Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Επισκεψη στον Κομη,
Εχει αλλαξει απο μεσα αρκετα,10 περιπου κοπελες ,αλλα αρκετα μεγαλες στην ηλικια,απο κοσμο 3-4 ατομα,δεν παιζει,τιποτα εκει ,
Οι εντυπωσεις μου μετριες.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
απ'την πανω πλευρα της Γαιννιτσων?.Εκει ειχε μεταφερθει το Caligula Diamond απο τη Μοναστηριου πολυ προσφατα.Προλαβε αλλαξε κι αυτο ονομα?
Οντως αλλαξε ονομα,αλλα ολα τα αλλα ιδια,σερβιτοροι ,κοπελες,
10 το αντρικο ,10 ,20 ,30 ,το ποτο της κοπελας,20 το πριβε,μονο χουφτωμα .
Δεν προκειτε να ξαναπαω.

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ρε σεις μηπως δεν κανω κατι καλα....: ξαναπηγα στο σολ , κερασα ποτα εκανα πριβε με την ευα....αλλα απαγορευει τα παντα ? το κανει μονο σε μενα για να μου φαει παραπανω ευρουλακια...?  Την εχει παρει κανεις αλλος...? Ετσι δουλευει μονο τον κοσμο με λογακια ...?

ZAXOS DOGKANOS

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σεις μηπως δεν κανω κατι καλα....: ξαναπηγα στο σολ , κερασα ποτα εκανα πριβε με την ευα....αλλα απαγορευει τα παντα ? το κανει μονο σε μενα για να μου φαει παραπανω ευρουλακια...?  Την εχει παρει κανεις αλλος...? Ετσι δουλευει μονο τον κοσμο με λογακια ...?

δεν ξηγηθηκες απο πριν τι γουσταρεις να κανετε στο πριβε? δεν χουφτοσες στα ποτα?  :huh:

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
Οντως αλλαξε ονομα,αλλα ολα τα αλλα ιδια,σερβιτοροι ,κοπελες,
10 το αντρικο ,10 ,20 ,30 ,το ποτο της κοπελας,20 το πριβε,μονο χουφτωμα .
Δεν προκειτε να ξαναπαω.

αλο το καλιγουλα και αλο το νεο....

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
:)Λοιπόν σχετικά με το νέο υπάρχει μια ψιλο κόντρα δεδομένου ότι τόσο καιρό στην περιοχή το ΣΟΛ ήταν μόνο του...και κάποια απο τα κορίτσια μου πέταξαν κάποια σχόλια του τύπου "ήρθε εδώ κοντά μας" (μάλλον το μεροκάματο προστατεύουν) τώρα με τι ακριβώς ασχολείται το καινούργιο ευαγή ίδρυμα δεν γνωρίζω...αλλά φαντάζομαι   

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
δεν ξηγηθηκες απο πριν τι γουσταρεις να κανετε στο πριβε? δεν χουφτοσες στα ποτα?  :huh:
quote :
Χουφτωσα αλλα εμεινα με το χουφτωμα και το κλαρινο σουζα.....ουτε φραπε δεν κερασε...!! Γι αυτο ρωτησα το εχει κανει σε αλλον συναγωνιστη ? να ξαναπαω και να παρω το αιμα μου πισω....lol  :s&m_1:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
:)Λοιπόν σχετικά με το νέο υπάρχει μια ψιλο κόντρα δεδομένου ότι τόσο καιρό στην περιοχή το ΣΟΛ ήταν μόνο του...και κάποια απο τα κορίτσια μου πέταξαν κάποια σχόλια του τύπου "ήρθε εδώ κοντά μας" (μάλλον το μεροκάματο προστατεύουν) τώρα με τι ακριβώς ασχολείται το καινούργιο ευαγή ίδρυμα δεν γνωρίζω...αλλά φαντάζομαι 
εδω και 3-4 ημερες ειναι κλειστο

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Η Σάσα συνεχίζει να δουλεύει στο ΣΟΛ; 1 φορά που έχω πάει φέτος δεν την είδα και δεν έχω δει να γράφεται τίποτα τελευταία.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Η Σάσα συνεχίζει να δουλεύει στο ΣΟΛ; 1 φορά που έχω πάει φέτος δεν την είδα και δεν έχω δει να γράφεται τίποτα τελευταία.
ακουσα οτι πηρε μεταγραφη βομβα στο Αμορε!!Δε το εχω επιβεβαιωσει ακομα αλλα αλοιμονο αν το Σολ αφησε να του φυγει η Σασα.
Ειναι σα να λεμε αυτοκινητο χωρος τιμονι :grin:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ναι έχεις δίκιο, με καταλαβαίνεις είσαι και εσύ οπαδός της. Αυτό το τόσο στα γρήγορα να μην είχε μόνο.
Ευχαριστώ για την απάντηση.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Αν ισχύει μιλάμε για μεγάλη μεταγραφή αεροδρομίου!
Το Αμόρε έχει καβάτζες για σκηνικά όπως το ΣΟΛ ;

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αν ισχύει μιλάμε για μεγάλη μεταγραφή αεροδρομίου!
Το Αμόρε έχει καβάτζες για σκηνικά όπως το ΣΟΛ ;
Οι εμπειρίες ενός χαμουτζή:
Διαφορετικό στυλ από ΣΟΛ.
Το βασικό χαρακτηριστικό του μαγαζιού είναι το σκοτάδι. Οι κόρες των ματιών σου θα γίνουν σά δεκάρικο κει μέσα.
Εγώ γνώρισα την "απλή" καβάτζα. Ευτυχώς ήμουν ο μόνος πελάτης. Γιατί είναι ένα δωματιάκι ένα υπό-μπαρ ας πούμε, που έχει καθίσματα και το περιμετρικό τραπεζάκι για να ακουμπάς το ποτό. Τουτέστιν, θεωρητικά θα μπορούσα να ήμουν "πριβέ" με άλλους τρεις εξυπηρετούμενους.
Από το μπούρου-μπούρου στο ψηστήρι κατάλαβα ότι υπάρχει και καβάτζα plus για πιο προχώ σκηνικά (5 ποτά και άνω)

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0

Δεν έχω πάει στο πριβέ με την συγκεκριμένη αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι εάν από πριν δεν συμφωνήσεις ξεκάθαρα τι θέλεις να κάνεις στο πριβέ και πόσο θα σου κοστίσει τότε μάλλον θα μείνεις... κλαρίνο!  :headbang:

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
πισω στο σολ .

το μαγαζι γεματο . αρκετες κοπελες . εντυπωση μου εκανε οτι δεν πολυπηγαινανε στους πελατες . επισης οταν λεγαμε οχι φευγανε αμεσως . ειχε αρκετες σε ποσοστητα , αλλα θεωρω την πιοτητα πεσμενη . ειχε και πολλες χοντρες .

εφτιαξαν μια εξεδρα για σοου , το οποιο γινεται αραια και που .

τεσπα , να δηλωσω οτι ειχα καθε καλη προθεση να κερασω οποιαδηποτε κοπελα μου αρεσε και ΔΕΝ ηταν λιωμα . μου ηρθε καμια 4-5 φορες μια ψηλη , αδυνατη , ξανθια , αλλα οπως ειπα ηταν ζαντα και δεν την κερασα ( μου εκανε και χαλαστρα ) :)

Επισκέφτηκα το SOL το Σάββατο και είχα την ίδια εμπειρία. Το κορίτσια δεν πολυπηγαίνανε στους πελάτες. Εάν έλεγες όχι έφευγαν αμέσως. Ποσότητα, ναι. Ποιότητα, έτσι και έτσι (με εξαίρεση τα βαριά χαρτιά βεβαίως). Αρκετές χοντρές. Αρκετές με κυταρρίτιδα.

Αναφορικά με την ξανθιά που λες, μάλλον είναι η ίδια που ήρθε και σε μένα με την ίδια ακριβώς προσέγγιση. Βρωμούσε αλκοόλ, ήταν πιεστική, και μάλιστα ψιλοθύμωσε που δεν ήθελα να την κεράσω.

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0

Η Σάσα δεν δουλεύει άλλο στο SOL. Πήρε πόδι λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς στο πριβέ από ό,τι άκουσα.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
σωστές τιμές =αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στο πριβέ το λένε τώρα  :idiot:

Stories