Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Δρόμος από Σκύδρα προς Βέροια:

"Καφέ": Επαρχιακή οδός Σκύδρας-Βέροιας χωριό Κοπανός στην είσοδο του χωριού στα δεξιά.
"Πεταλούδες": Επαρχιακή οδός Σκύδρας-Βέροιας χωριό Κοπανός στην έξοδο του χωριού στα αριστερά.
"Ρομαντικά": Επαρχιακή οδός Σκύδρας-Βέροιας χωριό Πατρίδα δήμου Δόβρά.
"Secret": Επαρχιακή οδός Σκύδρας-Βέροιας χωριό Πατρίδα δήμου Δοβρά.
"Καφέ Σουμελά": Οδός Σταδίου στην είσοδο της Βέροιας.

Επίσης περιοχή Σκύδρας:

"Πύργος live show": Στην έξοδο της Σκύδρας πριν το Μαυροβούνιο.
"Η Βουλγάρα": Βγαίνοντας από το Μαυροβούνιο (πάνω από τη Σκύδρα) προς Έδεσσα στα 200-300 μέτρα στα δεξιά. Παλαιά ονομασία "Μαρία".

Γιαννιτσά:

"Επιλογές": Γιαννιτσά στην οδό Κουγιουμτζίδη.
"Vips live show": Γιαννιτσά στην οδό Κουγιουμτζίδη.
"Παλάτι": Γιαννιτσά στην οδό Πλαστήρα (δεξιά από την Πειραιώς στον μονόδρομο).
"Καπρίτσιο": Γιαννιτσά στην οδό Αφών Παπαϊωάννου.

Τα υπόλοιπα ισχύουν κανονικά όπως στον κατάλογο. Λόγω και των αυξήσεων στην βενζίνη πλέον τέτοιες εξορμήσεις είναι πιο δύσκολες.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Δρόμος από Σκύδρα προς Βέροια:

"Καφέ": Επαρχιακή οδός Σκύδρας-Βέροιας χωριό Κοπανός στην είσοδο του χωριού στα δεξιά.
"Πεταλούδες": Επαρχιακή οδός Σκύδρας-Βέροιας χωριό Κοπανός στην έξοδο του χωριού στα αριστερά.
"Ρομαντικά": Επαρχιακή οδός Σκύδρας-Βέροιας χωριό Πατρίδα δήμου Δόβρά.
"Secret": Επαρχιακή οδός Σκύδρας-Βέροιας χωριό Πατρίδα δήμου Δοβρά.
"Καφέ Σουμελά": Οδός Σταδίου στην είσοδο της Βέροιας.

Επίσης περιοχή Σκύδρας:

"Πύργος live show": Στην έξοδο της Σκύδρας πριν το Μαυροβούνιο.
"Η Βουλγάρα": Βγαίνοντας από το Μαυροβούνιο (πάνω από τη Σκύδρα) προς Έδεσσα στα 200-300 μέτρα στα δεξιά. Παλαιά ονομασία "Μαρία".

Γιαννιτσά:

"Επιλογές": Γιαννιτσά στην οδό Κουγιουμτζίδη.
"Vips live show": Γιαννιτσά στην οδό Κουγιουμτζίδη.
"Παλάτι": Γιαννιτσά στην οδό Πλαστήρα (δεξιά από την Πειραιώς στον μονόδρομο).
"Καπρίτσιο": Γιαννιτσά στην οδό Αφών Παπαϊωάννου.

Τα υπόλοιπα ισχύουν κανονικά όπως στον κατάλογο. Λόγω και των αυξήσεων στην βενζίνη πλέον τέτοιες εξορμήσεις είναι πιο δύσκολες.
φίλε κάνεις κάποιο λάθος, ο Κοπανός δεν έχει κωλόμπαρα, αυτά που ανέφερες βρίσκονται στο χωριό Πλεύρωμα πριν τον Κοπανό, πάνω στο δρόμο από Σκύδρα για Βέροια.

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
φίλε κάνεις κάποιο λάθος, ο Κοπανός δεν έχει κωλόμπαρα, αυτά που ανέφερες βρίσκονται στο χωριό Πλεύρωμα πριν τον Κοπανό, πάνω στο δρόμο από Σκύδρα για Βέροια.
Θα ξέρεις την περιοχή καλύτερα προφανώς. Θα το ξανατσεκάρω. Η απόσταση είναι σχετικά μικρή και είναι πάνω στο δρόμο όλα. Αν ξεκινήσει κάποιος από Σκύδρα προς Βέροια το βράδυ είναι εύκολο τα δει (ίσως και πιο εύκολο από τις πινακίδες των χωριών, λόγω φωτισμού)

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Χθες πηγα στο αμορε. Πολυ φωτα και ταμπελα αλλα οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος. Δυο μαυρες μετριες , μια χοντρη μαρια απο καλαμαρια λεει , μια για τον πουτσο αλβανιδα ελλη 35+ που ηθελε και ποτο . Ειχε ενα ωραιο κομματι μια στελλα απο κροατια ξανθια. Την κερασα ενα ποτο κλειν μειν ελεγε 100 ευρω σαμπανια κ σεξ . Μαλακιες δεν θα εμπενα στον κοπο να χασω 100 ευρω για να δω τι παιζει . Αν και με 100 ευρω μαζευα αλλα τοσα επερνα ενα σιτυ τουρ δεν θα τα εδινα στην κωλομπαρου ! Περασαμε και απο το σολ μια βολτα επαιζαν αρκετες γυναικες αλλα και παρα πολυς κοσμος αφου δεν ειχαμε που να κατσουμε και απο το να ειμαστε στριμωκολα φυγαμε.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Χθες πηγα στο αμορε. Πολυ φωτα και ταμπελα αλλα οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος. Δυο μαυρες μετριες , μια χοντρη μαρια απο καλαμαρια λεει , μια για τον πουτσο αλβανιδα ελλη 35+ που ηθελε και ποτο . Ειχε ενα ωραιο κομματι μια στελλα απο κροατια ξανθια. Την κερασα ενα ποτο κλειν μειν ελεγε 100 ευρω σαμπανια κ σεξ . Μαλακιες δεν θα εμπενα στον κοπο να χασω 100 ευρω για να δω τι παιζει . Αν και με 100 ευρω μαζευα αλλα τοσα επερνα ενα σιτυ τουρ δεν θα τα εδινα στην κωλομπαρου ! Περασαμε και απο το σολ μια βολτα επαιζαν αρκετες γυναικες [size=15pt]αλλα και παρα πολυς κοσμος αφου δεν ειχαμε που να κατσουμε[/size] και απο το να ειμαστε στριμωκολα φυγαμε.

Χτυπήθηκε σκληρά από την οικονομική κρίση η Θεσσαλονίκη λέμε  :think:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Ρε μαγκες ασχετο αλλα το χω απορια κατι παρακμιακα κωλομπαρα οπως οι αγγελοι του τσαρλυ και κατι αλλα αφροδιτης με λαγκαδα απορω με τι πελατεια δουλευονε και συντηρουνται. Περασαν κατι φιλαρακια μετα απο επισκεψη στο αμορε που δεν ελεγε και πολλα (το διαπιστωσα και ο ιδιος χθες) και οι θειες απεξω που θυιμζαν κακες μαγισσες σε παιδικο παραμυθι ελατε μαναρακια να πιουμε ενα ποτο εχουμε κοπελες στο παταρι κλπ ! Πελατες μηδεν μονο ενας μπαρμπας που βγηκε με το σωβρακο απο ενα σκοτεινο δωματιο στο βαθος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:. Και το αλλο το καμμενο το καφε διας στο βαρδαρη αλλη παρακμη και αυτο

kolokotronis07

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η Σάσα με το κοντό μαλλί είναι αυτή? ((καντε copy paste ολο τον συνδεσμο))

Αυτή ποια είναι? (καντε copy paste ολο τον συνδεσμο)

Δεν έχω πάει ποτέ γιατί μένω Αθήνα αλλά τώρα το καλοκαίρι που θα έρθω Σαλόνικα για λίγες μέρες σκέφτομαι να πάω να δω τι παίζει

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Al - πες μου ρε συ αυτή ποια είναι? πήγα της προάλλες και ήταν ένα πολύ δυνατό κοπέλι που της έμοιαζε αλλά σε καστανόξανθο...με μπλέ μάτια (φακοί επαφής - thanks to blue lights) αλλά πολύ καύλα...και φυσικά με τις χάντρες της όπως και στην φωτό για δώσε μας την πολύτιμη γνώση σου...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Αδερφέ θα διαφωνήσω...ένα ποτάκι τον 20,00 μετά ήθελα να κεράσει σφηνάκια και στο πριβέ έδωσε ρέστα ...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ήθελε ... αυτή να κεράσει sorry και της είπαμε για μέσα και μας έλεγε να πάμε 2 εμείς και 2 αυτές παρέα !!! και στην συζήτηση τρελό γέλιο...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ρε όλες οι φωτο στο φεις μπουκ δείχνουν κατι μπαζογκόμενες...

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
πολυ ησυχια και δεν μαρεσει  ....μην μου πειτε δεν παει κανεις σε κολωμπαρα ....μοιραστειτε ρε παιδια τις εμπειριες γιατι νομιζω τα μερη αυτα ειναι πολυ επικυνδινα στο χασιμο χρηματων και καλο ειναι να πηγαινουμε υποψιασμενοι και προφυλαγμενοι απο τις εμπειριες αλλων .... ..μονο ο Πacino τραβαει κουπι μου φαινετε ,,,

τεσπα ..περασα χτες απο σολ ...μετριος κοσμος ...καμια 12 γκομενες ...ειχα ενα τετ α τετ με αναστασια ...η κοπελα πρεπει να ειναι πολυ γεια σου ....και μιλαει και φτυνει συνεχεια ...κριμα γιατι εχει φοβερο προσωπο και σωμα αν και τελειως αγυμναστο ..το βυζι αν και σιλικονη ειναι απο τα κορυφαια ....την κερασα μονο 2 απλα και μου ελεγε για πριβε αλλα επειδη δεν εχω ακουσει γνωμη καποιου συντροφου για το τι κανει δεν δοκιμασα ...την εχει παρει κανεις πριβε ?? αξιζει ??? γιατι σαν εμφανιζη με φτιαχνει πολυ ...

επισης μετα απο πολυ στενη πολιορκεια κερασα και την μαριζα που αποδειχτηκε value for money ...αλλα δεν ειναι ο τυπος μου ...και αυτη με εψηνε πριβε αλλα παλι διστασα ...

ειχε και 2-3 ανω του μετριου αλλα ηταν πιασμενες ...

πριν παω περασα και απο το παρακατω μπαρ ονειρο ....ανοιξα απλα την πορτα ερημια ...2 κοπελεσ στο μπαρ ...τι λεει εκει εχει παει κανει ?? ξερουμε τιμες ??

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
φίλε στο όνειρο είχα πάει εγώ όταν είχε ανοίξει τις πρώτες μέρες...
2-3 μέτριες ήταν και λίγοι α΄ντρες σκόρπιοι...μπήκα και βγήκα...μάλλον μου φαίνεται έγινε σε στυλ αρπαχτή για να τσιμπήσει τίποτα ξέμπαρκους από το Sol αλλά δεν λέει....

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
εγω πάντως κανα χρονο πριν πηγα 2-3 φορές σε ενα στην αγιου δημητριου κοντά στον σταθμό της ΔΕΗ απο την απεναντι με ξυλινες πόρτες μου φαίνεται, ειχε κανα 2 γκόμενες μέσα που βλεπόντουσταν, τώρα απο τιμές και λοιπα δεν ξέρω τα πλήρωνε ο θείος  :2funny: :2funny:. Τελευταία που πέρασα εκεί είναι αλλα απο υπηρεσίες και γκόμενες no idea.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
εγω πάντως κανα χρονο πριν πηγα 2-3 φορές σε ενα στην αγιου δημητριου κοντά στον σταθμό της ΔΕΗ απο την απεναντι με ξυλινες πόρτες μου φαίνεται, ειχε κανα 2 γκόμενες μέσα που βλεπόντουσταν, τώρα απο τιμές και λοιπα δεν ξέρω τα πλήρωνε ο θείος  :2funny: :2funny:. Τελευταία που πέρασα εκεί είναι αλλα απο υπηρεσίες και γκόμενες no idea.
το cosmopolitan θα εννοεις...
γενικα εφερνε και καλα κομματακια. απο οσο θυμαμαι 5 αντρικο, 10 γυναικειο και με κανα 50ρι γινοταν και χειρομαλαξεις

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το cosmopolitan θα εννοεις...
γενικα εφερνε και καλα κομματακια. απο οσο θυμαμαι 5 αντρικο, 10 γυναικειο και με κανα 50ρι γινοταν και χειρομαλαξεις
δεν σου ξεφευγει τιποτα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom