Επισκέπτης
Περίεργο γκομενάκι είσαι, αντί να έχεις αποριά τι χρώμα όζα να χρησιμοποιήσεις τώρα που είναι καλοκαίρι αναρωτιέσαι ποιά μαγαζιά είναι κωλόμπαρα.
τεχνικα παιχνιδια ονομαζονται,μην τα υποβιβαζειςΦρουτάδικο !
τεχνικα παιχνιδια ονομαζονται,μην τα υποβιβαζεις
τεχνικα παιχνιδια ονομαζονται,μην τα υποβιβαζεις
μετα ομως που την ξαναρωτησα μου ειπε οτι ειναι και ποντια οποτε χαλασε ο αρχικος ενθουσιασμος.
εσεις δηλαδη εχετε ξανακουσει οτι μεσα απο την κανονικη Ρωσια(οχι τις γυρω κωλοχωρες) εχει ποντιες?δηλαδη εχετε δει ποτε ενα διμετρο,ξανθο θηριο με σχιστα γαλανα ματια που ηταν ποντια?μαλακιες....
η αλλη κοπελα ηταν η Αννα απο Σιβηρια(απο μεσα ευτυχως).μολις πηρε μεταγραφη απο το ΑΜΟΡΕ.καστανη με ωραια σγουρα μαλλακια,φοβερο κορμι και καλη συμπεριφορα.το παιζει λιγο παρθενα στην αρχη αλλα μετα ξετυλιγεται σιγα σιγα.πηγαμε και πριβε...για 20ε και απλο υποτιθεται αλλλλααααα....κατι παραπανω εγινε.φοβερη αισθηση τα ασπρουλιαρικα τρυφερα κωλομαγουλα της μεσα στη μουρη μου.παρτε την για ενα πριβε και θα με θυμηθειτε.κι εγω την αλλη φορα θα παρω το κανονικο πριβε μαζι της...
αν κ δεν τους ειδα ολους μαζι,αλλα μονο τους 3-4 τυπους συμφωνω απολυτα μαζι σουΜια συμβουλή προς το Sol αφού ξέρω ότι συχνά μπαίνει και μια υπευθυνη εδώ και διαβάζει.
Το καταλαβαίνω πως πρέπει το μαγαζί να έχει προστασία και καλά κάνει αλλά αυτό το θέαμα απόψε κατά τις 3 που πέρασα καμιά 15ριά σκατόφατσες Γεωργιανοί με φτιαγμένα Golf να κάθονται έξω από την πόρτα χαλάει πολύ την αισθητική του μαγαζιού και ξενερώνει κόσμο.
Είναι οι 3-4 της πόρτας που φωνάζουν και τις παρέες τους και χαλάει το κλίμα απέξω.
Αποψή μου.
μεγαλη μαλακια η φαση με τους φουσκωτους,ριχνει το επιπεδο του μαγαζιου.νομιζει ο αλλος οτι θα μπει στο φαρ ουεστ και ψαχνει τα καυτα εξασφαιρακαι εγω
Κάποιο βράδυ πριν κανα 2-3 βδομάδες μάλωναν και μεταξύ τους και ακουγόντουσαν μέχρι το City Gate. Μέσα στο μαγαζί δεν τους άκουγε κανείς φυσικά. Θέμα του καβγά "γιατί να κάθομαι εγώ εδώ, που 'ναι ο άλλος?" κτλ.Μια συμβουλή προς το Sol αφού ξέρω ότι συχνά μπαίνει και μια υπευθυνη εδώ και διαβάζει.
Το καταλαβαίνω πως πρέπει το μαγαζί να έχει προστασία και καλά κάνει αλλά αυτό το θέαμα απόψε κατά τις 3 που πέρασα καμιά 15ριά σκατόφατσες Γεωργιανοί με φτιαγμένα Golf να κάθονται έξω από την πόρτα χαλάει πολύ την αισθητική του μαγαζιού και ξενερώνει κόσμο.
Είναι οι 3-4 της πόρτας που φωνάζουν και τις παρέες τους και χαλάει το κλίμα απέξω.
Αποψή μου.
Υπάρχουν περιπτώσεις που πηγαίνουν πολλοί για να πάρουν τις γυναίκες από το μαγαζί και όχι μόνο για το συγκεκριμένο, είτε είναι φίλες τους είτε γκόμενές τους. Δεν είναι όλοι προστασία. Πολλοί πελάτες σε άλλες περιπτώσεις έχουν ξενερώσει όταν το βλέπουν αυτό και δεν ξαναπήγαν να κεράσουν ("έχει γκόμενο γιατί να την κερνάω εγώ?"). Όσο για την ανθρώπινη ζωή δεν ξέρω αν έχει περάσει μισός χρόνος από τότε που πυροβολήθηκαν στο εστιατόριο "Τυφλίδα" στην Πολίχνη.Φίλε teris3 κατάλαβα πως το ενοείς παίχτη μου,απλά εφιστώ την προσοχή σε όσους δε το γνωρίζουν.
Εδώ και αρκετά χρόνια η "νύχτα" της Θεσσαλονίκης "ανήκει" κυρίως σε Γεωργιανούς,οι οποίοι για να το πω κομψά δε δείχνουν και πολύ σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.you know what i mean....