Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Το μαγαζί ειναι εκεί όπου λειτουργούσε το Εδέμ... Πέρασα ένα βράδυ και εντυπωσιάστηκα απο την ξανθια η οποία μάλλον ειναι και η ιδιοκτήτρια. Μέσα κυκλοφορούσε και ένα εξαιρετικό μελάχρινό, δεν συγκράτησα όνομα. Κατά τα άλλα οι υπόλοιπες παρουσίες δεν αξίζουν σχολιασμού.Εχει περάσει αρκετός καιρός απο τότε που πέρασα και όση ώρα έκατσα δεν μπήκε κανεις στο μαγαζί, απο οτι μου είπαν πάντως και απο οτι βλέπω στις φωτο το μαγαζι άλλαξε διακόσμιση
Εχει πριβε και χαμουρεματα ή μονο κερασματα και μπλα μπλα?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.236
Πόντοι
7.095
τωρα με μπερδεψατε...το paradise ειναι το παλιο εδεμ...
το smart που λες al ειναι αν καταλαβα καλα ενα μικρο πιο πολυ σαν φρουταδικο κοντα στην τουμπα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
τωρα με μπερδεψατε...το paradise ειναι το παλιο εδεμ...
το smart που λες al ειναι αν καταλαβα καλα ενα μικρο πιο πολυ σαν φρουταδικο κοντα στην τουμπα
Εχεις δικιο που μπερδευτηκες...
Smart εχει σαν ονομα στο φεισμπουκ η ιδοκτητρια αλλα το μαγαζι το λενε Paradise.Tι παιζει εκει μεσα εχει πριβε και κολπα σαν το Σολ ή πιο ξενερωτα πραματα?
Στις φωτο εκτος απο την ιδιοκτητρια διακρινω αλλες 2 ξανθιες μουναρες :tits: :tits:
Γιατι εκτος των αλλων οι πελατες στις φωτο δειχνουν κανονικοι ανθρωποι,πιο πολιτισμενοι.Δεν ειναι σαν εμας τις αλητοφατσες που παμε στο Σολ :rolleyes: :rolleyes:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

ρε παιδια , δεν ειναι καπως να δημοσιευουν τοσες φωτο που να φαινονται προσωπα πελατων ? δηλαδη να παω και να με δω στο μπακγκραουντ να πινω ποτο ? και αν ειμαι παντρεμενος ? ενας απο αυτους ειναι γνωστος μου για παραδειγμα ... νομιζω οτι ειναι too much ενα τετοιο μαγαζι να κανει τετοια πραματα .

παντως μαλλον δεν εχει καβατσα . τετοιο κλιμα εισεπραξα απο αυτα του ειδα στο φουμπου ...

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Στο φιμπι αλλη λεει οτι ειναι του smart cafe (η ξανθια μιλφ)  ενω για το παραδισε ειναι αυτη που μιλαει στην τηλεοραση στην εκπομπηπου αναφερετε στη νυχτερινη ζωη,εισαι σιγουρος AL οτι δεν ειναι δυο μαγαζια;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Στο φιμπι αλλη λεει οτι ειναι του smart cafe (η ξανθια μιλφ)  ενω για το παραδισε ειναι αυτη που μιλαει στην τηλεοραση στην εκπομπηπου αναφερετε στη νυχτερινη ζωη,εισαι σιγουρος AL οτι δεν ειναι δυο μαγαζια;
Aυτο υποψιαζομαι κι εγω γιατι βρηκα αυτο

[URL unfurl="true"]http://smartcafebar.blogspot.com/p/blog-page_14.html[/url]
που λεει οτι ειναι στην Ανω Τουμπα.Γι'αυτο ολο ποιοτικες φατσες :2funny: :2funny:
Αλλα και στο αλλο που εχει φωτο με την Μπεκακου που η αφισα λεει Paradise ειναι παλι οι ιδιες ξανθιες.
Μηπως τα εχει και τα δυο αυτη η τσατσα??Μπορει...

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Ναι ,μαλλον δυο ειναι ,το smartcafe ειναι στη ανω τουμπα στην αδαμιδου 22 ,και προφανως με καποιο τροπο σχετιζονται ,ισως να ανηκουνε στην ιδια

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
λοιπον μαγκες ακουστε.
εχω παει σε αυτο που ειναι στην δελφων με ενα φιλο εντελως τυχαια μια φορα μονο.
δεν ειναι κολομπαρο,απλα ειναι σαν μπαρακι τις γειτονιας,και αντι να δουλευουν φοιτητριες,δουλευουν οι θειες.
δεν παιζουν βιζιτες και τετοια,απλα πινεις το ποτο σου,κανεις χαβαλε με τα κοριτσια αν θελεις, και ακους τα σκυλαδικα που παιζουν.
σε γενικες γραμμες ειναι φιλοξενος ο χωρος και ολοι γινοντε μια παρεα εκει.
καβαντζες για πιπες και γαμησια δεν εχει καθουλου,δεν παιζει κιολας τετοιο εργο.
πιστευω για να γαμησι καποιος απο εκει μονο στο στυλ να βγαλει καμια γκομενα απο εκει μεσα,αλλα πραγμα δυσκολο,διοτι οι περισσοτερες πρεπει να ειναι καβαντζωμενες.

Dimeos

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Like
1
Πόντοι
0

Σχετικα με το μαγαζι στη Δελφών τα πράγματα είναι περίπου οπως τα περιέγραψε ο arcans80, βέβαια προσωπικά εκτός απο τρεις τύπισες στα δεύτερα ...αντα πέτυχα και δυο αξιόλογες νεαρές...

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
σε σεις.... οταν λέμε δελφών εννοουμε στην αρχή? δηλαδή ντεπω ? με ολγας? αν ναι ησυχα πράγματα εχει εκεί.. σαν κολωμπαράκι της γειτονιας ενα πράγμα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.236
Πόντοι
7.095
εκεί είναι το εδεμ και το σουγκαρ που λες chrismore....
αυτό είναι κοντά μαρτίου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Αλλο το ΕΔΕΜ λιγο μετα την νομαρχια αλλο το PARADISE στην Δελφων απεναντι απο το Subbito.Aπλα νομιζω η κορη του ιδιοκτητη του ΕΔΕΜ εχει το PARADISE..επισεις το δευτερο στεγαζετε στον χωρο που ηταν το πρωτο μεχρι το καλοκαιρι

profis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
σαββατο βραδυ στο σολ για πρωτη μου φορα, αν και ειμαι παλιος στο ειδος. πολυ πραμα ρε παιδια. στην αρχη ερχοτανε ολες οι κιουσπες. σταμπαρησα μερικες καλες ομως αργουσαν (ο τελευταιος κερδιζει παντα τη παρασταση ετσι δεν ειναι?). τεσπα αφου εγινε η σχετικη παρελαση τραβηξα ενα ρουμανακι(?). ενω οι υποσχεσεις που αφηνε στο παιχνιδι στο μπαρ προμηνυε καλα γουστα, στο πριβε δε ξετρελαθηκα κιολας. πολυ υπερβολικη. δεν ειμασται και τιποτα βλαχοι.  αλλα εχει πολυ ψωμι και βλεπω να δοκιμαζονται κι αλλες. θα επανελθω με νεοτερα. 

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
ποια ρουμανα ?? μηπως μια καινουρια την καρλα ?( πολυ σωματαρα η κοπελα αν και μικροσκοπικη) ..τι παιχτηκε στο πριβε ?

Worldnudistas

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια, δε ξερω εαν ειναι το σωστο μερος να κανω την ερωτηση, αλλά μηπως ξερει κανεις κανενα μπαρακι που συχναζουν 50-60αρες που γουσταρουν φαση; ευχαριστω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παιδια, δε ξερω εαν ειναι το σωστο μερος να κανω την ερωτηση, αλλά μηπως ξερει κανεις κανενα μπαρακι που συχναζουν 50-60αρες που γουσταρουν φαση; ευχαριστω
εχει ενα απεναντι απο τον μαρινοπουλο στην λαγκαδα διπλα στο βιντεοκλαμπ για πολυ τρανς και γκρανι φαση το εκοψα δικε μου.....

profis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
οχι η καρλα, αν και συμφωνω για το σωμα της. η αλεξανδρα ( επισης κορμαρα). στο πριβε ομως ηταν βιαστικη, καθολου γκαβλιαρα, πολυ ψευτικο ρε αδερφε. το :pipa1: χαλια!
ποια ρουμανα ?? μηπως μια καινουρια την καρλα ?( πολυ σωματαρα η κοπελα αν και μικροσκοπικη) ..τι παιχτηκε στο πριβε ?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

εχει ενα απεναντι απο τον μαρινοπουλο στην λαγκαδα διπλα στο βιντεοκλαμπ για πολυ τρανς και γκρανι φαση το εκοψα δικε μου.....

μαλλον λες "τους αγγελους του τσαρλυ" . αυτο πρεπει να ειναι μπουρδελλο χειροτερο απο βαρδαρη ... μακρυα ...

υπαρχει ενα μαγαζι στην γιανιτσων , για το οποιο εχω ακουσει διαφορα . ειναι σε οροφο και νομιζω λεγετε μεταξυ μας . μαλλον κατι τετοιο ψαχνει ο nudi ...

αααα . και ΜΗΝ μου στειλεις πμ . δεν ξερω τιποταλλο . :)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ρε παιδια , δεν ειναι καπως να δημοσιευουν τοσες φωτο που να φαινονται προσωπα πελατων ? δηλαδη να παω και να με δω στο μπακγκραουντ να πινω ποτο ? και αν ειμαι παντρεμενος ? ενας απο αυτους ειναι γνωστος μου για παραδειγμα ... νομιζω οτι ειναι too much ενα τετοιο μαγαζι να κανει τετοια πραματα .

Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι !!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

RIC ...RESPECT !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom