dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
θα γινει εξορμηση χωρις "Nature Boy" Ric Flair ?????
Θα πάω εγώ πουθενά χωρίς τον "προστάτη" μου;;;
θα γινει εξορμηση χωρις "Nature Boy" Ric Flair ?????
ολη την βαρδια εβγαλες ρε θηριο?? μετα ειπες 3 ωρες και το εσωσες η αληθεια ειναι οτι καθημερινες δεν εχει πολυ κοσμο αλλα αυτο δεν πρεπει να σε χαλαει,οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερα (νταξει να μην εισαι και τελειως μονος αλλα 5-6 ατομα μια χαρα ειναι)μια απο αυτες τις μερες πηγα αμορε ....κοσμος μηδεν ..ολη την βραδια ειδα 5-6 πελατες μαξιμουμ ....
πηρα 2 μαυρουλες που επαιξαν φραπε ...η μια απο Ν αφρικη η αλλη απο ουγκαντα ...επειδη δεν ειχε κοσμο τα ποτα δεν πινονταν πολυ γρηγορα ...καθισα καπου 3 ωρες ατελειωτου μπαλαμουτιασματος και εδωσα 95 ευρω ..Νομιζω επρεπε να πληρωσω 85 αλλα τεσπα ..απλα το σημειωνω ...
το απιστευτο σκηνικο ηταν μια ξανθια διπλα μου ακριβως που τα εκανε ολα μα ολα σε ενα τυπο .το χερι μου απο την μια πλευρα χουφτωνε την δικια μου και απο την αλλη τον κωλο της ξανθιας ..τοσο κοντα ..με εφτιαξε απιστευτα το σκηνικο ...αφου δεν τελειωσα πανω μου παλι καλα ..
εδω τωρα θελω την γνωμη των πιο εμπειρων ...με την μια μαυρουλα που την συμπαθω πολυ και ειναι πανεμορφη εχουμε αλλαξει τηλεφωνα ..να προχωρησω ?? ηδη εχω πηδηξει μια απο το Σολ εκτος μαγαζιου ...τι λετε ??
ααα τοτε εσυ εισαι ο ριγμενος, σε εκμετελευτηκε και μετα αντι να σε πληρωσει σε ρευστο σε πληρωσε σε ειδος. ατιμα θυληκα.θα σου ελεγα να καταθεσεις αγωγη αλλα μαλλον δουλευες χωρις αποδειξεις και παραστατικα αρα δεν μπορεις να αποδειξεις τπτοχι δεν πληρωσα ...εκανα ενα φορματ ομως σε ενα λαπτοπ ..δεν ξερω αν μετραει
Στη θέση σου δε θα έβαζα antivirus , και φυσικά θα έβαζα τα απαράδεκτα 32bit Vista ώστε σε ένα μήνα πάλι formatκαλα μην ανυσηχεις πειρατικα ηταν τα windows ....
ναι κωλομπαρο ειναι με παρακμιακες μιλφαρες....παρακμη....εχω μια ταπεινη απορια και θα την εκφρασω κι ας με κραξετε.
ενα μαγαζι που λεγεται "αγγελοι του τσαρλι" σε ενα στενο στο βαρδαρη ειναι κωλομπαρο? και το αλλο παραδιπλα που εχει κιτρινα φωτα απ'εξω?
ετυχε να περασω κανα 2 φορες τωρα τελευταια που ετρεχα σε λογιστες και εφοριες και ηταν ανοιχτο πρωινιατικα...
εχω μια ταπεινη απορια και θα την εκφρασω κι ας με κραξετε.
ενα μαγαζι που λεγεται "αγγελοι του τσαρλι" σε ενα στενο στο βαρδαρη ειναι κωλομπαρο? και το αλλο παραδιπλα που εχει κιτρινα φωτα απ'εξω?
ετυχε να περασω κανα 2 φορες τωρα τελευταια που ετρεχα σε λογιστες και εφοριες και ηταν ανοιχτο πρωινιατικα...
στην ασφαλεια ειπαμε δουλευεις;η στην ομαδα ζητα;κι ενα μαγαζι που γραφει AEΡΟ με κεφαλαια στη σταυρουπολη λιγο πιο πανω απο τα κουκου κι αυτο ειναι?
ειναι κατασταση ολη η τζαμαρια φιμε και κατι ακριβα αμακια απεξω συνεχεια...
στην ασφαλεια ειπαμε δουλευεις;η στην ομαδα ζητα;
κι ενα μαγαζι που γραφει AEΡΟ με κεφαλαια στη σταυρουπολη λιγο πιο πανω απο τα κουκου κι αυτο ειναι?
ειναι κατασταση ολη η τζαμαρια φιμε και κατι ακριβα αμακια απεξω συνεχεια...
κοριτσι πραμα να ασχολεισαι με τα κωλομπαρα....αφου εχω αποριες να μην ρωτησω?
ασε που εκει που ειναι αυτο κανει καραμπαμ!!!
Φρουτάδικο !
κοριτσι πραμα να ασχολεισαι με τα κωλομπαρα....
αχαχαχα!! οχι οχι καμμια σχεση!!!!Καλά τα στρουμφάκια δεν νομίζω να καίγονται ιδιαίτερα για τους "Άγγελους του Τσαρλυ" !!!!!
Πιο πολύ για έρευνα ανταγωνισμού το κόβω !