επισκεψη χθες στο SOL...Τι πρωτοτυπο εεε??δουλευαν οι εξης:
-Σασα η καυλωμενη.η κοπελα το λεει καθαρα...για να καυλωσεις δεν ηρθες??ε παρε την κωλοτρυπιδα μου στη μουρη.την κερασα 2 ποτα και μονο που δεν πηδηχτηκαμε επι τοπου.πινει γρηγορα ομως η καριολα...
-Λενα η αριστοκρατισσα!!ισως το ομορφοτερο προσωπο σε γυναικα με τιγρησια ρωσσικα ματια και πολυ ωραια χειλη και σνομπ υφακι.ειναι η καψουρα μου αλλα δεν παει πριβε,δεν χαμουρευεται,δεν,δεν,δεν,δεν...
-Φρατζεσκα η Ιταλοδανεζικη κορμαρα.πολυ σεμνη μας το'παιζε χθες πηγαμε και πριβε...αλλα..τελοσπαντων ειναι φιλη μας και αυτη,προτιμηστε την
-Μαριζα η βυζαρου.και αυτη την τιμαει τη φανελα δε σου λεει μαλακιες και κανει και λεσβιακα με την Ελενη.φιλη μας και αυτη
-Λια η κομμωτρια ή αλλιως ο Τρυφωνας Σαμαρας του Ποντου.καλη και αυτη αν και λεει πολλα ψεματακια.ειναι μεγαλης ηλικιας αλλα σε καυλωνει με τον τροπο της
-Κριστυ η αθωα Ρουμανα.αυτη ειναι κορμαρα,εχει πολυ τρυφερα κωλομαγουλα που ανοιγουν ευκολα και δεν ξενερωνεις μαζι της.την κερασα ενα ποτο και αυτην
-Αναστασια,ψηλη ξανθια μοντελισια αλλα δεν εχουμε γνωριστει ακομα
-Γκαμπριελα απο Λετονια.ενα θηριο 2 μετρα,δουλευε μεχρι προσφατα caligula.μελαχρινη με πολυ ομορφο προσωπο αλλα κρυοκωλη.πηγαμε και για πριβε των 20ε με αυτην
-Αδερφη της Γκαμπριελας,επισης μελαχρινη ομορφη αλλα πιο κοντη
-Αννιτα η μεθυσμενη.ειναι παντα τοσο μεθυσμενη που δεν καταλαβαινεις τι σου λεει
-Λιτσα η ψιλομυτα Ελληνιδα.σαρανταρα και βαλε,ειναι καλη για ενα ποτο αλλα εκεινο το φρυδι της δεν κατεβαινει με τιποτα.μου τη σπαει...
-η Ζουμπουρλου μελαμψη Βραζιλιανα,φαινεται καλο παιδι δεν την εχω κερασει ποτε
-Ολγα Ελληνιδα βυζαρου νεαρης ηλικιας.ηρθε καμια 4 φορες να μου ζητησει ποτο.φαινεται καλο παιδι
-Νταϊνα Βουλγαρα.καινουρια 40+ αλλα πολυ ταλαιπωρη και ασχημουλα
-Μαριανα δηθεν Κυπρια με Βουλγαρικη προφορα.40+ και αυτη αλλα καυλιαρα στο πολυ ξεκωλε στυλ.οταν τη ρωτησα αν παει πριβε με ρωτησε...τι ειναι αυτο?δεν ξερει απο τετοια πραματα το κοριτσι
-Μαρινα το κοντοχοντρο διαβολακι.ξανθια με πολυ κοντο μαλλι και βυζαρες.απο μενα απορριπτεται
-Βανεσσα.πολυ ωραιο κορμι αλλα σκυλοφατσα και κακος χαραχτηρας.ειναι κολλητη της Σασας για να καταλαβετε..
-και καμια 3-4 μαυρουλες
...πολυ αργα η Γκαμπριελα ανεβηκε στη σαλα και εριξε ενα στριπτηζ.πολυ κορμαρα
...επισης πολυ αργα η Μαρινα με την Αννιτα εδωσαν σοου ανεβασμενες πανω στο μπαρ και ξεσηκωσαν τα λιγοστα πληθη
το sol με εσωσε απο τα μπουρδελα αλλα δε θα με γλυτωσει απο την φυλακη...
ειναι ωραιο το κωλομαγαζο αλλα πολυ καπνα ρε παιδια.σημερα δε μπορω να μιλησω απ'το μπουκωμα
εεε αυτα....θελετε κι αλλα???