Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Επίσκεψη χθες Σολ μαζί με vag... και Ric Flair μετά από μπύρες... Ώρα άφιξης 02:45 περίπου και ώρα αναχώρησης 04:45 περίπου. 2 πλήρεις ώρες απόλαυσης...

Αυτή την Βικτώρια δεν μπορώ να την βγάλω από το μυαλό μου. Δεν την κέρασα ποτό, ούτε πήρα πριβέ αλλα΄την επόμενη φορά... δεν μπορώ να ξεπεράσω το μαλλί της!

Εγώ είπα να δοκιμάσω την Μαρίνα, που δοκιμάστηκε επιτυχώς, και την Μαργαρίτα από τον Αγ. Δομίνικο (ευχαριστώ al για την πρόταση της χώρας!) που επίσης δοκιμάστηκε με μεγάλη επιτυχία...

Ε εσείς οι δύο (ξέρετε εσείς)... δεν ξεχνάω! Χρωστάτε μια μπύρα!
μηπως εννοεις την Μαριζα???γιατι η Μαρινα ειναι μια κοντοχοντρη βρωμερη ηλικιωμενη.πως ηταν αυτη που πηρες???
η Βικτωρια ειναι μουναρα αλλα ειναι εντελως της αρπαχτης...την Φραντζεσκα την ειδες??

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Φραντσέσκα όχι... τώρα Μαρίνα νομίζω είναι, μια με κάτι βυζιά τεράστια... αν ναι αυτή αλλά μεγάλο λάθος! Αλλά δεν ήταν βρωμερή... αυτό μπορώ να το πω...

Βικτώρια τι εννοείς της αρπαχτής;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Φραντσέσκα όχι... τώρα Μαρίνα νομίζω είναι, μια με κάτι βυζιά τεράστια... αν ναι αυτή αλλά μεγάλο λάθος! Αλλά δεν ήταν βρωμερή... αυτό μπορώ να το πω...

Βικτώρια τι εννοείς της αρπαχτής;
μελαχρινη με μακρυα μαλλια ή ξανθια με κοντο μαλλι ηταν??και οι δυο εχουν τεραστια βυζια

την Βικτωρια την κερασα ενα ποτο το οποιο κατεβασε με δυο γουλιες και γενικα δεν ειναι καλη για παρεα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
την Βικτωρια την κερασα ενα ποτο το οποιο κατεβασε με δυο γουλιες και γενικα δεν ειναι καλη για παρεα

Οκ κατάλαβα...

Η άλλη ήταν με κοντά, ξανθά μαλλιά. Πολύ χάλια ε; Άσε είχα πιει τον άμπακο χθες...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα ρε δεν ντρεπεστε που πηγατε μονοι σας?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
καλα ρε δεν ντρεπεστε που πηγατε μονοι σας?

Καλά δεν σε είχα πάρει απογευματάκι, που σου είπα για μπύρες και μου λες σου-μου-του;;; Είχες πει αν μπορέσεις θα περάσεις από εκεί που είμασταν αλλά δεν ήρθες... κακώς!!! Έχασες μεγάλη μου εμφάνιση!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Οκ κατάλαβα...

Η άλλη ήταν με κοντά, ξανθά μαλλιά. Πολύ χάλια ε; Άσε είχα πιει τον άμπακο χθες...
ενταξει γουστα ειναι αυτα......αλλα οταν εχει περασει απο διπλα σου Σασα,Βικτωρια,Φραντζεσκα,Σοφια ειναι λιγο περιεργο εδω που τα λεμε.παρε μια φορα τη Σασα στο πριβε....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
ενταξει γουστα ειναι αυτα......αλλα οταν εχει περασει απο διπλα σου Σασα,Βικτωρια,Φραντζεσκα,Σοφια ειναι λιγο περιεργο εδω που τα λεμε.παρε μια φορα τη Σασα στο πριβε....

Είναι παλιά γνωστή του Ric Και δεν άκουσα τα καλύτερα... βασικά μπορεί και να τ' άκουσα... σόρυ αλλά το αλκοόλ δεν έχει φύγει ακόμα και είμαι και άυπνος!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλά δεν σε είχα πάρει απογευματάκι, που σου είπα για μπύρες και μου λες σου-μου-του;;; Είχες πει αν μπορέσεις θα περάσεις από εκεί που είμασταν αλλά δεν ήρθες... κακώς!!! Έχασες μεγάλη μου εμφάνιση!
ναι ρε συ αλλα δεν ηξερα οτι επαιζαν μετα τοσο ωραια σκηνικα....
ασε,σημερα οριακα τα καταφερα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
ναι ρε συ αλλα δεν ηξερα οτι επαιζαν μετα τοσο ωραια σκηνικα....
ασε,σημερα οριακα τα καταφερα

Καλά λες μετά από τέτοια συγκέντρωση έστω και με αποχές *γκουχ*γκουχ* να μην είχαμε ωραία σκηνικά;;

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλησπερα ...

τι λεει ? ξυπνησαμε ?????

λοιπον ... επισκεψη στο περιφημο (π)σολ .

σαν χωρος ειναι ενα συμπαθητικο μπαρ . μια σχετικα μεγαλη αιθουσα πελατων , με ενα μπαρ σε σχημα ορθογωνιου στο κεντρο . μεσα σαυτο βρισκονται οι μπαργουμαν και γυρω γυρω καθονται οι πελατες . η μουσικη ειναι κυριως σκυλαδικα . σπαει η μονοτονια με κανα ξενο .
γυναικες πολλες . απο ολες τις διαβαθμισεις .

εχουμε και λεμε ...

σασα : πουλακι μου !  :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:  :birdman: . η γνωστη και μη εξαιρετεα εκφυλη ρωσιδα στριπτιτζου Αλεξανδρα απο Dreams Platinum . πριν δυο χρονια εχει καταφερει να με μαδησει στο πλατινουμ . χρησιμη εμπειρεια δεν λεω ... απο τοτε εμαθα να λεω οχι σε γυναικες ... ασχετα με την γνωμη μου γιαυτη τοτε ειχε εξαιρετικο σωμα ... χθες την ειδα πολυ σπασμενη και λιωμα τελειως . ΜΑΚΡΥΑ . πιθανολογω οτι διαθετει την δευτερη μεγαλυτερη συλλογη μικροβιων μετα την μαγλεν ...

μια ποντια : λια ( ?) . ηταν σαν ταλαιπωρημενο τζανκυ . επιμονη και αγενης .

3-4 σοκολατινες : ειναι γνωστη η αδυναμια μου στη σοκολατα . ιδιως η μια με τα ξανθα ραστα μαλλια ηταν παρα πολυ καλη .

απο κει και περα οπως ειπα ποικιλια . ψηλες , κοντες , αδυνατες , χοντρες ( ναι ειχε και απο αυτες ) , μελαχροινες , ξανθιες απολα ειχε ο μπαξες .
αααα , εντυπωση μου εκανε μια ψηλη , μελαχροινη με πρασινα ματια , πολυ ομορφη γυναικα ... σοφια . και ευγενεστατη .
δεν κερασα καμια ... την  αλλη φορα .
εντυπωση μου κανει οτι απο τις 7-8 που μου ηρθα οι μισες μου προτειναν στα ισια  :pipa1: στο πριβε με 50 Ε .
ο δοκιμαστης αφου χωνεψε την πετσετα , πεινουσε και εβγαλε το αχτι σε δυο κοπελες .
η μια ηταν κοντοκοντρη ξανθια με αγορε μαλλι , αλλα η αλλη απο τον Αγ. Δομινικο ηταν εξαιρετικοτατη . 

ενδιαφερουσα εμπειρια .

και σαν συμπερασμα . οποιος ψαχνεται σε στριπ , χανει τον καιρο του . το ζουμι ειναι αλλου .

αυτα .

και μεχρι την αλλη φορα ...

να υγειαινουμε και να  :fuck2:

nikos_ele

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα ...

σαν χωρος ειναι ενα συμπαθητικο μπαρ . μια σχετικα μεγαλη αιθουσα πελατων , με ενα μπαρ σε σχημα ορθογωνιου στο κεντρο . μεσα σαυτο βρισκονται οι μπαργουμαν και γυρω γυρω καθονται οι πελατες . η μουσικη ειναι κυριως σκυλαδικα . σπαει η μονοτονια με κανα ξενο .

εχουμε και λεμε ...

σασα : πουλακι μου !  :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:  :birdman: . η γνωστη και μη εξαιρετεα εκφυλη ρωσιδα στριπτιτζου Αλεξανδρα απο Dreams Platinum . πριν δυο χρονια εχει καταφερει να με μαδησει στο πλατινουμ . χρησιμη εμπειρεια δεν λεω ... απο τοτε εμαθα να λεω οχι σε γυναικες ... ασχετα με την γνωμη μου γιαυτη τοτε ειχε εξαιρετικο σωμα ... χθες την ειδα πολυ σπασμενη και λιωμα τελειως . ΜΑΚΡΥΑ . πιθανολογω οτι διαθετει την δευτερη μεγαλυτερη συλλογη μικροβιων μετα την μαγλεν ...

3-4 σοκολατινες : ειναι γνωστη η αδυναμια μου στη σοκολατα . ιδιως η μια με τα ξανθα ραστα μαλλια ηταν παρα πολυ καλη .

απο κει και περα οπως ειπα ποικιλια . ψηλες , κοντες , αδυνατες , χοντρες ( ναι ειχε και απο αυτες ) , μελαχροινες , ξανθιες απολα ειχε ο μπαξες .
αααα , εντυπωση μου εκανε μια ψηλη , μελαχροινη με πρασινα ματια , πολυ ομορφη γυναικα ... σοφια . και ευγενεστατη .
εντυπωση μου κανει οτι απο τις 7-8 που μου ηρθα οι μισες μου προτειναν στα ισια  :pipa1: στο πριβε με 50 Ε .
ο δοκιμαστης αφου χωνεψε την πετσετα , πεινουσε και εβγαλε το αχτι σε δυο κοπελες .
η μια ηταν κοντοκοντρη ξανθια με αγορε μαλλι , αλλα η αλλη απο τον Αγ. Δομινικο ηταν εξαιρετικοτατη . 

ενδιαφερουσα εμπειρια .

και σαν συμπερασμα . οποιος ψαχνεται σε στριπ , χανει τον καιρο του . το ζουμι ειναι αλλου .

αυτα .

που ειναι αυτο το σολ ?σορρυ για την αγνοια μου..

nikos_ele

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα ...

εχουμε και λεμε ...

ενδιαφερουσα εμπειρια .

αυτα .

ειδα ποιο πισω και το βρηκα οκ.

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
παντως συναγωνιστες μετα το ΣΟλ ολα τα λεφτα ειναι το Μακρυχωρι στη Βεροια!!
εχει 1 μαγαζαρα υπερπαραγωγη είναι κι αυτό 3 σε 1 σαν το ΣΟΛ στριπτιζαδικο - κωλομπαρο και έχει και πριβε που δεν  σε βλεπει κανεις και που με κάποιες γινεται μεχρι  :pipa2: ( αυτο επεσε στην αντιληψη μου)για παραπανω δεν νομιζω δεν ξερω δεν ρωτησα. καποιος εδω πριν καιρο έγραψε  οτι παιζει 
Σιγουρα δεν έχει το χαβαλε που γινεται στο Σολ αλλα καμμιαααααα σχεση με ποιότητα
και τις δυο φορές που πήγα ειχε μερικές πραγματικά μουναρες επιπεδου πλατινουμ ασ πουμε
βρηκα και 1 γαλλιδα που εκανε φοβερο στριπτηζ σκετη γκαβλα αλλα και 1 λατινοαμερικάνα που ηταν πραγματικό μοντελο.
ακριβως παραδίπλα δε έχει 1 κλασσικό κωλόμπαρο που εχει μεσα οτι ναναι. δεν ξερω για υπηρεσίες εκει
οποιος ενδιαφερεται προτεινω να κανονισουμε εξορμηση. βαζω οχημα

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επισκεψη χθες στο ΣΟΛ...Το θωρηκτο Φραντζεσκα επεστρεψε και για ακομα μια φορα διαπιστωσα οτι ειναι ισως η ωραιοτερη γυναικα που εχω δει ποτε.μιλαμε για κορμι!!!καναμε και ενα πριβε των 20ε(μονο τετοιο κανει) οπου ειχα την ευκαιρια να χωσω την μουρη μου στην απιστευτη κωλαρα της.πραγματικη εμπειρια ζωης θα ελεγα!!
επισης καινουρια διμετρη ξανθια Ρωσσιδα με τιγρησια ματια ονοματι Βικτωρια-Βικυ.την κερασα ενα ποτο το οποιο κατεβασε με 2 γουλιες αλλα με χαλασε περισσοτερο το οτι το μπροστα και πισω συστημα επιεικως βρωμουσαν οταν χορευε μπροστα μου και τα'φερε στη μουρη μου.
επισης κερασα και την Λια την Ποντια με την οποια βγηκαμε και γειτονες στην Πολιχνη.μαλιστα μου προτεινε για σημερα να παμε και στο εστιατοριο Τυφλιδα οπου τρωνε ολοι οι Ρωσσοποντιοι.αρνηθηκα ευγενικα...

στην Πολιχνη στην οδο Αγνωστου Στρατιωτη το μπαρ Αναζητηση(ακριβως απεναντι απο το Ρετρο) εχει μετατραπει σε κωλομπαρο και εχει καμια 8-9 γυναικες και δουλευει καλα μαθαινω
λιγα μετρα παραπανω στον ιδιο δρομο και πολυ κοντα στο σπιτι μου υπαρχει και το Club Private ή αλλιως ο γνωστος Γαϊδαρας.ολοι μου λενε εδω γυρω οτι το μαγαζι ειναι πολυ γνωστο και πας και παιρνεις την γκομενα κατευθειαν.δινεις καμια 80-100ε στον Γαϊδαρα και εχεις την γκομενα για κανενα 3ωρο ειτε σπιτι σου ειτε σε ξενοδοχειο.20 χρονια γινεται αυτη η δουλεια.μου το επιβεβαιωσε και η Λια χθες.θα επισκεφθω και ο ιδιος συντομα....ανεβασμενη η γειτονια μας!!
αυτο με τον χαιδαρα οντως υσχειει αλλα εχω ακουσει οτι εχει πολλα μπαζα δεν εχει καλες γκομενες.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στο venere στην πολιχνη παιζει τιποτα πονηρο?η μονο ποτακι?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
στο venere στην πολιχνη παιζει τιποτα πονηρο?η μονο ποτακι?
και αυτο εχει γυναικες αλλα δεν εχω παει.ειναι πολυ μικρο εξαλου δε νομιζω να γινεται τιποτα και βρισκεται στα συνορα με Νεαπολη.ολο πονηρα κολπα η περιοχη μας....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και αυτο εχει γυναικες αλλα δεν εχω παει.ειναι πολυ μικρο εξαλου δε νομιζω να γινεται τιποτα και βρισκεται στα συνορα με Νεαπολη.ολο πονηρα κολπα η περιοχη μας....
ναι ναι ολο κολπα τρελα ειναι... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom