You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.368
- Πόντοι
- 736
Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να γράφουμε σε ποια μαγαζιά μπαίνουν μέσα πελάτες...
Οι ελεγκτικοι μηχανισμοί είτε το ξέρουν είτε δεν θέλουν να το μάθουν, τα ίδια γινόταν και με τα γυμναστήρια που πολλά δούλευαν με κλειδωμενες πόρτες. Ούτε νομίζω ότι η αστυνομία θα μπεί εδω μέσα να ψάξει.Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να γράφουμε σε ποια μαγαζιά μπαίνουν μέσα πελάτες...
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.368
- Πόντοι
- 736
Αν ρωτήσεις τους ιδιοκτήτες Δεν νομίζω Ούτε ένας να σου πει ότι είναι καλό να το λέμε δημοσίως.Οι ελεγκτικοι μηχανισμοί είτε το ξέρουν είτε δεν θέλουν να το μάθουν, τα ίδια γινόταν και με τα γυμναστήρια που πολλά δούλευαν με κλειδωμενες πόρτες. Ούτε νομίζω ότι η αστυνομία θα μπεί εδω μέσα να ψάξει.
Τέλος πάντων ο καθένας κάνει και γράφει ότι θέλει και αυτό είναι δικαίωμά του
Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Όχι για κάτι περαιτέρω δηλαδή ;!Είναι ένα μπαρ για παρέα και κους κους με τις κοπέλες που δουλεύουν....
Ναι απο αυτήν την άποψη έχεις δίκιο, και εγω αν ημουν ιδιοκτήτης δεν θα ήθελα. Βέβαια το θέμα αν το εξετάσουμε ολοκληρωτικά εχει πάρα πολλες πτυχές ....Αν ρωτήσεις τους ιδιοκτήτες Δεν νομίζω Ούτε ένας να σου πει ότι είναι καλό να το λέμε δημοσίως.
Τέλος πάντων ο καθένας κάνει και γράφει ότι θέλει και αυτό είναι δικαίωμά του
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.368
- Πόντοι
- 736
Φίλε μου τι δεν καταλαβαίνεις;Όχι για κάτι περαιτέρω δηλαδή ;!
Παλιό καλό κονσομασιόν
οταν ανοιξουν κ μπαινει κοσμος μεσα , να πας να δεις την Ειρηνη , Ρωσσιδα ''φτιαγμενη '' πορνοσταρ , μελαχροινη , υαλουρονικο στα χειλη , φτιαγμενο βυζι οχι υπερβολικο , τρελη παταρα την εχω πετυχει με τιγρε κολλαν εξω εχασα το φως μου . Δουλευε Πεμπτη , Παρασκευη Σαββατο κ δεν δουλευε απο νωρις γυρω στις 11 επιανε δουλεια.Πέρασμα χθες από Μέρλιν 3 κοπέλες καθόταν έξω σε τραπεζακι δρόμο πραγματικά σαν να ειναι ουζερι, το ίδιο κ Δωρα που εμοιαζε σαν καφετέρια , Johny σταυρουπολη ηταν διακριτικά αλλά δεν βρηκα κάτι του γούστου μου, Στα περισσότερα βγαίνεις κάρτα είναι νομίζω για πολύ θαραλέους (-:
Προσεχε εχει αλλη μια Ειρηνη Ρωσσιδα με προφορα απο την Λαρισα της Ρωσσιας με αγορε μαλλι δουλευε κ στο LARRY παλια νομιζω.
panos_1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, να ρωτησω αν εχει παει κανεις στο caramela στην μοναστηριου, το μαγαζι δουλευει κανονικα? δλδ καθεσαι με τις κοπελες εξω στο πεζοδρομιο , πινεις , κερνας, μιλας, κτλ οπως σε κλασικο στριπτιτζαδικο και αν θες πας μεσα στο μαγαζι για prive χορο?
katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
Καλησπέρα, να ρωτησω αν εχει παει κανεις στο caramela στην μοναστηριου, το μαγαζι δουλευει κανονικα? δλδ καθεσαι με τις κοπελες εξω στο πεζοδρομιο , πινεις , κερνας, μιλας, κτλ οπως σε κλασικο στριπτιτζαδικο και αν θες πας μεσα στο μαγαζι για prive χορο?
Έτσι ακριβώς.
Έχεις κάποια να προτείνεις;;;Έτσι ακριβώς.
Δηλαδή να κάνει ποιο εύκολα το κάτι παραπάνω από τις άλλες;
katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
Έχεις κάποια να προτείνεις;;;
Δηλαδή να κάνει ποιο εύκολα το κάτι παραπάνω από τις άλλες;
Δεν έχω πάει στο πριβέ, αλλά αν πήγαινα θα διάλεγα την Εύα την οποία την έχω δει από κοντά.
Δες στη σελίδα 312 το σχόλιο του troublemaker
Τελευταία τροποποίηση:
Θα την έχω στα υπόψιν μου....Δεν έχω πάει στο πριβέ, αλλά αν πήγαινα θα διάλεγα την Εύα την οποία την έχω δει από κοντά.
Δες στη σελίδα 312 το σχόλιο του troublemaker
Ευχαριστώ
Nikosufc38
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Το merlin Κορδελιό λέτε ειρήνη θα πάω παίζει να πάρω έξω φόρτωμα; ανατολικά πάντως τίποτα ούτε το Εδέμ κάποτε είχε την Έλενα Ελληνίδα ξανθιά έγινε μελαχρινή φόρτωσε κανένας να μας πει εμπειρία; και μια Βουλγάρα σοφία και Αλεξάνδρα τη φίλη της και τη φίλη της Έλενας τη Ρουμάνα Χριστίνα με τα βυζομπαλα πιστεύω όμως πως θα παντρεύτηκαν τίποτα 45ρηδες 50ρηδες φραγκατους
Φορτωμα δεν παιζειΤο merlin Κορδελιό λέτε ειρήνη θα πάω παίζει να πάρω έξω φόρτωμα; ανατολικά πάντως τίποτα ούτε το Εδέμ κάποτε είχε την Έλενα Ελληνίδα ξανθιά έγινε μελαχρινή φόρτωσε κανένας να μας πει εμπειρία; και μια Βουλγάρα σοφία και Αλεξάνδρα τη φίλη της και τη φίλη της Έλενας τη Ρουμάνα Χριστίνα με τα βυζομπαλα πιστεύω όμως πως θα παντρεύτηκαν τίποτα 45ρηδες 50ρηδες φραγκατους
Nikosufc38
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Στο fuego Σταυρούπολη πάνω παίζει φόρτωμα έχει μια βασιλική τη Βάσω μελαχρινή άγριο άλογο βυζαρες παίζει να φορτώσω;
Θέλω να φορτώσω Εδέμ γίνεται;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θέλω να φορτώσω Εδέμ γίνεται;
Nikosufc38
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Πείτε τι γίνεται η Έλενα που ήταν άστρα παρανταης Εδέμ και αλλού στο δώρα Ηλιούπολη
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Αχαχαχα....Τι μου θύμισες!μια φορα εχω παει κωλομπαρο στην ζωη μου,σε ενα στην λαγκαδα amore η καπως ετσι λεγοταν,η επισκεψη αυτη μου διδαξε οτι η τσεπη ελαφρυνει σε χρονο dt και ετσι πηρα το μαθημα μου και δεν ξαναπατησα σε κωλομπαρο
Αυτό το μπουρδελο μου έφαγε 170€ σε ένα μισάωρο με την πουταναρα την Δέσποινα που είχε τότε!