Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

xarhs76

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους!

προτασεις για κεντρο-ανατολικη θεσσαλονικη ??

η βλαχα υπαρχει ακομα ?

Επισκέπτης
Έχει στο θρέντ καμιά λίστα με μαγαζιά? Αν ναι πείτε μου σε ποία σελίδα εφόσον ξέρετε πλίζ.

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
σελ. 57 ή 47..
Η βλάχα υπάρχει ακόμα..

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Σελ. 57.
Προτάσεις : Εδεμ , Άρωμα ....

ilias_thes

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν μάγκες ακούστε πως έχει το θέμα.

Καταρχήν το γεγονός ότι γράφω σπάνια γίνεται για τον απλό λόγο ότι δεν βρίσκομαι θεσσαλονίκη. Ζούσα πολλά χρόνια αλλά όχι τώρα πια. Έρχομαι 2-3 φορές το χρόνο για 4-5μέρες.

Βρέθηκα λοιπόν στο περίφημο Sol. Τελείως μα τελείως πεταμένα λεφτά. Συγκεκριμένα:
Το ποτό 10€ (οκ). Στην συνέχεια οι γκόμενες που έρχονταν ζητούσαν να τις κεράσουμε ποτά απλά 10€ ή σπεσιαλ 20€.Μέχρι τώρα όλα καλά. Όταν τις έλεγες για πριβέ λέγανε 20€ μόνο χωρό, 50€-70€ να με κάνουν να χύσω.Αν είναι δυνατόν να δώσω 50€ για μια μαλακία.Αυτοί που λένε εδώ μέσα ότι ο φραπές κάνει 20€ που το είδαν δεν ξέρω......

Στην  συνέχεια πήγαμε στο Αmore. Μαγαζί 10 τετραγωνικά. Χωρίς καθόλου φωτισμό. Απάτη τελείως. Εκεί μόνο ποτά. Ούτε φραπές, ούτε τσάι ούτε τίποτα. Ηρθε μια μαύρη (καλό κορμί δεν λέω) και την ρωτάω. "Μωρό μου όταν εγώ θα καυλώσω τι θα κάνω??" Και με κοιτούσε σαν χάνος. Τελικά την κέρασα 2 ποτά, προσπαθούσε η καημένη με το να μου χορεύει να χύσω μέσα από το τζιν αλλά τίποτα. Ευτυχώς που μου άφηνε και έβαζα κανονικά τα δάχτυλα μου μέσα στο μουνί της....

Συμπερασματικά...Άμα δεν τα σκάσεις δεν περνάς καλά..Το θέμα είναι ότι τα μπουρδέλα και τα στούντιο δεν έχουν ρίξει τις τιμές. Και να σκεφτείτε ότι την Πέμπτη που ήμουνα βόλτα δεν κυκλοφορούσε ψυχή...Όταν λέμε ψυχή το εννοώ...Απορώ λοιπόν γιατί με τέτοια κρίση δεν τις κατεβάζουν..Σταματήστε να πηγαίνεται για κανένα μήνα και θα σου πω εγώ.Που όλες έχουν σηκώσει τον αμανέ..

Αυτά παιδιά και καλή συνέχεια στα τεκτενόμενα στην Θεσσαλονική

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Λοιπόν μάγκες ακούστε πως έχει το θέμα.

Στην  συνέχεια πήγαμε στο Αmore. Μαγαζί 10 τετραγωνικά. Χωρίς καθόλου φωτισμό. Απάτη τελείως. Εκεί μόνο ποτά. Ούτε φραπές, ούτε τσάι ούτε τίποτα. Ηρθε μια μαύρη (καλό κορμί δεν λέω) και την ρωτάω. "Μωρό μου όταν εγώ θα καυλώσω τι θα κάνω??" Και με κοιτούσε σαν χάνος. Τελικά την κέρασα 2 ποτά, προσπαθούσε η καημένη με το να μου χορεύει να χύσω μέσα από το τζιν αλλά τίποτα. Ευτυχώς που μου άφηνε και έβαζα κανονικά τα δάχτυλα μου μέσα στο μουνί της....

Συμπερασματικά...Άμα δεν τα σκάσεις δεν περνάς καλά..Το θέμα είναι ότι τα μπουρδέλα και τα στούντιο δεν έχουν ρίξει τις τιμές. Και να σκεφτείτε ότι την Πέμπτη που ήμουνα βόλτα δεν κυκλοφορούσε ψυχή...Όταν λέμε ψυχή το εννοώ...Απορώ λοιπόν γιατί με τέτοια κρίση δεν τις κατεβάζουν..Σταματήστε να πηγαίνεται για κανένα μήνα και θα σου πω εγώ.Που όλες έχουν σηκώσει τον αμανέ..

Αυτά παιδιά και καλή συνέχεια στα τεκτενόμενα στην Θεσσαλονική
χαχαχαχα ναι αδερφε,στο αμορε μονο ποτο παιζει.και μεις γιαυτο παμε,επειδη εχει καθαρα ποτα και ωραια μουσικη
πας που πας ρε συντροφε,διαβασε και λιγο το φορουμ πριν πας
παντως οσον αφορα το σολ εχεις δικιο,πινουν τα ποτα τους αρκετα γρηγορα οι περισσοτερες.παντως για 20 φραπε δεν πρεπει να το ειπαν πολλοι...
αντε να δουμε ποτε θα πεσουν οι τιμες??

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
αντε να δουμε ποτε θα πεσουν οι τιμες??

Και πότε θα κάνει ξαστεριά;;; Άσε βρε άλφι... τόσο καιρό αυτό περιμένουμε αλλά μπα...

Ποιο πιθανό είναι να μπω στο νέο γήπεδο της Ηρακλάρας παρά αυτό...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Και πότε θα κάνει ξαστεριά;;; Άσε βρε άλφι... τόσο καιρό αυτό περιμένουμε αλλά μπα...

Ποιο πιθανό είναι να μπω στο νέο γήπεδο της Ηρακλάρας παρά αυτό...
αρα ποτε
σημερα τι κανεις?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
No money, no honey αγόρι...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
παντως οφειλεις να ομολογησεις οτι αρκετα στριπ δειχνουν το κοινωνικο τους προφιλ. αν και λγο ανορθωδοξα βεβαια με βαση την οικονομικη θεωρια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Βρέθηκα λοιπόν στο περίφημο Sol. Τελείως μα τελείως πεταμένα λεφτά. Συγκεκριμένα:
Το ποτό 10€ (οκ). Στην συνέχεια οι γκόμενες που έρχονταν ζητούσαν να τις κεράσουμε ποτά απλά 10€ ή σπεσιαλ 20€.Μέχρι τώρα όλα καλά. Όταν τις έλεγες για πριβέ λέγανε 20€ μόνο χωρό, 50€-70€ να με κάνουν να χύσω.Αν είναι δυνατόν να δώσω 50€ για μια μαλακία.Αυτοί που λένε εδώ μέσα ότι ο φραπές κάνει 20€ που το είδαν δεν ξέρω......
ενα ενα τα πραματα....
ΣΟΛ-
7ε το ποτο σου,μην κλεβεις.σε κωλομπαρο πηγες,ποτα ζητανε οι γκομενες.συμφωνω και το λεω κι εγω οτι 50ε ειναι πολλα για εκει μεσα.εμενα μου'χει παρει πιπα η Σασα 2 φορες με 20ε(υποτιθεται πηγαμε για απλο πριβε)....ναι αλλα εγω εχω παει 50 φορες εκει μεσα και την εχω κερασει τις 20 φορες ας πουμε.τι ηθελες δηλαδη,με την πρωτη φορα που πηγες να γαμησεις κιολας??
φραπες....ναι αν πας με μια που γνωριζεστε για απλο πριβε των 20ε,ειναι πιθανον να στη βγαλει εξω και να στην παιξει.μου'χει συμβει με την Ελενη.καμια δε στο λεει ομως ετσι ανοιχτα απ'την πρωτη φορα που θα σε δει.ειναι ολα σχετικα λοιπον...

ΑΜΟΡΕ-παιζει και γαμησι με 100ε κερασμα στο χωρο οπου ηταν η κουρτινουλα οπως προχωρας στο βαθος δεξια.και πιπες με 50ε.δε στο προτεινε καμια??περιεργο μου φαινεται...συμφωνω ειναι αθλιο το μαγαζι

μΠΟΥΡΔΕΛΑ-με παζαρακι πλεον ριχνεις τις τιμες των εξτρα και ειδικα αν συνδυασεις κανα δυο προγραμματακια μαζι.και ποσο να παει δηλαδη?20ε το γαμησι?γι'αυτο κανουμε ερευνα αγορας και επιλεγουμε.εγω δηλαδη που πηγα σε 20 μπουρδελα χθες μαλακας ειμαι??

Συμπερασμα....δεν ανακαλυψες την Αμερικη.μην εισαι τοσο ισοπεδωτικος λοιπον.ολα ειναι σχετικα και παντα παιζει ρολο το να εισαι πελατης καπου.τωρα για τον ενα μηνα αποχης που λες,θα σου συστησω εναν γνωστο μου εδω μεσα να την κανετε μαζι...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σημερα ειμαι fuuuuuuuly booked!!!! αλλα απο αυριο κανιζουμε οτι θες
ενα δακρυ τρεχει κ βρεχει το μαγουλο μου
ειναι δυνατον να σε πετυχαινω μεσα?
τι κανεις ρε θηριο?
απο αυριο ε?
θα παρεις κ την κουφαλα τον δοκιμαζω κ αν ειστε μεσα,οχι για αυριο αλλα για παρασκευη ειμαστε για πολλα

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ενα ενα τα πραματα....
ΣΟΛ-
7ε το ποτο σου,μην κλεβεις.σε κωλομπαρο πηγες,ποτα ζητανε οι γκομενες.συμφωνω και το λεω κι εγω οτι 50ε ειναι πολλα για εκει μεσα.εμενα μου'χει παρει πιπα η Σασα 2 φορες με 20ε(υποτιθεται πηγαμε για απλο πριβε)....ναι αλλα εγω εχω παει 50 φορες εκει μεσα και την εχω κερασει τις 20 φορες ας πουμε.τι ηθελες δηλαδη,με την πρωτη φορα που πηγες να γαμησεις κιολας??
φραπες....ναι αν πας με μια που γνωριζεστε για απλο πριβε των 20ε,ειναι πιθανον να στη βγαλει εξω και να στην παιξει.μου'χει συμβει με την Ελενη.καμια δε στο λεει ομως ετσι ανοιχτα απ'την πρωτη φορα που θα σε δει.ειναι ολα σχετικα λοιπον...

ΑΜΟΡΕ-παιζει και γαμησι με 100ε κερασμα στο χωρο οπου ηταν η κουρτινουλα οπως προχωρας στο βαθος δεξια.και πιπες με 50ε.δε στο προτεινε καμια??περιεργο μου φαινεται...συμφωνω ειναι αθλιο το μαγαζι

μΠΟΥΡΔΕΛΑ-με παζαρακι πλεον ριχνεις τις τιμες των εξτρα και ειδικα αν συνδυασεις κανα δυο προγραμματακια μαζι.και ποσο να παει δηλαδη?20ε το γαμησι?γι'αυτο κανουμε ερευνα αγορας και επιλεγουμε.εγω δηλαδη που πηγα σε 20 μπουρδελα χθες μαλακας ειμαι??

Συμπερασμα....δεν ανακαλυψες την Αμερικη.μην εισαι τοσο ισοπεδωτικος λοιπον.ολα ειναι σχετικα και παντα παιζει ρολο το να εισαι πελατης καπου.τωρα για τον ενα μηνα αποχης που λες,θα σου συστησω εναν γνωστο μου εδω μεσα να την κανετε μαζι...

Eπειδή ήμουν μαζί με τον συναγωνιστή Ilias, θα ήθελα να πω ότι αυτά που λέει δεν είναι ψέμματα, αλλά το θέμα είναι ότι ο καθένας λέει τις εμπειρίες του με την δικιά του οπτική γωνία.
Ο Ilias ήταν κάποιος άγνωστος που απλά ήθελε να περάσει καλά την πρώτη φορά που πηγαινε στο Sol,
ο Αl από την άλλη είναι συχνός θαμώνας που έχει φυσικά άλλη αντιμετώπιση από το προσωπικό και τα
κορίτσια.

Το θέμα είναι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ για να φτάσω σε
σημείο οι γκόμενες να με ξέρουν και να έχω μια ιδιαίτερη περιποίηση;
Αν ναι (που δεν το θεωρώ και εντελώς παράλογο) ευχαριστώ αλλά όχι,δεν θα πάρω.

Η αλήθεια πάντως ήταν πως οι γκόμενες σε πιέζουν να τις κεράσεις 20€ ποτό, ξενερώνουν άμα τις
κεράσεις το 10€ και μένα μάλιστα μου είπε μία "οι μαλάκες οι άφραγκοι μόνο 10€ ποτά
κερνάνε"....

Από κεί και πέρα, από τις 3 φορές που έχω πάει ΚΑΜΙΑ δεν δέχτηκε με 20€ φραπέ και πίπα, ίσως
αν πήγαινα 23 φορές να ήταν διαφορετικά...

Για το Amore δεν θα σχολιάσω, το μαγαζί είναι παρακμιακό, έκανα 5 λεπτά για να
συνηθίσουν τα μάτια μου στο σκοτάδι, στην μάυρη που μου ήρθε είπα "ευτυχώς που έχεις άσπρα
δόντια και σε ξεχωρίζω"...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Το θέμα είναι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ για να φτάσω σε
σημείο οι γκόμενες να με ξέρουν και να έχω μια ιδιαίτερη περιποίηση;
Αν ναι (που δεν το θεωρώ και εντελώς παράλογο) ευχαριστώ αλλά όχι,δεν θα πάρω.
δυστυχως ναι.βασικος κανονας της ζωης σε οτι κανεις.κι εγω τις πρωτες φορες που πηγα ετσι ηταν.γι'αυτο μου'κανε εντυπωση η εκπληξη του φιλου σου.για το θεμα Σασα....ισα ισα που εγω εκτιθεμαι που το λεω γιατι θα παει ο αλλος αποψε,δε θα του το κανει, και θα πει τι μαλακιες μας λες ρε φιλε??δεν ειναι προκαθορισμενο.εγω την πηρα για απλο στριπτηζ των 20ε και η γκομενα μου τον πεταξε εξω και αρχισε το κλαρινο.Σασα ειναι αυτη εχει την τρελα της.φανταζομαι δε το κανει παντα με ολους...

για δωσε και αυτην που σου ειπε τη μαλακια για τα ποτα των 10ε.τελευταια με εκνευριζουν καποιες εκει μεσα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
στην μάυρη που μου ήρθε είπα "ευτυχώς που έχεις άσπρα
δόντια και σε ξεχωρίζω"...

Ρατσιστή...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ενα δακρυ τρεχει κ βρεχει το μαγουλο μου
ειναι δυνατον να σε πετυχαινω μεσα?
τι κανεις ρε θηριο?
απο αυριο ε?
θα παρεις κ την κουφαλα τον δοκιμαζω κ αν ειστε μεσα,οχι για αυριο αλλα για παρασκευη ειμαστε για πολλα

Μέσα... θα μιλήσουμε...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα γινει εξορμηση χωρις "Nature Boy" Ric Flair ?????  :s&m_2:  :s&m_2:  :s&m_2:  :s&m_2:  :s&m_2:  :s&m_2:  :s&m_2:  :s&m_2:  :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom