Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Παρολο που ειμαι νεος στο site εχω εκτιμησει πολυ ολες τις ανταποκρισεις των συναθλητων, και σας ευχαριστω πολυ.
Νομιζω παντως οτι λειπει πολυ καποια καινουργια ανταποκριση ή συμβουλη απο τον απολυτως κατ εμε ενημερωμενο και βσθυ γνωστη τον mm00024 και την παρεα του
Ευχομαι να ειναι ολοι τους καλα και να μαζευουν νεες πληροφοριες και οδηγιες, γιατι η ανοιξη κατι μου κανει και θελω να ξεφευγω, και να χωνομαι βαθεια στην cult διασκεδαση της Θεσσαλονικης

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Συναγωνιστές, ζητώ τα φώτα σας μιας και δε γνωρίζω ιδιαίτερα από κωλόμπαρα
Μου είπαν για κάποιο μαγαζί που βρίσκεται κοντά στη λεγόμενη Γέφυρα των Αναστεναγμών στη Νεάπολη. Μου είπαν το όνομα Λάζαρος, δεν ξέρω αν είναι το όνομα του μαγαζιού ή του ιδιοκτήτη  :think:
Σας λέει κάτι η περιγραφή;  :helpplea:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Πήγα μετά από 5 χρόνια σε φάση στριπτιζαδικουκωλόμπαρου και μιλάω για το ΣΟΛ

Έχει κάθε καρυδιάς καρύδι και καλά μωρά και άσχημα και ψηλά και κοντοπούτανα και μπιρι μπιρι

Και υπάρχουν γκόμενες εκεί μέσα που πηδιούνται έξω διασταυρωμένα και εγκύρως επιβεβαιώμενα.

Με διαφορά μάλλον η κορυφαιότερη όλων είναι η Κάρλα η μελαχροινη ψηλή

Πολύ καλή μια μαυρούλα αδύνατη και πολύ δυνατή η Ρουμάνα η Αλεξάντρα με κορυφαίο κορμί, καμπυλωτό και σκληρό.

Παίζουν και πολλές ρώσοπον οι οποίες δεν έχουν πρόβλημα να το δηλώσουν σε αντίθεση με άλλα μαγαζιά,
που το παίζουν κυρίες από Μόσχα και Αγία Πετρούπολη

Λίγο εμφανίσιμος να είσαι, να κεράσεις δυο ποτάκια και να είσαι καλός στο μπιρι μπιρι θα περάσεις καλά

Πως και δεν υπάρχει κάποιο θρεντ αποκλειστικά για το ΨΟΛ εδώ μέσα??

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
γιατί πιστεύεις πως αν δεν είναι κάποιος εμφαν΄σιμος δε θα φάει αν έχει χρήμα τέτοιες μέρες που περνάμε?
btw αυτό για τις μασατζούδες σάσα κτλ ισχύει?

georgio124

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
η  σασα  σε  μασατζιδικο?αν  γνωριζει  καποιοσ φιλοσ  ας  μας  ενημερωσει...

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
γιατί πιστεύεις πως αν δεν είναι κάποιος εμφαν΄σιμος δε θα φάει αν έχει χρήμα τέτοιες μέρες που περνάμε?
btw αυτό για τις μασατζούδες σάσα κτλ ισχύει?

Γιατί και αυτές μουνί και καύλα έχουν, οπότε η εμφάνιση πάντα μετράει, για να περάσεις καλά και να κάνεις καβάτζες για έξω (με λίγα λεφτά)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Συναγωνιστές, ζητώ τα φώτα σας μιας και δε γνωρίζω ιδιαίτερα από κωλόμπαρα
Μου είπαν για κάποιο μαγαζί που βρίσκεται κοντά στη λεγόμενη Γέφυρα των Αναστεναγμών στη Νεάπολη. Μου είπαν το όνομα Λάζαρος, δεν ξέρω αν είναι το όνομα του μαγαζιού ή του ιδιοκτήτη  :think:
Σας λέει κάτι η περιγραφή;  :helpplea:
Που είναι αυτό; έχει γέφυρα η Νεάπολη;

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Αγαπητέ φίλε μου Δαβίδ βλέπω ξεστράτισες... λοιπόν να σου πώ λίγα πράγματα. Το μεγαλύτερο μέρος απο αυτό το θρεντ αφορά το ΨΟΛ τυχαίο...ΚΑΘΟΛΟΥ. Είναι το πιο επαγγελματικό μαγαζί αυτή τη στιγμή (δε λέω το πιο καλό γιατί ο καθένας περνάει ωραία εκεί που γουστάρει) ατμόσφαιρα με μουσική Hipe τα κορίτσια ευγενικά, γίνετε πάντα επιβεβαίωση παραγγελίας και όλα οκ.
Τώρα όσο αφορά το 2ο σκέλος για τις καβάτζες ναι θα συμφωνήσω μαζί σου, σκέψου φεύγουν απο το μαγαζί 5.30~6.00 ξυπνάνε περίπου στις 13.00 οπότε και αρχίζει η βαρεμάρα δεν είναι τυχαίο ότι οι κοπέλες του χώρου έχουν για παρέα σκύλους γάτες κτλ. μέχρι τις 22.00 που ξεκινάν να ετοιμάζονται για δουλειά είναι νεκρός χρόνος για αυτές - χρήσιμος για μας.  ;)
Τώρα θα γούσταρες να βγάλεις γκόμενα απο εκεί για φάση? ΦΥΣΙΚΑ
    θα γούσταρες να κυκλοφορείς για καφέ παρέα ...... Ναι για χαβαλέ ΑΛΛΑ μέχρι εκεί φαντάζεσαι τον εαυτό σου να κυκλοφορείς με την ΣΑΣΑ Αριστοτέλους??  :dancing:
Βέβαια πολλά απο τα αλλοδαπά κορίτσια που φιλοξενεί το μαγαζί τα οποία σε 2-3 μήνες την κάνουν είναι η καλύτερη σου...!!! πάντα να σκέφτεσαι ότι το νόμισμα έχει 2 όψεις.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Αγαπητέ φίλε μου Δαβίδ βλέπω ξεστράτισες... λοιπόν να σου πώ λίγα πράγματα. Το μεγαλύτερο μέρος απο αυτό το θρεντ αφορά το ΨΟΛ τυχαίο...ΚΑΘΟΛΟΥ. Είναι το πιο επαγγελματικό μαγαζί αυτή τη στιγμή (δε λέω το πιο καλό γιατί ο καθένας περνάει ωραία εκεί που γουστάρει) ατμόσφαιρα με μουσική Hipe τα κορίτσια ευγενικά, γίνετε πάντα επιβεβαίωση παραγγελίας και όλα οκ.
Τώρα όσο αφορά το 2ο σκέλος για τις καβάτζες ναι θα συμφωνήσω μαζί σου, σκέψου φεύγουν απο το μαγαζί 5.30~6.00 ξυπνάνε περίπου στις 13.00 οπότε και αρχίζει η βαρεμάρα δεν είναι τυχαίο ότι οι κοπέλες του χώρου έχουν για παρέα σκύλους γάτες κτλ. μέχρι τις 22.00 που ξεκινάν να ετοιμάζονται για δουλειά είναι νεκρός χρόνος για αυτές - χρήσιμος για μας.  ;)
Τώρα θα γούσταρες να βγάλεις γκόμενα απο εκεί για φάση? ΦΥΣΙΚΑ
    θα γούσταρες να κυκλοφορείς για καφέ παρέα ...... Ναι για χαβαλέ ΑΛΛΑ μέχρι εκεί φαντάζεσαι τον εαυτό σου να κυκλοφορείς με την ΣΑΣΑ Αριστοτέλους??  :dancing:
Βέβαια πολλά απο τα αλλοδαπά κορίτσια που φιλοξενεί το μαγαζί τα οποία σε 2-3 μήνες την κάνουν είναι η καλύτερη σου...!!! πάντα να σκέφτεσαι ότι το νόμισμα έχει 2 όψεις.

Γεια σου ρε Κάστελ παιχταρά μου!!

Έχεις δίκιο σε ΟΛΑ όσα λες παλιόφιλε. Για καφέ λόγω ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥ μυαλού δεν βγαίνω, αυτά τα κάναμε στα 25, τώρα μεγαλώσαμε
για να μας πετύχουν έξω "κακά" ματάκια. Απλά εγώ το καβάτζα το εστιάζω στο να πηδάς χωρίς να βγαίνεις πλέον για καφέ  ;)
Και δεν μιλάω για τζάμπα για να μην παρεξηγηθώ

profis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον, μετα απο αρκετο καιρο επεστρεψα στο τοπο του εγκληματος. καθοτι το ΣΚ μονος μου (ελειπε η γκομενα) ειπα να αλητεψω. ειχα σκοπο να παω στο σολ αν και δεν το πολυγουσταρω το μαγαζι γιατι μου αρεσει και το μπαλαμουτι σε πιο καλτ μαγαζια τυπου τοξοτη. θυμηθηκα τοτε ενα τηλεφωνο που ειχα δεχτει προ ημερων απο μια παλια μου αδυναμια (την ελλη) και πηγα να την βρω στο σκορπιο. οταν πηγα ειχε ηδη παρεα και ψιλοξενερωσα, ομως το νομισμα εχει παντα δυο οψεις. οσο πιο πολυ καθυστερουσε τοσο πιο πολυ ματι την επαιρνα. καθε ποτο και μια καινουρια εκπληξη περιμενε το συμπαθεστατο νεαρο. οταν ηρθε η σειρα μου ειχε ηδη φτιαξει η ατμοσφαιρα. με καλοσωρισε με ιδιαιτερη θερμη και αρχισε η νυχτα. μ"αρεσει σε αυτην που δε βιαζεται στα ποτα και σε βαζει σιγα σιγα στον αγωνα. σαν προπονητης ενα πραμα που σε ετοιμαζει για την τελικη ευθεια (¨η πτωση). ανεβαινοντας σκαλι σκαλι το δρομο της ηδονης φτασαμε και στο επιθυμητο τελος. περασα φινα για αρκετη ωρα και οικονομικα μπορω να πω. τα λεμε.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Του Αγίου Γεωργίου δεν πήγε κανας Γιωργάκης να μας πει κανένα χάπενινγκ από το ΣΟΛ?

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Πάντως αυτές που μου άρεσαν περισσότερο (Κάρλα, Καρίνα, Αλεξάντρα η Ρουμάνα) είναι και οι πιο δύσκολες του μαγαζιού...

Τηλέφωνο και σεξ δύσκολα έως απίθανα να παίζει με αυτές τις 3.... :'( :'(

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
εκτος αμα εμφανισεις υπολοιπο λογαριασμου μπροστα τους :grin:
Δε πηρες τη βελουδινη Σαντρα για ενα ωραιο κωλογλειψιμο? :kissass: :kissass:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
εκτος αμα εμφανισεις υπολοιπο λογαριασμου μπροστα τους :grin:
Δε πηρες τη βελουδινη Σαντρα για ενα ωραιο κωλογλειψιμο? :kissass: :kissass:

Δεν πρέπει να ήταν όταν πήγα. Σε πριβέ δεν πάω αδερφέ σε αυτά τα μαγαζιά, πεταμένα λεφτά είναι (λέω εγώ...)

Όλη η ουσία είναι στο χαβαλέ που κάνεις με τα κερασμένα ποτά και ξεφεύγεις από την καθημερινότητα και τα κλασικά μπαρ
και στο αν φανείς τυχερός και κάνεις καμιά καβατζούλα για έξω.

Την Εθνική Ρουμανίας γούσταρα πολύ, αλλά ήταν σε φιλικό αγώνα με άλλη παρέα για πολλές ώρες...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Πάντως αυτές που μου άρεσαν περισσότερο (Κάρλα, Καρίνα, Αλεξάντρα η Ρουμάνα) είναι και οι πιο δύσκολες του μαγαζιού...

καλα μην περνεις και ορκο.......

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
to karinaki sto kanonizo opote thes re maga.150 stazeis kai erxete gamiontas!!

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
για 1 ωρα η χαλαρα ??

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές, το SOL θα είναι κλειστό την Πρωτομαγιά, όπως ανακοίνωσε στην σελίδα του στο Facebook.  :think:

Έχει και σχόλια εκεί!  :grin:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Που είναι αυτό; έχει γέφυρα η Νεάπολη;

"Αυτό είναι το εκκλησάκι της Γέφυρας Αναστεναγμών όπως τη λέμε οι ντόπιοι.
Στο σημείο αυτό είναι το λεγόμενο ΤΡΙΕΘΝΕΣ
Δηλαδή τέμνονται τα όρια των Δήμων Θεσσαλονίκης, Νεάπολης και Συκεών.
Αριστερά και δεξιά από το εκκλησάκι, τα παρκάκια που βλέπετε παλιά ήταν Ρέμα το οποίο Φυσικά μπαζώθηκε.
Η Γέφυρα ήταν ακριβώς εκεί που είναι το εκκλησάκι και ένωνε τις δύο όχθες του ρέματος.
Αριστερά από το εκκλησάκι το βάθος του ρέματος είναι 6-7 μέτρα έτσι αν πάει κάποιος εκεί καταλαβαίνει αμέσως ότι κάποτε υπήρχε Γέφυρα. Από το εκκλησάκι, και παράλληλα με το δεξί παρκάκι, ξεκινάει η οδός Ρήγα Φεραίου η οποία φτάνει μέχρι το ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟ. Το δεξί παρκάκι λέγεται Παρκάκι Ρήγα Φεραίου όπου υπάρχει και η προτομή του."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom