Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
μια απο αυτες τις μερες πηγα αμορε ....κοσμος μηδεν ..ολη την βραδια ειδα 5-6 πελατες μαξιμουμ ....

πηρα 2 μαυρουλες που επαιξαν φραπε ...η μια απο Ν αφρικη η αλλη απο ουγκαντα ...επειδη δεν ειχε κοσμο τα ποτα δεν πινονταν πολυ γρηγορα ...καθισα καπου 3 ωρες ατελειωτου μπαλαμουτιασματος και εδωσα 95 ευρω ..Νομιζω επρεπε να πληρωσω 85 αλλα τεσπα ..απλα το σημειωνω ...

το απιστευτο σκηνικο ηταν μια ξανθια διπλα μου ακριβως που τα εκανε ολα μα ολα  σε ενα τυπο .το χερι μου απο την μια πλευρα χουφτωνε την δικια μου και απο την αλλη τον κωλο της ξανθιας ..τοσο κοντα ..με εφτιαξε απιστευτα το σκηνικο ...αφου δεν τελειωσα πανω μου παλι καλα ..

εδω τωρα θελω την γνωμη των πιο εμπειρων ...με την μια μαυρουλα που την συμπαθω πολυ και ειναι πανεμορφη εχουμε αλλαξει τηλεφωνα ..να προχωρησω ?? ηδη εχω πηδηξει μια απο το Σολ εκτος μαγαζιου ...τι λετε ??

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
μια απο αυτες τις μερες πηγα αμορε ....κοσμος μηδεν ..ολη την βραδια ειδα 5-6 πελατες μαξιμουμ ....

πηρα 2 μαυρουλες που επαιξαν φραπε ...η μια απο Ν αφρικη η αλλη απο ουγκαντα ...επειδη δεν ειχε κοσμο τα ποτα δεν πινονταν πολυ γρηγορα ...καθισα καπου 3 ωρες ατελειωτου μπαλαμουτιασματος και εδωσα 95 ευρω ..Νομιζω επρεπε να πληρωσω 85 αλλα τεσπα ..απλα το σημειωνω ...

το απιστευτο σκηνικο ηταν μια ξανθια διπλα μου ακριβως που τα εκανε ολα μα ολα  σε ενα τυπο .το χερι μου απο την μια πλευρα χουφτωνε την δικια μου και απο την αλλη τον κωλο της ξανθιας ..τοσο κοντα ..με εφτιαξε απιστευτα το σκηνικο ...αφου δεν τελειωσα πανω μου παλι καλα ..

εδω τωρα θελω την γνωμη των πιο εμπειρων ...με την μια μαυρουλα που την συμπαθω πολυ και ειναι πανεμορφη εχουμε αλλαξει τηλεφωνα ..να προχωρησω ?? ηδη εχω πηδηξει μια απο το Σολ εκτος μαγαζιου ...τι λετε ??
ολη την βαρδια εβγαλες ρε θηριο?? μετα ειπες 3 ωρες και το εσωσες :)  η αληθεια ειναι οτι καθημερινες δεν εχει πολυ κοσμο αλλα αυτο δεν πρεπει να σε χαλαει,οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερα (νταξει να μην εισαι και τελειως μονος αλλα 5-6 ατομα μια χαρα ειναι)
οσον αφορα την εγχρωμη καλλονη,δεν βρισκω λογο να μην το συνεχισεις.λιγο προσοχη μην σου τα μασησει αλλα εφ'οσον το εχεις ξανακανει το σκηνικο δεν εχεις αναγκη,το κατεχεις το αθλημα
για δωσε λιγες διεκρινισεις για σολ. γαμησες τζαμπα η επι πληρωμη? αν πληρωσες ποσο σου βγηκε το μαλι,και για τι υπηρεσιεσ μιλαμε?? για να ξερουμε ρε παιδι μου, ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει,να ειμαστε προετοιμασμενοι
keep frapping

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ξεκόλα άλφι και έλα Ιβανώφειο στις 7... μετά βλέπουμε...

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
οχι δεν πληρωσα  ...εκανα ενα φορματ ομως σε ενα λαπτοπ ..δεν ξερω αν μετραει

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
οχι δεν πληρωσα  ...εκανα ενα φορματ ομως σε ενα λαπτοπ ..δεν ξερω αν μετραει
ααα τοτε εσυ εισαι ο ριγμενος, σε εκμετελευτηκε και μετα αντι να σε πληρωσει σε ρευστο σε πληρωσε σε ειδος. ατιμα θυληκα.θα σου ελεγα να καταθεσεις αγωγη αλλα μαλλον δουλευες χωρις αποδειξεις και παραστατικα αρα δεν μπορεις να αποδειξεις τπτ
κριμα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ps σωστος παντως ο παιχτης

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
καλα μην ανυσηχεις πειρατικα ηταν τα windows ....

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
καλα μην ανυσηχεις πειρατικα ηταν τα windows ....
Στη θέση σου δε θα έβαζα antivirus , και φυσικά θα έβαζα τα απαράδεκτα 32bit Vista ώστε σε ένα μήνα πάλι format  :fuck1:
Υ.Γ Απαγορεύονται αυστηρά λειτουργικά βασισμένα σε Unix (δεν παθένουν τίποτα τα γαμημένα!) , τα καλά Windows 7 , και φυσικά κάθε τύπου software προστασίας !

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
γκολλλλλ!!!! (βλεπε μερικα ποστ πισω)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εχω μια ταπεινη απορια και θα την εκφρασω κι ας με κραξετε.

ενα μαγαζι που λεγεται "αγγελοι του τσαρλι" σε ενα στενο στο βαρδαρη ειναι  κωλομπαρο? και το αλλο παραδιπλα που εχει κιτρινα φωτα απ'εξω?

ετυχε να περασω κανα 2 φορες τωρα τελευταια που ετρεχα σε λογιστες και εφοριες και ηταν ανοιχτο πρωινιατικα... :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

ενα μαγαζι που λεγεται "αγγελοι του τσαρλι" σε ενα στενο στο βαρδαρη ειναι  κωλομπαρο? και το αλλο παραδιπλα που εχει κιτρινα φωτα απ'εξω?

ετυχε να περασω κανα 2 φορες τωρα τελευταια που ετρεχα σε λογιστες και εφοριες και ηταν ανοιχτο πρωινιατικα... :huh:
ναι κωλομπαρο ειναι με παρακμιακες μιλφαρες....παρακμη....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
κι ενα μαγαζι που γραφει AEΡΟ με κεφαλαια στη σταυρουπολη λιγο πιο πανω απο τα κουκου κι αυτο ειναι?

ειναι κατασταση ολη η τζαμαρια φιμε και κατι ακριβα αμακια απεξω συνεχεια... :rolleyes:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Είναι ξεχασμένο παρακμιακό κωλόμπαρο απο αρχές του `70 ....λειτουργεί και σαν καμουφλαρισμένο μπουρδέλο με ιερούδουλες ηλικίας 55+ ! Το βράδυ δεν θα περνούσα ούτε απο απέναντι γιατί οι "θείες" σε φωνάζουν και σου υπόσχονται διάφορα !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
κι ενα μαγαζι που γραφει AEΡΟ με κεφαλαια στη σταυρουπολη λιγο πιο πανω απο τα κουκου κι αυτο ειναι?

ειναι κατασταση ολη η τζαμαρια φιμε και κατι ακριβα αμακια απεξω συνεχεια... :rolleyes:
στην ασφαλεια ειπαμε δουλευεις;η στην ομαδα ζητα; :think: :2funny: :2funny:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Φρουτάδικο !

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Καλά τα στρουμφάκια :police: δεν νομίζω να καίγονται ιδιαίτερα για τους "Άγγελους του Τσαρλυ" !!!!!
Πιο πολύ για έρευνα ανταγωνισμού το κόβω !

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Καλά τα στρουμφάκια :police: δεν νομίζω να καίγονται ιδιαίτερα για τους "Άγγελους του Τσαρλυ" !!!!!
Πιο πολύ για έρευνα ανταγωνισμού το κόβω !
αχαχαχα!! οχι οχι καμμια σχεση!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom