Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
υπερπαραγωγη μαγαζι (κωλομπαρο στριπτιζαδικο βιζιταδικο και φοβερο σουβλακι απεξω) στο μακροχωρι

House ο επόμενος στόχος μας;;; Να κλείσω πούλμαν;;; Εγώ για το σουβλάκι θα πάω...  :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
jo145 αν θες έλα κι εσύ,μια χαρά θα περάσουμε  :)

οουυπς , τωρα το ειδα
Σορρυ για το κλασιμο αλλα δεν ειμαι πολυ φαν αυτου του θεματος

Ευχαριστω για την προσκληση , καποια στιγμη πρεπει να το κανουμε και αυτο , 10 - 15 μαλακες ειμαστε ολοι κι ολοι
δεν ειναι καθολου κακο να πιουμε καμια μπυρα  ;)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535

Αν είναι για μία κακό είναι... τι να κάνω τόσο κόπο να βρεθούμε για 2 λεπτά που αντέχει μία μπύρα και γεια;;; Αν είναι για μια κάσα μπύρες δεν είναι κακό!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
House ο επόμενος στόχος μας;;; Να κλείσω πούλμαν;;; Εγώ για το σουβλάκι θα πάω...  :2funny: :2funny: :2funny:
φιλε το γελας;το τζονι χωρις κανα μεζεκλικι δεν κατεβαινει.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ο τζο ας τρωει τα κασιους.... :grin: :grin:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
φιλε το γελας;το τζονι χωρις κανα μεζεκλικι δεν κατεβαινει.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ δεν ξέρω τίποτα... της μπύρας είμαι! Αλλά ναι χωρίς μεζέ δεν λέει...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

κοιλιοδουλε .. μπουλη  :birdman:

Λοιπων , παιρνουμε ο καθενας το ταπερακι του με οτι γουσταρει και παμε στιν Ελινα για παρτουζα  :rockon:
(καραμαν τα αθλητικα μη ξεχασεις )

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
gl,dokimazo,jo κανονίστε για μπύρες,ουίσκι ότι γουστάρετε κι είμαι μέσα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κοιλιοδουλε .. μπουλη  :birdman:

Λοιπων , παιρνουμε ο καθενας το ταπερακι του με οτι γουσταρει και παμε στιν Ελινα για παρτουζα  :rockon:
(καραμαν τα αθλητικα μη ξεχασεις )
αυτην στο τελος θα την πηδηξω μονο απο περιεργεια τοσο που την μνημονευεις.... :birdman:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:2funny: :2funny: ασε .. αμαν καναμε να παρηγορησουμε τον Αλ , γαμα εκει στην Αθηνα οσο μπορεις και ασε την ψιλη ...
εξαλου γνωστος κασκαντερ - δοκιμαστης εχει δεσμευτει να dokimasei  :grin:

( βασικα την ειδες την ψηλη )

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Ο Τοξότης είναι γωνία Ελευθερίας(μονόδρομος από την 28ης Οκτωβρίου στους Αμπελόκηπους ξεκινά)με Ακριτών.
Αν πας τη από Λαγκαδά,απέναντι από το παλιό "Παύλου Μελά" στρίψε αριστερά.Στα 300 μέτρα αριστερά είναι πάνω στην Ακριτών.
Πρόσεχε μη πιεις πολύ(τα ποτά δεν είναι και τα καθαρότερα)κατά τ άλλα μια χαρά,ιδίως αν γουστάρεις λίγο "παρακμή"
Ευχαριστώ πολύ συναγωνιστη!! θα το τιμήσω σύντομα...το "παρακμη" το θεωρω θετικό
το προβλημα μου ειναι οτι μου αρεσουν μονο οι πολυ ωραιες γυναικες οι πολυ λεπτεσ με κορμι μοντελου για αυτο και δεν πολυπηγαινω σε κωλομπαρα αλλά για να καταλάβεισ εχω παει σουρωμενος στο αμορε που ειναι η απολυτη παρακμη (στα ορια του νορμαλ) κι εκανα τα παντα ολα με οτι ναναι αλλα γουσταρα....φανταζομαι οτι και στον τοξοτη κατι τετοιο θαναι. Επιμενω παντως για την Βεροια πηγα 3 φορες πολυ ωραια κορμια στυλ καλιγουλα κι οχι σαν κατι χοντρες πεταμενες ή λαικες που βρισκεις στα μαγαζια της πολης και εγω τουλαχιστον μπηκα κατευθειαν  στο ψητο  εκει ειδα και 1 λατινα από τις ομορφοτερες γυναικες που εχω δει. γενικά οι κοπελες εκει εχουν διαθεση να ...προσφερουν απολαυση...χωρις να σημαινει οτι αμα σε βρουν ευκολο δεθα προσπαθησουν να σαρμεξουν. και βεβαια τα κοριτσια αλλαζουν συχνα οποτε ειναι και θεμα τυχης. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΠΕΞΩ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΙς ΣΤΡΙΠΤΙΖΟΥΔΕς ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ :-)) 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Συμφωνώ απόλυτα Κωστίκο παίχτη,το "κλίμα" και οι ¨μορφές" που συναντάς σε τέτοια μέρη είναι "όλα τα λεφτά".
Κι εγώ του μοντελοειδούς look είμαι αλλά κάνω καμιά παρασπονδία καμιά φορά.

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
4
Πόντοι
0
Χωρις εμπειρια στα εν λόγω καταστήματα και λάτρης των strip clubs , θέλω να ρωτήσω αν ισχύει οτι οι "τελειωμένες-μεγάλες σε ηλικία για strip γκόμενες" είναι αυτές που δουλεύουν σε κωλόμπαρα. Θα μου ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο να συναντήσω παλιές γνωριμίες (από strip) σε διαφορετικές καταστάσεις από ότι τουλάχιστον διαβάζω.

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Ο Τοξότης είναι γωνία Ελευθερίας(μονόδρομος από την 28ης Οκτωβρίου στους Αμπελόκηπους ξεκινά)με Ακριτών.
Αν πας τη από Λαγκαδά,απέναντι από το παλιό "Παύλου Μελά" στρίψε αριστερά.Στα 300 μέτρα αριστερά είναι πάνω στην Ακριτών.
Πρόσεχε μη πιεις πολύ(τα ποτά δεν είναι και τα καθαρότερα)κατά τ άλλα μια χαρά,ιδίως αν γουστάρεις λίγο "παρακμή"
επειδη ειπατε για τον τοξοτη οτι έχει "τα παντα ολα" ρωτάω εχει καλο χωρο για πριβε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες??? ειναι πριβέ πριβέ ή σε παιρνει ματι όλος ο κόσμος
κι ενας πιο πάνω είπε οτι πληρώνεις μονο τα ποτά και το ξενοδοχείο?????
δηλαδή??? τις παιρνείς απτο μαγαζί και για εκτος?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
επειδη ειπατε για τον τοξοτη οτι έχει "τα παντα ολα" ρωτάω εχει καλο χωρο για πριβε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες??? ειναι πριβέ πριβέ ή σε παιρνει ματι όλος ο κόσμος
Για ξενοδοχεία κτλ δε ξέρω να σου πώ ίσως αν πας πολύ αργά γίνει καμιά φάση αλλά σε αυτό το θέμα θα σου έλεγα να κρατάς μικρό καλάθι...στις άλλες ερωτήσεις σου ολα ΟΚ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φίλε Κωστίκο δε τις παίρνεις εκτός την ώρα που είναι στο μπαρ αλλά πριν πάνε.Και να έχεις καβάτζα ένα 100ρικο θα σου χρειαστεί.Για εντός μαγαζιού 60-100 στα σεπαρέ και την καβάτζα θα πάρεις αυτό που θες.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Ευχαριστώ πολύ συναγωνιστη!! θα το τιμήσω σύντομα...το "παρακμη" το θεωρω θετικό
το προβλημα μου ειναι οτι μου αρεσουν μονο οι πολυ ωραιες γυναικες οι πολυ λεπτεσ με κορμι μοντελου για αυτο και δεν πολυπηγαινω σε κωλομπαρα αλλά για να καταλάβεισ εχω παει σουρωμενος στο αμορε που ειναι η απολυτη παρακμη (στα ορια του νορμαλ) κι εκανα τα παντα ολα με οτι ναναι αλλα γουσταρα....φανταζομαι οτι και στον τοξοτη κατι τετοιο θαναι. Επιμενω παντως για την Βεροια πηγα 3 φορες πολυ ωραια κορμια στυλ καλιγουλα κι οχι σαν κατι χοντρες πεταμενες ή λαικες που βρισκεις στα μαγαζια της πολης και εγω τουλαχιστον μπηκα κατευθειαν  στο ψητο  εκει ειδα και 1 λατινα από τις ομορφοτερες γυναικες που εχω δει. γενικά οι κοπελες εκει εχουν διαθεση να ...προσφερουν απολαυση...χωρις να σημαινει οτι αμα σε βρουν ευκολο δεθα προσπαθησουν να σαρμεξουν. και βεβαια τα κοριτσια αλλαζουν συχνα οποτε ειναι και θεμα τυχης. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΠΕΞΩ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΙς ΣΤΡΙΠΤΙΖΟΥΔΕς ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ :-))   
συντροφε απο την μικρη δικη μου εμπειρια, το μαγαζι εχει πολυ καλα κορμια.μια φορα εχω παει ολη και ολη,αλλα να σου πω την αληθεια το επιπεδο ειναι καλυτερο απο αμορε. ειδα δλδ 2-3 γυναικες που παιζαν σε υψηλο επιπεδο.
τωρα το πριβε δεν ειναι και παρα πολυ πριβε,αλλα αν δεν εχει πολυ κοσμο θα βρεις μια απομονομενη καβατζα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
συντροφε απο την μικρη δικη μου εμπειρια, το μαγαζι εχει πολυ καλα κορμια.μια φορα εχω παει ολη και ολη,αλλα να σου πω την αληθεια το επιπεδο ειναι καλυτερο απο αμορε. ειδα δλδ 2-3 γυναικες που παιζαν σε υψηλο επιπεδο.
τωρα το πριβε δεν ειναι και παρα πολυ πριβε,αλλα αν δεν εχει πολυ κοσμο θα βρεις μια απομονομενη καβατζα.
τι εγινε εσυ?
πως περασες αφου εφυγες απο μενα το σαββατο?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φίλε deker θα πάρω τον dokimazo και τον alfista να σου έρθουμε κανά βράδυ.
Ελπίζω να μη πενθείτε ακόμα ε? :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Φίλε deker θα πάρω τον dokimazo και τον alfista να σου έρθουμε κανά βράδυ.
Ελπίζω να μη πενθείτε ακόμα ε? :grin:
στα προλαβε ολα ο αλφι?
οποτε θελετε ελατε....σας περιμενω αλλα μη σου ξεφυγει τιποτα εδω μεσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom