Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Είχε πολύ κόσμο, τα κορίτσια μερικά ήταν για το πούτσο πχ μια κύπρια και καλά (δεν θυμάμαι όνομα) και μια άλλη και καλά από πουέρτο ρίκο (πάλι δεν θυμάμαι όνομα αλλά πολύ συμπαθητική κοπέλα). Με έκαναν εντύπωση οι μάυρες (Ήβη και Νάντια) τι σφιχτές κορμάρες! απίστευτες! Η Νάντια επίσης έχει και βυζάρες απ'ότι φαίνεται, ξέρετε αν κάνει τίποτα καλό στο πριβέ αυτή έτσι για να ανατραπεί ο κανόνας που θέλει τις μαύρες μαμούχαλες? Αν κ δεν το πιστεύω αν κρίνω από την συμπεριφορά της που με πιπίλιζε για πότο μου έπρηξε το πούτσο.. η Ήβη ήταν πολύ πιο εντάξει σ'αυτό το θέμα..
την ναντια την πηρε φιλος κ μου ειπε οτι οντως ζαλιζει αρχιδια κ πουλαει κ ερωτα.στο πριβε ειπε οτι τζαμπα εδωσε 50ε για πιπα πολυ μετρια.απο κουνημα ηταν καλη,η κωλαρα της πετρα κ το βυζι πιο μικρο απ οτι το περιμενε,τον ξεγελασε το σουτιεν που φορουσε.εγω δεν την εχω παρει οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη δικη μου κ επισης ο φιλος μου ειναι παρα πολυ απαιτητικος οποτε μπορει να ηταν σχετικα καλη περιπτωση κ σ αυτον να μην αρεσε

Rraistlin

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά και καλές γιρτές.Είμαι νέος στο χώρο επισκέπτομαι συνήθως στριπτιτζάδικα και studio. Για το sol διάβασα εδώ ενδιαφέροντα πράγματα και ψήνομαι να το επισκεφτώ. Δεν έχω όμως καθόλου εμπειρία απο κωλόμπαρα. Τα prive κτλ γίνονται σε κοινή θέα όπως στα γνωστά στριπτιτζάδικα της πόλης μας ή σε ξεχωριστά δωμάτια? Επισής διάβασα οτι παίζει και στοματικό. Αυτό γίνεται με προφυλακτικό η χωρίς. Τέλος παίζει και sex? Σας ευχαριστώ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Καλησπέρα παιδιά και καλές γιρτές.Είμαι νέος στο χώρο επισκέπτομαι συνήθως στριπτιτζάδικα και studio. Για το sol διάβασα εδώ ενδιαφέροντα πράγματα και ψήνομαι να το επισκεφτώ. Δεν έχω όμως καθόλου εμπειρία απο κωλόμπαρα. Τα prive κτλ γίνονται σε κοινή θέα όπως στα γνωστά στριπτιτζάδικα της πόλης μας ή σε ξεχωριστά δωμάτια? Επισής διάβασα οτι παίζει και στοματικό. Αυτό γίνεται με προφυλακτικό η χωρίς. Τέλος παίζει και sex? Σας ευχαριστώ
εχει 4 καμπινες στο βαθος του μαγαζιου.μια φορα που μου πηρε πιπα η Σασα ηταν χωρις καποτα...ειπαμε...η Σασα δεν κολλαει σε τετοιες λεπτομερειες.καποιες γαμιουνται κιολας οπως η Μαριζα η οποια λεει ομως οτι παει αν γουσταρει και αυτη τον αλλον και οχι με λιγοτερα με 100ε.κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να δωσεις 50ε για πιπα εκει μεσα.με τα ιδια λεφτα γαμας λιγα μετρα παρακατω σε στουντιο.καλυτερα κερασε 5 ποτα σε μια που αξιζει...το χαμουρεμα μπορει να σε ικανοποιησει περισσοτερο

Επισκέπτης
Εγώ χαμούρευα κ χωρίς να κεράσω  :P Αλλά μάλλον γιατί δεν με ξέρανε! Είχαν γαμηθεί να πιάνουν όλες το πουλί μου κ να μου λένε αν είμαι μοντέλο. Σ'όλους τέτοιες παπαρίες λένε?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγώ χαμούρευα κ χωρίς να κεράσω  :P Αλλά μάλλον γιατί δεν με ξέρανε! Είχαν γαμηθεί να πιάνουν όλες το πουλί μου κ να μου λένε αν είμαι μοντέλο. Σ'όλους τέτοιες παπαρίες λένε?
εχεις να ακουσεις.....
μεχρι κ να σε παντρευτουν θα πουν η οτι ολο το βραδυ περιμεναν εναν αντρα σαν εσενα γιατι μπορουν να μιλησουν κ να τις καταλαβει....το ακουσα προχθες αυτο που πηγα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Γι'αυτό και εμείς τις παραμυθιάζουμε περισσότερο για να στρώσουν επιδερμίδα...  :s&m_3:

Rraistlin

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
xaxaxax ευχαριστώ για τα σχόλια παιδιά. Βασικά τσέκαρα το site του sol και είχε μόνο μπάζα στίς φότος που είδα οπότε μάλλον θα περιμένει μέχρι να είμαι πραγματικά καβλωμένος/μεθυσμένος.

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Μόλις επέστρεψα από το Σολ. Ψιλό πεσμένη κίνηση αν και Σάββατο, μισό άδειο το μαγαζί.
Τώρα στο review.
Μπήκαμε μέσα καθίσαμε με τον κολλητό, ήρθαν και τα μωρά. Πρώτο ποτό Μαργαρίτα από Αγίο Δομίνικο. 2 ποτάκια τα ήπιε σχετικά αργά και με έψησε για prive.  :pipa2: μέτρια με πολύ δόντι, μέχρι που της είπα να χαλαρώσει το δόντι, άνευ και μέσα η κατάθεση.
Ο κολλητός είχε πρόβλημα να αποφασίσει οπότε περιμένοντας έρχεται η Αναστασία. Βάζω χέρι στο κωλαράκι και γίνεται ο εξής διάλογος:
-Θα με κεράσεις ένα διπλό;
-πάρε ένα απλό μωράκι μου να ζεσταθούμε λιγάκι και μετά βλέπουμε.
(εδώ μου απομακρύνει το χέρι από τον κώλο πίνει το ποτό σε χρόνο dt και καπνός το πορνίδιο...από μένα μαύρο σε αυτήν άλλη φορά)
Πείρα επίσης 2 ποτάκια με μια Ρουμάνα την Κρίστι καλό τρίψιμο και πείρα 2 απλά ποτά ταυτόχρονα στις πιο γκαυλίαρες (κατά την άποψη μου) του μαγαζιού Σάσα και Βανέσα
Έπειτα πείρα prive την Κρίστι που είπιαμε τα ποτα όπου έδωσα το 50άρι και έπεξε μόνο  :jerking: γιατί μου λέει δεν της ζητάνε να τους πάρει πίπα οι πελάτες και δεν το ήξερε... Της είπα 2 λογάκια τίποτα δεν έγινε το μόνο που έμενε ήταν να γίνω κάφρος και δεν το έκανα...δεν πειράζει άλλη φορά ξέρω τι παίζει. Πάντος καλό το χαμούρεμα μαζί της.

All in all εγώ πέρασα καλά άσχετα που έφαγα κανά 2 ξενέρες.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Πρώτο ποτό Μαργαρίτα από Αγίο Δομίνικο. 2 ποτάκια τα ήπιε σχετικά αργά και με έψησε για prive.  :pipa2: μέτρια με πολύ δόντι, μέχρι που της είπα να χαλαρώσει το δόντι, άνευ και μέσα η κατάθεση.

Δόντι έπαιξε σε σένα; Σε μένα καθόλου... επίσης με δύο ποτά... αλλά έχει καιρό το δικό μου...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
xaxaxax ευχαριστώ για τα σχόλια παιδιά. Βασικά τσέκαρα το site του sol και είχε μόνο μπάζα στίς φότος που είδα οπότε μάλλον θα περιμένει μέχρι να είμαι πραγματικά καβλωμένος/μεθυσμένος.
θα μου πει κανεις ποιο ειναι αυτο το σιτε του σολ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε σεις τι τραβέλια είναι αυτά?Ποιος τις κερνάει κιόλας αυτές?Τα υπόλοιπα ούτε να τα σκέφτομαι δε θέλω.ΕΛΕΟΣ ρε μπαζομουνόδουλοι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ζητώ συγνώμη από τα πιο πολλά τραβεστί που είναι απείρως καλύτερα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Είναι στιγμές ανάγκης... στιγμές μεθυσιού... και πάντα υπάρχουν καλύτερες αλλά δεν θέλουν να εμφανίζονται!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
επισκεψη στο ΣΟΛ χθες.λιγος κοσμος και λιγες κοπελες λογω και της απεργιας ταξι.κερασα για πρωτη φορα την ξανθια milf Μαριαννα και μου αρεσε.ειναι γυναικα με προσωπικοτητα αλλα λεει πολλα ψεματακια.η δουλεια βλεπετε...επισης δεν παει πριβε.λατρευει αφανταστα την κλασσικη μουσικη καθως και τη ζωγραφικη γιατι την εκφραζει.επισης κανει ερωτα,οχι σεξ.επισης ειδα τη φιλη μου την Ελενη την καυλωμενη.μ'ενα κερασμα 10ε εκατσε 20 λεπτα και της επιανα οτι ηθελα και ηθελε κι αλλο.δοκιμαστε την ειναι φοβερη η Ελενη.επισης γνωριστηκα με τη μελαχρινη Λικα.ομορφη κοπελα,πολυ τρυφερο κορμι αλλα ξενερωτη.μη σηκωνεις τη φουστα μου,μην πιανεις τον κωλο μου απο κατω και τετοια.απορριπτεται.επισης στο μαγαζι ηταν
-Μαριζα.μελαχρινη με μεγαλες φυσικες βυζαρες.σταθερη αξια.δοκιμαστε την θα σας αρεσει.τον τιμαει τον πελατη
-Μαρινα.ξανθια milf μεγαλες φυσικες βυζαρες.χθες μου αποκαλυψε οτι ντυνεται μονο με γαλλικα και ιταλικα ρουχα.απο την οδο Αισωπου υποθετω...επισης δε φοραει στριγκακια του 1ε.για ποια την περασατε ρε μαλακες?
-Ριτα απο Αγιο Δομινικο.πολυ καλη κοπελα απλα εμενα δε μ'αρεσουν οι μαυρες και οι λατιν
-Βανεσσα Ρωσσιδα.η κολλητη τησ Σασας.δε μ'αρεσει ειναι εντελως της αρπαχτης
-Φρατζεσκα η κορμαρα
-Αννιτα.δεν εχουμε γνωριστει ακομα
-Λιτσα η Ελληνιδα.παει και πριβε τωρα τελευταια
-Αναστασια επισης μοντελισιο κορμι
και κανα δυο μαυρουλες

ειδατε 5-6 φωτο απο τον υπολογιστη σας και βγαλατε συμπερασμα.δηλαδη εμεις μαλακες ειμαστε που παμε και χωνουμε τα λεφτα μας εκει??γυρω στις 30 γυναικες εχει συνολο εκ των οποιων τουλαχιστον οι 12 ειναι στα προτυπα του μοντελου.λοιπον.....βγειτε καμια βολτα,ξοδεψτε κανενα φραγκο,καντε ρεπορταζ και μετα βγαλτε συμπερασματα.και στο κατω κατω προτεινετε μας και εσεις κανενα καλο μαγαζι.
τελοσπαντων....αρκετα το διαφημισαμε και σημερα το ΣΟΛ                             

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom