Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Περίεργο γκομενάκι είσαι, αντί να έχεις αποριά τι χρώμα όζα να χρησιμοποιήσεις τώρα που είναι καλοκαίρι αναρωτιέσαι ποιά μαγαζιά είναι κωλόμπαρα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ε αυτην την απορια ειχα τωρα τι να κανουμε...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
επισκεψη στο ΣΟΛ χθες τη νυχτα.αρκετος κοσμος για Τριτη...εκτος απο τα γνωστα κοριτσια ειχε και 2 καινουριες.η Ιωαννα με μια απιστευτη κωλαρα καλοσχηματισμενη και τρυφερη.στην αρχη μου ειπε οτι ειναι απο Ρωσια(την αυθεντικη οχι τα περιχωρα) οποτε την κερασα.μετα ομως που την ξαναρωτησα μου ειπε οτι ειναι και ποντια οποτε χαλασε ο αρχικος ενθουσιασμος.
εσεις δηλαδη εχετε ξανακουσει οτι μεσα απο την κανονικη Ρωσια(οχι τις γυρω κωλοχωρες) εχει ποντιες?δηλαδη εχετε δει ποτε ενα διμετρο,ξανθο θηριο με σχιστα γαλανα ματια που ηταν ποντια?μαλακιες....τεσπα τα κανει ολα η κοπελα στο πριβε με 80ε οπως ειπε.πραγματικη κωλαρα ομως

η αλλη κοπελα ηταν η Αννα απο Σιβηρια(απο μεσα ευτυχως).μολις πηρε μεταγραφη απο το ΑΜΟΡΕ.καστανη με ωραια σγουρα μαλλακια,φοβερο κορμι και καλη συμπεριφορα.το παιζει λιγο παρθενα στην αρχη αλλα μετα ξετυλιγεται σιγα σιγα.πηγαμε και πριβε...για 20ε και απλο υποτιθεται αλλλλααααα....κατι παραπανω εγινε.φοβερη αισθηση τα ασπρουλιαρικα τρυφερα κωλομαγουλα της μεσα στη μουρη μου.παρτε την για ενα πριβε και θα με θυμηθειτε.κι εγω την αλλη φορα θα παρω το κανονικο πριβε μαζι της...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
μετα ομως που την ξαναρωτησα μου ειπε οτι ειναι και ποντια οποτε χαλασε ο αρχικος ενθουσιασμος.
εσεις δηλαδη εχετε ξανακουσει οτι μεσα απο την κανονικη Ρωσια(οχι τις γυρω κωλοχωρες) εχει ποντιες?δηλαδη εχετε δει ποτε ενα διμετρο,ξανθο θηριο με σχιστα γαλανα ματια που ηταν ποντια?μαλακιες....

Μπορεί να είναι Ρωσίδα της διασποράς από επιμειξία φυλών. :cheesy:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
η αλλη κοπελα ηταν η Αννα απο Σιβηρια(απο μεσα ευτυχως).μολις πηρε μεταγραφη απο το ΑΜΟΡΕ.καστανη με ωραια σγουρα μαλλακια,φοβερο κορμι και καλη συμπεριφορα.το παιζει λιγο παρθενα στην αρχη αλλα μετα ξετυλιγεται σιγα σιγα.πηγαμε και πριβε...για 20ε και απλο υποτιθεται αλλλλααααα....κατι παραπανω εγινε.φοβερη αισθηση τα ασπρουλιαρικα τρυφερα κωλομαγουλα της μεσα στη μουρη μου.παρτε την για ενα πριβε και θα με θυμηθειτε.κι εγω την αλλη φορα θα παρω το κανονικο πριβε μαζι της...

Πάρε.. την θυμάμαι από το ΑΜΟΡΕ...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Μια συμβουλή προς το Sol αφού ξέρω ότι συχνά μπαίνει και μια υπευθυνη εδώ και διαβάζει.
Το καταλαβαίνω πως πρέπει το μαγαζί να έχει προστασία και καλά κάνει αλλά αυτό το θέαμα απόψε κατά τις 3 που πέρασα καμιά 15ριά σκατόφατσες Γεωργιανοί με φτιαγμένα Golf να κάθονται έξω από την πόρτα χαλάει πολύ την αισθητική του μαγαζιού και ξενερώνει κόσμο.
Είναι οι 3-4 της πόρτας που φωνάζουν και τις παρέες τους και χαλάει το κλίμα απέξω.
Αποψή μου.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μια συμβουλή προς το Sol αφού ξέρω ότι συχνά μπαίνει και μια υπευθυνη εδώ και διαβάζει.
Το καταλαβαίνω πως πρέπει το μαγαζί να έχει προστασία και καλά κάνει αλλά αυτό το θέαμα απόψε κατά τις 3 που πέρασα καμιά 15ριά σκατόφατσες Γεωργιανοί με φτιαγμένα Golf να κάθονται έξω από την πόρτα χαλάει πολύ την αισθητική του μαγαζιού και ξενερώνει κόσμο.
Είναι οι 3-4 της πόρτας που φωνάζουν και τις παρέες τους και χαλάει το κλίμα απέξω.
Αποψή μου.
αν κ δεν τους ειδα ολους μαζι,αλλα μονο τους 3-4 τυπους συμφωνω απολυτα μαζι σου

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
μεγαλη μαλακια η φαση με τους φουσκωτους,ριχνει το επιπεδο του μαγαζιου.νομιζει ο αλλος οτι θα μπει στο φαρ ουεστ και ψαχνει τα καυτα εξασφαιρα
ειμεθα μπουρδελιαριδες κυριοι,οχι εγκληματιες

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Αποψή μου.
Κάποιο βράδυ πριν κανα 2-3 βδομάδες μάλωναν και μεταξύ τους και ακουγόντουσαν μέχρι το City Gate. Μέσα στο μαγαζί δεν τους άκουγε κανείς φυσικά. Θέμα του καβγά "γιατί να κάθομαι εγώ εδώ, που 'ναι ο άλλος?" κτλ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φιλική συμβουλή
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ μάγκες

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Φίλε,
δεν είναι θέμα μακριά ούτε κοντά με αυτούς και δεν το ανέφερα υπό αυτήν την έννοια.

Το θέτω καθαρά από άποψη ότι περνάς και σκέφτεσαι να μπεις και τους βλέπεις μαζεμένους όλους απέξω και σου χαλάει η διάθεση και λες "τι σκατά να μπω εδώ με τους μαλάκες"

Είναι όπως οι κλασσικοί 3-4 που κάθονται στην πόρτα αλλά συνέχεια φωνάζουν και τις παρέες τους και γίνεαι ένα άσχημο θέαμα. Τις προάλλες μάλιστα είχαν παραγγείλει κατά τις 2 και delivery κάτι γύρους και μπύρες και τα είχαν απλώσει στο καπό ενός αυτοκινήτου και τρώγαν και πίναν.

ANyway, να μην το τραβήξω άλλο, ας το δει η διευθυνση.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φίλε teris3 κατάλαβα πως το ενοείς παίχτη μου,απλά εφιστώ την προσοχή σε όσους δε το γνωρίζουν.
Εδώ και αρκετά χρόνια η "νύχτα" της Θεσσαλονίκης "ανήκει" κυρίως σε Γεωργιανούς,οι οποίοι για να το πω κομψά δε δείχνουν και πολύ σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.you know what i mean....

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Φίλε teris3 κατάλαβα πως το ενοείς παίχτη μου,απλά εφιστώ την προσοχή σε όσους δε το γνωρίζουν.
Εδώ και αρκετά χρόνια η "νύχτα" της Θεσσαλονίκης "ανήκει" κυρίως σε Γεωργιανούς,οι οποίοι για να το πω κομψά δε δείχνουν και πολύ σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.you know what i mean....
Υπάρχουν περιπτώσεις που πηγαίνουν πολλοί για να πάρουν τις γυναίκες από το μαγαζί και όχι μόνο για το συγκεκριμένο, είτε είναι φίλες τους είτε γκόμενές τους. Δεν είναι όλοι προστασία. Πολλοί πελάτες σε άλλες περιπτώσεις έχουν ξενερώσει όταν το βλέπουν αυτό και δεν ξαναπήγαν να κεράσουν ("έχει γκόμενο γιατί να την κερνάω εγώ?"). Όσο για την ανθρώπινη ζωή δεν ξέρω αν έχει περάσει μισός χρόνος από τότε που πυροβολήθηκαν στο εστιατόριο "Τυφλίδα" στην Πολίχνη.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
όσες δηλαδή έχουν γκόμενο και δουλεύουν σε κωλόμπαρα,μπουρδέλα,call girl,studio,μασατζίδικα ΔΕΝ?  :2funny: :2funny: :2funny:
Οι πιο πολλές έχουν γκόμενους ρε μάγκες, τι περιμένατε δηλαδή?  :uglystupid:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Κατ`αρχήν σαν επαγγελματίας ποτέ δεν αφήνεις τους υπαλλήλους σου να κάθονται μπροστά στη πόρτα όλοι μαζί , πόσο μάλιστα να φωνάζουν , να καλούν τις παρέες τους , να τρώνε , να καπνίζουν , να πίνουν (οι πολλές μπύρες φέρνουν και κατούρημα !) , να ψιλοαγριοκοιτάνε τους πελάτες που μπενοβγένουν στο μαγαζί σου ....
Λίγο προσοχή μ`αυτά αφεντικό !!! είναι κανόνες της αγοράς είτε το μαγαζί σου είναι κρεοπωλείο είτε κωλόμπαρο (τυχαίος παραλληλησμός  ;))

runaway

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ κάπου να ενημερώσω για Χαλκιδική και ότι πρόλαβα να δω

- AMORE (Ν.Μουδανια): Ίσως το μόνο που προσπαθεί να κάνει κάτι ανάλογο με τα μαγαζιά της Θεσσαλονικης και το πιο ακριβό. 15 το γυναικείο ποτο.
Δεν μου άρεσε ούτε σαν χώρος, ούτε οι γυναίκες ούτε η συμπεριφορά τους. 3 στα 10 και πολλά τους είναι

- Όνειρο (Ν.Μουδανια): Λίγες γυναίκες, περισσότεροι άντρες, δεν είδα κάτι ενδιαφέρον και έφυγα. Φήμες λένε οι γυναίκες είναι οι πιο όμορφες εκεί αλλα οχι κάτι που είδα με τα δικά μου ματια. Light καταστάσεις μέσα

- Ν.Μουδανια πάλι ένα κοντα στο λιμάνι διπλα σε μια ταβερνα, light και αυτο με 5 ευρω το γυναικείο

- ETERNO (Ν.Ποτίδαια) πάνω στο δρόμο όπως μπαίνεις, καταλάθος το είδα. 3-4 ωραίες, κανα δυο μπάζα, κυρίως βαλκανικής προέλευσης όλες με παρέα εφόσον δεν υπάρχει κόσμος ΧΩΡΙΣ να κεράσω. Μετα σκάσαν κάτι παππούδια, το μποτιλιάρισμα είχε χαλαρώσει και έφυγα.

Κυρίως στα μαγαζιά αυτα πηγαίνουν παππούδια διότι οι νέοι είναι στα club κτλ. Γενικά η εικόνα είναι χάλια στα περισσότερα και μάλλον όλα προσφέρουν τα ίδια πράγματα, κοινώς τίποτα ενδιαφέρον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom