Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
παιζει κανα μαγαζακι για επισκεψη με ασφαλεια και καλες κοπελες?
Mε βάση τη σελίδα του sol στο fb επανέρχεται στο δυναμικό του η χριστίνα (δεν την έχω προλάβει όταν γνώρισα το μαγαζί, απλά το μεταφέρω)
όλεΕπιβεβαιώνω ότι την Κυριακή που μας πέρασε ήταν εκεί.
ποια χριστινα?Επιβεβαιώνω ότι την Κυριακή που μας πέρασε ήταν εκεί.
τι εγινε?Κόμης πριν κανά δεκαήμερο, 2 κοπέλες κι ένας πελάτης. Μια μπαρ μία έξω.
Τοξότης με καλό ρόστερ,άντζελα μελαχρινή Αλβανίδα προστυχόφατσα με ωραία πιασίματα και 3-4 ακόμα Ρωσίδες.
Επέστρεψε και η Έλλη η μιλφ Ουκρανή. Το μαγαζί έχει τα πάντα όπως πάντα από σέρβις.
Σπάνια αλλά όλο και κάτι γίνεται.τι εγινε?
επιστροφη στις βολτες?
εεεετσιΣπάνια αλλά όλο και κάτι γίνεται.
5€ το δικό σου ποτό, 10 € το μικρό ποτό της κοπέλας, 20 € το μεγάλο. 20 € το πριβέ 50 € το και 100 € σεξ δε κάνουν όμως όλες.παιδες μπορει καποιος να μου πει αναλυτικα τι παιζει στο σολ?τιμες ποτων υπηρεσιων κτλ?
εσυ ποια προτεινεις φιλε? ,σεξ αξιζουνε?εγω εχω βαλει στο ματι αυτην την καρλα.ευχαριστω για τις πληροφοριες.5€ το δικό σου ποτό, 10 € το μικρό ποτό της κοπέλας, 20 € το μεγάλο. 20 € το πριβέ 50 € το και 100 € σεξ δε κάνουν όμως όλες.
η καρλα ειναι το μελαχροινο σγουρομαλλυκο κοντοπουτανακι?εσυ ποια προτεινεις φιλε? ,σεξ αξιζουνε?εγω εχω βαλει στο ματι αυτην την καρλα.ευχαριστω για τις πληροφοριες.
την εχει στο facebook photo για δες.δεν νομιζω να λεμε την ιδιαη καρλα ειναι το μελαχροινο σγουρομαλλυκο κοντοπουτανακι?
εγω με παζαρια την ειχα παρει πιπα κ τελειωμα στα βυζια της αλλα δεν ελεγε κ πολλα
δεν ασχολουμαι με fb φιλε αλλα μαλλον την ιδια λεμε.βαλε φωτο να σου πωτην εχει στο facebook photo για δες.δεν νομιζω να λεμε την ιδια