Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

ZAXOS DOGKANOS

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
"Αυτό είναι το εκκλησάκι της Γέφυρας Αναστεναγμών όπως τη λέμε οι ντόπιοι.
Στο σημείο αυτό είναι το λεγόμενο ΤΡΙΕΘΝΕΣ
Δηλαδή τέμνονται τα όρια των Δήμων Θεσσαλονίκης, Νεάπολης και Συκεών.
Αριστερά και δεξιά από το εκκλησάκι, τα παρκάκια που βλέπετε παλιά ήταν Ρέμα το οποίο Φυσικά μπαζώθηκε.
Η Γέφυρα ήταν ακριβώς εκεί που είναι το εκκλησάκι και ένωνε τις δύο όχθες του ρέματος.
Αριστερά από το εκκλησάκι το βάθος του ρέματος είναι 6-7 μέτρα έτσι αν πάει κάποιος εκεί καταλαβαίνει αμέσως ότι κάποτε υπήρχε Γέφυρα. Από το εκκλησάκι, και παράλληλα με το δεξί παρκάκι, ξεκινάει η οδός Ρήγα Φεραίου η οποία φτάνει μέχρι το ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟ. Το δεξί παρκάκι λέγεται Παρκάκι Ρήγα Φεραίου όπου υπάρχει και η προτομή του."

ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΕΥΑ. ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αδελφια βοηθειστε το αμοιρο παιδι εμενα δηλαδη στο εδεμ ειναι μια ξανθια και μια μελαχρινη μεβυζαρες ψηλη καπως πωςγινεται αφου δεν εχει πριβε να τις παρεις μαζι να κανεις βιζιτοπαρτουζιτσα να γουσταρουμε ρε γαμωτω στο σπιτι τους η ξενοδοχειο και ποσο θα ζητησουν φοβαμαι για 150 η μια και η αλλη τοσο και το ξενοδοχειο μαζι ειναι θανατος ειναι πολλα πειτε μου λιγο με 120 60 την μια και συν το ξενοδοχειο η τουλαχιστον σπιτι τηςμιαςαν μενει μονη δεχονται πωςθατουςτο φερω

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σας συναθλητές! Μήπως κάποιος έχει πληροφορίες για το τι φρούτο είναι η Λένα στο SOL; Μελαχρινή. Ουκρανή νομίζω. Ωραίο γκομενάκι αλλά δεν έχω καταφέρει να το κεράσω ποτό γιατί όσες φορές έχω πάει είναι καβαντζωμένη με τις ώρες από πελάτες πράγμα που σημαίνει ότι κάτι κάνει καλά. Ξέρει κανείς τίποτα;

perakaipiopera

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναθλητές! Μήπως κάποιος έχει πληροφορίες για το τι φρούτο είναι η Λένα στο SOL; Μελαχρινή. Ουκρανή νομίζω. Ωραίο γκομενάκι αλλά δεν έχω καταφέρει να το κεράσω ποτό γιατί όσες φορές έχω πάει είναι καβαντζωμένη με τις ώρες από πελάτες πράγμα που σημαίνει ότι κάτι κάνει καλά. Ξέρει κανείς τίποτα;

φιλαρακι δυσκολο να την βρεις ελευθερη τη λενα. εχει συγκεκριμενους πελατες που ερχονται μονο γιαυτην και την κραταν με τις ωρες. κατι ψιλοπαπουδες ειναι τις περισοτερες φορες. εγω παντως την εχω παρει στο πριβε για φουλ υπερησιες και ειναι γαματη!!!!!! πιπα χωρις σκουφακι και τα καταπινει!!!!  :pipa1: γαμισι τρελλο!!!!!!!!!  :pipa3: αξιζει να προσπαθησεις να την βρεις χωρις πελατη για να την παρεις στο πριεβ. καλη τυχη.  :rockon:

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Αδελφια βοηθειστε το αμοιρο παιδι εμενα δηλαδη στο εδεμ ειναι μια ξανθια και μια μελαχρινη μεβυζαρες ψηλη καπως πωςγινεται αφου δεν εχει πριβε να τις παρεις μαζι να κανεις βιζιτοπαρτουζιτσα να γουσταρουμε ρε γαμωτω στο σπιτι τους η ξενοδοχειο και ποσο θα ζητησουν φοβαμαι για 150 η μια και η αλλη τοσο και το ξενοδοχειο μαζι ειναι θανατος ειναι πολλα πειτε μου λιγο με 120 60 την μια και συν το ξενοδοχειο η τουλαχιστον σπιτι τηςμιαςαν μενει μονη δεχονται πωςθατουςτο φερω
μας δουλευεις ρε φιλε????
εσυ πηγες και τους μιλησες εμας ρωτας??? και ποιος σου πε οτι ολες οι γυναικες που δουλευουν σε κωλομπαρο κανουν και βιζιτα εξω???
σου είπαν τίποτα οι ιδιες ή απο το μυαλό σου τα βγαζεις?
παντως κι εγω που πηγα τελευταια ΕΔΕΜ είχε 2-3 πολυ καλα αλλα φυσικά μονο για προλογιασμα. ουτε καν χουφτωμα δεν ειδα να πεφτει. αλου ειδους παιχνιδ θέλει εκει. καθενας με τα γουστα του
και τελος δεν καταλαβαινω γιατι δεν γραφει πλεον ΠΟΤΕ κανεις για αλλα μαγαζια εκτος του ΣΟΛ
παλια καθημερινα φιλοι ενημερωναν γιαδιαφορα μαγαζια που φυσικα δεν έκλεισαν

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
to karinaki sto kanonizo opote thes re maga.150 stazeis kai erxete gamiontas!!

μη τις καλομαθαινεται με τα 150αρια  :jerking: :jerking:,αγωνιζομαστε για να καταιβουν απο τα 100 και εσεις τα δινεται απλοχερα? :think: :think:οι εποχες ειναι δυσκολες και πλεον το μουνι δεν εχει αξια,παρτε το χαμπαρι.Στις χωρες τους ηταν καθαρηστριες και ανεργες πουτανες,ηρθαν εδω για ενα καλυτερο αυριο και θα τις κανουμε και φινετσατες γκομενες? :idiot: :idiot:ε οχι βεβαια,χαλαρα κατω η μπαλα...

ZAXOS DOGKANOS

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μη τις καλομαθαινεται με τα 150αρια  :jerking: :jerking:,αγωνιζομαστε για να καταιβουν απο τα 100 και εσεις τα δινεται απλοχερα? :think: :think:οι εποχες ειναι δυσκολες και πλεον το μουνι δεν εχει αξια,παρτε το χαμπαρι.Στις χωρες τους ηταν καθαρηστριες και ανεργες πουτανες,ηρθαν εδω για ενα καλυτερο αυριο και θα τις κανουμε και φινετσατες γκομενες? :idiot: :idiot:ε οχι βεβαια,χαλαρα κατω η μπαλα...

:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
O αλλος ειδε 2 γκομενες με το ματι και εκτος οτι θελει να τις παρτουζοσει εβγαλε και τιμοκαταλογο..και μαλιστα εκανε και παζαρια...ρε τι γινετε εδω μεσα....και ολα αυτα οχι σε κανενα ΣΟΛ που πεφτουν γαμησια...στο ΕΔΕΜ που μεσα εχει πιο πολυ φως και απο το μεγαρο μουσικης.......

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
θελω να παω στο εδεμ να μιλησω μαζι τους ρε παιδια και να παμε σε κανενα ξενοδοχειο παντως μια ατρμενισα και μια γεωργιανη μου ειπαν με κανα 70 αρι η γεωργιανη και 50 η αρμενισα κανουν παιχνιδι μετα τη δουλεια αλλα τις καλυτερες για να τις παρεις δυσκολο ρωσιδες που τα χουν με μπραβους απο αλλα μαγαζια ειναι παντρεμενες κιολας με ελληνες για καρτα αλλα αληθινο γαμο απλα τους δουλευουν μεχρι να την παρουν και μετα αντιος παντως στο εδεμ παιζει για τις δυο ξανθιες και την ψηλη για βιζιτα καπου στα 70 και αυτες ανα και την γεωργιανη την καταφερνεις αν την κερασεις 3 ποτα και μετα την πεις για βιζιτα λεει ντα πελατα μιεσα ουλα γκαλατα

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.031
Πόντοι
1.056
ρε παιδια ξερετε τπτ για ενα μαγαζι morgan στο κορδελιο;;; ξερετε τι ειδους μαγαζι ειναι;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλημερα σε ολους.
ρε παιδια, υπαρχει περιπτωση καποιος να παει μονος στο σολ, πχ, και να κανει παιχνιδι?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλημερα σε ολους.
ρε παιδια, υπαρχει περιπτωση καποιος να παει μονος στο σολ, πχ, και να κανει παιχνιδι?
γεια σου φιλε
οι περισσοτεροι απο εμας μονοι μας παμε κ κανουμε παιχνιδι
γιατι να γινεται αυτο?

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
απλα φοβαμαι λιγο μονος, δεν το εχω ξανακανει.

εχει καμια καλη γκομενιτσα εκει?
και με κερασμα κτλ καθονται κοντα σου?
παιζει τιποτα παραπανω???

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
απλα φοβαμαι λιγο μονος, δεν το εχω ξανακανει.

εχει καμια καλη γκομενιτσα εκει?
και με κερασμα κτλ καθονται κοντα σου?
παιζει τιποτα παραπανω???
εξω ειναι που πρεπει να φοβασαι κ οχι εκει μεσα
κερνας κ χαμουρευεις
παιζουν τα πριβε αλλα τα διακανονιζεις με την γκομενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom