καλησπερα ...
τι λεει ? ξυπνησαμε ?????
λοιπον ... επισκεψη στο περιφημο (π)σολ .
σαν χωρος ειναι ενα συμπαθητικο μπαρ . μια σχετικα μεγαλη αιθουσα πελατων , με ενα μπαρ σε σχημα ορθογωνιου στο κεντρο . μεσα σαυτο βρισκονται οι μπαργουμαν και γυρω γυρω καθονται οι πελατες . η μουσικη ειναι κυριως σκυλαδικα . σπαει η μονοτονια με κανα ξενο .
γυναικες πολλες . απο ολες τις διαβαθμισεις .
εχουμε και λεμε ...
σασα : πουλακι μου !
. η γνωστη και μη εξαιρετεα εκφυλη ρωσιδα στριπτιτζου Αλεξανδρα απο Dreams Platinum . πριν δυο χρονια εχει καταφερει να με μαδησει στο πλατινουμ . χρησιμη εμπειρεια δεν λεω ... απο τοτε εμαθα να λεω οχι σε γυναικες ... ασχετα με την γνωμη μου γιαυτη τοτε ειχε εξαιρετικο σωμα ... χθες την ειδα πολυ σπασμενη και λιωμα τελειως . ΜΑΚΡΥΑ . πιθανολογω οτι διαθετει την δευτερη μεγαλυτερη συλλογη μικροβιων μετα την μαγλεν ...
μια ποντια : λια ( ?) . ηταν σαν ταλαιπωρημενο τζανκυ . επιμονη και αγενης .
3-4 σοκολατινες : ειναι γνωστη η αδυναμια μου στη σοκολατα . ιδιως η μια με τα ξανθα ραστα μαλλια ηταν παρα πολυ καλη .
απο κει και περα οπως ειπα ποικιλια . ψηλες , κοντες , αδυνατες , χοντρες ( ναι ειχε και απο αυτες ) , μελαχροινες , ξανθιες απολα ειχε ο μπαξες .
αααα , εντυπωση μου εκανε μια ψηλη , μελαχροινη με πρασινα ματια , πολυ ομορφη γυναικα ... σοφια . και ευγενεστατη .
δεν κερασα καμια ... την αλλη φορα .
εντυπωση μου κανει οτι απο τις 7-8 που μου ηρθα οι μισες μου προτειναν στα ισια
στο πριβε με 50 Ε .
ο δοκιμαστης αφου χωνεψε την πετσετα , πεινουσε και εβγαλε το αχτι σε δυο κοπελες .
η μια ηταν κοντοκοντρη ξανθια με αγορε μαλλι , αλλα η αλλη απο τον Αγ. Δομινικο ηταν εξαιρετικοτατη .
ενδιαφερουσα εμπειρια .
και σαν συμπερασμα . οποιος ψαχνεται σε στριπ , χανει τον καιρο του . το ζουμι ειναι αλλου .
αυτα .
και μεχρι την αλλη φορα ...
να υγειαινουμε και να