Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
capone σε ειπα εε .pacino ενοουσα .....τι τις κερνας αυτες και κανουν σας τρελες ..κανα πριβε εκανες μαυτες ??...πριν ακριβως παρεις την ελενη την ειχα εγω ....συμπαθητικη αλλα οχι οπως την περιμενα ...επισης μου την εσπασε τρελα η Σοφια πως την λενε ..πολυ ομορφη αλλα απιστευτα εκνευριστικη και ντιβα ...μετα απο 2 επισκεψεις προτιμω να παω στο ιγκουαννα που βλεπεις και κανενα στριπ παρα στο σολ ..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
capone σε ειπα εε .pacino ενοουσα .....τι τις κερνας αυτες και κανουν σας τρελες ..κανα πριβε εκανες μαυτες ??...πριν ακριβως παρεις την ελενη την ειχα εγω ....συμπαθητικη αλλα οχι οπως την περιμενα ...επισης μου την εσπασε τρελα η Σοφια πως την λενε ..πολυ ομορφη αλλα απιστευτα εκνευριστικη και ντιβα ...μετα απο 2 επισκεψεις προτιμω να παω στο ιγκουαννα που βλεπεις και κανενα στριπ παρα στο σολ ..
για τη Σοφια ειπα κι εγω πριν λιγες μερες.καθε φορα της αφηνα 60ε.την τελευταια φορα μου αρχισε κατι μαλακιες μη με πιανεις μη με χουφτωνεις και τετοια.και την εκοψα απο τοτε και δε μου μιλαει κιολας.οι αλλες 2 που λεμε γουσταρονται πολυ μεταξυ τους....δεν εξηγηται αλλιως.μεγαλη μουφα ειναι η Ελληνιδα Γιαννα που την ειδα πρωτη φορα προχθες

Akis_1982

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
1
απο τα παρακατω ρε παιδια λειτουργει κανενα?και αν ναι,τι παιζει?
παρατραγουδα
κραγιον
μεταξυ μας
οπα οπα
εγω & εσυ
ρεφρεν
ζορμπας

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
απο τα παρακατω ρε παιδια λειτουργει κανενα?και αν ναι,τι παιζει?
παρατραγουδα
κραγιον
μεταξυ μας
οπα οπα
εγω & εσυ
ρεφρεν
ζορμπας
σου απαντησα στο αλλο θρεντ που ρωτησες για οσα ηξερα.

πηγα χθες στο ΣΟΛ.τελευταια μου συμπαθεια ειναι η Λενα(Κιργισταν).ξανθια με πολυ κοντο μαλλι που κανει μυτακια και πανεμορφο προσωπο.την κερασα 5 ποτα τα οποια ζητουσε μονη της απο τον σερβιτορο αλλα ετσι κι αλλιως θα την κερνουσα.στο 6ο ποτο που ζητησε απο μονη της παλι,της ειπα οχι.φτανει για σημερα.Υπενθυμιζω οτι την Κυριακη το βραδυ την ειχα κερασει αλλα 5 ποτα.με το που της λεω το οχι παιρνει το τσαντακι της,μου λεει δεν πειραζει και σηκωνεται και φευγει χωρις ουτε ενα ευχαριστω!!!λιγο πριν ειχε ερθει και η φιλη της η Αννιτα η οποια θα μας κερνουσε δηθεν σφηνακι.οταν ηρθε ο σερβιτορος μου ειπε οτι των κοριτσιων θα τα πληρωνα εγω,οποτε και αρνηθηκα.

οταν λοιπον καποια εκει μεσα σας πει οτι θα σας κερασει,μη το δεχτειτε σαν κοροϊδα γιατι στο τελος το πληρωνετε εσεις διπλο.επισης οταν καποια γκομενα σας θεωρησει πλεον δεδομενο να την κοβετε επι τοπου.οπως εγινε χθες με την Λενα δηλαδη.το ιδιο ειχε συμβει και με τη Σοφια πριν κανενα μηνα

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1

πηγα χθες στο ΣΟΛ.τελευταια μου συμπαθεια ειναι η Λενα(Κιργισταν).ξανθια με πολυ κοντο μαλλι που κανει μυτακια και πανεμορφο προσωπο.την κερασα 5 ποτα τα οποια ζητουσε μονη της απο τον σερβιτορο αλλα ετσι κι αλλιως θα την κερνουσα.στο 6ο ποτο που ζητησε απο μονη της παλι,της ειπα οχι.φτανει για σημερα.Υπενθυμιζω οτι την Κυριακη το βραδυ την ειχα κερασει αλλα 5 ποτα.με το που της λεω το οχι παιρνει το τσαντακι της,μου λεει δεν πειραζει και σηκωνεται και φευγει χωρις ουτε ενα ευχαριστω!!!λιγο πριν ειχε ερθει και η φιλη της η Αννιτα η οποια θα μας κερνουσε δηθεν σφηνακι.οταν ηρθε ο σερβιτορος μου ειπε οτι των κοριτσιων θα τα πληρωνα εγω,οποτε και αρνηθηκα.

οταν λοιπον καποια εκει μεσα σας πει οτι θα σας κερασει,μη το δεχτειτε σαν κοροϊδα γιατι στο τελος το πληρωνετε εσεις διπλο.επισης οταν καποια γκομενα σας θεωρησει πλεον δεδομενο να την κοβετε επι τοπου.οπως εγινε χθες με την Λενα δηλαδη.το ιδιο ειχε συμβει και με τη Σοφια πριν κανενα μηνα

Colobarus Guide 2009 [Service Pack 2]

Προς αποφυγή εκπλήξεων και διάφορες προτάσεις συμπεριφοράς:
.....
8.προσοχή όταν θέλουν να μας "κεράσουν" ποτό, σφηνάκι κτλ. Υπάρχει κίνδυνος να τα πληρώσουμε και αυτά στον τελικό λογαριασμό και να προκληθεί παρεξήγηση
.....

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Όπως το δημοσίευσε κοπέλα του μαγαζιού στο facebook:

"15-01-10 mera paraskevi i amvrosia klini 3 xronia litoyrgias etimazoyme ena party ekpliksi geia oloys esas poy tha mas erthete sas perimenoume ampelokipoys eleftherias 75 amvrosia."

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281

Σορρυ για τη παρέμβαση και μπορει να είμαι εντελως εκτος θέματος αλλα δεν κατάλαβα ποτέ γιατι στάζετε τόσα λεφτά στα βλαχο μπάζα του ΣΟΛ οταν με τα ίδια λεφτά μπορείτε να γαμάτε σουπερ μωρά. δεν λεω έχει τη χάρη του και το κωλομπαρο ειδικα με παρεα για χαβαλε αλλά μη δινετε αξία και τζαμπα χρημα στην βλαχοχοντρεσ αρπαχτρες που κοροιδευουν την κοινωνια. ανοίξτε τα ματια σας και ταυτιά σας. ειδικά με την κρίση γέμισε ο τόπος βιζιτακια

sandunguero

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σορρυ για τη παρέμβαση και μπορει να είμαι εντελως εκτος θέματος αλλα δεν κατάλαβα ποτέ γιατι στάζετε τόσα λεφτά στα βλαχο μπάζα του ΣΟΛ οταν με τα ίδια λεφτά μπορείτε να γαμάτε σουπερ μωρά. δεν λεω έχει τη χάρη του και το κωλομπαρο ειδικα με παρεα για χαβαλε αλλά μη δινετε αξία και τζαμπα χρημα στην βλαχοχοντρεσ αρπαχτρες που κοροιδευουν την κοινωνια. ανοίξτε τα ματια σας και ταυτιά σας. ειδικά με την κρίση γέμισε ο τόπος βιζιτακια

φιλε εσυ κανεις λαθος στο Σολ μεσα παιζουν τσιμπουκια και μαμησι. εγω π.χ οταν παω παιρνω το ποτο μου και φωναζω την κοπελα που ξερω ακριβως τη "δουλεια " που θα μου κανει :fuck2:. και ετσι δεν καθυστερω με ποτα κατευθειαν στην καβαντζα με 50$ τσιμπουκι και 100$ γαμησι.
Στο ΑΜΟΡΕ αρχη της Λαγκαδα παιζουν ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ παιδες και οι μαυρες γαμιουνται κιολας :dancing: αλλα και μερικες ασπρες :dancing: με περιπου τα ιδια φραγκα οπως στο Σολ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε εσυ κανεις λαθος στο Σολ μεσα παιζουν τσιμπουκια και μαμησι. εγω π.χ οταν παω παιρνω το ποτο μου και φωναζω την κοπελα που ξερω ακριβως τη "δουλεια " που θα μου κανει :fuck2:. και ετσι δεν καθυστερω με ποτα κατευθειαν στην καβαντζα με 50$ τσιμπουκι και 100$ γαμησι.
Στο ΑΜΟΡΕ αρχη της Λαγκαδα παιζουν ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ παιδες και οι μαυρες γαμιουνται κιολας :dancing: αλλα και μερικες ασπρες :dancing: με περιπου τα ιδια φραγκα οπως στο Σολ
επειδη δεν εχω παει στο αμορε τι επιπεδου γκομενες εχει?
ιδιες με σολ η πιο χαμηλα?

sandunguero

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πιο λιγες σε ποσοτητα αλλα το ιδιο σε ποιοτητα

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Σχετικά με ΑΜΟΡΕ :
Είναι τελείως σκοτινό , είναι μικρό & στενόμακρο με έναν χώρο πριβέ όπου εκεί  :pipa1::cum: αλλά έχει και μια πορτούλα όπου εκεί πας για  :fuck2: με σαμπάνια των 100 ευρώ ! Απο γυναίκες καμιά 8-9 , αρκετές για τον πολύ μικρό χώρο , 2-3 μαύρες 1-2 ελληνίδες και οι 3-4 ανατολικές . Η ποιότητα κατα τη γνώμη μου χαμηλή ....όμως 2/8 συνήθως κάτι λένε (όπως Sol) . Γενικά όποιος προτιμάει τη ποιότητα δεν θα του αρέσει , απο υπηρεσίες όμως είναι απο τα καλύτερα της πόλης !!!!

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
Ξερει κανενας τι παιζει στην μποτσαρη?το ονομα του μαγαζιου δεν το θυμαμαι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρωτησα αν παιζει κατι πανω στη σωφουλη.......να γινω πιο σιγκεκριμενος,το ωμεγα τι ρολο βαραει?
ειναι με πολυχρωμα γραμματα

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΟΛ ΠΑΙΖΕΙ ΓΑΜΗΣΙ;
ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ....

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
...λογο δουλειας περναω τισ τελευταιες μερες απο MOULEN ROUGE και ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ ... με φενεται οτι εχουν νεες "παραλαβες" δεν βαζω το χερι μου και στην φωτια ... οκ  οι ηλικειες παραμενουν μεγαλες ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom