Αν ήθελες,δε σε βάζαν και με το ζόρι
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕΣ ΜΕΤΑ
Ναι...., όταν περνάς καλά, μετά τρέμουν τα πόδια σου.......!
Αν ήθελες,δε σε βάζαν και με το ζόρι
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕΣ ΜΕΤΑ
χαχαχαχα ναι αδερφε,στο αμορε μονο ποτο παιζει.και μεις γιαυτο παμε,επειδη εχει καθαρα ποτα και ωραια μουσικηΛοιπόν μάγκες ακούστε πως έχει το θέμα.
Στην συνέχεια πήγαμε στο Αmore. Μαγαζί 10 τετραγωνικά. Χωρίς καθόλου φωτισμό. Απάτη τελείως. Εκεί μόνο ποτά. Ούτε φραπές, ούτε τσάι ούτε τίποτα. Ηρθε μια μαύρη (καλό κορμί δεν λέω) και την ρωτάω. "Μωρό μου όταν εγώ θα καυλώσω τι θα κάνω??" Και με κοιτούσε σαν χάνος. Τελικά την κέρασα 2 ποτά, προσπαθούσε η καημένη με το να μου χορεύει να χύσω μέσα από το τζιν αλλά τίποτα. Ευτυχώς που μου άφηνε και έβαζα κανονικά τα δάχτυλα μου μέσα στο μουνί της....
Συμπερασματικά...Άμα δεν τα σκάσεις δεν περνάς καλά..Το θέμα είναι ότι τα μπουρδέλα και τα στούντιο δεν έχουν ρίξει τις τιμές. Και να σκεφτείτε ότι την Πέμπτη που ήμουνα βόλτα δεν κυκλοφορούσε ψυχή...Όταν λέμε ψυχή το εννοώ...Απορώ λοιπόν γιατί με τέτοια κρίση δεν τις κατεβάζουν..Σταματήστε να πηγαίνεται για κανένα μήνα και θα σου πω εγώ.Που όλες έχουν σηκώσει τον αμανέ..
Αυτά παιδιά και καλή συνέχεια στα τεκτενόμενα στην Θεσσαλονική
αντε να δουμε ποτε θα πεσουν οι τιμες??
αρα ποτεΚαι πότε θα κάνει ξαστεριά;;; Άσε βρε άλφι... τόσο καιρό αυτό περιμένουμε αλλά μπα...
Ποιο πιθανό είναι να μπω στο νέο γήπεδο της Ηρακλάρας παρά αυτό...
ενα ενα τα πραματα....Βρέθηκα λοιπόν στο περίφημο Sol. Τελείως μα τελείως πεταμένα λεφτά. Συγκεκριμένα:
Το ποτό 10€ (οκ). Στην συνέχεια οι γκόμενες που έρχονταν ζητούσαν να τις κεράσουμε ποτά απλά 10€ ή σπεσιαλ 20€.Μέχρι τώρα όλα καλά. Όταν τις έλεγες για πριβέ λέγανε 20€ μόνο χωρό, 50€-70€ να με κάνουν να χύσω.Αν είναι δυνατόν να δώσω 50€ για μια μαλακία.Αυτοί που λένε εδώ μέσα ότι ο φραπές κάνει 20€ που το είδαν δεν ξέρω......
σημερα ειμαι fuuuuuuuly booked!!!! αλλα απο αυριο κανιζουμε οτι θεςαρα ποτε
σημερα τι κανεις?
οκ my only loveNo money, no honey αγόρι...
ενα δακρυ τρεχει κ βρεχει το μαγουλο μουσημερα ειμαι fuuuuuuuly booked!!!! αλλα απο αυριο κανιζουμε οτι θες
ενα ενα τα πραματα....
ΣΟΛ-
7ε το ποτο σου,μην κλεβεις.σε κωλομπαρο πηγες,ποτα ζητανε οι γκομενες.συμφωνω και το λεω κι εγω οτι 50ε ειναι πολλα για εκει μεσα.εμενα μου'χει παρει πιπα η Σασα 2 φορες με 20ε(υποτιθεται πηγαμε για απλο πριβε)....ναι αλλα εγω εχω παει 50 φορες εκει μεσα και την εχω κερασει τις 20 φορες ας πουμε.τι ηθελες δηλαδη,με την πρωτη φορα που πηγες να γαμησεις κιολας??
φραπες....ναι αν πας με μια που γνωριζεστε για απλο πριβε των 20ε,ειναι πιθανον να στη βγαλει εξω και να στην παιξει.μου'χει συμβει με την Ελενη.καμια δε στο λεει ομως ετσι ανοιχτα απ'την πρωτη φορα που θα σε δει.ειναι ολα σχετικα λοιπον...
ΑΜΟΡΕ-παιζει και γαμησι με 100ε κερασμα στο χωρο οπου ηταν η κουρτινουλα οπως προχωρας στο βαθος δεξια.και πιπες με 50ε.δε στο προτεινε καμια??περιεργο μου φαινεται...συμφωνω ειναι αθλιο το μαγαζι
μΠΟΥΡΔΕΛΑ-με παζαρακι πλεον ριχνεις τις τιμες των εξτρα και ειδικα αν συνδυασεις κανα δυο προγραμματακια μαζι.και ποσο να παει δηλαδη?20ε το γαμησι?γι'αυτο κανουμε ερευνα αγορας και επιλεγουμε.εγω δηλαδη που πηγα σε 20 μπουρδελα χθες μαλακας ειμαι??
Συμπερασμα....δεν ανακαλυψες την Αμερικη.μην εισαι τοσο ισοπεδωτικος λοιπον.ολα ειναι σχετικα και παντα παιζει ρολο το να εισαι πελατης καπου.τωρα για τον ενα μηνα αποχης που λες,θα σου συστησω εναν γνωστο μου εδω μεσα να την κανετε μαζι...
δυστυχως ναι.βασικος κανονας της ζωης σε οτι κανεις.κι εγω τις πρωτες φορες που πηγα ετσι ηταν.γι'αυτο μου'κανε εντυπωση η εκπληξη του φιλου σου.για το θεμα Σασα....ισα ισα που εγω εκτιθεμαι που το λεω γιατι θα παει ο αλλος αποψε,δε θα του το κανει, και θα πει τι μαλακιες μας λες ρε φιλε??δεν ειναι προκαθορισμενο.εγω την πηρα για απλο στριπτηζ των 20ε και η γκομενα μου τον πεταξε εξω και αρχισε το κλαρινο.Σασα ειναι αυτη εχει την τρελα της.φανταζομαι δε το κανει παντα με ολους...Το θέμα είναι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ για να φτάσω σε
σημείο οι γκόμενες να με ξέρουν και να έχω μια ιδιαίτερη περιποίηση;
Αν ναι (που δεν το θεωρώ και εντελώς παράλογο) ευχαριστώ αλλά όχι,δεν θα πάρω.
στην μάυρη που μου ήρθε είπα "ευτυχώς που έχεις άσπρα
δόντια και σε ξεχωρίζω"...
οκ my only love
ενα δακρυ τρεχει κ βρεχει το μαγουλο μου
ειναι δυνατον να σε πετυχαινω μεσα?
τι κανεις ρε θηριο?
απο αυριο ε?
θα παρεις κ την κουφαλα τον δοκιμαζω κ αν ειστε μεσα,οχι για αυριο αλλα για παρασκευη ειμαστε για πολλα