Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

dorita

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό μήπως ξανάνοιξε? Πήρε το μάτι μου πριν μερικές μέρες ανοιχτά φώτα και αυτοκίνητα από έξω. Δυστυχώς δεν μπορούσα να σταματήσω.
Με εκπλησεις φιλε,μαλλον απο απο εκει κοντα θα εισαι για να ξερεις το ντεσιμπελ η αλλιως αμπασαντο,το ιδιο αναρατιωμουν κι εγω πριν λιγες ημερες.
Και η απαντηση στην ερωτηση που εκανες ειναι πως ναι το μαγαζι εχει ανοιξει ξανα αλλα εγω δεν εχω παει ακομη και δεν ξερω αν θα παω γιατι  ....
αυτα δεν λεγονται στα φανερα...

dorita

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια σας ενημερωνω πως το men's club sol θα παραμεινει κλειστο για το επομενο διαστημα των δεκα ημερων..σε λιγο ξανα κοντα σας ανανεωμενοι... :think: :think: :huh: :huh:
Ε δεν θα χασουμε και τιποτα,δεν καταλαβαινω πως καποια ατομα φαγωνονται τσαμπα εκει μεσα για κανενα :pipa2: και καμια  :cum: ενω υπαρχουν πολυ καλυτερα μαγαζια που τρως χωρις να σταξει ο κωλος σου βουτυρο :2funny: :2funny:
Παντως δεν παρεξηγω κανενα,γουστα ειναι αυτα.
Εγω πηγαινα στο Σολ (δηλ στο τυπο που το εχει)οταν το μαγαζι ηταν εκτος θεσσ/κης και λεγοταν 252 για τους παλιους γνωστες :grin:

rouleta

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
μαλλον καποιο λαθος κανεις το σολ ηταν στην αγ.δημητριου και μεταφερθηκε στην γεννιτσων και το αφεντικο δεν ειχε ποτε αλλο τετοιο μαγαζι παρα μονο αυτο...αλλα φανταζομαι πως σαν παλιος γνωστης θα ξερεις πως το σολ δεν εχει καμια σχεση με τις ψιψινες σαν επιχειρηση ουτε φυσικα με το αφεντικο τους το οποιο ειναι πλεον αθηνα και εχει ανοιξει φουρνους..τωρα οσον αφορα τις αποριες σου για το πως μπορουν και ερχονται καποιοι πιστευω πως γουστα ειναι αυτα και κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν...εγω θεωρησα πως ηταν καλο να σας ενημερωσω συγνωμη αν εκανα λαθος.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
...τωρα οσον αφορα τις αποριες σου για το πως μπορουν και ερχονται καποιοι πιστευω πως γουστα ειναι αυτα και κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν...εγω θεωρησα πως ηταν καλο να σας ενημερωσω συγνωμη αν εκανα λαθος...

@ ΡΟΥΛΕΤΑ ---> Αρχικά ευχαριστούμε για την ενημέρωση δεδομένου ότι κάθε πληροφορία στο φόρουμ είναι ευπρόσδεκτη. Ταυτόχρονα όμως διαφυλάσσεις και τα μαγαζί απο αρνητικά σχόλια τύπου "Ραδιο Αρβύλα".

Με την ευκαιρία θα ήθελα να σου απευθύνω μια ερώτηση στην οποία φυσικά άμα θέλεις απαντάς... Δεδομένου ότι έχεις λογαριασμό εδώ και ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα διαβάζεις τις κριτικές και τα σχόλια των συναγωνιστών τα λαμβάνετε υπόψιν ??? π.χ. συμπεριφορά κοριτσιών, ξεπέτες, αρπαχτές και τέλος το χειρότερο ότι κάποιες τάζουν λαγούς με πετραχήλια για να της τα ακουμπήσεις και μετά ΓΕΙΑ ΣΑΣ)

Τέλος θα πρέπει να σου πω ότι οι περισσότερες κριτικές εδώ γίνονται καλοπροαίρετα και δεν αποβλέπουν πουθενά πάρα μόνο στην πληροφόρηση, (ενήλικες είμαστε και η κρίση του καθενός θα πρέπει να είναι αυξημένη), στην τελική των πραγμάτων η δοκιμή - επίσκεψη στα εν λόγο μαγαζιά είναι αυτή που μετράει και ο καθένας επιλέγει το μαγαζί το οποίο ταιριάζει στα γούστα και προτιμήσεις του....απλά τυχόν ανάγνωση του φόρουμ τον κατατοπίζει αλλά και τον βοηθάει να αποφύγει πιθανών κακοτοπιές.

Ελπίζω το παροδικό κλείσιμο του μαγαζιού να το εκμεταλλευτείτε ώστε να φέρετε νέες καλύτερες αλλαγές τόσο στο άψυχο όσο και στο έμψυχο δυναμικό. 

dorita

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον καποιο λαθος κανεις το σολ ηταν στην αγ.δημητριου και μεταφερθηκε στην γεννιτσων και το αφεντικο δεν ειχε ποτε αλλο τετοιο μαγαζι παρα μονο αυτο...αλλα φανταζομαι πως σαν παλιος γνωστης θα ξερεις πως το σολ δεν εχει καμια σχεση με τις ψιψινες σαν επιχειρηση ουτε φυσικα με το αφεντικο τους το οποιο ειναι πλεον αθηνα και εχει ανοιξει φουρνους..τωρα οσον αφορα τις αποριες σου για το πως μπορουν και ερχονται καποιοι πιστευω πως γουστα ειναι αυτα και κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν...εγω θεωρησα πως ηταν καλο να σας ενημερωσω συγνωμη αν εκανα λαθος.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Eγω ειχα την εντυπωση πως το αφεντικο (ψιψινες-σολ)ειναι το ιδιο,μπορει να κανω λαθος...
Και οσο για το αλλο, περι του πως πηγαινουν καποια ατομα στο σολ, ειπα κι εγω το οτι δεν παρεξηγω κανενα για το που παει(γουστο του και καπελο του), και ουτε με ενδιαφερει,αλλωστε το να τρεχουν ολοι στο σολ η σε καποια αλλα συγκεκριμενα  μαγαζια εμενα προσωπικα με βολευει(οπως και καποιους αλλους φανταζομαι),ο νοων νοειτο  ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Mαζί σου dorita,όλοι στο Sol μάγκες,αφήστε τα άλλα για μας  :)

dorita

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Tο 'πιασες φιλε (οχι θα τ'αφηνες),οντως ο παλιος ειναι αλλιως  :thumbsup:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
@ ΡΟΥΛΕΤΑ ---> Αρχικά ευχαριστούμε για την ενημέρωση δεδομένου ότι κάθε πληροφορία στο φόρουμ είναι ευπρόσδεκτη. Ταυτόχρονα όμως διαφυλάσσεις και τα μαγαζί απο αρνητικά σχόλια τύπου "Ραδιο Αρβύλα".

Με την ευκαιρία θα ήθελα να σου απευθύνω μια ερώτηση στην οποία φυσικά άμα θέλεις απαντάς... Δεδομένου ότι έχεις λογαριασμό εδώ και ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα διαβάζεις τις κριτικές και τα σχόλια των συναγωνιστών τα λαμβάνετε υπόψιν ??? π.χ. συμπεριφορά κοριτσιών, ξεπέτες, αρπαχτές και τέλος το χειρότερο ότι κάποιες τάζουν λαγούς με πετραχήλια για να της τα ακουμπήσεις και μετά ΓΕΙΑ ΣΑΣ)

Τέλος θα πρέπει να σου πω ότι οι περισσότερες κριτικές εδώ γίνονται καλοπροαίρετα και δεν αποβλέπουν πουθενά πάρα μόνο στην πληροφόρηση, (ενήλικες είμαστε και η κρίση του καθενός θα πρέπει να είναι αυξημένη), στην τελική των πραγμάτων η δοκιμή - επίσκεψη στα εν λόγο μαγαζιά είναι αυτή που μετράει και ο καθένας επιλέγει το μαγαζί το οποίο ταιριάζει στα γούστα και προτιμήσεις του....απλά τυχόν ανάγνωση του φόρουμ τον κατατοπίζει αλλά και τον βοηθάει να αποφύγει πιθανών κακοτοπιές.

Ελπίζω το παροδικό κλείσιμο του μαγαζιού να το εκμεταλλευτείτε ώστε να φέρετε νέες καλύτερες αλλαγές τόσο στο άψυχο όσο και στο έμψυχο δυναμικό.   

Κατ`αρήν είμαι απ` αυτούς που στο παρελθόν έχω ποστάρει με πολύ καλά σχόλια για το μαγαζί , όπως και κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με άτομα που δημιουργούσαν άσχημη εντυπωση έξω απο το μαγαζί (συνήθως Ρωσοπόντιοι που μεθοκοπουσαν μπροστά απο την πόρτα) έχουν σταματήσει ....
Τώρα τί πρεπει να ανησυχεί τη διεύθυνση του μαγαζιού ? Ένα παράδειγμα ....Όταν 2 συνεχόμενες φορές μπαίνει 3μελής παρέα "φορτωμένη" με 150+ ευρώ ο καθένας για να βγάλει γούστα (και όχι να πηδήξει ή κάτι άλλο) αλλά φεύγει σε 25` με λογαριασμό 25 ευράκια (και φυσικά με προορισμό να τ`ακουμπίσει αλλού) είναι ΘΕΜΑ ! Υπ`οψιν με το μαγαζί να `χει καμιά 15αριά κοπέλες τουλάχιστον και ψιλοάδειο . Είναι ας πούμε ....ότι εγώ πουλάω αυτοκίνητα και μπαίνει μέσα ένας τύπος και μου ζητάει Μερσέντες και γω του λέω "τί να την κάνεις τη Μερσέντες πάρε ένα ποδήλατο τώρα που έχουμε και ποδηλατόδρομους...)
Αυτά ως "επιχειρηματική" βοήθεια προς Κα Ρουλέτα .....

rouleta

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
γεια σας και παλι...λοιπον καταρχην σε καμια περιπτωση δεν θελω να παρεξηγηθω καποιος πελατης μου μιλησε για το σαιτ σας και ενδιαφερθηκα να δω για τι ακριβως επροκειτο...το βρισκω μια παρα πολυ καλη ιδεα και μπραβο στους ιδρυτες του...μπαινω οσο το δυνατον πιο συχνα μπορω και διαβαζω αυτα που γραφεται γιατι πραγματικα με βοηθανε πολυ σαν στελεχος του μαγαζιου...φροντιζω τα παραπονα σας και οι παρατηρησεις σας να διορθωθουν οσο αυτο ειναι δυνατον...οι κριτικες ειναι αποδεκτες και οι καλες και οι κακες ετσι ειναι αυτα τα πραγματα...ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.047
Πόντοι
13.755
τη ζημια στο μαγαζι την εκαναν οι νεες αφιξεις μετα το καλοκαιρι οι οποιες ειναι ολες για τις κλωτσιες....
αλλοιωσαν πολυ την εικονα του μαγαζιου και εκαναν να φαινονται ανεπιθυμητες και οι υπολοιπες παλιες τις οποιες ετσι κι αλλιως εγω προσωπικα βαρεθηκα να τις βλεπω.

οταν μου λεει η αλλη..."εμενα για 10ε ουτε τους αφηνα να με ακουμπησουν οταν ημουν στην επαρχεια" τι πρεπει να απαντησω εγω??μαλλον πρεπει να την δωσω 2 κλωτσιες και να τη στειλω πισω στην Εδεσσα

το "μαγαζι μας" μας τα χαλασε τελευταια απ'ολες τις πλευρες

οπως εχω γραψει τα περισσοτερα θετικα απ'ολους εδω μεσα για το ΣΟΛ ετσι πρεπει να λεμε και τι μας ενοχλει

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Στα θετικά πάντα πρέπει να πιστώνουμε στη ρουλέτα το γεγονός ότι τουλάχιστον δείχνει ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον τόσο για το φόρουμ όσο και για τις κριτικές που γράφουμε...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.047
Πόντοι
13.755
Στα θετικά πάντα πρέπει να πιστώνουμε στη ρουλέτα το γεγονός ότι τουλάχιστον δείχνει ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον τόσο για το φόρουμ όσο και για τις κριτικές που γράφουμε...
καλα δε το συζητω....η ρουλετα ειναι πολυ ξηγημενο παιδι και φιλαρακι μου.
και πολυ χυμωδης γυναικα :tits: :tits: :tits:!!!

rouleta

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
α ρε αλ μ'ανεβαζεις παλι...λοιπον παιδια καλως η κακως σε αυτα τα μαγαζια υπαρχουν και γκομενες που θα κανουν την μαλακια οσο και να θες δεν μπορεις να τις ελεγχεις παντα..εγω θα φροντισω αυτα να μεταφερθουν εκει που πρεπει ωστε να μας προτιματε και να περνατε ευχαριστα γιατι αυτο ειναι το ζητουμενο...αν ο κοσμος περναει καλα αναλογως ο καθενας με τον τροπο που αυτος θελει να διασκεδασει τοτε εχεις βρει το κλειδι της επιτυχιας...δεν μπορω να σας υποσχεθω οτι θα ανοιξουμε και θα ναι ολα τελεια αλλα θα προσπαθησουμε να διορθωσουμε τα λαθη μας σιγουρα παλι θα υπαρχουν καποιοι που θα ειναι δυσαρεστημενοι αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες ετσι ειναι τα πραγματα...παντα υπαρχουν...φιλακια!!!!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Aρκετές ανακατατάξεις προσωπικού στον γνωστό μας Τοξότη.Κάποιες προς το καλύτερο κάποιες προς το χειρότερο.Έφυγαν οι 2 Αλβανίδες(ξανθιά,μελαχρινή)και ήρθαν μια Βουλγάρα παιχνιδιάρα αλλά ψιλομπαζάκι,κοντούλα,γεματούλα και μια Ελληνίδα μελαχρινή αξιόλογη θα έλεγα  :tits:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
To Τhe Best δίπλα στο Discovery,Αμπελόκηπους ξέρει κανείς τι παίζει? Κανονικό μπαράκι είναι ή κάτι άλλο?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Κοντούλα γεματούλα φίλε μου house, με το χέρι στην καρδιά θα την κερνούσες ποτό ???? Νομίζω η μελαχρινή αλβανίδα είναι εκεί μάλλον έπεσες σε μέρα...το μαύρο άλογα σταθερά εκεί, τέλος αρκετές νέες προσθήκες μετρίου όμως επιπέδου....όποιος επισκέφτηκε πρόσφατα ας γράψει μια παράγραφο μόνο ο ΑΛ και ο house γράφουν.
Να δούμε όταν θα ανοίξει το ΣΟΛ τι αλλαγές θα έχει...γνωρίζει κανείς αν άνοιξε?

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
28 του μηνα λεει στο facebook πως θα ανοιξει το ΣΟΛ

Stories