You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)
mpaklavas20
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μάγκες τα κωλόμπαρα στην αφροδίτης κι εκεί γύρω είναι πιό οικονομικά από άλλα; ξέρω πως από ποιότητα 0 αλλά είναι λύση όταν υπάρχει οικονομικό στένεμα;;;
προσωπικη αποψη παντα,αν εχεις οικονομικη στενοτητα τραβα βαρδαρη μερια,δωσε ενα 30ρι, γαμα σαν ανθρωπος και ολα καλα. τι το θες τωρα να τρεχεις στις μουμιες? και φιξ τιμη δεν υπαρχει, και καμμια φολα μπορει να φας και να ξενερωσεις, και δεν θα εχεις και την ανεση σου. η τιμη ειναι θεμα σχετικο,θελει παζαρι και διευκρινισεις οτι δεν θα χρεωσουν ποτα κτλ κτλ.ειδικα αν εισαι νεος στο σπορ δεν το προτεινω καθολουμάγκες τα κωλόμπαρα στην αφροδίτης κι εκεί γύρω είναι πιό οικονομικά από άλλα; ξέρω πως από ποιότητα 0 αλλά είναι λύση όταν υπάρχει οικονομικό στένεμα;;;
mpaklavas20
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
προσωπικη αποψη παντα,αν εχεις οικονομικη στενοτητα τραβα βαρδαρη μερια,δωσε ενα 30ρι, γαμα σαν ανθρωπος και ολα καλα. τι το θες τωρα να τρεχεις στις μουμιες? και φιξ τιμη δεν υπαρχει, και καμμια φολα μπορει να φας και να ξενερωσεις, και δεν θα εχεις και την ανεση σου. η τιμη ειναι θεμα σχετικο,θελει παζαρι και διευκρινισεις οτι δεν θα χρεωσουν ποτα κτλ κτλ.ειδικα αν εισαι νεος στο σπορ δεν το προτεινω καθολου
αν είναι έτσι,τότε ναι,1000 φορές βαρδάρη. θενξ για την ενημέρωση αδερφέ ;)
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
τετοιες εχει πολλες το θεμα ειναι να υπαρχει και καμια ομορφουλα ....πηγα 2-3 φορες τελευταια ..τα ιδια προσωπα πανω κατω ,,Το κακο ειναι οτι δισταζω για πριβε γιατι δεν ξερω τι κανει η καθεμια ..μην δωσω 50 για στριπτιζ ..ξερει κανεις ποιες δινουν σιγουρα καλαμακι ??
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
εχουμε και λεμε.....πηγε κανεις τελευτεα σολ; εχει ερθει καμια καινουρια κοπελα; ψαχνω κατι σε BBW
καινουργιες ειναι
- μια Ελληνιδα νεαρη βυζαρου με κωλαρα αλλα πολυ σκυλοφατσα
-μια Αννα Σιβηρεζα,ωραιο κορμι και κωλαρα αλλα σπασμενη φατσα
-Μαρια αρμενισσα.επισης προστυχη ξανθια με κωλαρα και ωραια βυζια
-ενα νεαρο μελαχρινο ομορφο τσεχακι
-και μερικες μαυρες
απο το μαγαζι εφυγαν....
-η Φραντζεσκα(εδω κλαιμε ολοι νομιζω)
-η Ρωσσιδα Βανεσσα(στο καλο να παει δε την ηθελα καθολου)
-η Αννα η Σιβηρεζα(εδω κλαιω εγω γιατι με ενα 20αρικο καθαριζα στο στομα της)θα τη θυμαμαι παντα
-οι δυο μελαχρινες αδερφες απο Λετονια
-καποιες απο τις παλιες μαυρες
παραμενουν ως ειχαν....
-η θεα Λευκορωσσιδα Σασα
-η επισης Λευκορωσσιδα Ελενη
-η Ελληνιδα Λιτσα με το μονιμα σηκωμενο φρυδι
-η Ελληνιδα(?) milf Μαριαννα
-οι ρωσσοποντιες παντος τυπου....Λια,Μαριζα,Λικα,Μαρινα,Γιουλη,Αναστασια,Αννιτα,Τεα
και κανα δυο σιγουρα θα μου ξεφευγουν αυτη τη στιγμη....
ενημερωμενο σε βλεπω. Δεν εχω παει πολλες φορες στο μαγαζι, αλλα με την μια αδελφη απο Λετονια γνωριστηκα. Ηταν η πιο ξενερωτη εκει μεσα με διαφορα. Ηρθαν αρκετες με κωλαρες! ωραια, θα τσεκαρω... Σημερα λες θα εχει πολυ κοσμο; εχω παει μονο μεσοβδομαδα μεχρι τωρα...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Κυριακη ειναι καλη μερα.εγω πηγαινω πολλες φορες Κυριακη.Πα-Σα γινεται ο κακος χαμος εκει μεσα....δε βγαζεις γουσταενημερωμενο σε βλεπω. Δεν εχω παει πολλες φορες στο μαγαζι, αλλα με την μια αδελφη απο Λετονια γνωριστηκα. Ηταν η πιο ξενερωτη εκει μεσα με διαφορα. Ηρθαν αρκετες με κωλαρες! ωραια, θα τσεκαρω... Σημερα λες θα εχει πολυ κοσμο; εχω παει μονο μεσοβδομαδα μεχρι τωρα...
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
pacino την Βανεσσα την πετυχα στο αμορε την παρασκευη νομιζω ...μαζι με μια αλλη ξεκωλη καναν οργια ...ειχαν παρει μια παρεα και τους ειχαν τρελανει στα λεσβιακα κλπ ..καθομουν 1 μετρο μακρια και ειχα παθει πλακα ..πολυ προστυχες γκομενες λεμε ..εγω τελιωσα στο χερακι μιας μαυρουλας ονοματι κριστινα ...καλουτσικη αλλα πινει γρηγορα η πουτανα ...
για τις μπαργουμαν του sol τι εχετε να πειτε ?? εχει κανει κανεις τπτ ποτε ??
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
μηπως γυρισε στο ΑΜΟΡΕ και η Αννα η Σιβηρεζα με τα σγουρα μαλλια??pacino την Βανεσσα την πετυχα στο αμορε την παρασκευη νομιζω ...μαζι με μια αλλη ξεκωλη καναν οργια ...ειχαν παρει μια παρεα και τους ειχαν τρελανει στα λεσβιακα κλπ ..καθομουν 1 μετρο μακρια και ειχα παθει πλακα ..πολυ προστυχες γκομενες λεμε ..εγω τελιωσα στο χερακι μιας μαυρουλας ονοματι κριστινα ...καλουτσικη αλλα πινει γρηγορα η πουτανα ...
Mια φορα η ξανθια μπαργουμαν Κατριν βγηκε εξω,εκατσε στον διπλανο μου καναπε με πελατη ο οποιος της πεταξε και την κωλαρα απ'εξω και την πασπατευε.προφανως αυτος πηγαινε μονο γι'αυτην.αλλα πριβε δεν εχω δει καμια να πηγαινει
μεχρι και η Σοφια απο τοτε που εγινε μπαργουμαν δεν ξαναπατησε στο πριβε,την παρακαλουσα κανα δυο φορες να παμε....για να απολαυσω το βελουδινο κωλαρακι της
treliaris82
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κατι ασχετο,γνωριζει κανεις τι παιζεται στο R.P στην αρχη της Αιγαιου ?
Διαβασα οτι δεν ειναι κωλο/ρο και οτι μαζευονται εκει μεσα βιζιτες αλλα ξερει κανεις αν μπορουμε να φορτωσουμε τιποτα απο εκει? Η θα παμε και θα μας φανε λαχανο ???
Α ρε Γερμανια που εισαι ????
Συναγωνιστή και εγώ ρώτησα τις προάλλες για το P.R. Δεν ξέρω τι μαγαζί είναι, κανά δυο φορές που πέρασα απέξω πάντως είδα ένα καλό μωρό (διαφορετικό και τις 2 φορές) αλλά δεν είχε ψυχή από κόσμο (όσο φαινόταν τουλάχιστον). Αν εξακριβώσει κάποιος τι ΑΚΡΙΒΩΣ μαγαζί είναι ας μας δώσει και μας τα φώτα του
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Αν και τελευταία έχω αραιώσει απο το συγκεκριμένο σπορ , προχθές αποφάσισα να βγώ μια βόλτα να δω τί παίζει σε μαγαζιά της ανατολικής περιφέρειας ...
Πρώτη στάση στο Νέκταρ ... ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ , η ποιότητα μέτρια , ίσως καλύτερη απο παλιότερα , οι τύπισες εκεί προσπαθούν να σε ξεγελάσουν χρεόνωντάς σου διπλά ή και περισότερα ποτά απο αυτά που ήπιες - κέρασες . Με ένα ποτό λοιπόν και 2 κερασμένα , η μπαργούμαν (πολύ καλό πάντως !) μου ζητάει 56 ευρώ !!!!! , ρωτώντας μάλιστα για επιβαιβαίωση τη κοπέλα που κέρασα ! άφησα λοιπόν 26 ευράκια κι αν έχετε πρόβλημα φωνάξτε μου το αφεντικό (με τον Αντώνη γνωριζόμαστε φατσικά) , η τύπισα σα να ντράπηκε και κούνησε καταφατικά το κεφάλι της .... (όνομα κοπέλας που κέρασα : Ελένη ....Ρωσίδα που χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να σε καβ..!)
Δεύτερη στάση Εδεμ.... Καμία σχέση , όμορφα κορίτσια , χαμηλός μέσος όρος ηλικίας , καλή ατμόσφαιρα , 2 μπύρες και 2 κερασμένα , σύνολο 40 ευρώ ! (απο 15-20` κάθε ποτό της κοπέλας ) !
Πρώτη στάση στο Νέκταρ ... ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ , η ποιότητα μέτρια , ίσως καλύτερη απο παλιότερα , οι τύπισες εκεί προσπαθούν να σε ξεγελάσουν χρεόνωντάς σου διπλά ή και περισότερα ποτά απο αυτά που ήπιες - κέρασες . Με ένα ποτό λοιπόν και 2 κερασμένα , η μπαργούμαν (πολύ καλό πάντως !) μου ζητάει 56 ευρώ !!!!! , ρωτώντας μάλιστα για επιβαιβαίωση τη κοπέλα που κέρασα ! άφησα λοιπόν 26 ευράκια κι αν έχετε πρόβλημα φωνάξτε μου το αφεντικό (με τον Αντώνη γνωριζόμαστε φατσικά) , η τύπισα σα να ντράπηκε και κούνησε καταφατικά το κεφάλι της .... (όνομα κοπέλας που κέρασα : Ελένη ....Ρωσίδα που χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να σε καβ..!)
Δεύτερη στάση Εδεμ.... Καμία σχέση , όμορφα κορίτσια , χαμηλός μέσος όρος ηλικίας , καλή ατμόσφαιρα , 2 μπύρες και 2 κερασμένα , σύνολο 40 ευρώ ! (απο 15-20` κάθε ποτό της κοπέλας ) !
treliaris82
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τα μαγαζιά (Εδέμ κλπ) είναι ανοιχτά όλη μέρα ή μόνο βράδυ;
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Τα μαγαζιά (Εδέμ κλπ) είναι ανοιχτά όλη μέρα ή μόνο βράδυ;
Οι κοπέλες πιάνουν δουλειά κατά τις 23:00 και φεύγουν κατα τις 5:00 εκτός Παρασκευή-Σάββατο κατά τις 7:00
dorita
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στο Εδεμ 23 00 ειναι μονο το αφεντικο,τις προαλλες πηγα στης 00 30 και ακομα αλλαζαν τα κοριτσια κατα της 1 + ειναι καλη ωρα για αυτα τα μαγαζια ωστε να ειναι ολα τα μωρα στην πιστα.Οι κοπέλες πιάνουν δουλειά κατά τις 23:00 και φεύγουν κατα τις 5:00 εκτός Παρασκευή-Σάββατο κατά τις 7:00
Σαν ποιοτητα γυναικων(ομορφια) πολυ καλη (ρουμανια,βουλγαρια,ρωσια),αλλα σαν μαγαζι δεν λεει πολλα.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
ημουν αποψε στο ΣΟΛ....λοιπον αγορια μου υπαρχουν δυο ενδεχομενα....
ή η οικονομικη κριση ειναι παραμυθι ή πλεον ειναι παρα πολλοι οι ανεργοι και σκοτωνουν την ωρα τους στα κωλομπαρα.μπηκα 2 παρα ειχε καμια 70 ατομα μεσα....και μπαινανε και μπαινανε και μπαινανε....γεμισε το μαγαζι,δεν ειχαν που να τους βαλουνε.ειναι καμια αργια αυριο???
στιγμιοτυπο ανεπαναληπτο.....εχει παρεα με μπατσελορ.ανεβαινει στη σαλα η Κριστυ και κανει στριπτηζ.ανεβαζει και το γαμπρο ομως,τον γδυνει σιγα σιγα και τον αφηνει ξεβρακωτο εντελως με τα αρχιδια πεταμενα εξω!!!ολο το μαγαζι κοιτουσε τα παπαρια του τυπου ενω η Κριστυ συνεχισε να του κωλοτριβεται.δεν εχω ξαναδει τετοιο σκηνικο
εγω ασχοληθηκα με τη Ναστα.μελαχρινη,γυρω στα 30,Ελληνιδα λεει με τρομερες φυσικες μεγαλες βυζαρες,πολυ καλη στην παρεα και ανεκτικη σε χουφτωματα σε κωλο μουνι και βυζοθυελλα μες τα μουτρα σου.πιθανον να την παρω πριβε την αλλη φορα...
ή η οικονομικη κριση ειναι παραμυθι ή πλεον ειναι παρα πολλοι οι ανεργοι και σκοτωνουν την ωρα τους στα κωλομπαρα.μπηκα 2 παρα ειχε καμια 70 ατομα μεσα....και μπαινανε και μπαινανε και μπαινανε....γεμισε το μαγαζι,δεν ειχαν που να τους βαλουνε.ειναι καμια αργια αυριο???
στιγμιοτυπο ανεπαναληπτο.....εχει παρεα με μπατσελορ.ανεβαινει στη σαλα η Κριστυ και κανει στριπτηζ.ανεβαζει και το γαμπρο ομως,τον γδυνει σιγα σιγα και τον αφηνει ξεβρακωτο εντελως με τα αρχιδια πεταμενα εξω!!!ολο το μαγαζι κοιτουσε τα παπαρια του τυπου ενω η Κριστυ συνεχισε να του κωλοτριβεται.δεν εχω ξαναδει τετοιο σκηνικο
εγω ασχοληθηκα με τη Ναστα.μελαχρινη,γυρω στα 30,Ελληνιδα λεει με τρομερες φυσικες μεγαλες βυζαρες,πολυ καλη στην παρεα και ανεκτικη σε χουφτωματα σε κωλο μουνι και βυζοθυελλα μες τα μουτρα σου.πιθανον να την παρω πριβε την αλλη φορα...
ελα ρε, και εγω σκεφτομουν να παω εχθες, αλλα λογω πρωινου ξυπνηματος σημερα δεν εκατσε. εχω καιρο να παω κ θελω να δω ποιες καινουριες κοπελες ηρθαν. Καλη ακουγεται αυτη η Ναστα, κατι σε πολυ πληθωρικο δε θυμαμαι να ειχε.ειδες καμια καλη μαυρη μηπως αλ; μαλλον απο Δευτερα ομως θα παω γιατι ΣΚ θα γινει ο χαμος
ημουν αποψε στο ΣΟΛ....λοιπον αγορια μου υπαρχουν δυο ενδεχομενα....
Διαβάζουν τις ενημερώσεις στο bou βρε.......
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά