You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
who that is????
γεια σας παιδια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και τις παρατηρησεις σας θα φροντισουμε να μην επαναληφθει....να περνατε καλα!!!!! εκ μερους του men's club sol :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ρε όλες οι φωτο στο φεις μπουκ δείχνουν κατι μπαζογκόμενες...
αυτο θα ελεγα και εγω τωρα.........ΟΛΕΣ ΜΠΑΖΑ!!!!!!!!!!!!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
χωρις να τραβαω κανα προσωπικο ζορι.....αλλα σας το'χω ξαναπει.απο το pc ευκολα βγαζεις συμπερασματα.αμα δεις τη Λια πραγματι μπορει να τρομαξεις αλλα εχει και 6-7 μοντελισιες απαιχτες.δε γινεται να ειναι και οι 25 γυναικες μοντελα.αυτο θα ελεγα και εγω τωρα.........ΟΛΕΣ ΜΠΑΖΑ!!!!!!!!!!!!
οι κοπελες των φωτογραφιων ισως και να αδικουν τη γενικη εικονα του μαγαζιου.
παρακαλω να φωτογραφηθει η Φρατζεσκα γρηγορα.....
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
δικιο εχεις...........οταν βρεθουμε θεσσαλονικη θα το τιμισουμε το συγκεκριμενο ιδρυμα αλλα με καθε επιφυλαξη............χωρις να τραβαω κανα προσωπικο ζορι.....αλλα σας το'χω ξαναπει.απο το pc ευκολα βγαζεις συμπερασματα.αμα δεις τη Λια πραγματι μπορει να τρομαξεις αλλα εχει και 6-7 μοντελισιες απαιχτες.δε γινεται να ειναι και οι 25 γυναικες μοντελα.
συγουρα απο το pc δεν βγαζεις παντα σωστα συμπερασματα αλλα περνεις μια πρωτη εικονα συγουρα για το τι προκετε να δεις.....
δεν το θελω...χωρις να τραβαω κανα προσωπικο ζορι.....αλλα σας το'χω ξαναπει.απο το pc ευκολα βγαζεις συμπερασματα.αμα δεις τη Λια πραγματι μπορει να τρομαξεις αλλα εχει και 6-7 μοντελισιες απαιχτες.δε γινεται να ειναι και οι 25 γυναικες μοντελα.
αλλα συμφωνω μαζι σου ;)
treliaris82
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστές, γνωρίζουμε πληροφορίες για ένα μαγαζί P.R. στην αρχή της Αιγαίου; Φαντάστηκα ότι έχει "φρουτάκια" αλλά περνώντας αυτές τις μέρες είδα ότι μέσα περιφέρεται ένα καλό κομμάτι...
αφου τους ανηκει η νυχτα δε πανε να παρουν και το πρωι και το μεσημερι και το απογευμα...στα αρχιδια μας ετσι που τα κανανε σκατα οι ελληναραδες δηθεν ας κανουν κουμαντο κατι μπαμπουινοι υπανθρωποι καζανοκεφαλοι απο τη στιγμη που οι ελληνες υπερανθρωποι και ειδικα η αστυνομια ειναι κλαιν μαιν και εφυγα κλασομπανιεραΦίλε teris3 κατάλαβα πως το ενοείς παίχτη μου,απλά εφιστώ την προσοχή σε όσους δε το γνωρίζουν.
Εδώ και αρκετά χρόνια η "νύχτα" της Θεσσαλονίκης "ανήκει" κυρίως σε Γεωργιανούς,οι οποίοι για να το πω κομψά δε δείχνουν και πολύ σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.you know what i mean....
την αναστασια στο αμορε την εχει πρει κανεις πριβε ?? κανει τπτ καλο ??
Αυτη που λεει οτι ειναι Ελληνιδα απο Γιαννενα?
Μια ?????
treliaris82
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστές, γνωρίζουμε πληροφορίες για ένα μαγαζί P.R. στην αρχή της Αιγαίου; Φαντάστηκα ότι έχει "φρουτάκια" αλλά περνώντας αυτές τις μέρες είδα ότι μέσα περιφέρεται ένα καλό κομμάτι...
Παιδιά ξαναρωτάω γιατί χθες πάλι είδα να μπαίνει ένα ξεκολέ ίμο μωρό μέσα άλλο πράγμα. Αν ξέρει κανείς ας μας δώσει τα φώτα του
Παιδιά ξαναρωτάω γιατί χθες πάλι είδα να μπαίνει ένα ξεκολέ ίμο μωρό μέσα άλλο πράγμα. Αν ξέρει κανείς ας μας δώσει τα φώτα του
Aφού κινήσε εκεί κοντά ρε παίχτη κάνε ένα δήθεν τυχαίο ντου μέσα να δεις τι παίζει να μας πεις και μας...αν και μπορεί απλά να είναι κανά ξέκωλο σερβιτόρα...
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
τα χω ξαναπει παλιοτερα αλλα περασε ενας χρονος απο τοτε που πηγα τελευταια φορα και προς χαριν της πληροφορησης ειμαι υποχρεωμένος να σας ενημερωσω. πήγα χθες πάλι μακροχωρι εξω απο Βεροια. το συγκεκριμενο μαγαζι για μένα ειναι μακραν οτι καλυτερο σο χωρο καθως συνδιαζει το 3 σε 1. πολυ καλα κομματια....για όλα τα γουστα....2-3 φοβερες κορμαρες και αν θες μπαινεισ κατευθειαν στο ψητο χωρις πολλά πολλά. 10 ευρω ανδρικο 10 γυναικειο απλο 20 γυναικιο σπεσιαλ. τα αλλα βρειτε τα μονοι σας. αλλά η ουσια ειναι οτι με λιγο ψαξιμο βγαζεισ πολυ καλα γουστα και για μενα απο ποιότητα αξιζει σε σχεση με τα της πολης.
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
επισκεψη στο σολ χτες ..αρκετος κοσμος για τετοια εποχη ....υπερβολικα δυνατη μουσικη ...κερασα ενα πολυ ομορφο καινουριο μαυρακι , μια ρωσιδα βικτωρια που ομως δεν επετρεπε πολλα πιασιματα . εντυπωση μου εκανε ενα γλυκο ρωσιδακι ονοματο αναστασια με ανυπαρκτο ομως στηθος ...μου ελεγε 50 για καλαμακι αλλα της ειπα ειναι πολλα .δεν πηγαινε με 20.. την εχει δοκιμασει κανεις ??
γενικα εχω την αισθηση οτι τα πριβε αυτου του μαγαζιου ειναι τελειως μουφα και καθολου value for money...οποτε εφυγα και πηγα στο νεο μου πουλεν την Τζοαννα ...
γενικα εχω την αισθηση οτι τα πριβε αυτου του μαγαζιου ειναι τελειως μουφα και καθολου value for money...οποτε εφυγα και πηγα στο νεο μου πουλεν την Τζοαννα ...
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά