Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giorgos12s10

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Aυτο υποψιαζομαι κι εγω γιατι βρηκα αυτο

[URL unfurl="true"]http://smartcafebar.blogspot.com/p/blog-page_14.html[/url]
που λεει οτι ειναι στην Ανω Τουμπα.Γι'αυτο ολο ποιοτικες φατσες :2funny: :2funny:
Αλλα και στο αλλο που εχει φωτο με την Μπεκακου που η αφισα λεει Paradise ειναι παλι οι ιδιες ξανθιες.
Μηπως τα εχει και τα δυο αυτη η τσατσα??Μπορει...
bazobaro

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χθεσινοβραδινη επισκεψη στο σολ με εναν φιλο ο οποιος κ με εψησε να παμε μετα απο ποτο
ωρα 02.30 κ το μαγαζι με σχετικα πολυ κοσμο κ με κοπελες στον αριθμο 9 νομιζω κ με 4 μπαργουμαν πολυ δυνατες(ειχα να παω καιρο)

σε μενα ηρθε η μαριζα,η οποια οποτε ερχεται λεμε παντα μαλακιες κ δεν το παμε στο ποτο η στο πριβε γιατι πολυ απλα δεν μου αρεσει κ το ξερει
η σαντρα,ξανθια,πληθωρικη που καθοταν σε ολους κ ταν πασπατευαν παντου....μου ελεγε τα δικα της
κ η καρλα,νεο μωρακι μαυρομαλλυκο κοντουτσικο με τελειο κωλαρακι ζουμπουρλουδικο κ μαλλυ αφανα

στον φιλο μια μαυρη κ η αλβανιδα η οποια ειναι παντα στον κοσμο της κ σου σπαει τ αρχιδια με τις παπαριες της
κ μια αλλη ξανθια καινουρια του ειπε οτι ειναι στο μαγαζι αλλα δεν κρατησε ονομα(το εχουμε αυτο στην παρεα) :grin:

ολες οι κοπελες εχουν κρατησει την ιδια γραμμη κ πολιτικη του μαγαζιου σχετικα με τα πριβε
30ε χορος κ σεικερ,50ε καλαμακι κ 100ε το φουλ

εγω πηρα την καρλα στα 30ε κ περασα σχετικα καλα κ ειχα κ ενα δωρακι....

συνολο επισκεψης 30ε+5ε(μπυρα δικια μου)+5ε(μπυρα φιλου)=40ε

γενικοτερα το μαγαζι καλο για δοκιμες κ αν εχεις να δωσεις κ ενα 50ευρακι περνας σπεσιαλ

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
ελα πες τι παιχτηκε με την καρλα ...καλο μωρο ειναι αλλα μου φανηκε οτι δεν θα αξιζε στο πριβε και δεν δοκιμασα ..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παντως δεν ειπα οτι αξιζε με χιλια αλλα για μια δοκιμη ηταν καλη
τωρα αν μου ελεγες να παρω καρινα με τις θεικες βυζαρες στα 50ε η καρλα στα 30ε θα διαλεγα την πρωτη
αν κ δεν ξερω τι ρολο βαραει μεσα στο πριβε η καρινα
εμενα αυτου του ειδους οι γκομενες με φτιαχνουν

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
παντως δεν ειπα οτι αξιζε με χιλια αλλα για μια δοκιμη ηταν καλη
τωρα αν μου ελεγες να παρω καρινα με τις θεικες βυζαρες στα 50ε η καρλα στα 30ε θα διαλεγα την πρωτη
αν κ δεν ξερω τι ρολο βαραει μεσα στο πριβε η καρινα
εμενα αυτου του ειδους οι γκομενες με φτιαχνουν
Καλη Χρονια σε όλους...
Επισκεψη κατα το Μαιο στο Σολ...Η καρινα,δεν την ηξερα,ηρθε και πιασαμε λιγο συζητηση στο μπαρ..Β-Υ-Ζ-Α-Ρ-Ε-Σ ...Ενα ποται κερασμα,και μου ειπε στα ισα 80 ευρω το φουλ...Παμε στο πριβε γιατι δεν αντεξα στη θεα των βυζιων της...Να σημειωσω ότι εκεινη την περιοδο,ειχα τοσο βυζοελλειψη,που αγελαδα αν εβρισκα στο δρομο,θα της εκανα ισπανικο.....Λοιπον φιλε ντεκερ,πολυ καλη πιπα,καθεται πανω μου,και σε 5 λεπτα,με πολυ δυνατο κουνημα η κυρια πηρα 80ευρουλακια....Φυσικα ηταν και ξεπετα.Ζαλιστηκα μεν,αλλα δεν θα το ξαναεκανα...Μ επαιρνε πιπα και μασουσε τσιχλα...φαντασου ποσο στα αρχιδια της ειναι η γκομενα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλη Χρονια σε όλους...
Επισκεψη κατα το Μαιο στο Σολ...Η καρινα,δεν την ηξερα,ηρθε και πιασαμε λιγο συζητηση στο μπαρ..Β-Υ-Ζ-Α-Ρ-Ε-Σ ...Ενα ποται κερασμα,και μου ειπε στα ισα 80 ευρω το φουλ...Παμε στο πριβε γιατι δεν αντεξα στη θεα των βυζιων της...Να σημειωσω ότι εκεινη την περιοδο,ειχα τοσο βυζοελλειψη,που αγελαδα αν εβρισκα στο δρομο,θα της εκανα ισπανικο.....Λοιπον φιλε ντεκερ,πολυ καλη πιπα,καθεται πανω μου,και σε 5 λεπτα,με πολυ δυνατο κουνημα η κυρια πηρα 80ευρουλακια....Φυσικα ηταν και ξεπετα.Ζαλιστηκα μεν,αλλα δεν θα το ξαναεκανα...Μ επαιρνε πιπα και μασουσε τσιχλα...φαντασου ποσο στα αρχιδια της ειναι η γκομενα...
φιλε το οτι ειναι στ αρχιδια της φαινεται
αυτο πιστευω οφειλεται στο οτι ειναι το ωραιοτερο μουνι εκει μεσα κ οτι κ να κανει παλι θα εχει τα πριβε της
οποτε γιατι να κοπιαζει?
εγω 80αρι δεν θα της εδινα αλλα ενα 50αρι για μια πιπα σπεσιαλ θα τα εδινα

Bed knight

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
79
Πόντοι
0
Αναρωτιέμαι εάν υπάρχει κάποιο μαγαζί που να προσφέρει όλες εκείνες τις υπηρεσίες που προσφέρει το SOL. Γνωρίζει κάποιος συναθλητής να μας ενημερώσει?

RAMBO69

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΣΑ ΤO SOL ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Γνωριζει κανεις κατι για την Αννα την Βουλγαρα απο το ΕΔΕΜ?Δεκτα και pm.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
pou einai i karina oeo :dancing:ferte piso tin karina sto sol :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:itan i kaliteri stin doulia tis :tickedoff:gammo tin trella mou :rockon: :rockon: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :hammer: :hammer:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Γνωριζει κανεις κατι για την Αννα την Βουλγαρα απο το ΕΔΕΜ?Δεκτα και pm.

Τη γνωρίζω αρκετά χρόνια , απο τότε που δούλευε σε άλλο μαγαζί , ξρχωρίζει γιατί είναι αρκετά μικρότερη και όμορφότερη απο το μέσο όρο , δεν είναι για πολύ άγρια γούστα τύπου sol , δουλέβει κυρίως με δικούς της προσωπικούς χορηγούς και φυσικά είναι πολύ καλή ευρορουφήχτρα , θα το παραδεχτεί και η ίδια , είναι αρκετά έξυπνη και τις πρώτες φορές δεν βιάζεται καθόλου και σε "παίζει" πολύ μεθοδικά ! Ευτυχώς δεν υπήρξα ποτέ αγαπούλης-χορηγός της άλλωστε έχω αποσυρθεί απο το "άθλημα" εδώ και καιρό , πάντως δεν ψωνίζεται , μέχρι πριν 1-1,5 χρόνο είχε δεσμό ...και επίσης έχει βγάλει αρκετό χρήμα , μη σου φανεί περίεργο αν σε λίγο καιρό ανοίξει δικό της μαγαζί !!!
Πάντως για κανένα μεσημεριανό φαγητό-καφέ δεν είναι αρνητική ...

np231

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη στο ονειρο στη κωλετη,πριν καμμια ωρα εκει ημουν.7 κοπελες το μαγαζι για τα δικα μου γουστα μονο ενα πιτσιρικι 23 ετων απο βουλγαρια αξιολογο.υπεροχο κωλαρακι ολοστρογγυλο μικρα βυζακια τα οποια  χουφτωθηκαν.ρωτησα αν παιζει κατι στο πριβε και μου ειπαν μονο χορος.οι υπολοιπες μετριες παρουσιες καΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΠΟΤΟ.ποτο δικο μου 5 (μπυρα) κοπελας 10

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Τη γνωρίζω αρκετά χρόνια , απο τότε που δούλευε σε άλλο μαγαζί , ξρχωρίζει γιατί είναι αρκετά μικρότερη και όμορφότερη απο το μέσο όρο , δεν είναι για πολύ άγρια γούστα τύπου sol , δουλέβει κυρίως με δικούς της προσωπικούς χορηγούς και φυσικά είναι πολύ καλή ευρορουφήχτρα , θα το παραδεχτεί και η ίδια , είναι αρκετά έξυπνη και τις πρώτες φορές δεν βιάζεται καθόλου και σε "παίζει" πολύ μεθοδικά ! Ευτυχώς δεν υπήρξα ποτέ αγαπούλης-χορηγός της άλλωστε έχω αποσυρθεί απο το "άθλημα" εδώ και καιρό , πάντως δεν ψωνίζεται , μέχρι πριν 1-1,5 χρόνο είχε δεσμό ...και επίσης έχει βγάλει αρκετό χρήμα , μη σου φανεί περίεργο αν σε λίγο καιρό ανοίξει δικό της μαγαζί !!!
Πάντως για κανένα μεσημεριανό φαγητό-καφέ δεν είναι αρνητική ...

Η συγκεκριμένη έχει κάνει φωτογράφηση στο playboy με το όνομα Άννα Θεοδώρου www.playboy.gr/Playlist/More-Playlist/5733-Αννα-εξ'-ουρανού.html]http://www.playboy.gr/Playlist/More-Playlist/5733-Αννα-εξ'-ουρανού.html[/url] .

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σας συναθλητές! Είμαι νέος εδώ. Διάβασα το παρόν thread από την αρχή έως το τέλος και είπα να γραφτώ.

Μετά από χρόνια αποχής από τα κωλόμπαρα, με έπιασε ξανά το μικρόβιο και άρχισα να πηγαίνω πάλι. Το αγαπημένο μου είναι το SOL. Μαθαίνω, όμως, ότι κάπου στα τέλη Γενάρη θα κλείσει για κάνα μήνα τουλάχιστον. Ξέρει κανείς εάν αληθεύει αυτό; Και αν ναι, ποιος είναι ο λόγος;

Επίσης, μαθαίνω ότι στις 23 Γενάρη τα κορίτσια θα μεταφερθούν σε κάποιο ξενοδοχείο, καζίνο ή κάτι τέτοιο για ένα happening. Κάποιοι λένε για το εσωτερικό, άλλοι για το εξωτερικό. Ξέρει κανείς τίποτα;

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Επίσκεψη χθες στο SOL. Για Παρασκευή, ο κόσμος ήταν αρκετός, αλλά χαμός δεν γινόταν. Τα περισσότερα βαριά χαρτιά απουσίαζαν. Πολλές μαύρες, οι περισσότερες πιεστικές δυστυχώς. Η μουσική καλή, αλλά η ίδια όπως πάντα. Κάποια στιγμή πέρασε και η αστυνομία. Το μαγαζί θα παραμείνει κλειστό 23/1 - 2/2. Τα κορίτσια θα μεταφερθούν σε καζίνο στα Σκόπια για μια ημέρα, στις 23/1.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης

Σιγουρα ειναι αυτη?23 λεει οτι ειναι ενω αυτη ειναι σημερα 28..τουλαχιστον ετσι λεει..θα κοιταξω την αλλη φορα για το τατοο στην κοιλια :-)

cortomaltese032

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0

..και το βυζί δεν φαίνεται να έχει σχέση με το πραγματικό, εκτός και αν έχει πέσει photoshop

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Αυτη πρεπει να ειναι.Εχει το ιδιο τατοο στο ιδιο σημειο..δλδ ενα σκορπιο.
Το βυζι μου φανηκε πιο μεγαλο απο κοντα ομως αυτο δεν λεει κατι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom