House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Tα είπες ΟΛΑ μόνος σου al,καλά να περνάς,φιλικά πάντα
Εγω θα διαφωνησο. Πηγα στο ΣΟλ και δν ειδα καμια να μοιαζει με μοντελο. αυτα. απο εκει και περα εγω δν ψαχνω για μοντελα σε κωλομπαρα,δοκιμασα να ψαξω αλλα δν ειχε κατι αξιολογο ασε που τα σιτυ τουρ φθηνοτερα θα σου βγει μιας και περνεις μοντελο και μπαινεις και κατευθειαν στο ψητο.επισκεψη στο ΣΟΛ χθες.λιγος κοσμος και λιγες κοπελες λογω και της απεργιας ταξι.κερασα για πρωτη φορα την ξανθια milf Μαριαννα και μου αρεσε.ειναι γυναικα με προσωπικοτητα αλλα λεει πολλα ψεματακια.η δουλεια βλεπετε...επισης δεν παει πριβε.λατρευει αφανταστα την κλασσικη μουσικη καθως και τη ζωγραφικη γιατι την εκφραζει.επισης κανει ερωτα,οχι σεξ.επισης ειδα τη φιλη μου την Ελενη την καυλωμενη.μ'ενα κερασμα 10ε εκατσε 20 λεπτα και της επιανα οτι ηθελα και ηθελε κι αλλο.δοκιμαστε την ειναι φοβερη η Ελενη.επισης γνωριστηκα με τη μελαχρινη Λικα.ομορφη κοπελα,πολυ τρυφερο κορμι αλλα ξενερωτη.μη σηκωνεις τη φουστα μου,μην πιανεις τον κωλο μου απο κατω και τετοια.απορριπτεται.επισης στο μαγαζι ηταν
-Μαριζα.μελαχρινη με μεγαλες φυσικες βυζαρες.σταθερη αξια.δοκιμαστε την θα σας αρεσει.τον τιμαει τον πελατη
-Μαρινα.ξανθια milf μεγαλες φυσικες βυζαρες.χθες μου αποκαλυψε οτι ντυνεται μονο με γαλλικα και ιταλικα ρουχα.απο την οδο Αισωπου υποθετω...επισης δε φοραει στριγκακια του 1ε.για ποια την περασατε ρε μαλακες?
-Ριτα απο Αγιο Δομινικο.πολυ καλη κοπελα απλα εμενα δε μ'αρεσουν οι μαυρες και οι λατιν
-Βανεσσα Ρωσσιδα.η κολλητη τησ Σασας.δε μ'αρεσει ειναι εντελως της αρπαχτης
-Φρατζεσκα η κορμαρα
-Αννιτα.δεν εχουμε γνωριστει ακομα
-Λιτσα η Ελληνιδα.παει και πριβε τωρα τελευταια
-Αναστασια επισης μοντελισιο κορμι
και κανα δυο μαυρουλες
ειδατε 5-6 φωτο απο τον υπολογιστη σας και βγαλατε συμπερασμα.δηλαδη εμεις μαλακες ειμαστε που παμε και χωνουμε τα λεφτα μας εκει??γυρω στις 30 γυναικες εχει συνολο εκ των οποιων τουλαχιστον οι 12 ειναι στα προτυπα του μοντελου.λοιπον.....βγειτε καμια βολτα,ξοδεψτε κανενα φραγκο,καντε ρεπορταζ και μετα βγαλτε συμπερασματα.και στο κατω κατω προτεινετε μας και εσεις κανενα καλο μαγαζι.
τελοσπαντων....αρκετα το διαφημισαμε και σημερα το ΣΟΛ
Αρχηγε Τετσουο ,το νικ σου εχει καποια σχεση με τον σενσει Τετσουο οτακε ?Εγω θα διαφωνησο. Πηγα στο ΣΟλ και δν ειδα καμια να μοιαζει με μοντελο. αυτα. απο εκει και περα εγω δν ψαχνω για μοντελα σε κωλομπαρα,δοκιμασα να ψαξω αλλα δν ειχε κατι αξιολογο ασε που τα σιτυ τουρ φθηνοτερα θα σου βγει μιας και περνεις μοντελο και μπαινεις και κατευθειαν στο ψητο.
ρε ερευνητη ρωτας και συ;επρεπε να ξερεις σαν παλιο και ερευνητικο μελος που εισαι....για αλλους και αλλου μεχρι και τι βρακι φοραν μας ειπες.....Αρχηγε Τετσουο ,το νικ σου εχει καποια σχεση με τον σενσει Τετσουο οτακε ?
Μια υπόθεση έκανα απλά παίχτη,αν πήρες απ αυτές τις ταινίες το νικ σου ένα θα πω: ΕΥΓΕ νέε μουo house of fun ολο με καλυπτει με τις απαντησεις του. μου φαινεται θα τον αφησω να απανταει για μενα.
πες τα για μη τα λεω μονος μου.ουτε καν 10ε.7ε το δικο σου.και με ενα ποτο που πινεις θα περασουν σχεδον ολες οι γκομενες και θα σου τριφτουν,θα σε χουφτωσουν,θα σε καυλωσουν.δεν ξενερωνεις δηλαδηΑλλα εδω μιλαμε για 10 ΕΥΡΩ!!!!!! ενα ποτο τοσο κανει.εεεεεε πας,βλεπεις και αν δεν γουσταρεις φευγεις.τοσο απλα.
δεν ειπα ποτε οτι ειναι ηρεμες.απο αυτο περιμενουν ρε tetsuo να βγαλουν το μεροκαματο,τι περιμενες.εσυ δλδ αν πας σε αντιπροσωπεια αυτοκινητων δεν θα ερθει κανενας να σε ρωτησει τι θελεις και πως να σε εξυπηρετησει? μην τρελενεσε συντροφε, don't hate the players,hate the game. αν δλδ πιστευεις οτι δεν σε σηκωνει η κατασταση του κωλομπαρου απλα μην πας.και πολυ καλα θα κανει μαλιστα,εδω που τα λεμε χασιμο χρηματων ειναι σε συγκριση με τα στουντιο.δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να κραξεις ολα τα κωλομπαραalfista εχο ξαναπαει SOL ηταν τοτε που ηθελα να δω τι παιζει με τα κωλομπαρα. ε σε 2 πηγα, ξενερωσα την ζωη μου με τις κοπελες που πραγματικα δν ειναι τοσο ηρεμα οπως τα λετε. ολη την ωρα σε πριζουν και δν ξεκολανε απο πανω σου, ειδικα οι μαυρουλες, οποτε μην μ λες οτι δν εχουμε δοκιμασει.
οκ να βγαλουν το μεροκαματο αλλα οπως λεει και ο φιλος πιο πανω και γω αγανακτησα σε καποιο σημειο.εχω γυρισει απο πριβε πιπα με σασα και ανα μισο λεπτο ερχονται ολες μια μια και δωστου θα κερασεις ποτο??να κατσω να σου κανω παρεα???αχ τι ομορφος εισαι???κτλ.ξεκολληστε λιγο ρε γαμιολες αφηστε μετα την πιπα και το χυσιμο να χαλαρωσω και να απολαυσω το ποτο μου κοιταζοντας τα κορμια σας.ποτε να προλαβω να ξαναγεμισω το ρεζερβουαρ μεσα σε 2 λεπτα???αν θελω καποια θα την φωναξω δεν ειμαι μουγγος.μην γινεστε κολιτσιδες του κεραταδεν ειπα ποτε οτι ειναι ηρεμες.απο αυτο περιμενουν ρε tetsuo να βγαλουν το μεροκαματο,τι περιμενες.εσυ δλδ αν πας σε αντιπροσωπεια αυτοκινητων δεν θα ερθει κανενας να σε ρωτησει τι θελεις και πως να σε εξυπηρετησει? μην τρελενεσε συντροφε, don't hate the players,hate the game. αν δλδ πιστευεις οτι δεν σε σηκωνει η κατασταση του κωλομπαρου απλα μην πας.και πολυ καλα θα κανει μαλιστα,εδω που τα λεμε χασιμο χρηματων ειναι σε συγκριση με τα στουντιο.δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να κραξεις ολα τα κωλομπαρα
φιλικα
alfistas
Τωρα που ζόρισαν τα πραγματα σκοτονωνται ολες κάποιες πιο παλια βγαζαν 300 ευρω τη βραδια χωρις καν να τις ακουμπησουν και ελεγαν οτι δε βγαζουν μεροκαματο Πιστεψε μπλοκαρουν αμα τις πεις οτι δε θες τιποτα παρα μονο να πιεις το ποτο σου.οκ να βγαλουν το μεροκαματο αλλα οπως λεει και ο φιλος πιο πανω και γω αγανακτησα σε καποιο σημειο.εχω γυρισει απο πριβε πιπα με σασα και ανα μισο λεπτο ερχονται ολες μια μια και δωστου θα κερασεις ποτο??να κατσω να σου κανω παρεα???αχ τι ομορφος εισαι???κτλ.ξεκολληστε λιγο ρε γαμιολες αφηστε μετα την πιπα και το χυσιμο να χαλαρωσω και να απολαυσω το ποτο μου κοιταζοντας τα κορμια σας.ποτε να προλαβω να ξαναγεμισω το ρεζερβουαρ μεσα σε 2 λεπτα???αν θελω καποια θα την φωναξω δεν ειμαι μουγγος.μην γινεστε κολιτσιδες του κερατα
Έχεις "πιάσει" το νόημα.Τωρα που ζόρισαν τα πραγματα σκοτονωνται ολες κάποιες πιο παλια βγαζαν 300 ευρω τη βραδια χωρις καν να τις ακουμπησουν και ελεγαν οτι δε βγαζουν μεροκαματο Πιστεψε μπλοκαρουν αμα τις πεις οτι δε θες τιποτα παρα μονο να πιεις το ποτο σου.