Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τοξότης χτες βράδυ
Ποτά 5-10,τα λοιπά 60 και 100
Τεμάχια 6 όλων των εθνικοτήτων
Ωραία περάσαμε,αν είχε και καθαρά ποτά όλα θα ήταν καλύτερα.

dorita

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
κυρίες και κύριοι

δεύτερη επίσκεψη σε ΤΟΞΟΤΗ

παρασκευή στις 23.30

κοπέλλες

μια μαυρούλα,  ωραίο σωματάκι 25-28
μια αλβανιδούλα, μελαχροινή καλλιγραμμη  30  
δυο ελληνίδες μιλφ μελαχροινές,
άλλη μια καστανόξανθη με εκτυφλωτικά :tits2: και κάπως νεότερη,
μια ρωσιδούλα 28-30 ξανθιά με προστυχο μουτράκι
μια ουκρανίδα 35-38 με πλούσια  :tits2: :kissass:

60  :pipa1:

100  :fuck2:

αρχίζω να νομίζω ότι τέτοια μαγαζιά είναι καλύτερα από σούπερ μάρκετ τύπου σολ!

το κλίμα πολύ καλύτερο και οι σχέσεις πιο ξεκάθαρες!

Kαι λειπει το καλυτερο κομματι(ξανθια αλβανιδα),ειναι στην χωρα της.
Τα καλυτερα μαγαζια ειναι αυτα που πηδας  κ καλα κ τσαμπα,δεν ξερω για εσας που πατε κ τα σκατε (ειναι δικαιωμα σας)  στα μαγαζια τυπου Σολ αλλα τα αλλα μαγαζια εχουν και ψωμι κ την βγαζεις πιο φθηνα (μονο ξενοδοχειο)κ κανενα ποτο.
Ειδικα αν εισαι και κανενας νεος κ προσεγμενος τοτε ....
Χτυπας κ φευγεις.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η Τζέννυ αν και είναι λίγο υπερβολική είναι καύλα και ωραία βυζιά έχει και αρκετά περιποιημένη
Χτες η μάυρη που έχει κορμάρα,η ουκαρανή Έλλη και 3 μελαχρινές ακόμα
Η τρελιάρα ρωσίδα που είπε ο παππούς τάχωσε σε πελάτη και την έκανε μέχρι νεωτέρας
Επίσης η βυζαρού ελληνίδα απουσίαζε-κρίμα
Από τα πιο τίμια μαγαζί αν είχε και καθαρά ποτά θα ήταν σούπερ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Kαι λειπει το καλυτερο κοματι(ξανθια αλβανιδα),ειναι στην χωρα της.
Τα καλυτερα μαγαζια ειναι αυτα που πηδας  κ καλα κ τσαμπα,δεν ξερω για εσας που πατε κ τα σκατε (ειναι δικαιωμα σας)  στα μαγαζια τυπου Σολ αλλα τα αλλα μαγαζια εχουν και ψωμι κ την βγαζεις πιο φθηνα (μονο ξενοδοχειο)κ κανενα ποτο.
Χτυπας κ φευγεις.
:thumbsup:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Τοξότης χτες βράδυ
Τεμάχια 6 όλων των εθνικοτήτων
Ωραία περάσαμε,αν είχε και καθαρά ποτά όλα θα ήταν καλύτερα.

Μια χαρά ήταν... αλλά τι θέλεις να πεις για τα ποτά;;; Ότι ήταν μπόμπες;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Έλα μωρέ... θέμα το κάνεις... Σου είπα μπυρίτσα και όλα καλά... Μετά εντάξει;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πήγα lava μια βόλτα αφού έφυγες και μετά πάλι Τοξότη,5 το πρωί πήγα σπίτι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
patsino σημερα ψηνομαι για κανενα σολ ...αν θα εισαι εκει και εχεις διαθεση  στειλε πμ να πιουμε κανενα ποτο  ..
Κυριακη ειναι η συνηθισμενη μου μερα κι εμενα.....αλλα προχθες εφυγα οπως οπως γιατι ειχα εκνευριστει τρομερα.πρωτη φορα μου την εδωσε τοσο πολυ εκει μεσα....
οποτε καμια βδομαδα θα απουσιασω για να το ξεχασω και μετα μου φαινεται θα αρχισω να κερναω καμια Μαριζα παλι γιατι δυστυχως τα καινουρια μοντελακια ειναι για τις κλωτσιες.επισης καλα κινειται και η Μαρια η Αρμενισσα βλεπω με την τρομερη κωλαρα....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Τα καλυτερα μαγαζια ειναι αυτα που πηδας  κ καλα κ τσαμπα,δεν ξερω για εσας που πατε κ τα σκατε (ειναι δικαιωμα σας)  στα μαγαζια τυπου Σολ αλλα τα αλλα μαγαζια εχουν και ψωμι κ την βγαζεις πιο φθηνα (μονο ξενοδοχειο)κ κανενα ποτο.
Χτυπας κ φευγεις.
κατι τετοιο λενε ολοι οτι συμβαινει στο Private στην Πολιχνη.πας πινεις το ποτο σου διαλεγεις και παιρνεις,και μαλιστα μου ειπανε οτι πανε σε καποιο ξενοδοχειο καπου προς το Μιθριο.εχουν παει γνωστοι απο δω γυρω απ'τη γειτονια και μου το ειπανε.

η πλακα ειναι οτι λιγα μετρα παραπανω βρισκεται ο 'Μιμης' οπου μαζευονται κατι κωλογεροι τελειωμενοι Πολιχνιωτες,εχει και κανα 2 ρωσσοποντιες αλλα δεν πρεπει να γινεται τιποτα παραπανω εκει.το εχουν ομως καταχωρημενο στο colomparus guide

το Private(του επονομαζομενου Γαϊδαρα) κανει 20 χρονια αυτη τη δουλεια κατα γενικη ομολογια πολλων απο δω γυρω αλλα δεν υπαρχει στο οδηγο των κωλομπαρων.η πλακα ειναι οτι βρισκεται 150 μετρα απ'το σπιτι μου αλλα δεν εχω παει ποτε.

επισης στο Χαμαμ στην Πολιχνη,αλλο κωλομπαρο αυτο,καθε ΠΑ-ΣΑ εμφανιζεται live και η Μαριανθη Κεφαλα.τραγουδαει εννοω,οχι τιποτα αλλο....μια σουπα εχει γινει ολη η νυχτα ρε πουστη μου....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κυριακη ειναι η συνηθισμενη μου μερα κι εμενα.....αλλα προχθες εφυγα οπως οπως γιατι ειχα εκνευριστει τρομερα.πρωτη φορα μου την εδωσε τοσο πολυ εκει μεσα....
οποτε καμια βδομαδα θα απουσιασω για να το ξεχασω και μετα μου φαινεται θα αρχισω να κερναω καμια Μαριζα παλι γιατι δυστυχως τα καινουρια μοντελακια ειναι για τις κλωτσιες.επισης καλα κινειται και η Μαρια η Αρμενισσα βλεπω με την τρομερη κωλαρα....
χθες στο σολ τι εγινε στις 5 κ κατι κ ειχε τζιπακια μπατσικα απ εξω?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
χθες στο σολ τι εγινε στις 5 κ κατι κ ειχε τζιπακια μπατσικα απ εξω?
που να ξερω....ωραριο ισως.αλλα σβηνουν την ταμπελα απ'εξω μετα απο καποια ωρα.πηγες τελικα ή μονο απ'εξω περασες?

dorita

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
κατι τετοιο λενε ολοι οτι συμβαινει στο Private στην Πολιχνη.πας πινεις το ποτο σου διαλεγεις και παιρνεις,και μαλιστα μου ειπανε οτι πανε σε καποιο ξενοδοχειο καπου προς το Μιθριο.εχουν παει γνωστοι απο δω γυρω απ'τη γειτονια και μου το ειπανε.

η πλακα ειναι οτι λιγα μετρα παραπανω βρισκεται ο 'Μιμης' οπου μαζευονται κατι κωλογεροι τελειωμενοι Πολιχνιωτες,εχει και κανα 2 ρωσσοποντιες αλλα δεν πρεπει να γινεται τιποτα παραπανω εκει.το εχουν ομως καταχωρημενο στο colomparus guide

το Private(του επονομαζομενου Γαϊδαρα) κανει 20 χρονια αυτη τη δουλεια κατα γενικη ομολογια πολλων απο δω γυρω αλλα δεν υπαρχει στο οδηγο των κωλομπαρων.η πλακα ειναι οτι βρισκεται 150 μετρα απ'το σπιτι μου αλλα δεν εχω παει ποτε.

επισης στο Χαμαμ στην Πολιχνη,αλλο κωλομπαρο αυτο,καθε ΠΑ-ΣΑ εμφανιζεται live και η Μαριανθη Κεφαλα.τραγουδαει εννοω,οχι τιποτα αλλο....μια σουπα εχει γινει ολη η νυχτα ρε πουστη μου....
Eμενα μου εχει τυχη κ στο πριβε με 2 ποτα να την παρω κ να φυγω.
Νομιζω πως πρεπει να πεσεις στην περιπτωση κ να εισαι και καπως ευπαρουσιαστος ετσι?
Στα περισσοτερα απο αυτα τα μαγαζια συνηθως μαζευονται ηλικιωμενοι οποτε αν σκασει μυτη κανενα τεκνο που να εχει κ κανενα φραγκο στην τσεπη του τοτε ειναι λογικο να εχει περαση.
Αυτος ειναι ο λογος που εγω δεν παω Σολ,γιατι να δωσω 50 για  :pipa2: και 100 για :fuck2: και να μην δωσω κανενα 40-80 μαζι με το ξενοδοχειο και να βαραω ολο το βραδυ και απο εκει και υστερα να πηγαινω να φορτωνω οποτε θελω και στο τσαμπα ?
Ε και αν δεν κατσει με την 1η θα κατσει με τη δευτερη αντε τριτη επισκεψη.

alexisthess

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ μία φορά που πήγα στον Τοξότη και δοκίμασα μόνο την Ουκρανή milf που αναφέρατε, πολύ καυλιάρα και πολύ καλό παιχνίδι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έλλη τύπε,καύλα και καλό τυπάκι

alexisthess

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ακριβώς, για την Έλλη αναφέρομαι φίλε House of Fun.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom