You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
δεν ξερω αν εχω χασει επεισοδια αλλα δεν υπαρχει των 20ε,υπαρχει των 10ε που ειναι ο απλος κ δεν καταλαβαινεις κ τιποτα στην τελικη κ των 50ε που εχει φραπε κ βαζεις κ καλαμακι ;)ρε παιδια, το πριβε στο σολ με 20 ευρω, ποση ωρα κραταει? ειναι οπως στα στριπτιτζαδικα ενα τραγουδι 3 λεπτα?
δεν ξερω αν εχω χασει επεισοδια αλλα δεν υπαρχει των 20ε,υπαρχει των 10ε που ειναι ο απλος κ δεν καταλαβαινεις κ τιποτα στην τελικη κ των 50ε που εχει φραπε κ βαζεις κ καλαμακι ;)
αα οκ. γιατι νομιζα σε προηγουμενες σελιδες λεγανε για 20 ευρω. στα 10 ποση ωρα εισαι μεσα?
3-5 λεπτααα οκ. γιατι νομιζα σε προηγουμενες σελιδες λεγανε για 20 ευρω. στα 10 ποση ωρα εισαι μεσα?
αλλα οπως σου ειπα δεν καταλαβαινεις τιποτα
μπορεις να ρωτησεις τον al ομως με ποια αξιζει εστω κ αυτο για να περασεις καλα
3-5 λεπτα
αλλα οπως σου ειπα δεν καταλαβαινεις τιποτα
μπορεις να ρωτησεις τον al ομως με ποια αξιζει εστω κ αυτο για να περασεις καλα
οκ, ευχαριστω καρνταση
τιποτα ρεοκ, ευχαριστω καρνταση
καλα να περασεις
Απίστευτο πόστ, όταν θα έχω χρόνο θα τα διαβάσω!
Δεν την χάλασε την κυρία ανθρωπολόγο που δούλεψε κωλομπαρού χαχα! Αλλά πραγματικά χειροπιαστά συμπεράσματα για την ερευνά της μπράβο!!
Το βιβλίο είναι αξιόλογο και το διάβασα. Έχει ιστορίες μέσα από κωλόμπαρα στην εποχή της δραχμής ακόμη και μέσα από αυτές ψυχολογεί όλη την κατάσταση, τις κοπέλες, τους πελάτες, τα αφεντικά ακόμη και το κέρασμα. Εντύπωση μου έκανε η ιστορία δημιουργίας των μαγαζιών αυτών από την δεκαετία του '50 στην Αθήνα. Παρουσιάζει τους άντρες σαν τα "θύματα" και εκθέτει και τις κοπέλες που τους κοροϊδεύουν. Αναλύει την ζωή των κοριτσιών εκτός μαγαζιού, τις συγκρίνει με τις κανονικές κοπέλες και σκιαγραφεί την προσωπικότητα και την έννοια της πόρνης για αυτούς που αποκαλούν έτσι τέτοιες γυναίκες χωρίς να τους την αποδίδει. Έχει και περιπτώσεις που κάποιοι άνοιξαν σπίτι με τέτοιες γυναίκες και περιγράφει την κατάληξή τους (κυρίως άσχημη). Πράγματα σχεδόν όλα γνωστά σε μας που τα ζούμε. Θέλοντας και λίγο να παινέψουμε την δικιά μας δουλειά (Colobarus Guide) που περιέχει από την σκοπιά του πελάτη μερικές παραπάνω εμπειρίες από όσα γράφονται στο βιβλίο από την σκοπιά της εργαζόμενης κοπέλας-ερευνήτριας. Έτσι δεν είναι geo70?Ok Η επιστήμη , αλλά η "`κονόμα" ακόμη καλύτερη , πόσο μάλλον όταν σήμερα στην Ελλάδα το να γράψεις ένα βιβλίο (εκτός κι αν γίνει σήριαλ στη τηλεώραση) δεν σε κάνει πλούσιο !
ΥΣ: Ο οδηγός έχει ήδη αναβαθμιστεί με αρκετά καινούργια μαγαζιά (τα πιο πολλά εκτός Θεσ/νίκης)
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Το βιβλίο είναι αξιόλογο και το διάβασα. Έχει ιστορίες μέσα από κωλόμπαρα στην εποχή της δραχμής ακόμη και μέσα από αυτές ψυχολογεί όλη την κατάσταση, τις κοπέλες, τους πελάτες, τα αφεντικά ακόμη και το κέρασμα. Εντύπωση μου έκανε η ιστορία δημιουργίας των μαγαζιών αυτών από την δεκαετία του '50 στην Αθήνα. Παρουσιάζει τους άντρες σαν τα "θύματα" και εκθέτει και τις κοπέλες που τους κοροϊδεύουν. Αναλύει την ζωή των κοριτσιών εκτός μαγαζιού, τις συγκρίνει με τις κανονικές κοπέλες και σκιαγραφεί την προσωπικότητα και την έννοια της πόρνης για αυτούς που αποκαλούν έτσι τέτοιες γυναίκες χωρίς να τους την αποδίδει. Έχει και περιπτώσεις που κάποιοι άνοιξαν σπίτι με τέτοιες γυναίκες και περιγράφει την κατάληξή τους (κυρίως άσχημη). Πράγματα σχεδόν όλα γνωστά σε μας που τα ζούμε. Θέλοντας και λίγο να παινέψουμε την δικιά μας δουλειά (Colobarus Guide) που περιέχει από την σκοπιά του πελάτη μερικές παραπάνω εμπειρίες από όσα γράφονται στο βιβλίο από την σκοπιά της εργαζόμενης κοπέλας-ερευνήτριας. Έτσι δεν είναι geo70?
ΥΣ: Ο οδηγός έχει ήδη αναβαθμιστεί με αρκετά καινούργια μαγαζιά (τα πιο πολλά εκτός Θεσ/νίκης)
Όποιος πάει στο καινούργιο το "Όνειρο" στην Κωλέττη ας ρίξει μια ενημέρωση.. Ίσως να πάω κι εγώ αργότερα να δω τι παίζει..
Έχουν γεμίσει την δυτική θεσ/νίκη με αφίσες.. Αν δεν κάνω λάθος σήμερα ανοίγει..
μηδέν...μπήκα και βγήκα...
τι εννοεις?μηδέν...μπήκα και βγήκα...
δεν ειχε κοσμο?
δεν ειχε κοπελες?
ειχε κοπελες αλλα ηταν μπαζα?
το μαγαζι ηταν για τον πουτσο?
παντως η θεση κ μονο το ευνοει γιατι ειναι κοντα το σολ οποτε οταν γεμιζει το σολ θα πηγαινουν κ μερικοι μερακλιδες εκει
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Επισκεψη το βραδυ του Σαββατου στο Αμορε, πανω στην οδο Λαγκαδα, χαμηλα, απεναντι απο Ποδηλατουπολη.
Οι τιμες εχουν ως εξης: 5 ευρω μπυρα και 6 το ποτο( αν θυμαμαι καλα) το αντρικο, 10ε το γυναικειο κερασμα το απλο, 20ε κερασμα γυναικειο σπεσιαλ που περιλαμβανει επισκεψη σε ενα λιγο πιο πριβε χωρο(πισω απο ενα τοιχο) οπου η γκομενα πεταει τα ρουχα και παιζει και φραπεδακι, 60ε κερασμα που περιλαμβανει και καλαμακι με ανεση χρονου, και τελος 100ε κερασμα που περιλαμβανει επισκεψη σε ενα ξεχωριστο δωματιακι οπου παιζει φουλ προγραμμα( μπριζολιτσα οπως το λεμε).
Κοσμο ειχε αρκετο. Πηρα ενα 20ε κερασμα σε μια ξανθια μιλφαρα ονοματι Ελλη, και οδηγηθηκαμε στον απλο πριβε χωρο οπου επαιξε φραπεδακι και μπολικο χουφτωμα και χαδι.
Περασα ωραια, νομιζω οτι γενικα απο αποψη εξυπηρετησης-τιμων ειναι καλα, απλως δεν εχει τις πολλες γκομενες να διαλεξεις οπως εχει πχ το Σολ.
Οι τιμες εχουν ως εξης: 5 ευρω μπυρα και 6 το ποτο( αν θυμαμαι καλα) το αντρικο, 10ε το γυναικειο κερασμα το απλο, 20ε κερασμα γυναικειο σπεσιαλ που περιλαμβανει επισκεψη σε ενα λιγο πιο πριβε χωρο(πισω απο ενα τοιχο) οπου η γκομενα πεταει τα ρουχα και παιζει και φραπεδακι, 60ε κερασμα που περιλαμβανει και καλαμακι με ανεση χρονου, και τελος 100ε κερασμα που περιλαμβανει επισκεψη σε ενα ξεχωριστο δωματιακι οπου παιζει φουλ προγραμμα( μπριζολιτσα οπως το λεμε).
Κοσμο ειχε αρκετο. Πηρα ενα 20ε κερασμα σε μια ξανθια μιλφαρα ονοματι Ελλη, και οδηγηθηκαμε στον απλο πριβε χωρο οπου επαιξε φραπεδακι και μπολικο χουφτωμα και χαδι.
Περασα ωραια, νομιζω οτι γενικα απο αποψη εξυπηρετησης-τιμων ειναι καλα, απλως δεν εχει τις πολλες γκομενες να διαλεξεις οπως εχει πχ το Σολ.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
μαλακια....το καλαμακι και την μπριζολα καταλαβα τι ειναι... αλλα ο φραπες??
μαλακια....
αα μαλιστα, καλη φαση
ναι με προφυλαξη ειναι.και πριν σου κανουν φραπε παε με την κοπελα στο παπανικαλαου και κανετε εξετασεις για S.T.Dsο φραπες ειναι με προφυλαξη?? επισης εχουμε τπτ νεο απο σολ ?? κανα καινουριο ενδιαφερον κομματι >?/ λεω να παω αλλα αν ειναι να βλεπω τις ιδιες μιλφ βαριεμε
κανονισε κανα φραπε και θα αρχισεις να βλεπεις τα μιλφακια με αλλο ματι
δεν ειναι τιποτε το ιδιαιτεροΚαλησπέρα παίδες. Ένα μπαράκι όπισθεν του υπουργείου Μακ - Θράκης με το όνομα "Αίνιγμα". Το έχει επισκευτεί κάποιος από σας?
2-3 γυναικες ολες κι ολες
καταστασεις 40+++
δεν εχει πριβε
ποτο γυναικειο 10 ευρω - ανδρικο 6 ευρω
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά