Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
πηγα χθες στο ΣΟΛ,ειχε παλι αρκετο κοσμο.με το που καθομαι ερχεται η φιλη μου η Ελενη και αμεσως μετα και η Μαριζα.Τι να κανουμε τωρα,της κερναω και τις δυο μαζι.και αρχιζουν παιδια τα χαμουρεματα μεταξυ τους....γλωσσοφιλα,δαχτυλα,να γλειφει η μια τα βυζια της αλλης και στη μεση εγω,να μου φερνουν τις κωλαρες τους και τα βυζια και οι δυο στα μουτρα μου,να'χω το καθε χερι μου σε ενα μουνακι.τελοσπαντων αν θελετε να απολαυσετε δυο ζουμπουρλουδες μαζι και να κανετε καλο παιχνιδι,παρτε την Ελενη και τη Μαριζα συγχρονως και δε θα μετανιωσετε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πηγα χθες στο ΣΟΛ,ειχε παλι αρκετο κοσμο.με το που καθομαι ερχεται η φιλη μου η Ελενη και αμεσως μετα και η Μαριζα.Τι να κανουμε τωρα,της κερναω και τις δυο μαζι.και αρχιζουν παιδια τα χαμουρεματα μεταξυ τους....γλωσσοφιλα,δαχτυλα,να γλειφει η μια τα βυζια της αλλης και στη μεση εγω,να μου φερνουν τις κωλαρες τους και τα βυζια και οι δυο στα μουτρα μου,να'χω το καθε χερι μου σε ενα μουνακι.τελοσπαντων αν θελετε να απολαυσετε δυο ζουμπουρλουδες μαζι και να κανετε καλο παιχνιδι,παρτε την Ελενη και τη Μαριζα συγχρονως και δε θα μετανιωσετε
ποσο παει σε πριβε κ με τις δυο μαζι?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
εκανα την παρθενικη μου εμφανιση σε κολωμπαρο και συγκεκριμενα στο sol ...δεν με χαλασε ...αλλα σαν νεος μου διμηουργηθηκαν αποριες ....επειδη επεσα σε μουφα κοπελα που στο πριβε απλα κολωτριβεται ( αν και μου εδωσε το τηλεφωνο της για να τα πουμε εξω) , ηθελα να μαθω ποιες κοπελες κανουν το κατι παραπανω ..εκτος απο αυτες που αναφερθηκαν σε προηγουμενα ποστ ...πχ με εντυπωσιασε η σοφια ...κανει κατι ??? ειναι προτιμωτερο να κερνας περισσοτερα ποτα των 10 παρα λιγοτερα των 20? καποιες μπαργουμαν ηταν καλα κομματια ..φανταζομε δεν κανουν τπτ με πελατες εε ??
καταρχην ποια κοπελα πηρες στο πριβε??οι περισσοτερες εκει μεσα κανουν πιπες στο πριβε για 50ε.η Σοφια ηταν και μενα η αγαπημενη μου αλλα τις τελευταιες δυο φορες την εστειλα διοτι εχει καβαλησει καλαμι και κανει μονο απλο πριβε των 20ε.εχω διαπιστωσει οτι ειναι προτιμοτερο να κερνας περισσοτερα ποτα των 10ε.οι δυο κοπελες που αναφερω πιο πανω το τιμανε και με το παραπανω.μη χαιρεσαι με τα τηλ,ειναι σχεδον απιθανο να σου απαντησουν ποτε

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
η Ελενη πως ειναι εμφανισιακα ??? ..πρεπει να σε πηρε  παντως το ματι μου  με τις 2 μαζι .εντυπωσιακο  ...καθοσουν στην αριστερη πλευρα οπως μπαινουμε εε??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
η Ελενη πως ειναι εμφανισιακα ??? ..πρεπει να σε πηρε  παντως το ματι μου  με τις 2 μαζι .εντυπωσιακο  ...καθοσουν στην αριστερη πλευρα οπως μπαινουμε εε??
εισαι και παρατηρητικος πονηρουλη....η Ελενη ειναι ξανθια,ομορφη στο προσωπο με ισιο μακρυ μαλλι και λιγα κιλακια παραπανω.χθες φορουσε ενα ασπρο φορεμα.ειναι πολυ καλη στην παρεα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εισαι και παρατηρητικος πονηρουλη....η Ελενη ειναι ξανθια,ομορφη στο προσωπο με ισιο μακρυ μαλλι και λιγα κιλακια παραπανω.χθες φορουσε ενα ασπρο φορεμα.ειναι πολυ καλη στην παρεα
τι εγινε ρε al?
σε παρακολουθουν?
δηλαδη το στορι θα βγει κανα 100αρικο κ για τις 2 μαζι περιπου?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
τι εγινε ρε al?
σε παρακολουθουν?
δηλαδη το στορι θα βγει κανα 100αρικο κ για τις 2 μαζι περιπου?
ε αφου εκλεψα την παρασταση χθες τι να κανουμε?η Ελενη κανει μονο απλο πριβε των 20ε ενω η Μαριζα δεν κανει απλο πριβε,κανει τα ακριβα.οποτε δεν ξερω πως θα το συνδυασουν αν πας στο πριβε.και τι παραπανω θα μου εκαναν αν πηγαιναμε στο πριβε,αφου τα καναμε σχεδον ολα στον καναπε.50ε για πιπα ειναι υπερβολη να τα δωσεις

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
381
Πόντοι
36
Αν΄θέλεις τέτοια γούστα πρέπει να τα πληρώσεις. Ετσι είναι

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ε αφου εκλεψα την παρασταση χθες τι να κανουμε?η Ελενη κανει μονο απλο πριβε των 20ε ενω η Μαριζα δεν κανει απλο πριβε,κανει τα ακριβα.οποτε δεν ξερω πως θα το συνδυασουν αν πας στο πριβε.και τι παραπανω θα μου εκαναν αν πηγαιναμε στο πριβε,αφου τα καναμε σχεδον ολα στον καναπε.50ε για πιπα ειναι υπερβολη να τα δωσεις
τους πηρες τα μουνια για ωρα κ σε κοιτουσαν με μισο ματι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καταλαβα για το πριβε,50ε ειναι οντως πολλα για μια πιπα.πας κ τα δινεις 100 μετρα παρακατω κ γαμας

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
καταρχην ποια κοπελα πηρες στο πριβε??οι περισσοτερες εκει μεσα κανουν πιπες στο πριβε για 50ε.η Σοφια ηταν και μενα η αγαπημενη μου αλλα τις τελευταιες δυο φορες την εστειλα διοτι εχει καβαλησει καλαμι και κανει μονο απλο πριβε των 20ε.εχω διαπιστωσει οτι ειναι προτιμοτερο να κερνας περισσοτερα ποτα των 10ε.οι δυο κοπελες που αναφερω πιο πανω το τιμανε και με το παραπανω.μη χαιρεσαι με τα τηλ,ειναι σχεδον απιθανο να σου απαντησουν ποτε

Το 95% των κωλομπαροστριπτιζούδων δίνουν τηλέφωνο με τη μία , συνήθως μάλιστα απαντάνε , φυσικά προκαλώντας να πας να κεράσεις το βράδυ πάλι στο μαγαζί . Για να σε συναντήσουν έξω είναι γενικά δύσκολο και ακριβό σπορ . Εκτός και αν μπορούν να κερδίσουν κάτι άλλο απο `σενα π.χ να τους φτιάξεις το χαλασμένο laptop τους !!!!! ή οτιδήποτε άλλο μπορείς και δεν μπορούν αυτές !!!!! (τυχαίο παράδειγμα) Απο `κει και πέρα ο καθένας μπορεί να διαπραγματευτεί με τον τρόπο του !

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
ναι ρε μην πιανεστα κοροιδα με τα τηλεφωνα που σασ δινουν....εγω εχω αρκετο καιρο βεβαια να παω αλλα τελευταια πηγαινα συνεχεια για τη μικροκαμωμενη...Λια....αστερατη με πολυ καλες αναλογιες και καλη περιποιηση,....το τηλεφωνο της το πηρα απο το πρωτο βραδυ....ξερετε ποσα βραδυα την περιμενα απεξω να σχολασει οπως μ ειχε πει...και τελικα κανενα δεν εμφανιστηκε? μπορει να περναμε καλα...αλλα αυτα περι τηλεφωνων ειναι απατες  μπορει να σας παιρνουν αλλα δεν θα βρεθειτε ποτε μαζι τους πλην ελαχιστων περιπτωσεων...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ναι ρε μην πιανεστα κοροιδα με τα τηλεφωνα που σασ δινουν....εγω εχω αρκετο καιρο βεβαια να παω αλλα τελευταια πηγαινα συνεχεια για τη μικροκαμωμενη...Λια....αστερατη με πολυ καλες αναλογιες και καλη περιποιηση,....το τηλεφωνο της το πηρα απο το πρωτο βραδυ....ξερετε ποσα βραδυα την περιμενα απεξω να σχολασει οπως μ ειχε πει...και τελικα κανενα δεν εμφανιστηκε? μπορει να περναμε καλα...αλλα αυτα περι τηλεφωνων ειναι απατες  μπορει να σας παιρνουν αλλα δεν θα βρεθειτε ποτε μαζι τους πλην ελαχιστων περιπτωσεων...

Υστερα από 3 επισκέψεις στο Σολ έχω να πω ότι ΟΛΕΣ σχεδόν δίνουν από ΜΟΝΕΣ τους τηλέφωνα...και μάλιστα αρκετές το σηκώνουν...φυσικά θα σου πουν "πέρνα από το μαγαζί να τα πούμε"...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Γεια σου ρε Τερις3 στα πλαίσια του Colobarus Guide εσύ θα ετοιμάσεις το 11888 για κάθε κοπέλα  :rockon:  :2funny:

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
λοιπον αν θυμαστε ειχα γραψει οτι πηγα πρωτη φορα σε κολωμπαρο στο sol και εφυγα με τηλεφωνο ...ξαναπηγα και εφτυσα την γκομενα που μου ειχε δωσει τον τηλ ...την αλλη μερα με παιρνει και σημερα ηρθε σπιτι να της κανω φορματ το λαπτοπ ...και της εριξα ενα γρηγορο λουτσο ..οποιος θελει πιστευει ..αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειναι ολα μουφα τα τηλ που δινουν ..δεν λεω πόια ειναι για ευνοητους λογους ..
bu the way capone ησουν παλι προχτες με τις 2 φιλες σου στο σολ ?? δεν ειδα φατσα αλλα ειδα οτι καποιος ανεβασε πανω του την ελενη και μια αλλη ..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ειδες καπου χρησιμευουν και οι γνωσεις στους υπολογιστες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
λοιπον αν θυμαστε ειχα γραψει οτι πηγα πρωτη φορα σε κολωμπαρο στο sol και εφυγα με τηλεφωνο ...ξαναπηγα και εφτυσα την γκομενα που μου ειχε δωσει τον τηλ ...την αλλη μερα με παιρνει και σημερα ηρθε σπιτι να της κανω φορματ το λαπτοπ ...και της εριξα ενα γρηγορο λουτσο ..οποιος θελει πιστευει ..αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειναι ολα μουφα τα τηλ που δινουν ..δεν λεω πόια ειναι για ευνοητους λογους ..
bu the way capone ησουν παλι προχτες με τις 2 φιλες σου στο σολ ?? δεν ειδα φατσα αλλα ειδα οτι καποιος ανεβασε πανω του την ελενη και μια αλλη ..
εισαι και μαρτυριαρης παναθεμα σε....ειπαμε η Ελενη με τη Μαριζα κανουν καλο διδυμο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom