Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
μια φορα εχω παει κωλομπαρο στην ζωη μου,σε ενα στην λαγκαδα amore η καπως ετσι λεγοταν,η επισκεψη αυτη μου διδαξε οτι η τσεπη ελαφρυνει σε χρονο dt και ετσι πηρα το μαθημα μου και δεν ξαναπατησα σε κωλομπαρο
Ακόμα και να ζει κάποιος πολύ χρήμα και να μη το νοιάζει , δεν είμαι σίγουρος ότι η φάση είναι v f m. Π Χ. Πας κι αφήνεις 3 κατισταρικα θα περάσεις καλά για 3 κατισταρικα η για 1,? Εννοείτε ότι με 3 θα παιχτεί κι άλλη φάση..γενικά δεν με ενθουσίασε κάποια κοπέλα που είδα στις λίγες επισκέψεις που έχω κάνει..εκτός αν ξέρεις τις κοπέλες και κανονίζεις εκ τω πρωτερω για ραντεβού σε τίποτα καβαντζες για να αποφύγεις επισκέψεις σε μπορντελα για να μη σε πάρει κάνα μάτι..μόνο έτσι..αλλιώς για μένα δεν ανταποκρίνετε στο χρήμα που πρέπει ναφησεις ...αν τα ποτά ήταν πιο φτηνά κι οι κοπέλες κάθονταν πολύ ώρα για κάθε ποτό ίσως ναι..αναφερομε γενικά στα μπαρ όχι στο αμορεη άλλο συγκεκριμένο...στο αμόρε δε έχω πάει ποτεμια φορα εχω παει κωλομπαρο στην ζωη μου,σε ενα στην λαγκαδα amore η καπως ετσι λεγοταν,η επισκεψη αυτη μου διδαξε οτι η τσεπη ελαφρυνει σε χρονο dt και ετσι πηρα το μαθημα μου και δεν ξαναπατησα σε κωλομπαρο