Tελικα αξιζει αυτο το sol , απο γυναικες τι λεει ? αξιζει να το επισκεφθει κανεις ? τοσο καιρο εδω δεν παει ποτε , εχει κατι αξιολογο...... κανενα review για value for money των γυναικων θα ριξει κανενας μπαρουτοκαπνισμενος συναγωνιστης του εν λογω καταστηματος.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
Στο στόχαστρο ένοπλων ληστών μπήκε τα ξημερώματα το καφέ – μπαρ με την επωνυμία «Βαλεντίνα» στην περιοχή της Σταυρούπολης…
Οι άγνωστοι δράστες, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν τέσσερα ή έξι άτομα, εισέβαλαν στο καφέ μπαρ στις 03.25 τα ξημερώματα. Έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατώντας όπλα, ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες. Άρπαξαν τα κινητά τους τηλέφωνα, το ποσό των 1.000 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που ερευνούν το περιστατικό, ενώ προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.
Οι άγνωστοι δράστες, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν τέσσερα ή έξι άτομα, εισέβαλαν στο καφέ μπαρ στις 03.25 τα ξημερώματα. Έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατώντας όπλα, ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες. Άρπαξαν τα κινητά τους τηλέφωνα, το ποσό των 1.000 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που ερευνούν το περιστατικό, ενώ προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.
SafeMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Tελικα αξιζει αυτο το sol , απο γυναικες τι λεει ? αξιζει να το επισκεφθει κανεις ? τοσο καιρο εδω δεν παει ποτε , εχει κατι αξιολογο...... κανενα review για value for money των γυναικων θα ριξει κανενας μπαρουτοκαπνισμενος συναγωνιστης του εν λογω καταστηματος.....
Έχει συνήθως πολλές γυναίκες για όλα τα γούστα. Σίγουρα αξίζει να πας μία φορά τουλάχιστον για να δεις με τα μάτια σου τι παίζει. Παρασκευές και Σάββατα γίνεται χαμός συνήθως. Value for money γυναίκες δύσκολο να βρεις αν δεν σε μάθουν πρώτα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να πας αρκετές φορές και να ξοδέψεις αρκετά λεφτά. Αν περιμένεις strip show σπάνια παίζει αυτό. Παρασκευές, Σάββατα, Κυριακές, ίσως να υπάρχει κάνα strip show από καμία. Τα ποτά καθαρά, οι σερβιτόροι σωστοί, οι τιμές υψηλές.
SafeMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Στο στόχαστρο ένοπλων ληστών μπήκε τα ξημερώματα το καφέ – μπαρ με την επωνυμία «Βαλεντίνα» στην περιοχή της Σταυρούπολης…
Αυτό μας έλειπε μόνο! Τι είδος μαγαζιού είναι το εν λόγω; Ξέρει κανείς; Έχει πάει;
το EDEM είναι στην β ολγας και είναι καινούργιο το παλιό νομίζω ότι άλλαξε ονομαTo EDEM exei allaxsi onoma ?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Το ΕΔΕΜ πηγε λιγο κατω απο την Νομαρχια πανω στην Β.Ολγας.Εκει που ηταν το παλιο αλλαξε χερια και λεγετε Paradise.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
το EDEM είναι στην β ολγας και είναι καινούργιο το παλιό νομίζω ότι άλλαξε ονομα
Παντως χθες που το ειδα σε διαφημιση στην τηλεοραση παλι Εδεμ το ελεγε και ειναι στη Βασ.Ολγας 190Το ΕΔΕΜ πηγε λιγο κατω απο την Νομαρχια πανω στην Β.Ολγας.Εκει που ηταν το παλιο αλλαξε χερια και λεγετε Paradise.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Παντως χθες που το ειδα σε διαφημιση στην τηλεοραση παλι Εδεμ το ελεγε και ειναι στη Βασ.Ολγας 190
Aυτο λεμε..στην Β,Ολγας ειναι το ΕΔΕΜ...λιγο μετα την Νομαρχια.Πρεπει να ειδες το παρτυ που κανανε με κατι στριπερς.
Το παλιο ΕΔΕΜ ηταν στην Δελφων(σε ενα στενο για την ακριβεια)εκει που τωρα πια ειναι το PARADISE,το οποιος δεν δουλευει καθε μερα αν κρινω απο τα ζβηστα φωτα καποιες Κυριακες και Δευτερες.
Παντως δεν ξερω τι παιζει εκει..δεν εχω μπει.
Επισκέπτης
Τσικνοπέμπτη σήμερα! Στο SOL θα ντυθούν καρναβάλια λένε στο Facebook. Λέτε να γίνει χαμός από κόσμο; Σκέφτομαι να πάω αν αντέξω το κοψίδια πριν!
Φωτό από την περσυνή ( ; ) Τσκινοπέμπτη στο SOL:
Πωωωωωωωωω!!! Άτιμο πράμα το φλας έτσι?! Μόνο η Χριστίνα σώζει την παρτίδα.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
μην πας σημερα...δεν καλη μερα.Καλυτερα με την ησυχια...Τσικνοπέμπτη σήμερα! Στο SOL θα ντυθούν καρναβάλια λένε στο Facebook. Λέτε να γίνει χαμός από κόσμο; Σκέφτομαι να πάω αν αντέξω το κοψίδια πριν!
Φωτό από την περσυνή ( ; ) Τσκινοπέμπτη στο SOL:
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
μην πας σημερα...δεν καλη μερα.Καλυτερα με την ησυχια...
σωστος
Αγαπητέ φίλε Αλ θα σου ήμουν ευγνώμων αν μας ενημέρωνες (η γνώμη σου μετράει) σχετικά με του νέο κύμα κορασίδων του Σολ καθώς και μερικές πληροφορίες σχετικά με την Αλίκη...
Σχετικά με το μαγαζί έχω να πώ ότι οι συχνές ανανεώσεις των κοριτσιών βοηθούν στο να υπάρχει ενδιαφέρων και μερικές φορές οι νέες μεταγραφές πότε σου βγαίνουν πότε όχι...στο νέο Ρουμ μπλόκ που έφεραν πιστεύω ότι τους βγήκε.
Περιβάλλον άψογο πάντα γίνετε επιβεβαίωση προτού σε χρεώσουν με ποτό, υπάρχει σε γενικές γραμμές λιγότερη πίεση με τα διπλά ποτά και το μεγαλύτερο ποσοστό των κοριτσιών τιμάει το κέρασμα. Επίσης έχουν βελτιωθεί στο επίπεδο του "πρηξίματος" σε περίπτωση άρνησης να κεράσεις. Το μόνο αρνητικό είναι οι ΤΣΟΥΧΤΕΡΕΣ ακόμη τιμές για πριβέ...κατα την προσωπική μου εκτίμηση.
Τέλος οι Λίβυοι είναι ότι να είναι !!!! τους έφεραν με καράβια γμτ μπελά μου ??? απο ντύσιμο μέχρι συμπεριφορά είναι αλλού !!!!! έχουν πλημμυρίσει την Θεσσ/νίκη...ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ που αναζητούν λίγη θαλπωρή...
Σχετικά με το μαγαζί έχω να πώ ότι οι συχνές ανανεώσεις των κοριτσιών βοηθούν στο να υπάρχει ενδιαφέρων και μερικές φορές οι νέες μεταγραφές πότε σου βγαίνουν πότε όχι...στο νέο Ρουμ μπλόκ που έφεραν πιστεύω ότι τους βγήκε.
Περιβάλλον άψογο πάντα γίνετε επιβεβαίωση προτού σε χρεώσουν με ποτό, υπάρχει σε γενικές γραμμές λιγότερη πίεση με τα διπλά ποτά και το μεγαλύτερο ποσοστό των κοριτσιών τιμάει το κέρασμα. Επίσης έχουν βελτιωθεί στο επίπεδο του "πρηξίματος" σε περίπτωση άρνησης να κεράσεις. Το μόνο αρνητικό είναι οι ΤΣΟΥΧΤΕΡΕΣ ακόμη τιμές για πριβέ...κατα την προσωπική μου εκτίμηση.
Τέλος οι Λίβυοι είναι ότι να είναι !!!! τους έφεραν με καράβια γμτ μπελά μου ??? απο ντύσιμο μέχρι συμπεριφορά είναι αλλού !!!!! έχουν πλημμυρίσει την Θεσσ/νίκη...ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ που αναζητούν λίγη θαλπωρή...
arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αρχηγε περασα προχθες απο εκει το πρωι κατα τις 7 και γινοτανε τις πουτανας απο τετοιους.Αγαπητέ φίλε Αλ θα σου ήμουν ευγνώμων αν μας ενημέρωνες (η γνώμη σου μετράει) σχετικά με του νέο κύμα κορασίδων του Σολ καθώς και μερικές πληροφορίες σχετικά με την Αλίκη...
νομιζα ψαχνανε για μεροκαματο.δεν πηγε το μυαλο μου οτι ητανε στο σολ.
θα τρελαθουμε εντελως ρε πουστη.
Αγαπητέ φίλε Αλ θα σου ήμουν ευγνώμων αν μας ενημέρωνες (η γνώμη σου μετράει) σχετικά με του νέο κύμα κορασίδων του Σολ καθώς και μερικές πληροφορίες σχετικά με την Αλίκη...
Να πω κάτι όσον αφορά τις τσουχτερές τιμές των πριβέ...Γενικά οι τιμές όταν πήγαινα από παλιά ήταν 20 φραπές - 50 τσιμπούκι και 100 γαμήσι. Πέρυσι αν θυμάμαι καλά γύρω στο Πάσχα πήγα με έναν φίλο έχοντας στο μυαλό μου αυτές τις τιμές. Έρχεται η Σάσα και μου λέει πάμε για prive? Τη ρωτάω τι κάνεις στο prive; Και μου λέει "Ανάλογα..έχει prive με 20-30-40 και 50 Ευρώ"...Τι κάνεις λέω με το 50αρικο....Και μου λέει στο αυτί και καλά : "Μην το φωνάζεις αλλά με 50 το κάνουμε κιόλας"...Όντως έδωσα 50 και πήγαμε στα ενδότερα...
Μετά από λίγο καιρό βέβαια που ξαναπήγα, οι τιμές που έλεγαν όλες οι κοπέλες ήταν το κλασσικό 20-50-100. Προφανώς για να το ρίξει η Σάσα που ήταν και "πρώτο όνομα" εκείνη την εποχή στο μαγαζί, είχαν πέσει αφραγκίες και σου λέει από το μη βγάζω τίποτα ρίξτο στα 50. Το πιθανότερο είναι οι αφραγκίες να ήταν συμπτωματικές και παροδικές (κάτι οι άγιες μέρες του Πάσχα, κάτι το κόστος του αρνιού) αλλά δείχνει ότι οι πελάτες έχουν τη δύναμη με μερικές μέρες αποχή να ρίξουν τις τιμές...Δε θέλω να κράξω κανέναν που γουστάρει και τα ακουμπάει αλλά πιστεύω όταν κάτι μπορείς να το πάρεις με 50 μετά από μερικές μέρες συντονισμένης αποχής είναι μαλακία να το πληρώνεις 100
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
κι εμενα η Σασα παντα με ενα 20αρικο μου'κανε πιπα αλλα την κερνουσα και κανα δυο ποτα.Τα'χουμε ξαναπει παιζει ρολο η σχεση με την κοπελα,παιζει ρολο η κοπελα,παιζει ρολο η ωρα και η μερα.Οσο πιο αδεια μερα και οσο πιο προχωρημενη ωρα τοσο πιο φθηνα θα παρεις το πακετο.Υπαρχουν βεβαια και καποιες που δε μασανε με τιποτα.Έρχεται η Σάσα και μου λέει πάμε για prive? Τη ρωτάω τι κάνεις στο prive; Και μου λέει "Ανάλογα..έχει prive με 20-30-40 και 50 Ευρώ"...Τι κάνεις λέω με το 50αρικο....Και μου λέει στο αυτί και καλά : "Μην το φωνάζεις αλλά με 50 το κάνουμε κιόλας"...Όντως έδωσα 50 και πήγαμε στα ενδότερα...
Η Σασα ναι μεν ηταν η πρωτη φιρμα και εδινε φθηνα δωρακια αλλα δεν προλαβαινε να πηγαινει στο πριβε ενω κατι αλλα μπαζα τριγυρνουσαν ολη νυχτα με 3 μαρκες ολο κι ολο.
Και η Αλικη μια φορα ηρθε μου κλαφτηκε οτι πρεπει να πληρωσει εναν λογαριασμο και μου προτεινε με ενα 50αρικο να κανουμε ολο το καμα σουτρα οπως ειπε.Αρα κατα την προσωπικη μου εκτιμηση την Αλικη με ενα 20αρικο μπορεις να την παρεις για πιπα.Ειναι πολυ ευαλωτη οπως την εχω ψυχολογησει και χρειαζεται λεφτα...
Οι κωλομπαρουδες τουλαχιστον εχουν μια επιγνωση της καταστασης γιατι εδω ζουνε και καταλαβαινουν και ζοριζονται κι αυτες.Δεν ειναι σαν τα κοριτσια στα μπουρδελα που ζητανε οτι τους κατεβει και εχουν ερθει για τριμηνη αρπαχτη.Καντε προσφορες λοιπον απο μονοι σας και σιγουρα κατι θα κατσει...
κι εμενα η Σασα παντα με ενα 20αρικο μου'κανε πιπα αλλα την κερνουσα και κανα δυο ποτα.Τα'χουμε ξαναπει παιζει ρολο η σχεση με την κοπελα,παιζει ρολο η κοπελα,παιζει ρολο η ωρα και η μερα.Οσο πιο αδεια μερα και οσο πιο προχωρημενη ωρα τοσο πιο φθηνα θα παρεις το πακετο.Υπαρχουν βεβαια και καποιες που δε μασανε με τιποτα.
Η Σασα ναι μεν ηταν η πρωτη φιρμα και εδινε φθηνα δωρακια αλλα δεν προλαβαινε να πηγαινει στο πριβε ενω κατι αλλα μπαζα τριγυρνουσαν ολη νυχτα με 3 μαρκες ολο κι ολο.
Και η Αλικη μια φορα ηρθε μου κλαφτηκε οτι πρεπει να πληρωσει εναν λογαριασμο και μου προτεινε με ενα 50αρικο να κανουμε ολο το καμα σουτρα οπως ειπε.Αρα κατα την προσωπικη μου εκτιμηση την Αλικη με ενα 20αρικο μπορεις να την παρεις για πιπα.Ειναι πολυ ευαλωτη οπως την εχω ψυχολογησει και χρειαζεται λεφτα...
Οι κωλομπαρουδες τουλαχιστον εχουν μια επιγνωση της καταστασης γιατι εδω ζουνε και καταλαβαινουν και ζοριζονται κι αυτες.Δεν ειναι σαν τα κοριτσια στα μπουρδελα που ζητανε οτι τους κατεβει και εχουν ερθει για τριμηνη αρπαχτη.Καντε προσφορες λοιπον απο μονοι σας και σιγουρα κατι θα κατσει...
Φίλε Αλ συμφωνώ αλλά να πω τα εξής:
1) Δεν είμαι καθόλου συχνός στα κωλόμπαρα και τη Σάσα ήταν η πρώτη φορά που την έπαιρνα
2) Το μαγαζί είχε κόσμο, δε βαρούσαν μύγες. Αν και δεν ξέρω πόσοι από αυτούς ξόδευαν
3) Και τρίτον ήταν σχετικά νωρίς (2 το βράδυ)
Γι' αυτό μου έκανε εντύπωση και υπέθεσα ότι η πτώση στις τιμές πρέπει να είχε κρατήσει για λίγες μέρες και δεν πρέπει να ήταν της στιγμής. Βέβαια λόγω του ότι δεν έχω συνέχεια σ' αυτά τα μαγαζιά, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος