Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Tα είπες ΟΛΑ μόνος σου al,καλά να περνάς,φιλικά πάντα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
επισκεψη στο ΣΟΛ χθες.λιγος κοσμος και λιγες κοπελες λογω και της απεργιας ταξι.κερασα για πρωτη φορα την ξανθια milf Μαριαννα και μου αρεσε.ειναι γυναικα με προσωπικοτητα αλλα λεει πολλα ψεματακια.η δουλεια βλεπετε...επισης δεν παει πριβε.λατρευει αφανταστα την κλασσικη μουσικη καθως και τη ζωγραφικη γιατι την εκφραζει.επισης κανει ερωτα,οχι σεξ.επισης ειδα τη φιλη μου την Ελενη την καυλωμενη.μ'ενα κερασμα 10ε εκατσε 20 λεπτα και της επιανα οτι ηθελα και ηθελε κι αλλο.δοκιμαστε την ειναι φοβερη η Ελενη.επισης γνωριστηκα με τη μελαχρινη Λικα.ομορφη κοπελα,πολυ τρυφερο κορμι αλλα ξενερωτη.μη σηκωνεις τη φουστα μου,μην πιανεις τον κωλο μου απο κατω και τετοια.απορριπτεται.επισης στο μαγαζι ηταν
-Μαριζα.μελαχρινη με μεγαλες φυσικες βυζαρες.σταθερη αξια.δοκιμαστε την θα σας αρεσει.τον τιμαει τον πελατη
-Μαρινα.ξανθια milf μεγαλες φυσικες βυζαρες.χθες μου αποκαλυψε οτι ντυνεται μονο με γαλλικα και ιταλικα ρουχα.απο την οδο Αισωπου υποθετω...επισης δε φοραει στριγκακια του 1ε.για ποια την περασατε ρε μαλακες?
-Ριτα απο Αγιο Δομινικο.πολυ καλη κοπελα απλα εμενα δε μ'αρεσουν οι μαυρες και οι λατιν
-Βανεσσα Ρωσσιδα.η κολλητη τησ Σασας.δε μ'αρεσει ειναι εντελως της αρπαχτης
-Φρατζεσκα η κορμαρα
-Αννιτα.δεν εχουμε γνωριστει ακομα
-Λιτσα η Ελληνιδα.παει και πριβε τωρα τελευταια
-Αναστασια επισης μοντελισιο κορμι
και κανα δυο μαυρουλες

ειδατε 5-6 φωτο απο τον υπολογιστη σας και βγαλατε συμπερασμα.δηλαδη εμεις μαλακες ειμαστε που παμε και χωνουμε τα λεφτα μας εκει??γυρω στις 30 γυναικες εχει συνολο εκ των οποιων τουλαχιστον οι 12 ειναι στα προτυπα του μοντελου.λοιπον.....βγειτε καμια βολτα,ξοδεψτε κανενα φραγκο,καντε ρεπορταζ και μετα βγαλτε συμπερασματα.και στο κατω κατω προτεινετε μας και εσεις κανενα καλο μαγαζι.
τελοσπαντων....αρκετα το διαφημισαμε και σημερα το ΣΟΛ                             
Εγω θα διαφωνησο. Πηγα στο ΣΟλ και δν ειδα καμια να μοιαζει με μοντελο. αυτα. απο εκει και περα εγω δν ψαχνω για μοντελα σε κωλομπαρα,δοκιμασα να ψαξω αλλα δν ειχε κατι αξιολογο ασε που τα σιτυ τουρ φθηνοτερα θα σου βγει μιας και περνεις μοντελο και μπαινεις και κατευθειαν στο ψητο.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εγω θα διαφωνησο. Πηγα στο ΣΟλ και δν ειδα καμια να μοιαζει με μοντελο. αυτα. απο εκει και περα εγω δν ψαχνω για μοντελα σε κωλομπαρα,δοκιμασα να ψαξω αλλα δν ειχε κατι αξιολογο ασε που τα σιτυ τουρ φθηνοτερα θα σου βγει μιας και περνεις μοντελο και μπαινεις και κατευθειαν στο ψητο.
Αρχηγε Τετσουο ,το νικ σου εχει καποια σχεση με τον σενσει Τετσουο οτακε ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Αρχηγε Τετσουο ,το νικ σου εχει καποια σχεση με τον σενσει Τετσουο οτακε ?
ρε ερευνητη ρωτας και συ;επρεπε να ξερεις σαν παλιο και ερευνητικο μελος που εισαι....για αλλους και αλλου μεχρι και τι βρακι φοραν μας ειπες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:offtopic:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
o house of fun ολο με καλυπτει με τις απαντησεις του. μου φαινεται θα τον αφησω να απανταει για μενα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
o house of fun ολο με καλυπτει με τις απαντησεις του. μου φαινεται θα τον αφησω να απανταει για μενα.
Μια υπόθεση έκανα απλά παίχτη,αν πήρες απ αυτές τις ταινίες το νικ σου ένα θα πω: ΕΥΓΕ νέε μου  :rockon:

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
117
Like
2.067
Πόντοι
8.360
Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται το μαγαζί "Μπέρδεμα" και τι ακριβώς παίζει εκει?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
παντως για να πω και εγω την αποψη μου,γιατι μου αρεσει να πεταγομαι στο ασχετο, εχοντας παντως παει 5-6 φορες σολ,τα πραγματα δεν ειναι ακριβως οπως τα περιγραφετε οσοι δεν εχετε παει.μην κολλατε ρε στις φωτο του fb. πατε,πιειτε ενα ριμαδοποτο δεν κοστιζει σχεδον τιποτα, και βγαλτε τα συμπερασματα σας. εγω ειχα παλαιοτερα δηλωσει οτι το σολ εχει αρκετες κοπελες επιπεδου καλου στριπ. φυσικα και εχει και τα μπαζα του,περι κωλομπαρου προκειται,δεν ειναι και το baby gold, αλλα δεν μου ετυχε ΠΟΤΕ να παω και να μην δω κατι που να μου θυμισε καλο στριπ. δεν κανω διαφημιση,το ξερετε αυτο.απλα αν επροκειτο για κανα ct με κακες κριτικες θα σας ελεγα ΟΚ μαγκες,δεν αξιζει να δωσετε 200 ευρω για να μαθετε την αληθεια. Αλλα εδω μιλαμε για 10 ΕΥΡΩ!!!!!! ενα ποτο τοσο κανει.εεεεεε πας,βλεπεις και αν δεν γουσταρεις φευγεις.τοσο απλα. και αφηστε τα ιντερνετικα θαψιματα χωρις επιτοπια ερευνα.δεν μας τιμαει ουτε εμας,ουτε το φορουμ. εξαλλου αν δεν χυθει αιμα (και σπερμα μερικες φορες :s&m_1: :fuck1: :pipa2:) ακτη δεν βγαινει. και επειδη εδω η ακρη δεν κοστιζει ας μην κραζουμε χωρις στοιχεια
χωρις παρεξηγηση

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Εσύ που ήσουν χθες γαϊδούρι; Ακόμα σε περιμένω στο γήπεδο... άντε... ξεπάγιασα!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Αλλα εδω μιλαμε για 10 ΕΥΡΩ!!!!!! ενα ποτο τοσο κανει.εεεεεε πας,βλεπεις και αν δεν γουσταρεις φευγεις.τοσο απλα.
πες τα για μη τα λεω μονος μου.ουτε καν 10ε.7ε το δικο σου.και με ενα ποτο που πινεις θα περασουν σχεδον ολες οι γκομενες και θα σου τριφτουν,θα σε χουφτωσουν,θα σε καυλωσουν.δεν ξενερωνεις δηλαδη

αντε να σας φτιαξω και λιγο....ημουν εκει παλι χθες.λεω τη Σασα παμε για ενα απλο πριβε στα 20ε.πηγαινουμε μεσα και μου λεει...τωρα θα σε φαω.μου τα κατεβαζει και αρχιζει βαθυ ρουφηχτο :pipa1: με μανια.χυσε στις βυζαρες μου λεει,βεβαια ειχα γαμησει πριν σε μπουρδελο οποτε δεν προλαβα να τελειωσω αλλα κι αυτο καλο ηταν.πριν φυγει με πιανει με μανια και χωνει τη μουρη μου στον κωλο της.

αντε βρειτε τα κι αλλου αυτα...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
alfista εχο ξαναπαει SOL ηταν τοτε που ηθελα να δω τι παιζει με τα κωλομπαρα. ε σε 2 πηγα, ξενερωσα την ζωη μου με τις κοπελες που πραγματικα δν ειναι τοσο ηρεμα οπως τα λετε. ολη την ωρα σε πριζουν και δν ξεκολανε απο πανω σου, ειδικα οι μαυρουλες, οποτε μην μ λες οτι δν εχουμε δοκιμασει.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
alfista εχο ξαναπαει SOL ηταν τοτε που ηθελα να δω τι παιζει με τα κωλομπαρα. ε σε 2 πηγα, ξενερωσα την ζωη μου με τις κοπελες που πραγματικα δν ειναι τοσο ηρεμα οπως τα λετε. ολη την ωρα σε πριζουν και δν ξεκολανε απο πανω σου, ειδικα οι μαυρουλες, οποτε μην μ λες οτι δν εχουμε δοκιμασει.
δεν ειπα ποτε οτι ειναι ηρεμες.απο αυτο περιμενουν ρε tetsuo να βγαλουν το μεροκαματο,τι περιμενες.εσυ δλδ αν πας σε αντιπροσωπεια αυτοκινητων δεν θα ερθει κανενας να σε ρωτησει τι θελεις και πως να σε εξυπηρετησει? μην τρελενεσε συντροφε, don't hate the players,hate the game. αν δλδ πιστευεις οτι δεν σε σηκωνει η κατασταση του κωλομπαρου απλα μην πας.και πολυ καλα θα κανει μαλιστα,εδω που τα λεμε χασιμο χρηματων ειναι σε συγκριση με τα στουντιο.δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να κραξεις ολα τα κωλομπαρα
φιλικα
alfistas

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
δεν ειπα ποτε οτι ειναι ηρεμες.απο αυτο περιμενουν ρε tetsuo να βγαλουν το μεροκαματο,τι περιμενες.εσυ δλδ αν πας σε αντιπροσωπεια αυτοκινητων δεν θα ερθει κανενας να σε ρωτησει τι θελεις και πως να σε εξυπηρετησει? μην τρελενεσε συντροφε, don't hate the players,hate the game. αν δλδ πιστευεις οτι δεν σε σηκωνει η κατασταση του κωλομπαρου απλα μην πας.και πολυ καλα θα κανει μαλιστα,εδω που τα λεμε χασιμο χρηματων ειναι σε συγκριση με τα στουντιο.δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να κραξεις ολα τα κωλομπαρα
φιλικα
alfistas
οκ να βγαλουν το μεροκαματο αλλα οπως λεει και ο φιλος πιο πανω και γω αγανακτησα σε καποιο σημειο.εχω γυρισει απο πριβε πιπα με σασα και ανα μισο λεπτο ερχονται ολες μια μια και δωστου θα κερασεις ποτο??να κατσω να σου κανω παρεα???αχ τι ομορφος εισαι???κτλ.ξεκολληστε λιγο ρε γαμιολες αφηστε μετα την πιπα και το χυσιμο να χαλαρωσω και να απολαυσω το ποτο μου κοιταζοντας τα κορμια σας.ποτε να προλαβω να ξαναγεμισω το ρεζερβουαρ μεσα σε 2 λεπτα???αν θελω καποια θα την φωναξω  δεν ειμαι μουγγος.μην γινεστε κολιτσιδες του κερατα

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οκ να βγαλουν το μεροκαματο αλλα οπως λεει και ο φιλος πιο πανω και γω αγανακτησα σε καποιο σημειο.εχω γυρισει απο πριβε πιπα με σασα και ανα μισο λεπτο ερχονται ολες μια μια και δωστου θα κερασεις ποτο??να κατσω να σου κανω παρεα???αχ τι ομορφος εισαι???κτλ.ξεκολληστε λιγο ρε γαμιολες αφηστε μετα την πιπα και το χυσιμο να χαλαρωσω και να απολαυσω το ποτο μου κοιταζοντας τα κορμια σας.ποτε να προλαβω να ξαναγεμισω το ρεζερβουαρ μεσα σε 2 λεπτα???αν θελω καποια θα την φωναξω  δεν ειμαι μουγγος.μην γινεστε κολιτσιδες του κερατα
Τωρα που ζόρισαν τα πραγματα σκοτονωνται ολες  :2funny: κάποιες πιο παλια βγαζαν 300 ευρω τη βραδια χωρις καν να τις ακουμπησουν και ελεγαν οτι δε βγαζουν μεροκαματο  :2funny: Πιστεψε μπλοκαρουν αμα τις πεις οτι δε θες τιποτα παρα μονο να πιεις το ποτο σου.

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Τωρα που ζόρισαν τα πραγματα σκοτονωνται ολες  :2funny: κάποιες πιο παλια βγαζαν 300 ευρω τη βραδια χωρις καν να τις ακουμπησουν και ελεγαν οτι δε βγαζουν μεροκαματο  :2funny: Πιστεψε μπλοκαρουν αμα τις πεις οτι δε θες τιποτα παρα μονο να πιεις το ποτο σου.
Έχεις "πιάσει" το νόημα.

rouleta

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
εναρξη πεμπτη 29/4....παρασκευη 30/4 και σαββατο 1/5 κοντα μας θα ειναι η διασημη ελληνιδα πορνοσταρ ηλεκτρα γαλανου με την συνεργατιδα της λολα...για 2 μοναδικες εμφανισεις στην θεσσαλονικη που δεν θα τις ξεχασει κανεις...μονο στο men's club sol!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλημερα !

ειναι γνωστο οτι μου αρεσουν οι σοκολατινες ... μου αρεσουν παρα πολυ οι σοκολατινες ...

αλλα ας παρουμε τα πραματα με την σειρα τους ...

γυρνοντας απο νυχτερινη διασκεδαση , ετυχε ( λεμε τωρα ) να περασουμε μπροστα απο το αμορε pub club ( οχι οτι κι οτι ) . δεν παμε δοκιμαστικα ( λεξη κλειδι ) να παρουμε ενα ποτακι να δουμε τι παιζει ?

ο χωρος ειναι μικρος . απο αριστερα ειναι το μπαρ και απο δεξια τραπεζακια με καναπεδες . στο βαθος ειναι το W.C. και το πριβε , τα οποια ειναι στρατηγικα τοποθετημενα διπλα διπλα ...  :grin:

απο μουσικη επαιξε κυριως συγχρονη ελληνικη ...

ειχε καμια 15αρια γυναικες και περιπου αλλους τοσους πελατες , κατι που εκανε το μαγαζι να φαινεται ψιλογεματο ...

μαζι με τα ποτα ηρθαν και οι πρωτες γυναικες ... σε μενα καθισε μια εγχρωμη γαζελα απο τζαμαικα ... δεν ξερω αν ειναι οντως απο τζαμαικα , αλλα εγω σιγουρα την εκανα τζαμαικα ...  :rockon:  :rockon:  :rockon: συλβανα το ονομα και μου κρατησε παρεα για το υπολοιπο της διαμονης μου στο μαγαζι ... αψηλη με γλυκο προσωπο , μικρο στηθος και κοιλιτσα . αντικειμενικα ψιλομετρια , αλλα υπολειμενικα μια χαρα ... ( ειμαι chocaholic τι να κανουμε ) ...

οσο για τις υπολοιπες κοπελες θα ελεγα οτι δεν πηρε το ματι μου κατι ιδιαιτερο , εκτος ισως απο 1-2 , αλλα δεν νομιζω οτι θα επρεπε να περιμενει καποιος κατι παραπανω .

στο ζουμι τωρα ... 5 Ε το ανδρικο ποτο 10 το γυναικειο . απο κει και περα οοοολα ειναι αντικειμενο διαπραγματευσης . με ενα ή περισσοτερα διπλα ποτα πας στο πριβε ( ενας πραγματικα καλτ χωρος ) που ειναι μια μπαρα με σκαμπο , λιγο απομονωμενος απο τον υπολοιπο χωρο . αν το χειριστεις σωστα και αναλογα την κοπελα , μπορεις να εχεις μια ικανοποιητικη βραδια χωρις να ξεφυγεις ιδιαιτερα οικονομικα ...

μεχρι την επομενη φορα ...

να υγειαινουμε και να  :fuck2:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
14 κοπέλες ήταν Ric... Στο είπα... βλέπω στο σκοτάδι!

Χώρος σκοτεινός εν γένει. Εντάξει δεν περίμενα και φωταγώγηση αλλά ήταν εκνευριστικό κάθε που έμπαινε ή εβγαινε κάποιος στο μαγαζί ή κάθε φορά που κάποιος/κάποια επισκεπτόταν την τουαλέτα να με πονάν τα μάτια!

Εγώ πάλι είχα 3 επισκέψεις (τελικά!). Την Σοφία απ' την Ρωσία, ένα κουκλί μετρίου αναστήματος, ξανθό, με σχετικά μικρό αλλά σφιχτό στήθος, την Έλλη, που μου είπε ότι είμαι ο άντρας που θέλει να παντρευτεί (???) και έφαγε άκυρο, και την Χρύσα, με καλό σώμα, μεγάλο βυζί αλλά πρόσωπο επιεικώς μέτριο.

Στα χαϊλάιτς της βραδιάς είναι η είσοδός μας στο μαγαζί. Μπαίνω πρώτος και πέφτω πάνω σ' ένα σταντάκι όπου ένας μπαλαμούτιαζε μια κοπέλα... ωραία σκηνικά και πολύ ωραίος κώλος η κοπέλα αλλά δεν έμαθα περαιτέρω πληροφορίες. Επίσης χαϊλάιτ που μας έβαλαν να καθίσουμε μ' έναν άσχετο λόγω έλλειψης άλλου χώρου...

Α ρε Ric... έκαψες σοκολατένιες καρδιές χθες...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Το ρν λόγω μαγαζί γενικά είναι value for money και πολύ χύμα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom