντος αν την ταισεις ...κορυφαιο επισης η σασα εχει παει σε 2 παιδια και τους μαλακιζει στο μπαρ ταυτοχρονα εχοντας τα βγαλει ολα η ιδια ..στην διαρκεια το ποδι της ηταν στον που..ο μου ....βεβαια τα παιδια μετα ουτε καταλαβαν τι πληρωναν αλλα ειναι αλλο θεμα ...
αυτη ειναι καινουργια και Τσεχα απ'οτι μου ειπε.δε θυμαμαι ονομα αλλα ειναι πολυ γλυκεια κοπελιτσα.χθες θα την κερνουσα αλλα δε μου ηρθε,ηταν απασχολημενη.μια μικρουλα κοντουλα που φορουσε καρω φουστιτσα χτες και που και που κανει στριπτιζ πως την λενε ?? μαρεσει φατσικα αλλα δεν εχει ερθει ποτε να μου μιλησει ... αυτη που εγδυσε το γαμπρο επισης κερασα ενα ποτο ..δουλευε λεει στο baby o αθηνα και μαλλον θα ξανακατεβει ...καλο σωματακι αλλα δεν λεει και πολλα
για οδο Αφροδιτης να φευγεις καρφι σε βλεπω...Θα χρειαστώ τα φώτα σας αν εκδράμω καμιά μέρα αλλά μάλλον για καμιά παρακμή με κόβω να πηγαίνω,όχι sol
όχι ρε δε μιλάω για τέτοια παρακμήγια οδο Αφροδιτης να φευγεις καρφι σε βλεπω...
προπονημενο σε βλεπω στο τρεξιμο....μπηκα χτες στο ονειρο να δω τι παιζει . κατα τις 3 ...ερημια ...μολις με ειδαν κατι ψιλομπαζογκομενες με πηραν στο κυνηγι αλλα δεν τους εκατσα ...
επρεπε να πας,εχασες το σοου.μαυρες ειχε καμια 3 χθες εκ των οποιων η μια ειναι πραγματικο θηριο.ψηλη,κωλαρα,βυζαρα,πραγματκα θεαματικη αλλα δεν εχουμε γνωριστει
τη Μαρια απο Αρμενια και την Ελληνιδα Ναστα τις εχω κερασει.μου αρεσαν και οι 2 αλλα δε πηγαμε πριβε.η Ανιτα ειναι ενα μονιμα σουρωμενο λεσι,δε τη θελω καθολου.φιλε al, χθες ημουν sol, και μου αρεσαν η μαρια απο αρμενια, η αννιτα και η βυζαρου ελληνιδα αλλα αυτη ηταν απασχολημενη και δεν μου ηρθε,,τι λες γι αυτες ..?? εχουν και οι 2 κωλαρες ..τις εχεισ παρει κανα πριβε..?? επισης ηρθε και μου εφερε την μουνα της και η γιουλη και μια μπαργουμαν απο κει μου ελεγε παρτην για πριβε και θα σε ξεζουμιξει..τις προμοταρουν οι μπαργουμαν λες..??
ποια μπαργουμαν σου την προμοταρε ?? να υποθεσω η μελαχρινη κοντουλα χαριτωμενη ?? πως ειναι αυτη η Γιουλη ?? γιατι δεν την ξερω ???