Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Μια Μαργαρίτα από Δομινικανή Δημοκρατία υπήρχε στο Σολ το καλοκαίρι... από τότε έχω να πάω εκεί Παραβάτη. Πάνε και δες αν είναι εκεί και αν είναι αυτή...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Λοιπόν η Αλεξάνδρα η μαύρη απο τον Τοξότη παρέχει φούλ πρόγραμμα με το ανάλογο δωράκι ... καλές μέρες είναι η Κυριακή και όχι πια η πέμπτη (απο τότε που ο ΑΛ είπε ότι Πέμπτη είναι καλύτερα απο ΠΣ - απο τότε σιγά σιγά τελείωσε και η Πέμπτη ...Δευτέρα Τρίτη κινδυνεύεις να πέσεις σε ρεπό και να είναι η μπάρ γούμαν και εσύ οπότε διαλέγεις και παίρνεις...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Τέλος για αυτούς που δεν ντρέπονται η φάση γίνετε και στα γενικά πριβέ ... βοηθάει και ο γενικός φωτισμός... αν πάει κάποιος συναγωνιστής ας ενημερώσει για τον τιμοκατάλογο για να δούμε αν άλλαξε από τότε που έγινε γνωστό στο site μας.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Εγώ ντρέπομαι στο γενικό πριβέ... όχι για μένα... αλλά θα κομπλάρουν όλοι οι υπόλοιποι!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ποια Κυριακή ρε παίχτη μας λες για Τοξοτη αφού Κυριακή είναι κλειστό το μαγαζί . Οι τιμές είναι 60 και 100.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Με την Αλεξανδρα την μαυρη εχεις καμια τυχη για να παρεις τηλεφωνο για εκτος μαγαζιου σκηνικα;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Με όλες σχεδόν παίζει αυτό παίχτη αλλά πάρτη και μια φορά μέσα για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.Με καταλαβαίνεις νομίζω.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
βεβαια, εννοειται αυτο. Τηλεφωνο να παρεις παιζει και με την Αλεξανδρα την ασπρη (το εχει το ονομα ισως :P ) του ΣΟΛ ; Η αληθεια ειναι οτι δεν της το εχω ζητησει, γιατι εχω μεινει σε εποχες πλατινουμ που παντα εταζε αλλα τιποτα, εκανα το πριβε μου και αυτο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Για Σολ δεν έχω ιδέα παίχτη,η Στέλλα η μπαργούμαν του Τοξότη πάντως δούλευε πριν στο μπαρ στο Σολ οπότα ρώτα τη ότι θες για εκεί.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
οκ, ευχαριστω για τις πληροφοριες

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις για ενα μπαρ παπαφη με καναρη απεναντι απο ενα μασουτι;

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Εγώ ντρέπομαι στο γενικό πριβέ... όχι για μένα... αλλά θα κομπλάρουν όλοι οι υπόλοιποι!
:2funny: :2funny: :2funny:

Αδερφέ εγώ σου λέω ότι η Πέμπτη στην Σολ τουλάχιστον έχει γίνει χάλια...βέβαια η κατάσταση το ΣΑΒ δε παλεύετε, όσο για τον Τοξότη αυτό που θα σου πω είναι ένα ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ είναι το Α και το Ω του μαγαζιού όποιος κατάλαβε κατάλαβε, πολλές φορές πήγαμε και είδαμε ότι οι κοπέλες που θέλαμε ήταν πιασμένες και κάναμε μεταβολή...πήγαμε ήπιαμε το ποτάκι μας ΑΜΟΡΕ και μετα επιστροφή όποτε και είχε σπάσει η κίνηση. Τέλος το INDIAN ρε παλικάρια τι παρακμή είναι αυτή απορώ γιατί το έχει ανοιχτό ... τζάμπα καίει η λάμπα... τέλος ΑΛ το μαγαζί στη γειτονιά σου ακόμη δε το επισκέφτηκα και το έχω ψιλο απωθημένο ... σίγουρα είναι τέτοιο μαγαζί η θα μας πάρουν με τις ντομάτες ????

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ποια Κυριακή ρε παίχτη μας λες για Τοξοτη αφού Κυριακή είναι κλειστό το μαγαζί . Οι τιμές είναι 60 και 100.
Επικαλέσου την οικονομική κρίση και θα δεις καλύτερες μέρες ...30% DISCOUNT  :happy:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Επικαλέσου την οικονομική κρίση και θα δεις καλύτερες μέρες ...30% DISCOUNT  :happy:
Kαι στα δύο? Thanx man, μπορεί να τα πούμε εκεί αργά κανά βράδυ,το προηγούμενο Σάββατο μήπως πήγες?  :)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Συναγωνιστή δοκίμασε και στην ΣΟΛ άμα πετύχεις μέρα χωρίς κόσμο η τιμές πέφτουν ραγδαία (ναι έχουμε κάνει και εκεί παζάρια και πετύχαμε καλύτερες τιμές) και λογικό βλέπεις είναι ένα απο τα καλά του καπιταλισμού ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗΣ ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Συναγωνιστή δοκίμασε και στην ΣΟΛ άμα πετύχεις μέρα χωρίς κόσμο η τιμές πέφτουν ραγδαία (ναι έχουμε κάνει και εκεί παζάρια και πετύχαμε καλύτερες τιμές) και λογικό βλέπεις είναι ένα απο τα καλά του καπιταλισμού ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗΣ ...
Δε μ αρέσει το ΣΟΛ παίχτη πολύ σουπερμάρκετ,προτιμώ πιο ωραίες παρακμές σαν του τοξότη  :)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Πραγματικά ΑΝ κάποιος έχει πάει στο INDIAN ας μας πει τι γίνετε γιατί εγώ άκρη δεν έβγαλα...τέλος θα πώ ότι για να κρατήσουμε το φόρουμ ζωντανό καλά είναι να γράφουμε όλοι μας και όχι μόνο να επαναπαυόμαστε σε έτοιμη μασημένη τροφή απο τους άλλους και προ παντός το ότι διαβάζετε εδώ μέχρι την εφαρμογή του στην πράξει χρειάζεται κόπο (στους τρόπους προσέγγισης) και ΧΡΗΜΑ (ώστε να γίνετε γνωστές φυσιογνωμίες).   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom