Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
14 κοπέλες ήταν Ric... Στο είπα... βλέπω στο σκοτάδι!

Χώρος σκοτεινός εν γένει. Εντάξει δεν περίμενα και φωταγώγηση αλλά ήταν εκνευριστικό κάθε που έμπαινε ή εβγαινε κάποιος στο μαγαζί ή κάθε φορά που κάποιος/κάποια επισκεπτόταν την τουαλέτα να με πονάν τα μάτια!

Εγώ πάλι είχα 3 επισκέψεις (τελικά!). Την Σοφία απ' την Ρωσία, ένα κουκλί μετρίου αναστήματος, ξανθό, με σχετικά μικρό αλλά σφιχτό στήθος, την Έλλη, που μου είπε ότι είμαι ο άντρας που θέλει να παντρευτεί (???) και έφαγε άκυρο, και την Χρύσα, με καλό σώμα, μεγάλο βυζί αλλά πρόσωπο επιεικώς μέτριο.

Στα χαϊλάιτς της βραδιάς είναι η είσοδός μας στο μαγαζί. Μπαίνω πρώτος και πέφτω πάνω σ' ένα σταντάκι όπου ένας μπαλαμούτιαζε μια κοπέλα... ωραία σκηνικά και πολύ ωραίος κώλος η κοπέλα αλλά δεν έμαθα περαιτέρω πληροφορίες. Επίσης χαϊλάιτ που μας έβαλαν να καθίσουμε μ' έναν άσχετο λόγω έλλειψης άλλου χώρου...

Α ρε Ric... έκαψες σοκολατένιες καρδιές χθες...
σα δεν ντρεπεσαι
κ μενα ουτε ενα τηλ?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ένα καπρίτσιο... και όπως είπα και σε μία (ξέρει ο Ric)...

Εγώ δεν ξέρω από τέτοια μέρη... πρώτη φορά έρχομαι!

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
alfista εχο ξαναπαει SOL ηταν τοτε που ηθελα να δω τι παιζει με τα κωλομπαρα. ε σε 2 πηγα, ξενερωσα την ζωη μου με τις κοπελες που πραγματικα δν ειναι τοσο ηρεμα οπως τα λετε. ολη την ωρα σε πριζουν και δν ξεκολανε απο πανω σου, ειδικα οι μαυρουλες, οποτε μην μ λες οτι δν εχουμε δοκιμασει.
110ς νομος : μη κερνας ΠΟΤΕ μαυρεςς πανω αο δυο στο μαγιαζι

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ένα καπρίτσιο... και όπως είπα και σε μία (ξέρει ο Ric)...

Εγώ δεν ξέρω από τέτοια μέρη... πρώτη φορά έρχομαι!

και ποσο δικιο ειχες !!! τι ξες εσυ απαυτα ... ενας απλος δοκιμαστης εισαι ...

και κατι ακομα ... για εχουμε πληρη εικονα ... το πριβε ναι μεν ειναι σχετικα απομονωμενο απο το υπολοιπο μαγαζι , αλλα οποιος ειναι εκει βλεπει τι κανουν οι διπλανοι ... εμενα προσωπικα δεν με χαλαει αλλα το αναφερω ...

καποια ειπε στον δοκιμαζο για πιο πριβε χωρους , αλλα δεν υπεπεσε κατι στην αντιληψη μου . βεβαια η οραση δεν ειναι το δυνατο μου σημειο ... αλλα τι να κανεις ...

και το κλου της βραδιας το κινητο μεσα στο σουτιεν ... να πατιουνται τα κουμπακια , να φωτιζονται τα βυζακια ...  :boobies:

και γαμω τα εφε ...  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
καποια ειπε στον δοκιμαζο για πιο πριβε χωρους , αλλα δεν υπεπεσε κατι στην αντιληψη μου . βεβαια η οραση δεν ειναι το δυνατο μου σημειο ... αλλα τι να κανεις ...

Μια χαρά είσαι βρε αμέσως στο παράπονο... Ναι, μία από τις κοπέλες μου είπε για ένα δωμάτιο πριβέ, μπορεί να ήταν παπάς μπορεί όχι, που πας και μαμάς την κοπέλα. Βέβαια η τιμή είναι μία σαμπάνια και η κάθε κοπέλα απ' ότι φαίνεται έχει δικιά της τιμή σαμπάνιας... η συγκεκριμένη εμένα μου είπε σαμπάνια με 100€...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μια χαρά είσαι βρε αμέσως στο παράπονο... Ναι, μία από τις κοπέλες μου είπε για ένα δωμάτιο πριβέ, μπορεί να ήταν παπάς μπορεί όχι, που πας και μαμάς την κοπέλα. Βέβαια η τιμή είναι μία σαμπάνια και η κάθε κοπέλα απ' ότι φαίνεται έχει δικιά της τιμή σαμπάνιας... η συγκεκριμένη εμένα μου είπε σαμπάνια με 100€...
100 ευρώ?  :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ναι μπορεί να ήταν Dom Perignon... ή η συλλεκτική που χρησιμοποίησε και η Τζούλια...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
το πραγματικο πριβε ειναι εκει με την κουρτινα.οπως προχωρας στο βαθος δεξια λιγο πριν την τουαλετα.το αλλο ειναι το κρυφο μπαρ οπου κι εκει παιζουν πιπες.οταν ειχα παει,ο αλλος κολλητα διπλα μου τσιμπουκωνε ενα μαυρακι με χαρακτηριστικη ανεση.
επισης η οραση εκει μεσα,ειναι το αδυνατο σημειο ολων μαλλον εκει μεσα.δε βλεπεις ουτε τα παπουτσια σου εκει μεσα...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Kάνεις τα στραβά μάτια σα να λέμε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
επισης η οραση εκει μεσα,ειναι το αδυνατο σημειο ολων μαλλον εκει μεσα.δε βλεπεις ουτε τα παπουτσια σου εκει μεσα...

Όχι όλων αλ... εγώ έχω εκπαιδευτεί ειδικά...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Πριν καιρό είχα κάνει σε μια εργαζόμενη στο συγκεκριμένο μπαρ της εξής αφελή ερώτηση : "Γιατί τόσο σκοτάδι ?"
Η απάντηση : "Γιατί αν εδώ είχε φως , οι μισές και παραπάνω δεν θα βγάζαν ούτε το ταξί"

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πριν καιρό είχα κάνει σε μια εργαζόμενη στο συγκεκριμένο μπαρ της εξής αφελή ερώτηση : "Γιατί τόσο σκοτάδι ?"
Η απάντηση : "Γιατί αν εδώ είχε φως , οι μισές και παραπάνω δεν θα βγάζαν ούτε το ταξί"
Ειλικρινης εργαζομενη  :2funny:

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Προσωπικά το σκοτάδι μου αρέσει σε τέτοιες φάσεις.. Στο αμόρε πάω συχνά γιατί έχει τις καλύτερες υπηρεσίες ;)
Αλλά από γκόμενες αν εξαιρέσει κανείς τη Σοφία τη Ρωσσίδα δεν υπάρχουν και πολλές ποιοτικές επιλογές.
Επίσης το ψιλοπριβέ μπαρ είναι όλα τα λεφτά ειδικά όταν μαζεύονται 2 και 3 ζευγάρια και γίνεται κόλαση.. :rockon: :rockon:
Αν κοιτάξουν λίγο και την ποιότητα των κοριτσιών θα γίνει το διαμαντάκι της πόλης.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το πραγματικο πριβε ειναι εκει με την κουρτινα.οπως προχωρας στο βαθος δεξια λιγο πριν την τουαλετα.το αλλο ειναι το κρυφο μπαρ

νομιζω οτι καταλαβα ... αυτος ο χωρος για αποθηκη μου φανηκε ...

μεταξυ μας δεν χρειαζετε να βλεπεις και πολλα πολλα ... :)

Βέβαια η τιμή είναι μία σαμπάνια και η κάθε κοπέλα απ' ότι φαίνεται έχει δικιά της τιμή σαμπάνιας... η συγκεκριμένη εμένα μου είπε σαμπάνια με 100€...

ετσι . και οι υπηρεσιες και οι τιμες ειναι αντικειμενο διαπραγματευης .

παντως φαση θα ειχε να ειχαμε το πριβε , πριβε το BTV ...  :boobies:  :boobies:  :boobies:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
παρακαλειται η κυρια ρουλετα να επαναλαβει την ανακοινωση της γιατι μαλλον χαθηκε στην αναμπουμπουλα ...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
για να μην υποστηριξει κανεις οτι υποστηριζουμε συγκεκριμενα μαγαζια ... εμεις εχουμε μια αγκαλια για οοοοοοοολους ...

αρκει να μας σεβονται σαν πελατες ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom