οι γεωργιανοι σταρχιδια τους αν τους γαμας τη γυναικα η την κορη η τη μανα...και τον αδερφο τους ακομα αρκει να πεφτει το χρημα και αυτοι να τα ξυνουν και να μπεκρουλιαζουν ..τωρα αν τους τη φερεις με τα λεφτα σε σκοτωνουν σαν κατσαριδαΕγώ απλά το επισήμανα, εσύ ξέρεις τι θα κάνεις φίλε μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μόλις μίλησα στο τηλέφωνο. Ανοιχτά θα ναι.Παιδιά σήμερα το σολ είναι ανοιχτό; θα έχει πολυ κόσμο ;
Αυτό το μαγαζί πάντα έχει κόσμο. Θα χει και σήμερα λογικά. Πάνε νωρίς στις 11:00 αν δεν θες κόσμο.θα γίνετε χαμός από πελάτες; λέει η σημερινή μέρα ;
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Ρίξε μια ματιά στο Εδέμ , καλή ποιότητα κ χαλαρή κατάσταση ! Δες τον Colobarus Guide για διεύθυνση .....γεια σας καιχρονια πολλα, ανατολικα τι εχετε να προτεινετε..?
Χρόνια πολλά κ υγεία σε όλους !!!!!!
σημερα πηγαμε με τον δοκιμαζω για ποτακι σολ.στις 11.30 δεν ειχε πολυ κοσμο,κερασαμε απο ενα ποτο εγω σε μια λιλυ η καπως ετσι λιγο τελειωμενη,μεχρι κ δαχτυλο εβαλα στο μπαρ,χρηματα για πριβε δεν της εδινα με τιποτα.ο δοκιμαστης κερασε την χριστινα,μια μελαχροινη καλουτσικο.μετα μου ηρθε μια ελενα απο λευκορωσια καλο μωρο αλλα ειχα βαλει στο ματι αλλη η οποια δεν ηρθε ποτε γιατι ειχε πολυ δουλεια.η ελενα ηθελε 50ε για να μου τον παιξει ενω η αλλη με 20ε.το καλυτερο σημειο ειναι οτι με ειχε πριξει να την παρω πριβε,η πρωτη,κ επειδη δεν την επαιρνα μου ειπε.....εγω ειμαι δυναμικη κ δυσκολη γυναικα.θα με παρακαλας σε λιγο να στον παιξω αλλα εγω δεν θα το κανω
κατα τις 2 παρα που φυγαμε ειχε αρκετο κοσμο,λιγες καλες γυναικες κ αρκετα μπαζακια.συνολο 30ε κ οι δυο μας με τα κερασμενα ποτα των κοριτσιων.τελικα καταληξαμε στο φριξου 9 κ στη μαντυ
κατα τις 2 παρα που φυγαμε ειχε αρκετο κοσμο,λιγες καλες γυναικες κ αρκετα μπαζακια.συνολο 30ε κ οι δυο μας με τα κερασμενα ποτα των κοριτσιων.τελικα καταληξαμε στο φριξου 9 κ στη μαντυ
Επισκέπτης
Από ότι καταλαβαίνω λοιπόν στα κωλόμπαρα στον παίζουν και δεν τον παίζεις μόνος σου !!!
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
ο δοκιμαστης κερασε την χριστινα,μια μελαχροινη καλουτσικο.
Λίκα φίλε εκ Γεωργίας. Η οποία ψηνόμουν για πριβέ αλλά με χάλασε όταν μου είπε ότι έχει παιδί 8 χρονών... άστα...
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Από ότι καταλαβαίνω λοιπόν στα κωλόμπαρα στον παίζουν και δεν τον παίζεις μόνος σου !!!
κι απ οτι ισως καταλαβες η μαντυ ειναι σταθερη αξια....
α ναι ρε,χριστινα λεγανε την γκομενα που μου εκανε συνεχεια τρακεςΛίκα φίλε εκ Γεωργίας. Η οποία ψηνόμουν για πριβέ αλλά με χάλασε όταν μου είπε ότι έχει παιδί 8 χρονών... άστα...
συγνωμη που εκανα λαθος το ονομα της κοπελας σου,δεν θα ξαναγινει
Επισκέπτης
Τον παιζεί καλύτερα αυτήν ;!κι απ οτι ισως καταλαβες η μαντυ ειναι σταθερη αξια....
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
κι απ οτι ισως καταλαβες η μαντυ ειναι σταθερη αξια....
Μαζί με μερικές ακόμα...
α ναι ρε,χριστινα λεγανε την γκομενα που μου εκανε συνεχεια τρακες
συγνωμη που εκανα λαθος το ονομα της κοπελας σου,δεν θα ξαναγινει
Πολύ τράκα η μεθυσμένη φίλε... σε είπα άλλαξε μάρκα!
Επισκέπτης
Να γαμίσεις μία φορά δεν παίζει από ότι έχω καταλάβει!!!
εσυ μολις σε αφησε απο τα ματια σου ο ισιος, κατευθειαν στα κολωμπαρα ε?κι απ οτι ισως καταλαβες η μαντυ ειναι σταθερη αξια....
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
εσυ μολις σε αφησε απο τα ματια σου ο ισιος, κατευθειαν στα κολωμπαρα ε?
γυναικες ελλεινιδες παιδι μου...
δεν ειναι να τις αφηνεις... θα στην κανουν....
αλλα επρεπε να συμπτυξω τα συμπερασματα μου για το νεαρο παπαζολ....