Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά στο αμόρε έχει πάει κανείς πρόσφατα? παίζει πριβέ,...εννοώ με εξτρά?

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
παιδιά στο αμόρε έχει πάει κανείς πρόσφατα? παίζει πριβέ,...εννοώ με εξτρά?
Καιρό έχω να μπω στο μπου. Λοιπόν να σου απαντήσω παρότι χαμουτζής. Τις προάλλες πέρασα από ΣΟΛ. Χαμός λόγω αποκριάς. Το στανταράκι μου η Κλαούντια ρεπό. Λία πρηξαρχίδω, να σε κάνω να σε δείξω να έτσι να αλλιώς. Είπα να της πω "δεν αντέχω τη μύτη σου μωρή" αλλά είμαι ευγενής . Λέω να δοκιμάσω 1η φορά το Αμόρε.
Πίσα σκοτάδι. Τέλος πάντων κόσμος μηδέν, καμια 8αριά κοπέλες. Λοιπόν πέρασα καλά αλλά φαντάζομαι ότι απλώς μου έτυχε. Ενώ στο ΣΟΛ ξέρεις (αναφέρθηκε παραπάνω ο τιμοκατάλογος) εδώ αρχίζει το ντηλ όπου καταλαβαίνεις ότι στα τρία ποτά δε θα έχεις εξασφαλισμένα ό,τι υπόσχεται η κοπέλλα.
Μια Χαρούλα από Γεωργία (καλά Ελληνικά αν και δεν έπαιζε ρόλο) η κοπέλα με την οποία πέρασα καλά. Έγινε τζερτζελές

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
ΣΟΛ το βραδυ ψιλοπανικος παλι... αφου εφαγα το γνωστο σε ολους πλεον πριξιμο , απο την γνωστη του καταστηματος.....!!!!  με περιποιηθηκε αναλογως η ΚΑΡΙΝΑΑΑΡΑΑΑ απαπαπαπα...., εκατσα λιγο ακομη και κερασα δυο ποτακια σε μια νεα παρουσια του μαγαζιου Ευα...; νομιζω δεν πολυθυμαμαι το ονομα.. μελαχροινη μεγαλο μαλλι ρωσσιδα απο οτι μου ειπε.. Τι παιζει με αυτη μου φανηκε αρκετα συμπαθητικη... ο παραπανω καταλογος ισχυει γιαυτη ? εχει επενδυσει καποιος ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
ρε σεις...στο ροστερ του Σολ συμπεριλαμβανοντα και τα τραβελια της γειτονιας πλεον??...ή με γελανε τοσο πολυ τα ματια μου??....ή απλα ηταν σαν πελατισσα?

Συνημμένα

• 423140_10150699997347288_298530837287_11170676_819314057_n.jpg
    423140_10150699997347288_298530837287_11170676_819314057_n.jpg
    92,3 KB · Εμφανίσεις: 20

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
ποιά είναι τραβέλι;

RAMBO69

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
1, Ποια ειναι η Αλικη;
2, Έιχαμε νεο αίμα μετά την ανακαίνιση;
3, Επιστροφή της Χριστίνας.Pol είχαμε ή το έχασα το κορμί πατριώτη;
ΠΟΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟΚΟΜΑ  - ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΡΩΣΣΙΔΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΕΑ ΣΤΟ SOL

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ποιά είναι τραβέλι;
H τερμα δεξια με τα ροζ ειναι κατα 90% η Λαουρα που κανει πιατσα απεναντι απ'το Σολ στη γωνια.Εκτος βεβαια αν εχει τοσο ομοια σωσια σε θηλυκη εκδοση :grin:

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
H τερμα δεξια με τα ροζ ειναι κατα 90% η Λαουρα που κανει πιατσα απεναντι απ'το Σολ στη γωνια.Εκτος βεβαια αν εχει τοσο ομοια σωσια σε θηλυκη εκδοση :grin:

Φίλε al pacino, μάλλον σε γελάνε τα μάτια σου τελικά. Ή έχει πάρα πολύ σκοτάδι στο SOL!  :grin:

Αυτή στα δεξιά στην φωτογραφία με τα ροζ είναι η Μακρίνα. Ελληνίδα (νομίζω) που δουλεύει πολλά χρόνια στο SOL.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ναι νομιζω κ εγω φιλε μου al pacino οτι δεν εινε η λαουρα αυτη ,μιαζουν λοιγω ωντοσ αλλα δεν εινε νομιζω η λαουρα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Φίλε al pacino, μάλλον σε γελάνε τα μάτια σου τελικά. Ή έχει πάρα πολύ σκοτάδι στο SOL!  :grin:

Αυτή στα δεξιά στην φωτογραφία με τα ροζ είναι η Μακρίνα. Ελληνίδα (νομίζω) που δουλεύει πολλά χρόνια στο SOL.
Χμμμμ...σωστος.Την ειχα ξεχασει αυτη και την εχω και φιλη στο fb.Ναι πραγματι μοιαζουν πολυ στη φατσα σε βαθμο παρεξηγησεως δηλαδη.

Επισης εβλεπα χθες κατι φωτο που βαλανε απο το αποκριατκο παρτυ και εχει μια Ευα που εγω δε την ξερω,εχω και καιρο να παω,η οποια ειναι ολοιδια με την Καρινα.
Το ωριμο φρουτο Νορα τι ρολο βαραει?

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Χμμμμ...σωστος.Την ειχα ξεχασει αυτη και την εχω και φιλη στο fb.Ναι πραγματι μοιαζουν πολυ στη φατσα σε βαθμο παρεξηγησεως δηλαδη.

Επισης εβλεπα χθες κατι φωτο που βαλανε απο το αποκριατκο παρτυ και εχει μια Ευα που εγω δε την ξερω,εχω και καιρο να παω,η οποια ειναι ολοιδια με την Καρινα.
Το ωριμο φρουτο Νορα τι ρολο βαραει?

Ουπς! Αφού είστε και φίλοι στο FB ελπίζω να μην διαβάσει τι έγραψες γιατί μάλλον δεν θα σε δει με καλό μάτι την επόμενη φορά που θα πας στο SOL!  :grin:

Την Εύα την είδα τις προάλλες που πήγα, αλλά δεν την κέρασα. Συμπαθητική μου φάνηκε. Εντάξει, μοιάζει με την Καρίνα, αλλά ολόϊδιες δεν τις λες.

Η Νόρα ποια είναι; Ιδέα δεν έχω. Έχουν έρθει, πάντως, και δυο καινούργια Ρουμανάκια τα οποία φαίνονται καλά.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ναι ρε Αλ, τζάμπα μας τρόμαξες  :P

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
ελπίζω να μη πίασω καμία φορά κανένα καβλί  :helpplea: :S

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ελπίζω να μη πίασω καμία φορά κανένα καβλί  :helpplea: :S
Nα βαζεις αργα αργα το χερι αναμεσα στα ποδια των κοριτσιων...

Επισης να πουμε οτι ο Ροζ Πανθηρας στη Λαγκαδα αλλαξε και ονομα και λογοτυπο.Ονομαζεται πλεον 'Κομης' :think: :jerking:και εχει ενα αριστοκρατικο μπαρμπαδελακι για σχεδιο.Πιο ωραιος ηταν ο πανθηρας παντως.

Και δε θυμαμαι αν το ειπαμε αλλα το θρυλικο μαγαζι 'Οι αγγελοι του Τσαρλυ' στην οδο Αφροδιτης εκλεισε κι αυτο εδω και κανα διμηνο και εχει ενοικιαστηριο απ'εξω

RAMBO69

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Nα βαζεις αργα αργα το χερι αναμεσα στα ποδια των κοριτσιων...

Επισης να πουμε οτι ο Ροζ Πανθηρας στη Λαγκαδα αλλαξε και ονομα και λογοτυπο.Ονομαζεται πλεον 'Κομης' :think: :jerking:και εχει ενα αριστοκρατικο μπαρμπαδελακι για σχεδιο.Πιο ωραιος ηταν ο πανθηρας παντως.

Και δε θυμαμαι αν το ειπαμε αλλα το θρυλικο μαγαζι 'Οι αγγελοι του Τσαρλυ' στην οδο Αφροδιτης εκλεισε κι αυτο εδω και κανα διμηνο και εχει ενοικιαστηριο απ'εξω
ΑΝΟΙΞΕ Ο ΚΟΜΗΣ  ?  ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

εντελως τυχαια , ξερετε τωρα εγωδεκανωτετοια , ο δρομος χθες μας εβγαλε στο σολ .

ααα πριν αυτο . παρατηρησα οτι επι της κωλετη εχει ανοιξει καινουργιο στριπτιτζαδικο εν ονοματει pink panther . δεν το τσεκαρα .

πισω στο σολ .

το μαγαζι γεματο . αρκετες κοπελες . εντυπωση μου εκανε οτι δεν πολυπηγαινανε στους πελατες . επισης οταν λεγαμε οχι φευγανε αμεσως . ειχε αρκετες σε ποσοστητα , αλλα θεωρω την πιοτητα πεσμενη . ειχε και πολλες χοντρες .

εφτιαξαν μια εξεδρα για σοου , το οποιο γινεται αραια και που .

ξεχωριζει η καρινα με πολυ μεγαλα ... ματια .  :tits2: . θα ελεγα οτι τα μεγαλωσε απο την προηγουμενη φορα ( αλλα μπορει να κανω και λαθος ) .

τεσπα , να δηλωσω οτι ειχα καθε καλη προθεση να κερασω οποιαδηποτε κοπελα μου αρεσε και ΔΕΝ ηταν λιωμα . μου ηρθε καμια 4-5 φορες μια ψηλη , αδυνατη , ξανθια , αλλα οπως ειπα ηταν ζαντα και δεν την κερασα ( μου εκανε και χαλαστρα ) :)

αυτια απομενα

μεχρι το επομενο κερασμα

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

ΥΓ : καινουργιο στριπ , γεματο σολ , μαλλον λεφτα υπαρχουν

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Προεδρε που εισαι χαμενος? Ολα καλά?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ααα πριν αυτο . παρατηρησα οτι επι της κωλετη εχει ανοιξει καινουργιο στριπτιτζαδικο εν ονοματει pink panther . δεν το τσεκαρα .
απ'την πανω πλευρα της Γαιννιτσων?.Εκει ειχε μεταφερθει το Caligula Diamond απο τη Μοναστηριου πολυ προσφατα.Προλαβε αλλαξε κι αυτο ονομα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom