Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Στου Διονυσιου(Χαλκιδικη) ονομα μαγαζιου "Σερυ" εχει 3 ελληνιδες 2 μαυρες. 80$ το  :zfuck: μεσα στη καβαντζα και 50$  :pipa1: ακαποτο :dancing: Η 1 ελληνιδα ειναι milf πανεμορφη με το πιο βαρυ 4αρι που εχω πιασει ποτε. ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΒΥΖΙ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΡΜΕΓΜΑ.Λιγο προσοχη στα ποτα θελει να σας παρασυρουν.Βουρ στο πατσα μη χρονοτριβειτε στα ποτα ,κατευθειαν πεστε τι θελετε και θα δεχθουν  :uglystupid:
Πεφτει πολυ πεινααα.....α :dancing:
που ειναι αυτο?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παραλία-Οικισμός Διονυσίου μετά τα Ν.Πλάγια και πριν τα Φλογητά

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Παραλία Διονυσίου μετά τα Ν.Πλάγια μάλλον
αχα.....αν κ δεν τα ξερω καλα εκεινα τα μερη,γιατι ειμαι της χαλκιδικης του πρωτου ποδιου απο καλιθεα κ κατω,μεσα στις γιορτες που θα εχω χρονο παιζει να κανω μια βολτα

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
deker που εισαι χαμενος?δεν σε βλεπω στην μπουρδελο-κατασταση

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
deker που εισαι χαμενος?δεν σε βλεπω στην μπουρδελο-κατασταση
γιατι ρε φιλε καποιοι δεν γουσταραν να ποσταρω γιατι λενε οτι ειμαι υπευθυνος για την παρακμη του θρεντ.....κ εγω σεβομαι την γνωμη τους.βασικα τους ετσουξε γιατι βγηκα προεδρος κ οχι αυτοι κ με την βοηθεια κλωνν  καναν μαλακιες.μερικοι απο αυτους εχουν χαθει κιολας κ δεν ποσταρουν γιατι εγιναν ρομπα κ το καλυτερο δεν το ξερεις.....εγω γραφω εναμησι χρονο εδω κ αυτοι κανα 3μηνο κ μετα λενε εμενα

satiros6

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα
το Prive Μενεμενη τι παιζει με αυτο
πηγα πριν κανα μηνα και μου αρεσε σαν περιβαλλον εκει βρηκα και μια που μου αρεσε πολυ
ρωσσιδα με κοντο μαλλι ξανθια ψηλη μεγαλα βυζια κερασα μερικα ποτα αλλα ηταν πολυ λαου λαου και μη και μα και μου ξαναπηγα παλι τα ιδια .
ξερει κανεις το θεμα
τις γνωμες σασ παρακαλω για ενα νεωφοτιστο
αααα
πηγα και την Κυριακη αλλα δεν ηταν εκει
ευχαριστω πολυ
καλες γιορτες σε ολους

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι οντως ειχαμε μεγαλη αυξηση στα νεα μελη μεσα σε 1 μηνα.μαλακιες,να χαμε να λεγαμε.
απλα στα αρχιδια σου.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γεια χαρα
το Prive Μενεμενη τι παιζει με αυτο
πηγα πριν κανα μηνα και μου αρεσε σαν περιβαλλον εκει βρηκα και μια που μου αρεσε πολυ
ρωσσιδα με κοντο μαλλι ξανθια ψηλη μεγαλα βυζια κερασα μερικα ποτα αλλα ηταν πολυ λαου λαου και μη και μα και μου ξαναπηγα παλι τα ιδια .
ξερει κανεις το θεμα
τις γνωμες σασ παρακαλω για ενα νεωφοτιστο
αααα
πηγα και την Κυριακη αλλα δεν ηταν εκει
ευχαριστω πολυ
καλες γιορτες σε ολους
εκει καλη περιπτωση ειναι αμα πας στον πριβε χορο που εχει αλλα μην περιμενεις και πολλα μονο κανενα δαχτυλο η να σου τον παιξει τιποτα παραπανω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι οντως ειχαμε μεγαλη αυξηση στα νεα μελη μεσα σε 1 μηνα.μαλακιες,να χαμε να λεγαμε.
απλα στα αρχιδια σου.
δεν βαριεσαι....ετσι κ αλλιως κανω αποχη αν κ με προκαλεσατε σημερα κ λεω να παω μια βολτα να δω απο κοντα τι παιζει....

satiros6

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι αλλα πανε ολες?
και παλι αυτη μονο μου αρεσε για αυτο ρωταω
χιλια ευχαριστω για την απαντηση

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι αλλα πανε ολες?
και παλι αυτη μονο μου αρεσε για αυτο ρωταω
χιλια ευχαριστω για την απαντηση
πληρωνεις αρχικα 50 σαμπανια και μετα οτι παρετε αλλο μεσα μερικες καινουριες δεν πανε αλλα για την συγκεκριμενη δεν ξερω τιποτα

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν βαριεσαι....ετσι κ αλλιως κανω αποχη αν κ με προκαλεσατε σημερα κ λεω να παω μια βολτα να δω απο κοντα τι παιζει....
θελω και εγω να κατεβω για την χριστινα την πολωνεζα αλλα σημερα δεν εχω λεφτα,θα το κανονισω μεσα στο σ.κ.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
θελω και εγω να κατεβω για την χριστινα την πολωνεζα αλλα σημερα δεν εχω λεφτα,θα το κανονισω μεσα στο σ.κ.
στο μωρο μου θες να πας ρε αλητη?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω αν παω επειδη πηρα το τσεκ απο τη δουλεια κ πηρα περισσοτερα απ οτι περιμενα,θα παω για αρχη σε μια που θα μου γυαλισει κ μετα στη χριστινα.αλλα θα παω νωρις η πολυ αργα για να μην πετυχω κ κοσμο στους δρομους

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στο μωρο μου θες να πας ρε αλητη?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω αν παω επειδη πηρα το τσεκ απο τη δουλεια κ πηρα περισσοτερα απ οτι περιμενα,θα παω για αρχη σε μια που θα μου γυαλισει κ μετα στη χριστινα.αλλα θα παω νωρις η πολυ αργα για να μην πετυχω κ κοσμο στους δρομους
τι να κανω ρε φιλε?μην εισαι μοναχοφαγας :2funny:
πανε πρωτα βερονικα βαρδαρη να φτιαχτεις λιγο,εχουν και περιπου το ιδιο σωματοτυπο αλλα φυσικα η χριστινα δεν πιανεται!

satiros6

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω michael_k
αν ξερει καποιος αλλος ας γραψει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι να κανω ρε φιλε?μην εισαι μοναχοφαγας :2funny:
πανε πρωτα βερονικα βαρδαρη να φτιαχτεις λιγο,εχουν και περιπου το ιδιο σωματοτυπο αλλα φυσικα η χριστινα δεν πιανεται!
θα δειξει δεν ξερω,βαρδαρη δεν περπαταω γιατι δεν γουσταρω τον κοσμο

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
θα δειξει δεν ξερω,βαρδαρη δεν περπαταω γιατι δεν γουσταρω τον κοσμο
τοτε παρε την ρουμανα την χριστινα για να μην μπερδευεσαι και εσυ :2funny:
γαματες και τις 2 να εισαι σιγουρος :2funny: :2funny: :2funny:
ολοι οι συναγωνιστες εχουν κατα μπερδευτει με τις χριστινες :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τοτε παρε την ρουμανα την χριστινα για να μην μπερδευεσαι και εσυ :2funny:
γαματες και τις 2 να εισαι σιγουρος :2funny: :2funny: :2funny:
ολοι οι συναγωνιστες εχουν κατα μπερδευτει με τις χριστινες :2funny:
μα πως ειναι δυνατον να τις μπερδευουν?
ελεος δηλαδη....τα διαβαζα κ γελουσα.μπορει να περασω ενα μανικι κ τη λουνα γιατι της το χρωσταω το κοντοπουτανο

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
που κοντα ειναι το αρωμα φιλε?
η ρουμανα στην αμβροσια καλη περιπτωση αλλα δεν ενδιδει σε τιποτα μονο για ποτακι καθεται.
εσυ σιγουρα πας για την ξανθια την γεωργιανη που τριβεται σε ολους τους πελατες ;)
ηταν μια φορα με ενα ασπρο σορτσακι και ενα εξωβυζο και ειχε ανεβει στο μπαρ για στριπτιζ με εναν πελατι,καλη φαση. :grin:
Το Άρωμα είναι περιοχή ευκλείδη (δες τον οδηγό). Οι ξανθιές γεωργιανές είναι δύο, είναι αφεντικίνες του μαγαζιού και δεν τρίβονται στους πελάτες. Η ξανθιά που λες εσύ με το σορτσάκι είναι αλβανίδα. Αυτές είναι οι κοπέλες του μαγαζιού. Από τις άλλες που ήρθαν τώρα από το Indian δεν θυμάμαι κάποια ξανθιά γεωργιανή, όπως και να χει όμως θα φύγουν πίσω γιατί όπου να ναι ξανανοίγει. Τώρα για αυτήν που παίρνω εγώ που είπες είναι γεωργιανή αλλά μελαχρινή. Διάβασα για τις γεωργιανές ότι έχει γραφτεί. Παντρεύονται μικρές στην χώρα τους όλες και το κάνουν γιατί το βλέπουν σαν "παιχνίδι" όπως με έχουν πει και λόγω οικονομικών δυσκολιών. Είναι πολύ πιο φτωχή χώρα και με πιο παλιές αντιλήψεις από την δικιά μας. Επιπλέον εκεί "επιβάλεται" όταν παντρεύονται να κάνουν και παιδί. Σχεδόν όλες μετά χωρίζουν και κάνουν τέτοιες δουλειές για το παιδί τους όπως λένε. Έχω ακούσει και εγώ για τους γεωργιανούς ότι λέγεται. Προσωπικά είχα 5 γεωργιανές τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Δεν είχα πρόβλημα. Πριν προχωρήσω ερευνούσα το "περιβάλλον" τους πρώτα.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα θα της κανεις deker,αυτην μια μερα πρεπει να την τιμωρησω(με την καλη ενοια) και γω ολο μου ξεφευγει.ξεκιναω για εκει και μπαινω αλλου.

φιλε mm00024 οι ξανθιες ξερω οτι ειναι αφεντικινες,σορρυ για το βαφτισμα της αλβανιδας δεν το ηξερα.απ το indian νομιζω δεν εχει παει καμια γεωργιανη εγω γνωρισα 2 και μου συστηθηκαν σαν ρουμανες.

παντος για γαμιση κατευθειαν εκει δεν παιζει,οποιος θελει κανονικα να γαμισει παει λιγο πιο πανω στον τοξοτη.

thanks,για το αρωμα τωρα θυμηθηκα που ειναι.εχω περασει αρκετες φορες απ εξω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom