Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

cosmo

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το cosmopolitan λειτουργεί? Αφού πριν απο 1-2 μήνες νομιζω οτι πεθανε ο ιδιοκτητης του.

rouleta

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
γεια σας παιδια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και τις παρατηρησεις σας θα φροντισουμε να μην επαναληφθει....να περνατε καλα!!!!! εκ μερους του men's club sol :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
who that is????
γεια σας παιδια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και τις παρατηρησεις σας θα φροντισουμε να μην επαναληφθει....να περνατε καλα!!!!! εκ μερους του men's club sol :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
αυτο θα ελεγα και εγω τωρα.........ΟΛΕΣ ΜΠΑΖΑ!!!!!!!!!!!! :uglystupid:
χωρις να τραβαω κανα προσωπικο ζορι.....αλλα σας το'χω ξαναπει.απο το pc ευκολα βγαζεις συμπερασματα.αμα δεις  τη Λια πραγματι μπορει να τρομαξεις αλλα εχει και 6-7 μοντελισιες απαιχτες.δε γινεται να ειναι και οι 25 γυναικες μοντελα.

οι κοπελες των φωτογραφιων ισως και να αδικουν τη γενικη εικονα του μαγαζιου.

παρακαλω να φωτογραφηθει η Φρατζεσκα γρηγορα.....

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
χωρις να τραβαω κανα προσωπικο ζορι.....αλλα σας το'χω ξαναπει.απο το pc ευκολα βγαζεις συμπερασματα.αμα δεις  τη Λια πραγματι μπορει να τρομαξεις αλλα εχει και 6-7 μοντελισιες απαιχτες.δε γινεται να ειναι και οι 25 γυναικες μοντελα.

δικιο εχεις...........οταν βρεθουμε θεσσαλονικη θα το τιμισουμε το συγκεκριμενο ιδρυμα αλλα με καθε επιφυλαξη............
συγουρα απο το pc δεν βγαζεις παντα σωστα συμπερασματα αλλα περνεις μια πρωτη εικονα συγουρα για το τι προκετε να δεις.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

δεν το θελω...
αλλα συμφωνω μαζι σου ;)

treliaris82

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, γνωρίζουμε πληροφορίες για ένα μαγαζί P.R. στην αρχή της Αιγαίου; Φαντάστηκα ότι έχει "φρουτάκια" αλλά περνώντας αυτές τις μέρες είδα ότι μέσα περιφέρεται ένα καλό κομμάτι...

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
την αναστασια στο αμορε την εχει πρει κανεις πριβε ?? κανει τπτ καλο ??

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Φίλε teris3 κατάλαβα πως το ενοείς παίχτη μου,απλά εφιστώ την προσοχή σε όσους δε το γνωρίζουν.
Εδώ και αρκετά χρόνια η "νύχτα" της Θεσσαλονίκης "ανήκει" κυρίως σε Γεωργιανούς,οι οποίοι για να το πω κομψά δε δείχνουν και πολύ σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.you know what i mean....
αφου τους ανηκει η νυχτα δε πανε να παρουν και το πρωι και το μεσημερι και το απογευμα...στα αρχιδια μας ετσι που τα κανανε σκατα οι ελληναραδες δηθεν ας κανουν κουμαντο κατι μπαμπουινοι υπανθρωποι καζανοκεφαλοι απο τη στιγμη που οι ελληνες υπερανθρωποι και ειδικα η αστυνομια ειναι κλαιν μαιν και εφυγα κλασομπανιερα

treliaris82

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, γνωρίζουμε πληροφορίες για ένα μαγαζί P.R. στην αρχή της Αιγαίου; Φαντάστηκα ότι έχει "φρουτάκια" αλλά περνώντας αυτές τις μέρες είδα ότι μέσα περιφέρεται ένα καλό κομμάτι...

Παιδιά ξαναρωτάω γιατί χθες πάλι είδα να μπαίνει ένα ξεκολέ ίμο μωρό μέσα άλλο πράγμα. Αν ξέρει κανείς ας μας δώσει τα φώτα του

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ξέρετε σήμερα στο στολ ποιές καλές δουλεύουν;

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
Δεν μου ειπε για Γιαννενα ..Ποντια πρεπει να ειναι ...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Παιδιά ξαναρωτάω γιατί χθες πάλι είδα να μπαίνει ένα ξεκολέ ίμο μωρό μέσα άλλο πράγμα. Αν ξέρει κανείς ας μας δώσει τα φώτα του

Aφού κινήσε εκεί κοντά ρε παίχτη κάνε ένα δήθεν τυχαίο ντου μέσα να δεις τι παίζει να μας πεις και μας...αν και μπορεί απλά να είναι κανά ξέκωλο σερβιτόρα...

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
τα χω ξαναπει παλιοτερα αλλα περασε ενας χρονος απο τοτε που πηγα τελευταια φορα και προς χαριν της πληροφορησης ειμαι υποχρεωμένος να σας ενημερωσω. πήγα χθες πάλι μακροχωρι εξω απο Βεροια. το συγκεκριμενο μαγαζι για μένα ειναι μακραν οτι καλυτερο σο χωρο καθως συνδιαζει το 3 σε 1. πολυ καλα κομματια....για όλα τα γουστα....2-3 φοβερες κορμαρες και αν θες μπαινεισ κατευθειαν στο ψητο χωρις πολλά πολλά. 10 ευρω ανδρικο 10 γυναικειο απλο 20 γυναικιο σπεσιαλ. τα αλλα βρειτε τα μονοι σας. αλλά η ουσια ειναι οτι με λιγο ψαξιμο βγαζεισ πολυ καλα γουστα και για μενα απο ποιότητα αξιζει σε σχεση με τα της πολης.  

xaris1980

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γεια, ξέρει κάποιος το μπαρ αφρος εκει στην καρακάση; τι παίζει;

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
επισκεψη στο σολ χτες ..αρκετος κοσμος για τετοια εποχη ....υπερβολικα δυνατη μουσικη ...κερασα ενα πολυ ομορφο καινουριο μαυρακι , μια ρωσιδα βικτωρια που ομως δεν επετρεπε πολλα πιασιματα . εντυπωση μου εκανε ενα γλυκο ρωσιδακι ονοματο αναστασια με ανυπαρκτο ομως στηθος ...μου ελεγε 50 για καλαμακι αλλα της ειπα ειναι πολλα .δεν πηγαινε με 20.. την εχει δοκιμασει κανεις ??

γενικα εχω την αισθηση οτι τα πριβε αυτου του μαγαζιου ειναι τελειως μουφα και καθολου value for money...οποτε εφυγα και πηγα στο νεο μου πουλεν την Τζοαννα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom