Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
περασα τελικα απ το βαρδαρη γαμησα την τζηνα και ξενερωσα τελειως!
περαστικα φιλε..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
περασα τελικα απ το βαρδαρη γαμησα την τζηνα και ξενερωσα τελειως!
περαστικα φιλε..
να σαι καλα φιλος
η τζινα ειναι μια ξανθια με φυσικο ωραιο βυζακι μετριου αναστηματος?
λιγο ξενερα στη φατσα?
κ ειπες οτι ηταν μαπα ε?
βασικα της φαινεται

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
να σαι καλα φιλος
η τζινα ειναι μια ξανθια με φυσικο ωραιο βυζακι μετριου αναστηματος?
λιγο ξενερα στη φατσα?
κ ειπες οτι ηταν μαπα ε?
βασικα της φαινεται
ναι αυτη ειναι,εχει πολυ ωραιο βυζι και κολαρακι,αλλα.....αλλα.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κατι τετοιο.
σολ παιζει τιποτα πονηρο?θα μας φανε που θα μας φανε τα λεφτα να αξιζει και τον κοπο τουλαχιστον.
πονηρο.....
ειχε φραπεδες σε καποιες κοπελες κ διαφορα αλλα αλλα επρεπε να τα σταξεις....
τωρα δεν ξερω τι κ πως αν κ δεν νομιζω να εχουν αλλαξει πολλα πραγματα.
την κανω,παω ΤΟΥΜΠΑ

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
κατι τετοιο.
σολ παιζει τιποτα πονηρο?θα μας φανε που θα μας φανε τα λεφτα να αξιζει και τον κοπο τουλαχιστον.

Ένα θα σε πω και αν θες με ακούς... Προτίμησε στο Σολ την Δομινικανή Δημοκρατία...

καινούργιο ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ;;; :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Όπως τελείωσε σήμερα... μάλλον!

Α ρε ΗΡΑΚΛΑΡΑ... και δεν πήγα Κρήτη ρε γμτ...  :'(

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
πονηρο.....
ειχε φραπεδες σε καποιες κοπελες κ διαφορα αλλα αλλα επρεπε να τα σταξεις....
τωρα δεν ξερω τι κ πως αν κ δεν νομιζω να εχουν αλλαξει πολλα πραγματα.
την κανω,παω ΤΟΥΜΠΑ
δεν επρεπε να πας τουμπα.....δεν επρεπε

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
Δεν χωρούσε όλος σε ένα ποστ...

Ο Colobarus Guide ξεκίνησε από ιδέα του geo70. Τον αναβάθμησα όσο μπορούσα. Πιστεύω είναι κατά 90% πλήρης από τον πραγματικό αριθμό μαγαζιών. Όλη αυτή η δουλειά έγινε μέσα σε ένα χρόνο και με την βοήθεια ενός φίλου που ερχόταν μαζί στα μαγαζιά όταν κάναμε την εξερεύνηση ειδικά εκτός πόλης. Το μαγαζί από το οποίο είχαμε ξεκινήσει από παλιά και είχαμε και τα περισσότερα "hit" σε γυναίκες είναι η "Αμβροσία". Ακόμη και τώρα μπορώ να πω ότι συμβαίνει το ίδιο. Έχουμε καιρό να πάμε στη Σκύδρα για να δούμε αν άλλαξε κάτι στα εκεί μαγαζιά. Επίσης από γυναίκες του επαγγέλματος έχουμε μάθει και άλλα μαγαζιά τα οποία δεν επισκευφθήκαμε ακόμη.

Αυτή η έκδοση λοιπόν αναβαθμισμένη μπορεί να βελτιωθεί και άλλο (φωτογραφίες από μαγαζιά, φωτογραφίες από Google Earth κτλ) αυτό όμως είναι μελλοντικό project. Μάλιστα αυτό τον καιρό γνώρισα και ένα μέλος του φόρουμ και γυρήσαμε σε μερικά μαγαζιά. Πολύ καλή εμπειρία και θα επισκευφθούμε σύντομα και τον Λαγκαδά γιατί ακούσαμε ότι έχει εκεί ένα μαγαζί που σε απόσταση είναι πιο κοντά από τον Βαθύλακκο. Εν αναμονή λοιπόν άλλων εκδόσεων.

Αδερφε συγχαρητηρια! ρισπεκτ σε σενα και οποιον βοηθησε για αυτον τον οδηγο. ειναι πολυ χρησιμος για νεους και περιλαμβανει ολες τις πληροφοριες που ηθελα. ευχαριστουμε.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Μολις γυρισα απο το ανακαινισμενo SOL.μικρες οι διαφορες....εχει αλλαξει η προσοψη και η ταμπελα,η θεση του dj εγινε ενας μεγαλος καναπες,ο καναπες μου ευτυχως εμεινε αθικτος και εχουν αλλαξει και οι τοιχοι μεσα στο μαγαζι γυρω-γυρω.στην ακρη της σαλας για στριπτηζ εχει γινει ενα σιδερενιο κλουβι που ανεβοκατεβαινει μεχρι την οροφη.επισης το μπανιο εγινε πιο ανθρωπινο επιτελους με αποκορυφωμα εναν πινακα πανω απο τη λεκανη τουαλετας που δειχνει μια γκομενα που τρωει μπανανα!!!ναι....σοβαρα το λεω.κοπελες οι ιδιες με καποιες καινουριες μαυρες που ειδα αποψε αλλα μου ειπαν οτι συνολο εχουν γινει πλεον 35!!!τιμες οι ιδιες απλα το ποτο εχει παει στα 7ε απο 6ε που ητανε.καλα ησυχασε η τσεπη μας 2 μηνες τωρα αλλα τα γουστα ξαναρχιζουν....

Επισκέπτης
Μολις γυρισα απο το ανακαινισμενo SOL.μικρες οι διαφορες....εχει αλλαξει η προσοψη και η ταμπελα,η θεση του dj εγινε ενας μεγαλος καναπες,ο καναπες μου ευτυχως εμεινε αθικτος και εχουν αλλαξει και οι τοιχοι μεσα στο μαγαζι γυρω-γυρω.στην ακρη της σαλας για στριπτηζ εχει γινει ενα σιδερενιο κλουβι που ανεβοκατεβαινει μεχρι την οροφη.επισης το μπανιο εγινε πιο ανθρωπινο επιτελους με αποκορυφωμα εναν πινακα πανω απο τη λεκανη τουαλετας που δειχνει μια γκομενα που τρωει μπανανα!!!ναι....σοβαρα το λεω.κοπελες οι ιδιες με καποιες καινουριες μαυρες που ειδα αποψε αλλα μου ειπαν οτι συνολο εχουν γινει πλεον 35!!!τιμες οι ιδιες απλα το ποτο εχει παει στα 7ε απο 6ε που ητανε.καλα ησυχασε η τσεπη μας 2 μηνες τωρα αλλα τα γουστα ξαναρχιζουν....
Oι υπηρεσίες είναι τα κλασικά καμία :pipa2: ή  :cum: ;;; :think:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6

Πέρασα και εγώ...για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τον πραγματικό λόγο της ανακαίνισης ούτε γιατί έπρεπε για μια αλλαγή ταμπέλας και άλλο βάψιμο στους τοίχους να μείνει κλειστό έναν μήνα...anyway καλή συνέχεια...

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
απο κοπελες οι ιδιες ??? κανενα καινουριο ταλεντο ??? ποιες κανουν φραπε ?? η παραπανω ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
απο κοπελες οι ιδιες ??? κανενα καινουριο ταλεντο ??? ποιες κανουν φραπε ?? η παραπανω ?
εχουν προστεθει κοπελες μου ειπαν αλλα χθες ητανε καμια 15 απο τις οποιες ολες ηταν παλιες με εξαιρεση μια ξανθια ψηλη μουναρα την Αναστασια και κανα δυο μαυρες.βασικα στελεχη οπως η Σασα,η Βανεσα,η Μαριζα,η Σοφια και η θεα Φραντζεσκα ειχαν ρεπο.επισης μου ειπαν οτι η Σοφια πλεον δουλευει μεσα στο μπαρ.

τα'χουμε ξαναπει 100 φορες αλλα ας τα ξαναπουμε.....7ε το ποτο σου,10ε το απλο κερασμα και 20ε το διπλο.συμφερει να κερασεις 2 των 10ε αντι ενα των 20ε.απλο πριβε οπως στριπτηζ στα 20ε(μια φορα πηρα τη Σασα για απλο πριβε και μου εκανε και πιπα απο μονη της).πονηρο πριβε στα 50ε αλλα να ξεκαθαρισεις απο πριν οτι θα εχει πιπα.μια φορα την πατησα με τη Βανεσσσα ετσι...της εδωσα 50ε για να μου κανει μονο φραπε.και πολυ πονηρο πριβε στα 100ε(πανε πολυ λιγες ομως και κυριως μαυρες)επισης ΔΕΝ κανουν ολες πριβε των 50ε οπως για παραδειγμα η Φρατζεσκα δυστυχως.

και κατι για να γελασουμε....ρωταω τη Λια η οποια ειναι γειτονισσα μου στην Πολιχνη,αν ξερει καμια που να γαμιεται εκει στην περιοχη μας.και μου λεει...εγω και παιρνω 500ε αλλα για σενα επειδη εισαι γειτονας θα παρω 300ε!!ναι μου λεει τι γελας??και εχω δουλεια συνεχεια

dkechag

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πιπα με προφυλακτικο σου κανουν ή το ξεκαθαριζεις απο την αρχη φιλε al..??
στο απλο των 20 εσυ μονο βλεπεις..?
πηγα με εναν φιλο για πρωτη φορα sol σαββατο βραδυ ,περασαν για ποτο πολλες αλλα δεν κερασαμε γιατι θελαμε να δουμε τι παιζει..??
μας πλησιασαν οι λια, ολγα κανα δυο μαυρεσ..μια ψηλη μιγαδα,,και φθσικα η Φρατζεσκα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom