dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
ζω και εγω και σιγα σιγα αναρωνω και θα εκδραμουμε παρεα σαν τον παλαιο καλο καιρο
Περαστικά ρε όλα καλά;;; Δεν είπες τίποτα...
ζω και εγω και σιγα σιγα αναρωνω και θα εκδραμουμε παρεα σαν τον παλαιο καλο καιρο
πηγε κανεις χτες ? τι show επαιζε με την γαλανου ?
παρασκευη βραδυ στο σολ ητανε η ηλεκτρα και η λολα οι πορνοσταρ απο σιρινα χαμος γινοτανε κα οι 2 μουναρες εκαναν σοου και μετα εκατσαν στο μπαρ για ποτο και φιλιοντουσαν οι καβλιαρες
Η Σάσα από το Sol είναι μεγάλη καργιόλα, αποφύγετέ την όσο μπορείτε, αν το διαβάζεις αυτό γαμιέσαι.
Μπορεί να του "μάσησε" λεφτά χωρίς αντίκρυσμα... Για πες Maan...
ναι οντως.πηρα πριβε με 50ε για πιπα.1)80%σε βαραει μαλακια και στο στομα το βαζει λιγο.βρε μαλακισμενη το 50αρικο το δινουμε για πιπα.2)στο 5λεπτο ελεγε χυσε με στις βυζαρες μου.3)ηθελε να την δωσω αλλα 50ε για γαμησι.δεν σφαξανε 50 για 5λεπτη πιπα δωσαμε(που δεν ηταν πιπα)θα σου εδινα και αλλα 50 για 2λεπτο γαμησι????Η Σάσα από το Sol είναι μεγάλη καργιόλα, αποφύγετέ την όσο μπορείτε, αν το διαβάζεις αυτό γαμιέσαι.
στριπτιζ μονο και χορο αλλα εγω τις χουφτωσα πυραυλο με εκανε η ρουφιανα η λολατι σώου ? στριπτήζ και τα σχετικά ή έπαιξε live sex ?
Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα ότι έχει ασχοληθεί και κάποιος επιστημονικά με το θέμα και μάλιστα σαν εργαζόμενη κοπέλα για ερευνητικούς σκοπούς μόνο. Το βιβλίο λέγεται "Ποτό για παρέα" () το έγραψε μία ανθρωπολόγος από την Κρήτη που δούλεψε σε κ**όμπαρα της Ελλάδας. Συνέντευξή της και φωτογραφία εδώ: . Και μία πιο επιστημονική-ψυχολογική προσέγγιση εδώ: . Αν κάποιος την έχει κεράσει ποτό να ξέρει ότι συνέβαλε στην επιστημονική πρόοδο.
Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα ότι έχει ασχοληθεί και κάποιος επιστημονικά με το θέμα και μάλιστα σαν εργαζόμενη κοπέλα για ερευνητικούς σκοπούς μόνο. Το βιβλίο λέγεται "Ποτό για παρέα" () το έγραψε μία ανθρωπολόγος από την Κρήτη που δούλεψε σε κ**όμπαρα της Ελλάδας. Συνέντευξή της και φωτογραφία εδώ: . Και μία πιο επιστημονική-ψυχολογική προσέγγιση εδώ: . Αν κάποιος την έχει κεράσει ποτό να ξέρει ότι συνέβαλε στην επιστημονική πρόοδο.