thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Ποια εννοείς;
Γκαλινα λενε και την τσαρινα. η ιδια ειναι ?
Γκαλινα λενε και την τσαρινα. η ιδια ειναι ?
Πρέπει να κλείσε το maxim που δούλευεΜαγκες εντελως ασχετο... Nikoll Nikki τι φαση? Κάθε μήνα αλλού... Γενικά έχει κανείς γνώση επί της κυρίας?
Καλή επιλογή έκανες φίλε από τα πιο καλά μαγαζιά στην κατηγορία τουΚαλημέρα σε όλους. Είμαι μέλος του forum εδώ και καιρό αλλά , ερασιτέχνης στο σπορ απλά μόνο αναγνώστης κάποιων σελίδων εδώ.
Δεν έχω ξανά γράψει, πρώτη φορά,
Έκανα την υπέρβαση και επέλεξα να πάω για ποτό (καθημερινή)σε ένα μαγαζί {{ ΜΟΡΓΚΑΝ }}
Είχε περίπου 6 κοπέλες (3-4) πολύ σέξυ(δεν ξέρω ονόματα για να σας βοηθήσω)
Σε εμένα ήρθε μια Νάντια αν θυμάμαι καλά μιλούσε σπαστά ελληνικά, ωραίο μωρό και σε ηλικία μικρή κάθησα περίπου μία ώρα ,για πρώτη φορά , μου άρεσε , θα ξανά πάω σίγουρα
Που είναι αυτό το μαγαζί;Καλημέρα σε όλους. Είμαι μέλος του forum εδώ και καιρό αλλά , ερασιτέχνης στο σπορ απλά μόνο αναγνώστης κάποιων σελίδων εδώ.
Δεν έχω ξανά γράψει, πρώτη φορά,
Έκανα την υπέρβαση και επέλεξα να πάω για ποτό (καθημερινή)σε ένα μαγαζί {{ ΜΟΡΓΚΑΝ }}
Είχε περίπου 6 κοπέλες (3-4) πολύ σέξυ(δεν ξέρω ονόματα για να σας βοηθήσω)
Σε εμένα ήρθε μια Νάντια αν θυμάμαι καλά μιλούσε σπαστά ελληνικά, ωραίο μωρό και σε ηλικία μικρή κάθησα περίπου μία ώρα ,για πρώτη φορά , μου άρεσε , θα ξανά πάω σίγουρα
ζει ο κυρ νουλης και πινει ρετσινουλες.εγώ έμαθα πως πέθανε. τελευταία είχε το cosmopolitan στην αγίου δημητρίου.
Στο Κορδελιο είναιΠου είναι αυτό το μαγαζί;
Επίσης στο πλυντήριο αυτοκινήτων που είναι στον Εύοσμο δίπλα στα νεκροταφεία το Άλμπερτ Παρκ παίζει τίποτα;
Εύοσμος Κορδελιό ένας δήμος! Παίζει τίποτα εκεί;Στο Κορδελιο είναι
Αυτό που ψάχνεις είναι πίσω από ένα βενζινάδικο μεγάλης φίρμας?Που είναι αυτό το μαγαζί;
Επίσης στο πλυντήριο αυτοκινήτων που είναι στον Εύοσμο δίπλα στα νεκροταφεία το Άλμπερτ Παρκ παίζει τίποτα;
Είδα έχει ωραία κορίτσια ,θα το ξανά εμπιστευτώ το Σ/ΚΚαλή επιλογή έκανες φίλε από τα πιο καλά μαγαζιά στην κατηγορία του
Ναι ναι πισω απο ενα shell δεν ειναι οτι το ψαχνω απλα ξερει καποιος αν παιζει κανενα παιχνιδι με τα κοριτσια η απλα πλενεις το αυτοκινητο και πινεις το ποτο; παιζει κανενα δωματιο να δωσουμε πονο;Αυτό που ψάχνεις είναι πίσω από ένα βενζινάδικο μεγάλης φίρμας?
Από τα λίγα που ξέρω είναι ότι έχει όμορφα κορίτσια για ποτό αλλά πιστεύω τίποτα παραπάνω έχω πάει εκεί 2-3 φορές ποιο πολύ βλέπεις παράνομα ζευγάρια και ωραίες κυρίες μέσα από το μπάρΝαι ναι πισω απο ενα shell δεν ειναι οτι το ψαχνω απλα ξερει καποιος αν παιζει κανενα παιχνιδι με τα κοριτσια η απλα πλενεις το αυτοκινητο και πινεις το ποτο; παιζει κανενα δωματιο να δωσουμε πονο;
Καλά παράνομα ζευγάρια άνετα, εγώ εκεί συναντιομουν με μια παντρεμένη καλή δικαιολογία για αυτήν επίσης δίπλα ερημική τοποθεσία. Απλά όταν πήγα είδα κ όμορφα κορίτσια και σκέφτηκα μήπως παρέχουν και τίποτα άλλο.Από τα λίγα που ξέρω είναι ότι έχει όμορφα κορίτσια για ποτό αλλά πιστεύω τίποτα παραπάνω έχω πάει εκεί 2-3 φορές ποιο πολύ βλέπεις παράνομα ζευγάρια και ωραίες κυρίες μέσα από το μπάρ
Τελικά τι έχουμε με το μαγαζί εκεί;Καλά παράνομα ζευγάρια άνετα, εγώ εκεί συναντιομουν με μια παντρεμένη καλή δικαιολογία για αυτήν επίσης δίπλα ερημική τοποθεσία. Απλά όταν πήγα είδα κ όμορφα κορίτσια και σκέφτηκα μήπως παρέχουν και τίποτα άλλο.
Ευχαριστώ για την απάντηση
την ακολουθω στο Insta και τωρα ειναι σε ενα metro cafeΜαγκες εντελως ασχετο... Nikoll Nikki τι φαση? Κάθε μήνα αλλού... Γενικά έχει κανείς γνώση επί της κυρίας?
Kαποιος που να ξερει τι παιζει με την παρτη της?την ακολουθω στο Insta και τωρα ειναι σε ενα metro cafe
Στο Κορδελιό είναι έχει 10 με 12 γυναίκες και η ποιο πολλές είναι ανεμβολιαστες που το μόνο που της ενδιαφέρει είναι τα ποτά κ όχι η υγεία τούς αφού της βλέπεις να φιλάνε τον έναν κ τον άλλον για πλάκα!!!!Το μόνο που λέω είναι προσοχή μάγκες Τπτ άλλο!!!!Νικ ΕύοσμοςΣτο Κορδελιο είναι
δηλαδη αυτο το metro cafe κωλομπαρο ειναι?Στο Κορδελιό είναι έχει 10 με 12 γυναίκες και η ποιο πολλές είναι ανεμβολιαστες που το μόνο που της ενδιαφέρει είναι τα ποτά κ όχι η υγεία τούς αφού της βλέπεις να φιλάνε τον έναν κ τον άλλον για πλάκα!!!!Το μόνο που λέω είναι προσοχή μάγκες Τπτ άλλο!!!!Νικ Εύοσμος