House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Πάντα φίλε
Με εκπλησεις φιλε,μαλλον απο απο εκει κοντα θα εισαι για να ξερεις το ντεσιμπελ η αλλιως αμπασαντο,το ιδιο αναρατιωμουν κι εγω πριν λιγες ημερες.Αυτό μήπως ξανάνοιξε? Πήρε το μάτι μου πριν μερικές μέρες ανοιχτά φώτα και αυτοκίνητα από έξω. Δυστυχώς δεν μπορούσα να σταματήσω.
Ε δεν θα χασουμε και τιποτα,δεν καταλαβαινω πως καποια ατομα φαγωνονται τσαμπα εκει μεσα για κανενα και καμια ενω υπαρχουν πολυ καλυτερα μαγαζια που τρως χωρις να σταξει ο κωλος σου βουτυρογεια σας παιδια σας ενημερωνω πως το men's club sol θα παραμεινει κλειστο για το επομενο διαστημα των δεκα ημερων..σε λιγο ξανα κοντα σας ανανεωμενοι...
προστιμα ΑΕΠΙ και τετοια;Τα γνωστά 10ήμερα άνωθεν κλεισίματα παίχτη είναι.Απλά το μαγαζί το κάνει τώρα για να μη χάσει και την περίοδο των γιορτών.Λογικό είναι.
...τωρα οσον αφορα τις αποριες σου για το πως μπορουν και ερχονται καποιοι πιστευω πως γουστα ειναι αυτα και κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν...εγω θεωρησα πως ηταν καλο να σας ενημερωσω συγνωμη αν εκανα λαθος...
Eγω ειχα την εντυπωση πως το αφεντικο (ψιψινες-σολ)ειναι το ιδιο,μπορει να κανω λαθος...μαλλον καποιο λαθος κανεις το σολ ηταν στην αγ.δημητριου και μεταφερθηκε στην γεννιτσων και το αφεντικο δεν ειχε ποτε αλλο τετοιο μαγαζι παρα μονο αυτο...αλλα φανταζομαι πως σαν παλιος γνωστης θα ξερεις πως το σολ δεν εχει καμια σχεση με τις ψιψινες σαν επιχειρηση ουτε φυσικα με το αφεντικο τους το οποιο ειναι πλεον αθηνα και εχει ανοιξει φουρνους..τωρα οσον αφορα τις αποριες σου για το πως μπορουν και ερχονται καποιοι πιστευω πως γουστα ειναι αυτα και κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν...εγω θεωρησα πως ηταν καλο να σας ενημερωσω συγνωμη αν εκανα λαθος..
@ ΡΟΥΛΕΤΑ ---> Αρχικά ευχαριστούμε για την ενημέρωση δεδομένου ότι κάθε πληροφορία στο φόρουμ είναι ευπρόσδεκτη. Ταυτόχρονα όμως διαφυλάσσεις και τα μαγαζί απο αρνητικά σχόλια τύπου "Ραδιο Αρβύλα".
Με την ευκαιρία θα ήθελα να σου απευθύνω μια ερώτηση στην οποία φυσικά άμα θέλεις απαντάς... Δεδομένου ότι έχεις λογαριασμό εδώ και ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα διαβάζεις τις κριτικές και τα σχόλια των συναγωνιστών τα λαμβάνετε υπόψιν ??? π.χ. συμπεριφορά κοριτσιών, ξεπέτες, αρπαχτές και τέλος το χειρότερο ότι κάποιες τάζουν λαγούς με πετραχήλια για να της τα ακουμπήσεις και μετά ΓΕΙΑ ΣΑΣ)
Τέλος θα πρέπει να σου πω ότι οι περισσότερες κριτικές εδώ γίνονται καλοπροαίρετα και δεν αποβλέπουν πουθενά πάρα μόνο στην πληροφόρηση, (ενήλικες είμαστε και η κρίση του καθενός θα πρέπει να είναι αυξημένη), στην τελική των πραγμάτων η δοκιμή - επίσκεψη στα εν λόγο μαγαζιά είναι αυτή που μετράει και ο καθένας επιλέγει το μαγαζί το οποίο ταιριάζει στα γούστα και προτιμήσεις του....απλά τυχόν ανάγνωση του φόρουμ τον κατατοπίζει αλλά και τον βοηθάει να αποφύγει πιθανών κακοτοπιές.
Ελπίζω το παροδικό κλείσιμο του μαγαζιού να το εκμεταλλευτείτε ώστε να φέρετε νέες καλύτερες αλλαγές τόσο στο άψυχο όσο και στο έμψυχο δυναμικό.
καλα δε το συζητω....η ρουλετα ειναι πολυ ξηγημενο παιδι και φιλαρακι μου.Στα θετικά πάντα πρέπει να πιστώνουμε στη ρουλέτα το γεγονός ότι τουλάχιστον δείχνει ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον τόσο για το φόρουμ όσο και για τις κριτικές που γράφουμε...
το θεμα ειναι να ανοιξει κ να εχει κ αλλαγες κ σε κοριτσια κ σε τιμες κ σε υπηρεσιες28 του μηνα λεει στο facebook πως θα ανοιξει το ΣΟΛ