Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, αυτά που ήταν προς χαλκιδόνα τί έγιναν, πεθάνανε?εννοώ ρέμα, τούνελ κλπ.
γενικά μεταξύ σολ και αυτό που είναι στην αρχή της Λαγκαδά (που αναφέρεται πιο πάνω) ποιο προτείνετε?

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Παιδιά, αυτά που ήταν προς χαλκιδόνα τί έγιναν, πεθάνανε?εννοώ ρέμα, τούνελ κλπ.
γενικά μεταξύ σολ και αυτό που είναι στην αρχή της Λαγκαδά (που αναφέρεται πιο πάνω) ποιο προτείνετε?

Ρέμα, Τούνελ και Αλίκη ζουν και βασιλεύουν! Πριν την Χαλκηδόνα στρίβεις στη στροφή για βαθύλακκο.. Σε 4-5 χιλιόμετρα είσαι ανάμεσα στο τούνελ και στην αλίκη και ένα χιλιόμετρο πιο πέρα είναι το ρέμα.
Στο ρέμα δεν έχω μπει ποτέ. Η αλίκη είναι ένα παρακμιακό επαρχιακό μαγαζί που πίνεις το ποτό σου σε νεροπότηρο.. Η ποιότητα σε κοπέλες είναι χαμηλή αλλά μπορείς να φύγεις ανακουφισμένος γρήγορα και σχετικά φθηνά.
Το τούνελ είναι σαν κλαμπάκι, ωραίο μαγαζί με σούπερ παρουσίες, αλλά ανακουφισμένοι φεύγουν μόνο εφοπλιστές από εκεί μέσα..

rouleta

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
men's club sol εναρξη πεμπτη 29/4...30/4 παρασκευη και 1/5 σαββατο κοντα μας θα ειναι η διασημη ελληνιδα πορνοσταρ ηλεκτρα γαλανου με την συνεργατιδα της λολα για 2 μοναδικες εμφανισεις στην θεσσαλονικη που δεν θα ξεχασει κανεις...!!!!!!!!!    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.....!!!!!!!MEN'S CLUB SOL...

Επισκέπτης
Πήγα κ στο Αμόρε τελικά. Μ'άρεσε πιο πολύ από το Σόλ, πιο ήσυχη φάση αν κ βοήθησε που πήγα μέρα με σπασμένη κίνηση, οι γκόμενες δεν μ'αφήσαν δευτερόλεπτο! Με το που έφευγε η μία η επόμενη ερχόταν σε 5 δευτερόλεπτα! Η Ευαγγελία μ'άρεσε πολύ σφιχτό σώμα με βυζάρες που δεν μ'άφηνε να τις πιάσω καλά όμως γιατί είναι λίγο παρθένα η κοπελίτσα και δεν κάνει τέτοια. Ήταν κ μια άλλη έκφυλη δεν θύμαμαι όνομα τώρα, από Κροατία μου έιπε είναι, στάνταρ Τίρανα μεριά. Μου έπιανε το πούτσο από μέσα, καλά ήτανε!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
@Ric Flair
@ Dokimastis
eiste malakes (me tin kali enoia) ego ftaio pou sas proteina to magazi kai perimena san to kaimeno tilefono
alla epeidi o palios einai allios, piga mia volta to savato ta ksimeromata gia na sas prolavo
xairomai pou perasate kala,einai timio magazi
oson afora tin poiotita,ligo o midaminos fotismos,ligo to oti kathe fora pou pao eimai tapa,mia xara me fanike
ric den perimena apo ena toso empeiro atomo na min psiliasteis tin uparksi "krufou" xwrou mias kai sto eixa anaferei :2funny: :2funny: :2funny:
dokimasti,pare ena tragoudi afieromeno giati eisai kalo paidi

fantasou gelia na sinantiomastan sto prive xaxaxa

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
mages sorry gia ta greeklish,kserw ton kanonismo alla min ta svisete giati kati exei gamithei sto pc mou kai den to allazei se ellinika.tosa xronia dikaioumai mia fora greeklish,sorry pantws

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
men's club sol εναρξη πεμπτη 29/4...30/4 παρασκευη και 1/5 σαββατο κοντα μας θα ειναι η διασημη ελληνιδα πορνοσταρ ηλεκτρα γαλανου με την συνεργατιδα της λολα για 2 μοναδικες εμφανισεις στην θεσσαλονικη που δεν θα ξεχασει κανεις...!!!!!!!!!     ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.....!!!!!!!MEN'S CLUB SOL...

Θα περάσουμε καλά? Promise?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
mages sorry gia ta greeklish,kserw ton kanonismo alla min ta svisete giati kati exei gamithei sto pc mou kai den to allazei se ellinika.tosa xronia dikaioumai mia fora greeklish,sorry pantws
ρε απαραδεκτε με βλεπεις μεσα οταν μπαινεις κ δεν στελνεις κατι?
βγαινεις με το αλλο το ρεμαλι κ δεν μου λες?
μετα εγω πως θα μπορεσω να συνεχισω σε αυτην την ζωη?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Θα σας πάρω και τους δύο να σας πάω... και επειδή "δεν ξέρω από τέτοια μαγαζιά" θα μας συνοδεύσει ο Ric...

Μένει να βρω λεφτά...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
αφου σε φαγαν οι γυναικες,τι να σε κανω...  :2funny: :2funny: :2funny:
στο επομενο μιτινγκ θα κληθεις σε απολογια, η διοιηκηση απ'οτι ακουγεται (εχω πληροφοριες εκ των εσω) θα κανει αποδεκτη την απολογια σου ;) ;) ;) ;)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
αφου σε φαγαν οι γυναικες,τι να σε κανω...  :2funny: :2funny: :2funny:
στο επομενο μιτινγκ θα κληθεις σε απολογια, η διοιηκηση απ'οτι ακουγεται (εχω πληροφοριες εκ των εσω) θα κανει αποδεκτη την απολογια σου ;) ;) ;) ;)
κοψ'το μασαζ για 3 μερες

Με φάγανε δεν λες τίποτα... 3 και συνεχίζω! Όσο για μασάζ κομμένο λόγω πολλών εξόδων!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλησπερα !

λοιπον αν πιασουμε ενα καναπε εμεις οι τεσσερεις θα πεσει το γελιο της αρκουδας ...

οσο για τον δοκιμαστη ειναι καλο παιδι και θα τον αφησω να ερθει μαζι μας ...

... δοκιμαστικα ...  :2funny:

να υγειαινουμε και να ...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Έτσι... εγώ πάντα δοκιμαστικά... και είπαμε... δεν ξέρω από τέτοια μαγαζιά... είμαι παρθένος!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πριν καιρό είχα κάνει σε μια εργαζόμενη στο συγκεκριμένο μπαρ της εξής αφελή ερώτηση : "Γιατί τόσο σκοτάδι ?"
Η απάντηση : "Γιατί αν εδώ είχε φως , οι μισές και παραπάνω δεν θα βγάζαν ούτε το ταξί"
:2funny: :2funny: :2funny:

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα !

λοιπον αν πιασουμε ενα καναπε εμεις οι τεσσερεις θα πεσει το γελιο της αρκουδας ...

οσο για τον δοκιμαστη ειναι καλο παιδι και θα τον αφησω να ερθει μαζι μας ...

... δοκιμαστικα ...   :2funny:

να υγειαινουμε και να ...

ζω και εγω και σιγα σιγα αναρωνω  και θα εκδραμουμε παρεα σαν τον παλαιο καλο καιρο

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
πηγε κανεις χτες ? τι show επαιζε με την γαλανου ?

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Την Τετάρτη γνωστός μου βρέθηκε στο Amore . Πανικός απο κόσμο αν και καθημερινή , μεγάλη ουρά στους πριβέ χώρους , όλες οι γκόμενες ξέρανε για το bourdela.tv ....εκτός απο τον γνωστό μου !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom