Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

foxalexis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Όποιος πάει στο καινούργιο το "Όνειρο" στην Κωλέττη ας ρίξει μια ενημέρωση.. Ίσως να πάω κι εγώ αργότερα να δω τι παίζει..
Έχουν γεμίσει την δυτική θεσ/νίκη με αφίσες.. Αν δεν κάνω λάθος σήμερα ανοίγει..
καλησπερα φιλοσ μηποσ κσεσ κανενα κολομπαρο με κανενα καλο προγραμμα μεσα?

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
φιλε καλησπερα κανενα κολομπαρο με καλο προγραμμα μηποσ γνοριζεισ?

Τί ενοείς καλό πρόγραμμα ? Βοήθα με για να σου δώσω πληροφορίες ! Πιά περιοχή της πόλης προτιμάς ? Τί γουστάρεις να βρεις ?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
MHN διαβασεις κανα δυο σελιδες πισω ... δεν γραφει τιποτα ενδιαφερον ...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άσε που έχει τρία απανωτά μηνύματα...  :2funny: :2funny:
το ξεχασε μαλλον οτι το εγραψε απο την καυλα του
πραγματικα τα νεα μελη ας κανουν τον κοπο να ριχνουν μια ματια κ κανα 2 σελιδες πιο πριν κ να μην δειχνουν ετσι την απελπισια τους

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Στο θεμα κωλομπαρα ειμαι αρχαριος σχετικα δεν πολυασχολουμαι θελω να ρωτησω 2-3 πληροφοριες !!! Στο Εδεμ τι παιζει παιδια?  Επίσης Μενεμενη δυο κωλομπαρα που ειναι στην σειρα no name και σκανδαλο τι παιζει και τι υλικο εχουνε ?

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
επισκεψη χτες στο σολ ...λιγος κοσμος ..καμια 10ρια κοπελες ...χαλαρα πραγματα ειχα καιρο να παω πριν την ανακαινηση

Μου την επεσαν
μια μελαχρινη ψηλη που μιλαει σαν νταλικερης και καλα απο ρωσια χωρις βυζι (την περασα για τραβελι στην αρχη)...υποσχοταν πιπες στο πριβε
Η Λια
Μια τζαμαικανη μαυρουλα με τρομερο κορμι Ναντια (παρακαλουσε και αυτη για πιπα) την κερασα 2 10ρικα ποτα
μια τελειως οτι νανε ασχημουλα αλλα γλυκουλα ελληνιδα και καλα φοιτητρια ...την εχει παρει κανεις >? αλεξανδρα νομιζω ..ηταν τυφλα
μια χοντρουλα βυζαρου ξανθια αρμενισα ονοματι Μαρινα

γενικα ειμαι επιφυλακτικος στα πριβε αυτου του μαγαζιου ...και 50 ειναι πολλα για πιπα ..

ολες παντως με χουφτωναν στο μπαρ στα επιμαχα σημεια και παρακαλουσαν για πριβε ..εχει πεσει πεινα ..και που ειναι ακομα !!!
τα καλυτερα μουνια ηταν μεσα στο μπαρ ...ειδικα 2 μελαχρινα λεπτα ..επαθα πλακα ...δεν βγαινουν καθολου εξω αυτα ??

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
επισκεψη χτες στο σολ ...λιγος κοσμος ..καμια 10ρια κοπελες ...χαλαρα πραγματα ειχα καιρο να παω πριν την ανακαινηση

Μου την επεσαν
μια μελαχρινη ψηλη που μιλαει σαν νταλικερης και καλα απο ρωσια χωρις βυζι (την περασα για τραβελι στην αρχη)...υποσχοταν πιπες στο πριβε
Η Λια
Μια τζαμαικανη μαυρουλα με τρομερο κορμι Ναντια (παρακαλουσε και αυτη για πιπα) την κερασα 2 10ρικα ποτα
μια τελειως οτι νανε ασχημουλα αλλα γλυκουλα ελληνιδα και καλα φοιτητρια ...την εχει παρει κανεις >? αλεξανδρα νομιζω ..ηταν τυφλα
μια χοντρουλα βυζαρου ξανθια αρμενισα ονοματι Μαρινα

γενικα ειμαι επιφυλακτικος στα πριβε αυτου του μαγαζιου ...και 50 ειναι πολλα για πιπα ..

ολες παντως με χουφτωναν στο μπαρ στα επιμαχα σημεια και παρακαλουσαν για πριβε ..εχει πεσει πεινα ..και που ειναι ακομα !!!
τα καλυτερα μουνια ηταν μεσα στο μπαρ ...ειδικα 2 μελαχρινα λεπτα ..επαθα πλακα ...δεν βγαινουν καθολου εξω αυτα ??
Colobarus Guide
...
11.δεν βιαζόμαστε να κεράσουμε ποτό σε όποια έρχεται. Σε κάθε καινούργιο μαγαζί που πάμε, συνήθως πρώτα έρχονται οι μαύρες (αν υπάρχουν), μετά οι "χαμηλής" ποιότητας, ενώ οι καλές και αυτές με τις οποίες υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνει "παιχνίδι εκτός", τις πιο πολλές φορές είτε είναι πιασμένες, είτε πρέπει να τις φωνάξουμε από μόνοι μας
...

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
απλα επειδη δεν ξερω τις πιο πολλες κανω μια αναγνωριστικη γυρα ....γενικα παντως η ατμοσφαιρα του μαγαζιου δεν μου αρεσει ...οταν μπηκα δεν ειχε κοσμο ...πηγα καθισα μονος σε ενα τραπεζακι και ηρθε ο υπευθυνος να παω καλυτερα στο μπαρ ....ενω ολα ηταν αδεια ολο το βραδυ ....

για τις μελαχρινες στο μπαρ ξερουμε τπτ ?? κανουν τπτ ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
ααα δε σας ειπα....ειμαι πριν λιγα βραδια στο Σολ.λιγα μετρα μακρυα μου ειναι το πουτανακι Γιουλη με εναν μπαρμπα στο μπαρ και αυτος την κερναει συνεχεια.ερχεται και η Βανεσσα σε λιγο και τον μπαλαμουτιαζουν και οι δυο μαζι.και οπως ο τυπος κοιταει προς τη Βανεσσα,η Γιουλη γυρναει απο την αλλη και χυνει κατω το ποτο που την κερασε ο μαλακας χωρις να τη δει.μετα απο λιγο τη κερναει κι αλλο.....για να καταλαβετε ποσο εκτιμανε αυτα τα κοριτσια,και ειδικα αυτα που προερχονται απο συγκεκριμενη βρωμορατσα που ειναι και πλειοψηφια εκει μεσα....

τελευταια αρχισα κι εγω να το βαριεμαι το Σολ.λιγα μετρα πιο κατω εχει ανοιξει το Ονειρο.σκοπευω να επισκεφτω συντομα....

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
και γω το ιδιο πατσινο

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
не..... :(
απλα επειδη δεν ξερω τις πιο πολλες κανω μια αναγνωριστικη γυρα ....γενικα παντως η ατμοσφαιρα του μαγαζιου δεν μου αρεσει ...οταν μπηκα δεν ειχε κοσμο ...πηγα καθισα μονος σε ενα τραπεζακι και ηρθε ο υπευθυνος να παω καλυτερα στο μπαρ ....ενω ολα ηταν αδεια ολο το βραδυ ....

για τις μελαχρινες στο μπαρ ξερουμε τπτ ?? κανουν τπτ ?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ααα δε σας ειπα....ειμαι πριν λιγα βραδια στο Σολ.λιγα μετρα μακρυα μου ειναι το πουτανακι Γιουλη με εναν μπαρμπα στο μπαρ και αυτος την κερναει συνεχεια.ερχεται και η Βανεσσα σε λιγο και τον μπαλαμουτιαζουν και οι δυο μαζι.και οπως ο τυπος κοιταει προς τη Βανεσσα,η Γιουλη γυρναει απο την αλλη και χυνει κατω το ποτο που την κερασε ο μαλακας χωρις να τη δει.μετα απο λιγο τη κερναει κι αλλο.....για να καταλαβετε ποσο εκτιμανε αυτα τα κοριτσια,και ειδικα αυτα που προερχονται απο συγκεκριμενη βρωμορατσα που ειναι και πλειοψηφια εκει μεσα....

τελευταια αρχισα κι εγω να το βαριεμαι το Σολ.λιγα μετρα πιο κατω εχει ανοιξει το Ονειρο.σκοπευω να επισκεφτω συντομα....
ελα ρε κανουν τετοια αυτα τα αγια κοριτσια?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Χθες κατα τη 1.15 που περασα εξω απο το ΑΜΟΡΕ τους ειχαν ολους εξω απ'το μαγαζι και τους μπουζουριαζανε στα τζιπακια της αστυνομιας.καμια 5-6 γκομενες ειδα εξω εγω.

και για τους σκυλοφαν.....Ζορμπας στα Ξυλαδικα τελος.το καταστημα ενοικιαζεται.προβλεπω να το παιρνουν τιποτα κιτρινιαρηδες και αυτο οπως εγινε και το Dolce Vita...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Χθες κατα τη 1.15 που περασα εξω απο το ΑΜΟΡΕ τους ειχαν ολους εξω απ'το μαγαζι και τους μπουζουριαζανε στα τζιπακια της αστυνομιας.καμια 5-6 γκομενες ειδα εξω εγω.

και για τους σκυλοφαν.....Ζορμπας στα Ξυλαδικα τελος.το καταστημα ενοικιαζεται.προβλεπω να το παιρνουν τιποτα κιτρινιαρηδες και αυτο οπως εγινε και το Dolce Vita...
Eπαγγελματικός "ανταγωνισμός" ?

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
και τους πελατες μπουζουριαζανε??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Eπαγγελματικός "ανταγωνισμός" ?
περυσι τετοια εποχη εβγαινες απο Αννουλα Βασιλειου και εμπαινες κατευθειαν απεναντι μεχρι τις 6 το πρωι.επισης ξερει κανεις αν το ΧΑΟΣ στον ιδιο δρομο λειτουργει ακομα??ολο κλειστο ειναι.μηπως ανοιγει μονο ΠΑ-ΣΑ??

στο Σολ ημουν χθες.πολυς κοσμος για Δευτερα,ειχε κατι μεγαλες παρεες.ξεχωρισα μια καινουργια ονοματι Κελυ,ξανθια με βυζαρες και κωλαρα και τρελαμενο υφος.ειναι απο Γιαννενα λεει....του Καυκασου μαλλον.επισης ειχε αλλη μια καινουρια Ρουμανα,οχι ιδιαιτερης εμφανισης αλλα πολυ ανεκτικη στα δαχτυλα.χωρις να την κερασω οση ωρα ηταν διπλα μου τα'πιασα ολα.αλλα ειναι φτυσιαρα και βρωμουσε ο κωλος της.μιλαει και σε ραντιζει στην κυριολεξια.επισης ανεκτικη στα δαχτυλακια οση ωρα γινεται το ψησιμο ειναι και το κοντοπουτανο Γιουλη την οποια ομως δεν εχω τιμησει ακομα.
πολλα αυτοκινητα και εξω απο το Ονειρο στην Κωλετη.πηγες κανεις ακομα να μας πει??

Επισκέπτης
Πέρασα εγώ από το όνειρο πριν κανά 2 μέρες, μέσα είχε 3 άντε το πολύ να ήταν 4 γκόμενες. Απογοητευτήκαμε κ φύγαμε για Σολ. Η Νάντια του Σολ είναι τόσο τρομερό κορμί, μα τι κώλαρα είναι αυτή ρε παιδιά...

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πόσα θέλει πάνω κατω αυτή στο Σολ για να τη πάρεις;

Stories

Νέο!

Stories