μην αρπαζεσε ρε τερι,σιγα τα νεα που ακουσες...ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΟΛ ΠΑΙΖΕΙ ΓΑΜΗΣΙ;
ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)
εεεεεε μλκς μη με ξεχασετεμεσα φιλος....
μια ερωτηση ακομα,παιζει τιποτα στη σωφουλη πανω?
εεεεεε μλκς μη με ξεχασετε
συγνωμη κυριε ... ποιος ειστε ?
ααααααα.εδω εισαι εσυ?εεεεεε μλκς μη με ξεχασετε
ετοιμαστειτε....φυγαμε για μπυρες κ τσαρκες παρασκευη η σαββατο?
θα τα γυρισουμε ολα ομως....
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΟΛ ΠΑΙΖΕΙ ΓΑΜΗΣΙ;
ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ....
δυσκολο ρε παιδια...τοσεσ φορες δεν εχω πετυχει τετοια φαση...μωλις αναρωσω θα το ξαναεπισκευτω και θα δοκιμασω και το αμορε...
υ.γ. μουλέν και άγγελοι....απάτη σκέτη...τσαμπα λεφτα....(προσωπικη αποψη)
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
ααααααα.εδω εισαι εσυ?
ετοιμαστειτε....φυγαμε για μπυρες κ τσαρκες παρασκευη η σαββατο?
θα τα γυρισουμε ολα ομως....
Προτάσεις για να μη χάνεται το χρόνο σας σε μπες-βγες !!!!
Ομορφότερες γυναίκες : 1.Εδέμ 2.Πριβέ 3.Άρωμα
Υπηρεσίες (φραπέδες κλπ) : 1.Αμόρε 2.Νέκταρ 3.Τοξότης
Οικογενειακή ατμόσφαιρα (καθαρά ποτά) : 1.Αμβροσία 2.Άρωμα 3.Απόδραση
Καλή διασκέδαση !!!!!!!!!!!!!!!!!
είναι εύκολο να μας πεις που βρίσκονται όλα αυτά?Προτάσεις για να μη χάνεται το χρόνο σας σε μπες-βγες !!!!
ευχαριστώ
εισαι ωραιοςΠροτάσεις για να μη χάνεται το χρόνο σας σε μπες-βγες !!!!
αν κ επειδη θα μπλεξω με τα αλλα τα ρεμαλια δεν την βγαλω καθαρη.....
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
είναι εύκολο να μας πεις που βρίσκονται όλα αυτά?
ευχαριστώ
Colobarus Guide 2009 (SP2) μερικές σελίδες πίσω
link σας παρακαλώ αν το έχει κανείς εύκαιρο?Colobarus Guide 2009 (SP2) μερικές σελίδες πίσω
μην αρπαζεσε ρε τερι,σιγα τα νεα που ακουσες...
χαχαχαχα
Δεν αρπάζομαι ρε μαν, απλά δεν μπορώ να ακούω τις μαλακίες του καθενός...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
επισκεψη χθες στο ΣΟΛ...Το θωρηκτο Φραντζεσκα επεστρεψε και για ακομα μια φορα διαπιστωσα οτι ειναι ισως η ωραιοτερη γυναικα που εχω δει ποτε.μιλαμε για κορμι!!!καναμε και ενα πριβε των 20ε(μονο τετοιο κανει) οπου ειχα την ευκαιρια να χωσω την μουρη μου στην απιστευτη κωλαρα της.πραγματικη εμπειρια ζωης θα ελεγα!!
επισης καινουρια διμετρη ξανθια Ρωσσιδα με τιγρησια ματια ονοματι Βικτωρια-Βικυ.την κερασα ενα ποτο το οποιο κατεβασε με 2 γουλιες αλλα με χαλασε περισσοτερο το οτι το μπροστα και πισω συστημα επιεικως βρωμουσαν οταν χορευε μπροστα μου και τα'φερε στη μουρη μου.
επισης κερασα και την Λια την Ποντια με την οποια βγηκαμε και γειτονες στην Πολιχνη.μαλιστα μου προτεινε για σημερα να παμε και στο εστιατοριο Τυφλιδα οπου τρωνε ολοι οι Ρωσσοποντιοι.αρνηθηκα ευγενικα...
στην Πολιχνη στην οδο Αγνωστου Στρατιωτη το μπαρ Αναζητηση(ακριβως απεναντι απο το Ρετρο) εχει μετατραπει σε κωλομπαρο και εχει καμια 8-9 γυναικες και δουλευει καλα μαθαινω
λιγα μετρα παραπανω στον ιδιο δρομο και πολυ κοντα στο σπιτι μου υπαρχει και το Club Private ή αλλιως ο γνωστος Γαϊδαρας.ολοι μου λενε εδω γυρω οτι το μαγαζι ειναι πολυ γνωστο και πας και παιρνεις την γκομενα κατευθειαν.δινεις καμια 80-100ε στον Γαϊδαρα και εχεις την γκομενα για κανενα 3ωρο ειτε σπιτι σου ειτε σε ξενοδοχειο.20 χρονια γινεται αυτη η δουλεια.μου το επιβεβαιωσε και η Λια χθες.θα επισκεφθω και ο ιδιος συντομα....ανεβασμενη η γειτονια μας!!
επισης καινουρια διμετρη ξανθια Ρωσσιδα με τιγρησια ματια ονοματι Βικτωρια-Βικυ.την κερασα ενα ποτο το οποιο κατεβασε με 2 γουλιες αλλα με χαλασε περισσοτερο το οτι το μπροστα και πισω συστημα επιεικως βρωμουσαν οταν χορευε μπροστα μου και τα'φερε στη μουρη μου.
επισης κερασα και την Λια την Ποντια με την οποια βγηκαμε και γειτονες στην Πολιχνη.μαλιστα μου προτεινε για σημερα να παμε και στο εστιατοριο Τυφλιδα οπου τρωνε ολοι οι Ρωσσοποντιοι.αρνηθηκα ευγενικα...
στην Πολιχνη στην οδο Αγνωστου Στρατιωτη το μπαρ Αναζητηση(ακριβως απεναντι απο το Ρετρο) εχει μετατραπει σε κωλομπαρο και εχει καμια 8-9 γυναικες και δουλευει καλα μαθαινω
λιγα μετρα παραπανω στον ιδιο δρομο και πολυ κοντα στο σπιτι μου υπαρχει και το Club Private ή αλλιως ο γνωστος Γαϊδαρας.ολοι μου λενε εδω γυρω οτι το μαγαζι ειναι πολυ γνωστο και πας και παιρνεις την γκομενα κατευθειαν.δινεις καμια 80-100ε στον Γαϊδαρα και εχεις την γκομενα για κανενα 3ωρο ειτε σπιτι σου ειτε σε ξενοδοχειο.20 χρονια γινεται αυτη η δουλεια.μου το επιβεβαιωσε και η Λια χθες.θα επισκεφθω και ο ιδιος συντομα....ανεβασμενη η γειτονια μας!!
επισκεψη χθες στο ΣΟΛ...Το θωρηκτο Φραντζεσκα επεστρεψε και για ακομα μια φορα διαπιστωσα οτι ειναι ισως η ωραιοτερη γυναικα που εχω δει ποτε.μιλαμε για κορμι!!!καναμε και ενα πριβε των 20ε(μονο τετοιο κανει) οπου ειχα την ευκαιρια να χωσω την μουρη μου στην απιστευτη κωλαρα της.πραγματικη εμπειρια ζωης θα ελεγα!!
Λία ? πόντια? Μελαχρινη μήπως στο 1.70 και αδύνατη? Φίλη της Βανέσας αν ειναι αυτη που νομιζω.
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
εγω ρε δεν ειπα οτι δεν παιζουν τσιμπουκια και γαμησια μεσα στο ΣΟΛ!!!φιλε εσυ κανεις λαθος στο Σολ μεσα παιζουν τσιμπουκια και μαμησι. εγω π.χ οταν παω παιρνω το ποτο μου και φωναζω την κοπελα που ξερω ακριβως τη "δουλεια " που θα μου κανει . και ετσι δεν καθυστερω με ποτα κατευθειαν στην καβαντζα με 50$ τσιμπουκι και 100$ γαμησι.
Στο ΑΜΟΡΕ αρχη της Λαγκαδα παιζουν ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ παιδες και οι μαυρες γαμιουνται κιολας αλλα και μερικες ασπρες με περιπου τα ιδια φραγκα οπως στο Σολ
φυσικά και παιζουν!!! τα παντα ολα!!! σιγουρα ειναι το μαγαζι με τις καλυτερες υπηρεσίες και το καλυτερο χαβαλε. συνδυασμός στρηπτιζαδικο κωλομπαρο και μπουρδέλο 3 σ 1
ειπα οτι οι γκομενες που τα κανουν αυτά ειναι βλαχομπαζα αλκοολικες βρωμανε κτλ. και τελικά σου φευγουν ενα σωρο λεφτα σε ποτα και στη γκομενα για 1 γαμησι ενω η πολη ειναι γεματη με πιπινακια τσεχακια ρωσακια ρουμανακια ουκρανακια που σου ρχονται στο σπιτι ή σε ξενοδοχειο με 120 ευρώ την ώρα
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
οταν λες μεγαλες εννοεις μαγαλυτερες κι απο τον Μητσοτάκη??...λογο δουλειας περναω τισ τελευταιες μερες απο MOULEN ROUGE και ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ ... με φενεται οτι εχουν νεες "παραλαβες" δεν βαζω το χερι μου και στην φωτια ... οκ οι ηλικειες παραμενουν μεγαλες ..
γιατι συνηθως τέτοιες είχε
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
επισης για το Αμορε επιβεβαιώνω κι εγω. απλως το πριβε ειναι πολυ μικρο κι ετσι την ωρα που εγω επινα ποτο στο πριβε με 1 ωραια μαυρουλα στην αγκαλιά μου ηρθε ακριβως διπλα μου στα 10 εκ. ενας τελειωμενος με 1 θεια ανατολικη που του πηρε πιπα μπροστά μας η μαλλον ακριβως δίπλα μας στα ορθια
η μαυρουλα επαθε σοκ κι εγω γελουσα με τις ατακες του τύπου που καθε μισό λεπτο φωναζε "παρε τα χέρια ΡΕ...χωρίς χέρια ΡΕ!!" πολύ καλτ σκηνικό. και πολύ παρακμη αλλα έχει 2-3καλά κομματια. πάντως εγώ τη "δουλεια" με τη κοπελιτσα την έκανα εκτος μαγαζιού
η μαυρουλα επαθε σοκ κι εγω γελουσα με τις ατακες του τύπου που καθε μισό λεπτο φωναζε "παρε τα χέρια ΡΕ...χωρίς χέρια ΡΕ!!" πολύ καλτ σκηνικό. και πολύ παρακμη αλλα έχει 2-3καλά κομματια. πάντως εγώ τη "δουλεια" με τη κοπελιτσα την έκανα εκτος μαγαζιού
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
επισκεψη χθες στο ΣΟΛ...
επισης καινουρια διμετρη ξανθια Ρωσσιδα με τιγρησια ματια ονοματι Βικτωρια-Βικυ.
Επίσκεψη χθες Σολ μαζί με vag... και Ric Flair μετά από μπύρες... Ώρα άφιξης 02:45 περίπου και ώρα αναχώρησης 04:45 περίπου. 2 πλήρεις ώρες απόλαυσης...
Αυτή την Βικτώρια δεν μπορώ να την βγάλω από το μυαλό μου. Δεν την κέρασα ποτό, ούτε πήρα πριβέ αλλα΄την επόμενη φορά... δεν μπορώ να ξεπεράσω το μαλλί της!
Εγώ είπα να δοκιμάσω την Μαρίνα, που δοκιμάστηκε επιτυχώς, και την Μαργαρίτα από τον Αγ. Δομίνικο (ευχαριστώ al για την πρόταση της χώρας!) που επίσης δοκιμάστηκε με μεγάλη επιτυχία...
Ε εσείς οι δύο (ξέρετε εσείς)... δεν ξεχνάω! Χρωστάτε μια μπύρα!