Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Παιδιά ξαναρωτάω γιατί χθες πάλι είδα να μπαίνει ένα ξεκολέ ίμο μωρό μέσα άλλο πράγμα. Αν ξέρει κανείς ας μας δώσει τα φώτα του
καλα ρε ασχετοι δεν ξερετε αυτό το μαγαζι και δεν του απαντατε του ανθρωπου!! ειναι δυνατον??
το μαγαζι δεν ειναι κωλομπαρο αλλά ειναι γνωστο στεκι για βιζιτουδες κυριως ρωσιδες που πανε για ποτο μετα τη δοθλειά τους γενικα μαζευει πολλά ρωσιδια κανονικα και επαγγελματιες αρα λογικον ειναι να ειδε ο φιλος ξεκωλα μα μπαινουν. εχει χαβαλε αλλά ειναι κανονικό μπαρακι δεν παρεχει υπηρεσιες

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
γεια, ξέρει κάποιος το μπαρ αφρος εκει στην καρακάση; τι παίζει;
κι εσυ ρε φιλε ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!
για το μπαρ αφρος εχουν γραφτει χιλιαδες report σε προηγούμενες σελιδες.  Διαβάζετε και λιγο. εχει και μηχανη αναζητησης το σαιτ. επισης γιατι δεν μπηκες μεσα να δεις τι γινεται??? ντραπηκες??

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Ωραίο και ενημερωμένοι οι συναγωνισταί.Ως μη Θεσσαλονικιός και με σπάνια περάσματα από την πόλη και μόνο από bourdels θέλω να σκύψετε τρυφερά πάνω από την ερώτησή μου:Είμαι fan  των χοντρών αλλά και μεγάλων σε ηλικία.Πριν πολλά χρόνια έπαιζαν από το πρωί κάποια μπαρ με μεγάλες στις κάθετες της Λαγκαδά.Τώρα πια δεν έχω ιδέα τι γίνεται.Αν κάποιος συναθλητής έχει δει κάτι και μπορεί να ενημερώσει ας δώσει τα φώτα του γιατί μέσα στο 1ο 10ήμερο του Αυγ λέω να κάνω ένα πέρασμα από τη Θεσνίκη

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Ωραίο και ενημερωμένοι οι συναγωνισταί.Ως μη Θεσσαλονικιός και με σπάνια περάσματα από την πόλη και μόνο από bourdels θέλω να σκύψετε τρυφερά πάνω από την ερώτησή μου:Είμαι fan  των χοντρών αλλά και μεγάλων σε ηλικία.Πριν πολλά χρόνια έπαιζαν από το πρωί κάποια μπαρ με μεγάλες στις κάθετες της Λαγκαδά.Τώρα πια δεν έχω ιδέα τι γίνεται.Αν κάποιος συναθλητής έχει δει κάτι και μπορεί να ενημερώσει ας δώσει τα φώτα του γιατί μέσα στο 1ο 10ήμερο του Αυγ λέω να κάνω ένα πέρασμα από τη Θεσνίκη
Για εντός πόλης:
Sugar, Το Μπαράκι, Βλάχα, Μίμης, Private, Τοξότης, Babylon, Cool, Valentina
Για διευθύνσεις δες πίσω κάποιες σελίδες στον οδηγό (περίπου στην 58 αν θυμάμαι καλά). Καλά να περάσεις

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
τα χω ξαναπει παλιοτερα αλλα περασε ενας χρονος απο τοτε που πηγα τελευταια φορα και προς χαριν της πληροφορησης ειμαι υποχρεωμένος να σας ενημερωσω. πήγα χθες πάλι μακροχωρι εξω απο Βεροια. το συγκεκριμενο μαγαζι για μένα ειναι μακραν οτι καλυτερο σο χωρο καθως συνδιαζει το 3 σε 1. πολυ καλα κομματια....για όλα τα γουστα....2-3 φοβερες κορμαρες και αν θες μπαινεισ κατευθειαν στο ψητο χωρις πολλά πολλά. 10 ευρω ανδρικο 10 γυναικειο απλο 20 γυναικιο σπεσιαλ. τα αλλα βρειτε τα μονοι σας. αλλά η ουσια ειναι οτι με λιγο ψαξιμο βγαζεισ πολυ καλα γουστα και για μενα απο ποιότητα αξιζει σε σχεση με τα της πολης.  

Ποιο μαγαζι λεει ο φιλος, μηπως κανω μια εξορμηση τωρα που εχω χρονο και..... γεματο ρεζερβουαρ???????

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για πραγματικά μεγάλες και πραγματικά χοντρές από το πρωί ως αργά το βράδυ οδός Αφροδίτης,δίπλα στον Μαρινόπουλο(Λαγκαδά)στο Βαρδάρη.Τι παίζει,ευτυχώς, δεν ξέρω  :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Για πραγματικά μεγάλες και πραγματικά χοντρές από το πρωί ως αργά το βράδυ οδός Αφροδίτης,δίπλα στον Μαρινόπουλο(Λαγκαδά)στο Βαρδάρη.Τι παίζει,ευτυχώς, δεν ξέρω  :grin:

Πωπω, τι θυμηθηκες ρε παιχτη μου!!!! Τις προαλλες περνουσα απ εκει, ΠΡΩΙ και ηταν εκει στημενες μερικες τελειωμενες, στα μισογκρεμισμενα μαγαζια!!!!!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
μπαζοφιλια ..... :sunglasses:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Συνημμένα

• photomonth.JPG
    photomonth.JPG
    21 KB · Εμφανίσεις: 26

xaris1980

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
κι εσυ ρε φιλε ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!
για το μπαρ αφρος εχουν γραφτει χιλιαδες report σε προηγούμενες σελιδες.  Διαβάζετε και λιγο. εχει και μηχανη αναζητησης το σαιτ. επισης γιατι δεν μπηκες μεσα να δεις τι γινεται??? ντραπηκες??

δεν ειμαι του σπόρ, εψαξα στο φορουμ ωστόσο. Μηπως έχεις κάποια πληροφορία; πηγα μέσα είχε κατι μπαζάκια τριγύρω και δυο ωραία μωρα στο μπάρ, μια μικρή μια μεγαλυτερη, μάλλον ρωσσίδες

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
το τερατα-μπαζα το ξεχασες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ακομα ζουν αυτες?Μηπως γιναν ζομπι?Η περιοχη εκει ειναι η "Ανιτα Πανια"των κολομπαρων...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Στην Νεαπολη προς Πολίχνη ενα γωνιακο Venere η καπως ετσι, σαν για κωλομπαρο μου κανει αμα κρίνω απο τιν κινηση και τις γκομενες που είδα μεσα. Εχει κανείς ιδέα τι είναι?

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά το σολ είναι ανοιχτό αυτές τις μέρες; θα έχει καθόλου κορίτσια ή μονο 3-4;

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
381
Πόντοι
36
Οι πρωϊνές σερβιτόρες είναι ίδιες με το βράδυ?

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μια κ πεινάω θα πάω μεσημέρι τότε!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μαγκες το ονειρο που πεφτει γιατι ειμαι λιγο ασχετος απο κολομπαρα αλλα επιασε δουλεια μια γνωστη μου εκει και θελω να κανω εκπληξη

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Σε κωλόμπαρο έπιασε δουλειά η γνωστή...??  :grin:

Stories