Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

prague

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
49
Πόντοι
0
Aφροδίτη στη Χαλκηδόνα τι παίζει;
Ενας έχει πάει μόνο απο εδώ απ ότι είδα και λέει μέτρια πράγματα.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
γυναικες ελλεινιδες παιδι μου...
δεν ειναι να τις αφηνεις... θα στην κανουν....

αλλα επρεπε να συμπτυξω τα συμπερασματα μου για το νεαρο παπαζολ....
θα του τα ξερασω ολα!θα σου δειξω εγω! θα δεις τι θα παθεις!

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Ήταν 15 ευρώ τα ποτά πριν λίγο καιρό. Αξίζει γενικά μία επίσκεψη ανά διαστήματα διμήνου τριμήνου για εξερεύνηση μήπως πετύχεις κάτι καλό. Ποιότητα προς το μέτριο.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

1 μαύρη - καλή για μαύρη , 1 μαύρη ακόμη - χοντρή & τέρας , 1 σερραία - φανατική παοκτσού & junky , 1 ρωσίδα - 100+ κιλά ....
Τα συμπεράσματα δικά σας !

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
1 μαύρη - καλή για μαύρη , 1 μαύρη ακόμη - χοντρή & τέρας , 1 σερραία - φανατική παοκτσού & junky , 1 ρωσίδα - 100+ κιλά ....
Τα συμπεράσματα δικά σας !
Προσοχή στη Σερραία...βάζει διπλά ποτά αυτεπάγγελτα (σημ 1 Colobarus Guide)

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Θα ηθελα να ρωτησω αν παιζει να παρεις τηλ απο κοπελα που δουλευει σε κωλομπαρα για να κανονισεις για γαμησι σε ξενοδοχειο. Χρειαζεται να επενδυσεις αρκετα χρηματα σε κερασματα για να καταφερεις κατι τετοιο? Προτεινεται κανενα μαγαζι η΄ συγκεκριμενες κοπελες που δινουν τηλ για περαιτερω? Λειτουργει η φαση σαν τα στριπ? Δεν εχω παει ποτε μου σε κωλομπαρο. Εχω παει ομως αρκετες φορες σε στριπτιζαδικα της πολης μας. Βασικα αυτο που ψαχνω ειναι καλο γαμησι οχι τοσο η παρεα.  Σας ευχαριστω προκαταβολικα. 

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Θα ηθελα να ρωτησω αν παιζει να παρεις τηλ απο κοπελα που δουλευει σε κωλομπαρα για να κανονισεις για γαμησι σε ξενοδοχειο. Χρειαζεται να επενδυσεις αρκετα χρηματα σε κερασματα για να καταφερεις κατι τετοιο? Προτεινεται κανενα μαγαζι η΄ συγκεκριμενες κοπελες που δινουν τηλ για περαιτερω? Λειτουργει η φαση σαν τα στριπ? Δεν εχω παει ποτε μου σε κωλομπαρο. Εχω παει ομως αρκετες φορες σε στριπτιζαδικα της πολης μας. Βασικα αυτο που ψαχνω ειναι καλο γαμησι οχι τοσο η παρεα.  Σας ευχαριστω προκαταβολικα. 

Δηλαδή από τα στριπτιτζάδικα έχεις φάει πολλές;
Και αν ναι, πόσα έχεις επενδύσει;

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
381
Πόντοι
36

Τι λέει ρε σεις ο νέος........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα μας τρελλάνει.

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Δεν ξερω ρε σεις για αυτο ρωταω. Απο στριπ μου ειχαν δωσει τηλ. δυο κοπελες (την μια την λεγανε Στεφανια απο πλατινουμ) πριν απο αρκετο καιρο αλλα μου ζητουσαν 250 ευρω και δεν γουσταρα. Ρωταω μηπως στα κωλομπαρα ειναι καλυτερες οι τιμες για να βγαλεις κοπελα εξω. 

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
.....στο κολομπαρο αν πας με την λογικη οτι παω για να πηδηξω  καλιτερα αστω απο την αρχη .. ειναι σαν να πας καζινο για να γινεις Ωνασσης ...ναι οκ εχεις ελπιδες και μικρη καταθεση χρηματων και χρονου να πηδηξης αλλα οι ελπιδες ειναι παρα παρα πολυ λιγες να γινει με μικρη καταθεση χρηματων χρονου ..θελλει δουλεια το χωραφη πατριωτη για να σπυρης ..... οποτε ..μετα τα 250 θα φανουν σχετικα λιγα και παρα παρα πολυ ποιο ευκολα...

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ευχαριστω πολυ. Μαλλον απο οτι καταλαβα δεν λεει η φαση για αυτο που ψαχνω. Ισως παω ετσι για βολτα να δω πως ειναι να μου φυγει η περιεργεια. Μαλλον μου φαινεται οτι θα την βγαλω παλι σε κανενα στουντιακι. Θα αξιζε παντως να γραφτει μια συγκριση στριπ κωλομπαρου.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ευχαριστω πολυ. Μαλλον απο οτι καταλαβα δεν λεει η φαση για αυτο που ψαχνω. Ισως παω ετσι για βολτα να δω πως ειναι να μου φυγει η περιεργεια. Μαλλον μου φαινεται οτι θα την βγαλω παλι σε κανενα στουντιακι. Θα αξιζε παντως να γραφτει μια συγκριση στριπ κωλομπαρου.
Φιλε διαβασε τι εχεις γραψει και σταματα να αυτοεξευτελιζεσαι...
καλη χρονια

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Καλή χρονιά φίλε. Αν θες να περάσεις καλά μια φορά και να ξοδέψεις 200-300 ευρώ πάνε σε στούντιο. Και στα κωλόμπαρα και στα στριπ δεν είσαι σίγουρος ότι θα πας και θα πάρεις τηλέφωνο για ξενοδοχείο μετά κτλ. Είναι σε τι κοπέλα θα πέσεις. Το σεξ από τα κωλόμπαρα διαφέρει από το σεξ στο στούντιο. Είναι κάτι ανάμεσα σε πουτάνα και γκόμενα. Η διαδικάσία της γνωριμίας είναι αυτή που θα κάνει το "μετά" να αξίζει πιο πολύ σε σχέση με το στούντιο που πας και φεύγεις. Και για τα λεφτά που λες γιατί κατ ανάγκη να τα δώσεις? Υπάρχουν και περιπτώσεις που θα το κάνεις τζάμπα. Αν θες να ασχοληθείς με τα κωλόμπαρα θέλει υπομονή, χρήμα, γερό στομάχι, να δοκιμάζεις διάφορα μαγαζιά και κοπέλες. Και όταν θα φτάσεις σε σημείο να γνωρίζεις σε κάθε μαγαζί και από μία κοπέλα μπορείς πλέον να διαλέγεις ή να έχεις δύο τρεις ταυτόχρονα. Αρκεί να έχεις και το κινητό στο αθόρυβο για να μην προδωθείς :-).

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
2010 ποτά, 2010 prive και 2010 σελίδες για το τόπικ οι ευχές για το νέο έτος. ΥΓΕΙΑ και καλή χρονιά

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
εκανα την παρθενικη μου εμφανιση σε κολωμπαρο και συγκεκριμενα στο sol ...δεν με χαλασε ...αλλα σαν νεος μου διμηουργηθηκαν αποριες ....επειδη επεσα σε μουφα κοπελα που στο πριβε απλα κολωτριβεται ( αν και μου εδωσε το τηλεφωνο της για να τα πουμε εξω) , ηθελα να μαθω ποιες κοπελες κανουν το κατι παραπανω ..εκτος απο αυτες που αναφερθηκαν σε προηγουμενα ποστ ...πχ με εντυπωσιασε η σοφια ...κανει κατι ??? ειναι προτιμωτερο να κερνας περισσοτερα ποτα των 10 παρα λιγοτερα των 20? καποιες μπαργουμαν ηταν καλα κομματια ..φανταζομε δεν κανουν τπτ με πελατες εε ??

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Μπαργούμαν δύσκολο φίλε... αλλά από την άλλη πριν πας για πριβέ γιατί δεν ρώτησες τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα ούτως ώστε να μην χαλαστείς; Δοκίμασε το, πιάνει!

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
381
Πόντοι
36
εκανα την παρθενικη μου εμφανιση σε κολωμπαρο και συγκεκριμενα στο sol ...δεν με χαλασε ...αλλα σαν νεος μου διμηουργηθηκαν αποριες ....επειδη επεσα σε μουφα κοπελα που στο πριβε απλα κολωτριβεται ( αν και μου εδωσε το τηλεφωνο της για να τα πουμε εξω) , ηθελα να μαθω ποιες κοπελες κανουν το κατι παραπανω ..εκτος απο αυτες που αναφερθηκαν σε προηγουμενα ποστ ...πχ με εντυπωσιασε η σοφια ...κανει κατι ??? ειναι προτιμωτερο να κερνας περισσοτερα ποτα των 10 παρα λιγοτερα των 20? καποιες μπαργουμαν ηταν καλα κομματια ..φανταζομε δεν κανουν τπτ με πελατες εε ??

Πήρες και τηλέφωνο έ?

Χα Χα , καλά γαμήσια..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom