Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
πιπα με προφυλακτικο σου κανουν ή το ξεκαθαριζεις απο την αρχη φιλε al..??
στο απλο των 20 εσυ μονο βλεπεις..?
πηγα με εναν φιλο για πρωτη φορα sol σαββατο βραδυ ,περασαν για ποτο πολλες αλλα δεν κερασαμε γιατι θελαμε να δουμε τι παιζει..??
μας πλησιασαν οι λια, ολγα κανα δυο μαυρεσ..μια ψηλη μιγαδα,,και φθσικα η Φρατζεσκα..
η Σασα μου τον πηρε γυμνο.σιγα μην κολλουσε σε τετοιες λεπτομερειες.το θεμα ειναι να φτασεις στην πιπα...αν φτασεις φανταζομαι οτι γινεται με προφυλακτικο κανονικα αλλα με καμια Σασα,καμια Λια και τα λοιπα μπορει να γινεται και ετσι.αντικειμενικα ομως 50ε για πιπα ειναι πολλα.καλυτερα πανε λιγο παρακατω σε κανενα στουντιο να γαμησεις κιολας.Σαββατο ειναι η χειροτερη μερα,πολυς κοσμος βιαστικες κοπελες.τα καλα γουστα γινονται καθημερινες.

υπαρχουν 4 καμπινες πριβε ανετες μεσα.στο χορο των 20ε πιανεις...και πιανεις πολυ,και αυτα που δεν πρεπει.και αναλογα με την κοπελα ειναι και καλυτερο.και τα δαχτυλα σου ταξιδευουν σε τρυπες ανεξερευνητες....και ριχνεις και ενα γλυφοκωλιασμα στη Φρατζεσκα αμα εισαι μερακλης!!!ειπαμε ομως....η διαφορα του μαγαζιου ειναι οτι ακομα και με κερασμα των 10ε εχει πολυ χαμουρεμα η υποθεση....

dkechag

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σε ευχαριστω πολυ al..
επισης ειδα και μια ψηλη με μακρι ξανθο μαλι στο στυλ της φρατζεσκας..ποια ειναι αυτη?
η σασα πως ειναι εμφανισιακα..??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
σε ευχαριστω πολυ al..
επισης ειδα και μια ψηλη με μακρι ξανθο μαλι στο στυλ της φρατζεσκας..ποια ειναι αυτη?
η σασα πως ειναι εμφανισιακα..??
αυτη που λες πρεπει να ειναι η Αναστασια που ειδα χθες για πρωτη φορα.ξανθια πολυ ψηλη με ωραιο γυμνασμενο κορμι και πολυ ομορφο προσωπο.και πρεπει να βγαζει και καλα γουστα απ'οτι ειδα σε καποιους αλλους.

η Σασα ειναι μια ξανθια ψηλη αδυνατη,με κοντα ξανθα μαλλια και ξεκωλιαρικο ντυσιμο.συνηθως φοραει ζαρτιερες μες το μαγαζι.εχει φωτογραφια της στο facebook στη σελ sol men's club.δες την εκει

Centr1no_Duo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
1
ρε παιδες το sol ειναι πανω στην λαμπρακη...διπλα στην σταση ικα τουμπας ?!

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
εχουν προστεθει κοπελες μου ειπαν αλλα χθες ητανε καμια 15 απο τις οποιες ολες ηταν παλιες με εξαιρεση μια ξανθια ψηλη μουναρα την Αναστασια και κανα δυο μαυρες.βασικα στελεχη οπως η Σασα,η Βανεσα,η Μαριζα,η Σοφια και η θεα Φραντζεσκα ειχαν ρεπο.επισης μου ειπαν οτι η Σοφια πλεον δουλευει μεσα στο μπαρ.

τα'χουμε ξαναπει 100 φορες αλλα ας τα ξαναπουμε.....7ε το ποτο σου,10ε το απλο κερασμα και 20ε το διπλο.συμφερει να κερασεις 2 των 10ε αντι ενα των 20ε.απλο πριβε οπως στριπτηζ στα 20ε(μια φορα πηρα τη Σασα για απλο πριβε και μου εκανε και πιπα απο μονη της).πονηρο πριβε στα 50ε αλλα να ξεκαθαρισεις απο πριν οτι θα εχει πιπα.μια φορα την πατησα με τη Βανεσσσα ετσι...της εδωσα 50ε για να μου κανει μονο φραπε.και πολυ πονηρο πριβε στα 100ε(πανε πολυ λιγες ομως και κυριως μαυρες)επισης ΔΕΝ κανουν ολες πριβε των 50ε οπως για παραδειγμα η Φρατζεσκα δυστυχως.

και κατι για να γελασουμε....ρωταω τη Λια η οποια ειναι γειτονισσα μου στην Πολιχνη,αν ξερει καμια που να γαμιεται εκει στην περιοχη μας.και μου λεει...εγω και παιρνω 500ε αλλα για σενα επειδη εισαι γειτονας θα παρω 300ε!!ναι μου λεει τι γελας??και εχω δουλεια συνεχεια
συγνώμη ρε παιδιά που ρωτάω, γιατί δεν έχω πάει ποτέ στο sol, αλλά βλεποντας τις φωτογραφίες από το facebook δεν διακρίνω και καμιά ωραία κοπέλα. Ίσως να τις αδικούν οι φωτογραφίες ή να μην τις έχουν όλες. αλλά πιστεύετε ότι αξίζει?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
βολτίτσα χθές βραδάκι γύρω στις 12, sol γιαννιτσών αρκετά αξιόλογες παρουσίες και για όλα τα γούστα... :rockon: κατέληξα τέλικα στα ιδιαίτερα διαμερίσματα ... με βανεσα και αλεξανδρα  :pipa1:  :pipa2: :tits:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
επισκεψη χθες στο SOL...Τι πρωτοτυπο εεε??δουλευαν οι εξης:
-Σασα η καυλωμενη.η κοπελα το λεει καθαρα...για να καυλωσεις δεν ηρθες??ε παρε την κωλοτρυπιδα μου στη μουρη.την κερασα 2 ποτα και μονο που δεν πηδηχτηκαμε επι τοπου.πινει γρηγορα ομως η καριολα...
-Λενα η αριστοκρατισσα!!ισως το ομορφοτερο προσωπο σε γυναικα με τιγρησια ρωσσικα ματια και πολυ ωραια χειλη και σνομπ υφακι.ειναι η καψουρα μου αλλα δεν παει πριβε,δεν χαμουρευεται,δεν,δεν,δεν,δεν...
-Φρατζεσκα η Ιταλοδανεζικη κορμαρα.πολυ σεμνη μας το'παιζε χθες πηγαμε και πριβε...αλλα..τελοσπαντων ειναι φιλη μας και αυτη,προτιμηστε την
-Μαριζα η βυζαρου.και αυτη την τιμαει τη φανελα δε σου λεει μαλακιες και κανει και λεσβιακα με την Ελενη.φιλη μας και αυτη
-Λια η κομμωτρια ή αλλιως ο Τρυφωνας Σαμαρας του Ποντου.καλη και αυτη αν και λεει πολλα ψεματακια.ειναι μεγαλης ηλικιας αλλα σε καυλωνει με τον τροπο της
-Κριστυ η αθωα Ρουμανα.αυτη ειναι κορμαρα,εχει πολυ τρυφερα κωλομαγουλα που ανοιγουν ευκολα και δεν ξενερωνεις μαζι της.την κερασα ενα ποτο και αυτην
-Αναστασια,ψηλη ξανθια μοντελισια αλλα δεν εχουμε γνωριστει ακομα
-Γκαμπριελα απο Λετονια.ενα θηριο 2 μετρα,δουλευε μεχρι προσφατα caligula.μελαχρινη με πολυ ομορφο προσωπο αλλα κρυοκωλη.πηγαμε και για πριβε των 20ε με αυτην
-Αδερφη της Γκαμπριελας,επισης μελαχρινη ομορφη αλλα πιο κοντη
-Αννιτα η μεθυσμενη.ειναι παντα τοσο μεθυσμενη που δεν καταλαβαινεις τι σου λεει
-Λιτσα η ψιλομυτα Ελληνιδα.σαρανταρα και βαλε,ειναι καλη για ενα ποτο αλλα εκεινο το φρυδι της δεν κατεβαινει με τιποτα.μου τη σπαει...
-η Ζουμπουρλου μελαμψη Βραζιλιανα,φαινεται καλο παιδι δεν την εχω κερασει ποτε
-Ολγα Ελληνιδα βυζαρου νεαρης ηλικιας.ηρθε καμια 4 φορες να μου ζητησει ποτο.φαινεται καλο παιδι
-Νταϊνα Βουλγαρα.καινουρια 40+ αλλα πολυ ταλαιπωρη και ασχημουλα
-Μαριανα δηθεν Κυπρια με Βουλγαρικη προφορα.40+ και αυτη αλλα καυλιαρα στο πολυ ξεκωλε στυλ.οταν τη ρωτησα αν παει πριβε με ρωτησε...τι ειναι αυτο?δεν ξερει απο τετοια πραματα το κοριτσι
-Μαρινα το κοντοχοντρο διαβολακι.ξανθια με πολυ κοντο μαλλι και βυζαρες.απο μενα απορριπτεται
-Βανεσσα.πολυ ωραιο κορμι αλλα σκυλοφατσα και κακος χαραχτηρας.ειναι κολλητη της Σασας για να καταλαβετε..
-και καμια 3-4 μαυρουλες

...πολυ αργα η Γκαμπριελα ανεβηκε στη σαλα και εριξε ενα στριπτηζ.πολυ κορμαρα
...επισης πολυ αργα η Μαρινα με την Αννιτα εδωσαν σοου ανεβασμενες πανω στο μπαρ και ξεσηκωσαν τα λιγοστα πληθη

το sol με εσωσε απο τα μπουρδελα αλλα δε θα με γλυτωσει απο την φυλακη...

ειναι ωραιο το κωλομαγαζο αλλα πολυ καπνα ρε παιδια.σημερα δε μπορω να μιλησω απ'το μπουκωμα

εεε αυτα....θελετε κι αλλα???

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
επισκεψη χθες στο SOL...Τι πρωτοτυπο εεε??δουλευαν οι εξης:
-Σασα η καυλωμενη.η κοπελα το λεει καθαρα...για να καυλωσεις δεν ηρθες??ε παρε την κωλοτρυπιδα μου στη μουρη.την κερασα 2 ποτα και μονο που δεν πηδηχτηκαμε επι τοπου.πινει γρηγορα ομως η καριολα...
-Λενα η αριστοκρατισσα!!ισως το ομορφοτερο προσωπο σε γυναικα με τιγρησια ρωσσικα ματια και πολυ ωραια χειλη και σνομπ υφακι.ειναι η καψουρα μου αλλα δεν παει πριβε,δεν χαμουρευεται,δεν,δεν,δεν,δεν...
-Φρατζεσκα η Ιταλοδανεζικη κορμαρα.πολυ σεμνη μας το'παιζε χθες πηγαμε και πριβε...αλλα..τελοσπαντων ειναι φιλη μας και αυτη,προτιμηστε την
-Μαριζα η βυζαρου.και αυτη την τιμαει τη φανελα δε σου λεει μαλακιες και κανει και λεσβιακα με την Ελενη.φιλη μας και αυτη
-Λια η κομμωτρια ή αλλιως ο Τρυφωνας Σαμαρας του Ποντου.καλη και αυτη αν και λεει πολλα ψεματακια.ειναι μεγαλης ηλικιας αλλα σε καυλωνει με τον τροπο της
-Κριστυ η αθωα Ρουμανα.αυτη ειναι κορμαρα,εχει πολυ τρυφερα κωλομαγουλα που ανοιγουν ευκολα και δεν ξενερωνεις μαζι της.την κερασα ενα ποτο και αυτην
-Αναστασια,ψηλη ξανθια μοντελισια αλλα δεν εχουμε γνωριστει ακομα
-Γκαμπριελα απο Λετονια.ενα θηριο 2 μετρα,δουλευε μεχρι προσφατα caligula.μελαχρινη με πολυ ομορφο προσωπο αλλα κρυοκωλη.πηγαμε και για πριβε των 20ε με αυτην
-Αδερφη της Γκαμπριελας,επισης μελαχρινη ομορφη αλλα πιο κοντη
-Αννιτα η μεθυσμενη.ειναι παντα τοσο μεθυσμενη που δεν καταλαβαινεις τι σου λεει
-Λιτσα η ψιλομυτα Ελληνιδα.σαρανταρα και βαλε,ειναι καλη για ενα ποτο αλλα εκεινο το φρυδι της δεν κατεβαινει με τιποτα.μου τη σπαει...
-η Ζουμπουρλου μελαμψη Βραζιλιανα,φαινεται καλο παιδι δεν την εχω κερασει ποτε
-Ολγα Ελληνιδα βυζαρου νεαρης ηλικιας.ηρθε καμια 4 φορες να μου ζητησει ποτο.φαινεται καλο παιδι
-Νταϊνα Βουλγαρα.καινουρια 40+ αλλα πολυ ταλαιπωρη και ασχημουλα
-Μαριανα δηθεν Κυπρια με Βουλγαρικη προφορα.40+ και αυτη αλλα καυλιαρα στο πολυ ξεκωλε στυλ.οταν τη ρωτησα αν παει πριβε με ρωτησε...τι ειναι αυτο?δεν ξερει απο τετοια πραματα το κοριτσι
-Μαρινα το κοντοχοντρο διαβολακι.ξανθια με πολυ κοντο μαλλι και βυζαρες.απο μενα απορριπτεται
-Βανεσσα.πολυ ωραιο κορμι αλλα σκυλοφατσα και κακος χαραχτηρας.ειναι κολλητη της Σασας για να καταλαβετε..
-και καμια 3-4 μαυρουλες

...πολυ αργα η Γκαμπριελα ανεβηκε στη σαλα και εριξε ενα στριπτηζ.πολυ κορμαρα
...επισης πολυ αργα η Μαρινα με την Αννιτα εδωσαν σοου ανεβασμενες πανω στο μπαρ και ξεσηκωσαν τα λιγοστα πληθη

το sol με εσωσε απο τα μπουρδελα αλλα δε θα με γλυτωσει απο την φυλακη...

ειναι ωραιο το κωλομαγαζο αλλα πολυ καπνα ρε παιδια.σημερα δε μπορω να μιλησω απ'το μπουκωμα

εεε αυτα....θελετε κι αλλα???

α Ξερεις κατι περισσοτερο για την μαρία την γεωργιανή που ηταν χθες μεσα στο μπαρ και σερβιρε ? μιλαω για την μελαχροινή πατούρα με το σκουλαρικι στο άνω αριστερό χείλος....

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
μπραβο αλ ...πολυ καλες περιγραφες ..οποτε εχεις νεοτερα με νεες κοπελες εδω ειμαστε να ακουμε...για Λια μην διανοηθεις να δωσεις ουτε 50 ευρω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
α Ξερεις κατι περισσοτερο για την μαρία την γεωργιανή που ηταν χθες μεσα στο μπαρ και σερβιρε ? μιλαω για την μελαχροινή πατούρα με το σκουλαρικι στο άνω αριστερό χείλος....
μου εισαι και μερακλης μπαγασακο!!Σασα και Βανεσα μαζι στο πριβε??πρεπει να σ'επιασε το ματι μου οταν πηγαινατε.πες μας καμια λεπτομερεια.με τα κοριτσια εντος του μπαρ δεν εχω ασχοληθει καθολου αλλα μπορεις να τις κερασεις και αυτες αν θες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αλ,με εντυπωσιαζεις φιλε καθε φορα ολο κ περισσοτερο
μπραβο
μ αρεσεις
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
al,
3 πραγματάκια.
Αυτή η Λία από την Γεωργία τελευτάια φορά που είχα πάει, πριν φύγω με έπρηζε πάμε να κάνουμε sex και την λέω πόσο; και μου απαντάει 300€....από τα γέλια ακόμα πονάει η κοιλιά μου

Η Λίτσα η Ελληνίδα είναι πολύ ξενέρωτη. Την κέρασα ένα ποτό και της είπα για prive και μου απαντάει "οκ αλλά μην διανοηθείς να τον βγάλεις έξω στο prive, είναι μόνο χορός" τον μπούλο και αυτή...

Επειδή μαρέσουν οι γυναικείες κωλοτρυπίδες, για πες αυτή η Σάσα πώς είναι εξωτερικά να την καταλάβω και από που έιναι; 

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
μου εισαι και μερακλης μπαγασακο!!Σασα και Βανεσα μαζι στο πριβε??πρεπει να σ'επιασε το ματι μου οταν πηγαινατε.πες μας καμια λεπτομερεια.με τα κοριτσια εντος του μπαρ δεν εχω ασχοληθει καθολου αλλα μπορεις να τις κερασεις και αυτες αν θες

περί κεράσματος το κατέχω το αντικείμενο σύντροφε... για πριβέ ρωτάω για την συγκεκριμένη εαν γνωρίζεις κάτι ..... Π

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
al,
3 πραγματάκια.
Αυτή η Λία από την Γεωργία τελευτάια φορά που είχα πάει, πριν φύγω με έπρηζε πάμε να κάνουμε sex και την λέω πόσο; και μου απαντάει 300€....από τα γέλια ακόμα πονάει η κοιλιά μου

Η Λίτσα η Ελληνίδα είναι πολύ ξενέρωτη. Την κέρασα ένα ποτό και της είπα για prive και μου απαντάει "οκ αλλά μην διανοηθείς να τον βγάλεις έξω στο prive, είναι μόνο χορός" τον μπούλο και αυτή...

Επειδή μαρέσουν οι γυναικείες κωλοτρυπίδες, για πες αυτή η Σάσα πώς είναι εξωτερικά να την καταλάβω και από που έιναι; 
μου εισαι τρυπακιας κι εσυ!!!η Λια τις μαλακιες τις εχει καραμελα πλεον.η Λιτσα δεν ηξερα οτι παει και απλο πριβε αλλα δεν αξιζει να πας μαζι της.
η Σασα ειναι μια ξανθια με κοντο μαλλι και στο πλαι κρεμεται μια φραντζα.ειναι απο τη Λευκορωσσια και εχει φωτο της στη σελ του sol στο φεισμπουκ.η τρυπα της,αν και κινειται πολυ,ειναι παντα πλυμενη και ευωδιαστη.το ιδιο και της Φραντζεσκας.επισης υπεροχη τρυπουλα και καθαρη ειχε παντα η Σοφια αλλα δυστυχως δουλευει πλεον στο μπαρ και δεν παει πριβε.

για τις τρυπες των υπολοιπων να μη μιλησω γιατι ειχα κατι τραυματικες εμπειριες τελευταια...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
ποιο ειναι το λινκ για το ΣΟΛ στο facebook?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom