greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
παιδιά στο αμόρε έχει πάει κανείς πρόσφατα? παίζει πριβέ,...εννοώ με εξτρά?
Καιρό έχω να μπω στο μπου. Λοιπόν να σου απαντήσω παρότι χαμουτζής. Τις προάλλες πέρασα από ΣΟΛ. Χαμός λόγω αποκριάς. Το στανταράκι μου η Κλαούντια ρεπό. Λία πρηξαρχίδω, να σε κάνω να σε δείξω να έτσι να αλλιώς. Είπα να της πω "δεν αντέχω τη μύτη σου μωρή" αλλά είμαι ευγενής . Λέω να δοκιμάσω 1η φορά το Αμόρε.παιδιά στο αμόρε έχει πάει κανείς πρόσφατα? παίζει πριβέ,...εννοώ με εξτρά?
ΠΟΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟΚΟΜΑ - ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΡΩΣΣΙΔΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΕΑ ΣΤΟ SOL1, Ποια ειναι η Αλικη;
2, Έιχαμε νεο αίμα μετά την ανακαίνιση;
3, Επιστροφή της Χριστίνας.Pol είχαμε ή το έχασα το κορμί πατριώτη;
H τερμα δεξια με τα ροζ ειναι κατα 90% η Λαουρα που κανει πιατσα απεναντι απ'το Σολ στη γωνια.Εκτος βεβαια αν εχει τοσο ομοια σωσια σε θηλυκη εκδοσηποιά είναι τραβέλι;
H τερμα δεξια με τα ροζ ειναι κατα 90% η Λαουρα που κανει πιατσα απεναντι απ'το Σολ στη γωνια.Εκτος βεβαια αν εχει τοσο ομοια σωσια σε θηλυκη εκδοση
Χμμμμ...σωστος.Την ειχα ξεχασει αυτη και την εχω και φιλη στο fb.Ναι πραγματι μοιαζουν πολυ στη φατσα σε βαθμο παρεξηγησεως δηλαδη.Φίλε al pacino, μάλλον σε γελάνε τα μάτια σου τελικά. Ή έχει πάρα πολύ σκοτάδι στο SOL!
Αυτή στα δεξιά στην φωτογραφία με τα ροζ είναι η Μακρίνα. Ελληνίδα (νομίζω) που δουλεύει πολλά χρόνια στο SOL.
Χμμμμ...σωστος.Την ειχα ξεχασει αυτη και την εχω και φιλη στο fb.Ναι πραγματι μοιαζουν πολυ στη φατσα σε βαθμο παρεξηγησεως δηλαδη.
Επισης εβλεπα χθες κατι φωτο που βαλανε απο το αποκριατκο παρτυ και εχει μια Ευα που εγω δε την ξερω,εχω και καιρο να παω,η οποια ειναι ολοιδια με την Καρινα.
Το ωριμο φρουτο Νορα τι ρολο βαραει?
Γιατι τρομαξες?Μπορει να ειχε και ενδιαφερον...Ναι ρε Αλ, τζάμπα μας τρόμαξες
Nα βαζεις αργα αργα το χερι αναμεσα στα ποδια των κοριτσιων...ελπίζω να μη πίασω καμία φορά κανένα καβλί :S
ΑΝΟΙΞΕ Ο ΚΟΜΗΣ ? ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ?Nα βαζεις αργα αργα το χερι αναμεσα στα ποδια των κοριτσιων...
Επισης να πουμε οτι ο Ροζ Πανθηρας στη Λαγκαδα αλλαξε και ονομα και λογοτυπο.Ονομαζεται πλεον 'Κομης' και εχει ενα αριστοκρατικο μπαρμπαδελακι για σχεδιο.Πιο ωραιος ηταν ο πανθηρας παντως.
Και δε θυμαμαι αν το ειπαμε αλλα το θρυλικο μαγαζι 'Οι αγγελοι του Τσαρλυ' στην οδο Αφροδιτης εκλεισε κι αυτο εδω και κανα διμηνο και εχει ενοικιαστηριο απ'εξω
απ'την πανω πλευρα της Γαιννιτσων?.Εκει ειχε μεταφερθει το Caligula Diamond απο τη Μοναστηριου πολυ προσφατα.Προλαβε αλλαξε κι αυτο ονομα?ααα πριν αυτο . παρατηρησα οτι επι της κωλετη εχει ανοιξει καινουργιο στριπτιτζαδικο εν ονοματει pink panther . δεν το τσεκαρα .