Δεν έχω πάει ποτέ, αλλά απο πληροφορίες φίλου είναι χαλαρό κολόμπαρο για θαμώνες.δηλαδη αυτο το metro cafe κωλομπαρο ειναι?
γιατι η περιγραφη ειναι sport cafe...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
Ότι να ναι....Καπτεν Μόργκαν λέγεται κ ούτε καφέ είναι ούτε κομμωτήριο χαααχχχχαχ!!!!δηλαδη αυτο το metro cafe κωλομπαρο ειναι?
γιατι η περιγραφη ειναι sport cafe...
Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.115
- Πόντοι
- 1.436
αν δεις στο insta και στο face της ποσταρει photo που μαγαζι που λεγετε metro bar στο κορδελιοΌτι να ναι....Καπτεν Μόργκαν λέγεται κ ούτε καφέ είναι ούτε κομμωτήριο χαααχχχχαχ!!!!
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
Για διαφορετικά μαγαζιά μιλάτε.
Το μετρο είναι Δελφών με Μαρτίου και είναι λίγο από όλα
Το μετρο είναι Δελφών με Μαρτίου και είναι λίγο από όλα
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.348
- Πόντοι
- 736
Καταρχάς αυτή η Νικόλ είναι πολύ διαφορετική από κοντά..
Την έχει δει γενικά.
Πριν 3 χρόνια είχε ανοίξει και ένα κωλόμπαρο στην Τούμπα το οποίο το έκλεισε εν ριπή οφθαλμού.
Αλλάζει μαγαζιά σαν τα πουκάμισα γιατί έχει θέμα με το χαρακτήρα της.
Μέσα σε δύο μήνες άλλαξε τρία μαγαζιά ήταν στο καραμέλα μετά πήγε στο maxim και τώρα σε αυτό το μετρο...
Αδερφή της Λίας από το Fever είναι στο πιο ωραίο όμως στο πιο χυμώδες.
Την έχει δει γενικά.
Πριν 3 χρόνια είχε ανοίξει και ένα κωλόμπαρο στην Τούμπα το οποίο το έκλεισε εν ριπή οφθαλμού.
Μέσα σε δύο μήνες άλλαξε τρία μαγαζιά ήταν στο καραμέλα μετά πήγε στο maxim και τώρα σε αυτό το μετρο...
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.490
- Πόντοι
- 7.095
δεν το ηξερα αυτο με τη λια....πω ρε φιλε...άσχετο, αλλά όποιος έχει ίνσταγκραμ λια, δεν κλαίει με τα ποστ της με τους λογαριασμους που ζηταει να της βαλουν λεφτα?Καταρχάς αυτή η Νικόλ είναι πολύ διαφορετική από κοντά..
Την έχει δει γενικά.
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
δεν το ηξερα αυτο με τη λια....πω ρε φιλε...άσχετο, αλλά όποιος έχει ίνσταγκραμ λια, δεν κλαίει με τα ποστ της με τους λογαριασμους που ζηταει να της βαλουν λεφτα?αναφερεσαι σε λια τακ***ου?
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.348
- Πόντοι
- 736
Αυτή είναι...
Ίσως το πιο εκνευριστικό άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ στο χώρο.
Και η Λαμπρινή η αδερφή της η Νικόλ δηλαδή έχει όπως είπα πολλά αρνητικά.
Ίσως το πιο εκνευριστικό άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ στο χώρο.
Και η Λαμπρινή η αδερφή της η Νικόλ δηλαδή έχει όπως είπα πολλά αρνητικά.
Και στο fb έκανε/κάνει το ίδιοδεν το ηξερα αυτο με τη λια....πω ρε φιλε...άσχετο, αλλά όποιος έχει ίνσταγκραμ λια, δεν κλαίει με τα ποστ της με τους λογαριασμους που ζηταει να της βαλουν λεφτα?
Καταρχάς αυτή η Νικόλ είναι πολύ διαφορετική από κοντά..
Την έχει δει γενικά.
Μετα το καρεμελα πηγε FOOL MOON στην Κωλετη μετα ΜΑΧΙΜ , ενα φεγγαρι ηταν ΕΔΕΜ ,,, εχει περασει κ επαρχια Σερρες , Κατερινη , περιχωρα Κιλκης πανω απο μηνα δεν καθεται σε μαγαζιΚαταρχάς αυτή η Νικόλ είναι πολύ διαφορετική από κοντά..
Την έχει δει γενικά.
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.348
- Πόντοι
- 736
Κακός χαρακτήρας.Μετα το καρεμελα πηγε FOOL MOON στην Κωλετη μετα ΜΑΧΙΜ , ενα φεγγαρι ηταν ΕΔΕΜ ,,, εχει περασει κ επαρχια Σερρες , Κατερινη , περιχωρα Κιλκης πανω απο μηνα δεν καθεται σε μαγαζι
Εν τω μεταξύ παντού το παίζει αφεντικό.
Εγώ την πέτυχα και στη Χαλκηδόνα στο Αφροδίτη και εκεί το έχω γράψει κιόλας εδώ στο νημα ήθελε μόνο διπλό ποτό
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα, απο τα Κοσμοπόλιταν, τζόκερ, επαφή, κάπτεν Μόργκαν και χρυσό αστέρι αξίζει κανένα στο ζήτημα των χρημάτων??
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 929
- Πόντοι
- 361
Για τζόκερ φιλε μου λιγα πραγματα απο οσο ξερω αν ξερεις κατι παραπανω...Καλησπέρα, απο τα Κοσμοπόλιταν, τζόκερ, επαφή, κάπτεν Μόργκαν και χρυσό αστέρι αξίζει κανένα στο ζήτημα των χρημάτων??
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Στο καπτεν μοργκαν ρε παιδια μιας και ειδα ειναι κοντα μου , μπορεις να καταφερεις κατι αλλο περα απτο να πιεις ενα ποτο και να καυλαντισεις ? Γνωριζει κανεις ?
όχι μόνο να καυλαντίσεις αλλά και να πηδήξεις μπορείς
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μουόχι μόνο να καυλαντίσεις αλλά και να πηδήξεις μπορείς
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Επίσκεψη χθες βράδυ με εναν φίλο στο καραμέλα στη Μοναστηρίου.
Είναι λίγο ξενέρωμα που καθίσαμε έξω.
Εγώ κάθισα με την Εύα μία Ρωσίδα πενηντάρα με φοβερά βυζιά που δουλεύει αρκετό καιρό στο μαγαζί απο ότι μου είπε.
Μετά το πρώτο ποτό πήγαμε μέσα Στο πριβέ.
Η τύπισσα Τα Πέταξε Όλα κατευθείαν και έχει πραγματικά βυζάρες και γυμνασμένο κορμί.
Μου έκανε μία φοβερή πίπα και νομίζω ότι αν είχα μαζί μου προφυλακτικό θα μπορούσα να τη γαμήσω κιόλας.
Δύο ποτά ήπιαμε Στο πριβέ *20€
Ο φίλος μου πήγε Στο πριβέ με την Αμαλία τη γνωστή Αμαλία την οποία ακολουθεί χρόνια όπου κι αν δουλεύει και ήταν ο λόγος που πήγαμε στο μαγαζί
Είχα να τη δω από τότε που είχε ανοίξει το μαγαζί στην Καρακάση.
Αρκετά σπασμένη και γενικά εμένα δεν με τραβάει.
Στο μαγαζί Αν δεν κάνω λάθος δουλεύει και η Νικόλ που είχε ανοίξει το μαγαζί στη Λαμπράκη και μία ή δύο μαύρες
θα μπορούσες να την πηδήξεις και χωρίς αν ήθελες όπως σωστά είπες και δεν αποτελούσε εμπόδιο το ότι δεν είχες προφυλακτικό μαζί σου αυτή έπρεπε κανονικά να έχει μαζί της προφυλακτικά, αλλά προφανώς δεν τα χρειάζεται γιατί το ακάποτο πάει σύννεφο μέσα στα πριβέ των κωλόμπαρων