Γεια σου φιλε ,καλα εισαι?Προεδρε που εισαι χαμενος? Ολα καλά?
3 μηνες ημουνα Ελβετια ,πριν 5 ημερες γυρισα.
Γεια σου φιλε ,καλα εισαι?Προεδρε που εισαι χαμενος? Ολα καλά?
Οντως αλλαξε ονομα,αλλα ολα τα αλλα ιδια,σερβιτοροι ,κοπελες,απ'την πανω πλευρα της Γαιννιτσων?.Εκει ειχε μεταφερθει το Caligula Diamond απο τη Μοναστηριου πολυ προσφατα.Προλαβε αλλαξε κι αυτο ονομα?
Ρε σεις μηπως δεν κανω κατι καλα....: ξαναπηγα στο σολ , κερασα ποτα εκανα πριβε με την ευα....αλλα απαγορευει τα παντα ? το κανει μονο σε μενα για να μου φαει παραπανω ευρουλακια...? Την εχει παρει κανεις αλλος...? Ετσι δουλευει μονο τον κοσμο με λογακια ...?
Οντως αλλαξε ονομα,αλλα ολα τα αλλα ιδια,σερβιτοροι ,κοπελες,
10 το αντρικο ,10 ,20 ,30 ,το ποτο της κοπελας,20 το πριβε,μονο χουφτωμα .
Δεν προκειτε να ξαναπαω.
δεν ξηγηθηκες απο πριν τι γουσταρεις να κανετε στο πριβε? δεν χουφτοσες στα ποτα?
quote :
Χουφτωσα αλλα εμεινα με το χουφτωμα και το κλαρινο σουζα.....ουτε φραπε δεν κερασε...!! Γι αυτο ρωτησα το εχει κανει σε αλλον συναγωνιστη ? να ξαναπαω και να παρω το αιμα μου πισω....lol
εδω και 3-4 ημερες ειναι κλειστοΛοιπόν σχετικά με το νέο υπάρχει μια ψιλο κόντρα δεδομένου ότι τόσο καιρό στην περιοχή το ΣΟΛ ήταν μόνο του...και κάποια απο τα κορίτσια μου πέταξαν κάποια σχόλια του τύπου "ήρθε εδώ κοντά μας" (μάλλον το μεροκάματο προστατεύουν) τώρα με τι ακριβώς ασχολείται το καινούργιο ευαγή ίδρυμα δεν γνωρίζω...αλλά φαντάζομαι
ακουσα οτι πηρε μεταγραφη βομβα στο Αμορε!!Δε το εχω επιβεβαιωσει ακομα αλλα αλοιμονο αν το Σολ αφησε να του φυγει η Σασα.Η Σάσα συνεχίζει να δουλεύει στο ΣΟΛ; 1 φορά που έχω πάει φέτος δεν την είδα και δεν έχω δει να γράφεται τίποτα τελευταία.
Οι εμπειρίες ενός χαμουτζή:Αν ισχύει μιλάμε για μεγάλη μεταγραφή αεροδρομίου!
Το Αμόρε έχει καβάτζες για σκηνικά όπως το ΣΟΛ ;
Ρε σεις μηπως δεν κανω κατι καλα....: ξαναπηγα στο σολ , κερασα ποτα εκανα πριβε με την ευα....αλλα απαγορευει τα παντα ? το κανει μονο σε μενα για να μου φαει παραπανω ευρουλακια...? Την εχει παρει κανεις αλλος...? Ετσι δουλευει μονο τον κοσμο με λογακια ...?
πισω στο σολ .
το μαγαζι γεματο . αρκετες κοπελες . εντυπωση μου εκανε οτι δεν πολυπηγαινανε στους πελατες . επισης οταν λεγαμε οχι φευγανε αμεσως . ειχε αρκετες σε ποσοστητα , αλλα θεωρω την πιοτητα πεσμενη . ειχε και πολλες χοντρες .
εφτιαξαν μια εξεδρα για σοου , το οποιο γινεται αραια και που .
τεσπα , να δηλωσω οτι ειχα καθε καλη προθεση να κερασω οποιαδηποτε κοπελα μου αρεσε και ΔΕΝ ηταν λιωμα . μου ηρθε καμια 4-5 φορες μια ψηλη , αδυνατη , ξανθια , αλλα οπως ειπα ηταν ζαντα και δεν την κερασα ( μου εκανε και χαλαστρα )
Η Σάσα συνεχίζει να δουλεύει στο ΣΟΛ; 1 φορά που έχω πάει φέτος δεν την είδα και δεν έχω δει να γράφεται τίποτα τελευταία.