Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
εσυ ποια προτεινεις φιλε? :pipa1:,σεξ αξιζουνε?εγω εχω βαλει στο ματι αυτην την καρλα.ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Δε νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά για σεξ, είναι πολλά.
Η Καρίνα και η Χριστίνα ήταν πολύ καλές στο πριβέ :pipa1:. Μέτρια προς το καλή ήταν η Κρίστι :pipa1:. Την Κάρλα δεν την έχω πάρει αλλά από κοντά είναι πολύ καλύτερη από ότι στις φωτογραφίες.

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Το SOL από την Κυριακή του Πάσχα έβαλε είσοδο 10 ευρώ...  :think:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Το SOL από την Κυριακή του Πάσχα έβαλε είσοδο 10 ευρώ...  :think:
10 € με ποτό να υποθέσω. Το κάνει μάλλον γιατί πηγαίναν πάρα πολλοί τζαμπατζίδες για να πάρουν μάτι. Θα το θεωρούσα καλή κίνηση αν μείωνε και τις τιμές στις υπηρεσίες.

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
10 € με ποτό να υποθέσω. Το κάνει μάλλον γιατί πηγαίναν πάρα πολλοί τζαμπατζίδες για να πάρουν μάτι. Θα το θεωρούσα καλή κίνηση αν μείωνε και τις τιμές στις υπηρεσίες.

Δεν ξέρω εάν είναι με ποτό. Φίλος με ενημέρωσε. Υποθέτω πως είναι.

Καλό μαγαζί το SOL αλλά σίγουρα οι τιμές του είναι υψηλές και χρειάζονται μείωση ιδίως τώρα με την κρίση και με την είσοδο που έβαλε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
εισοδο 10ε?!Χλωμους τους βλεπω..δλδ αν παρω μια μπυρα θα πληρωσω 10ε??Που την πινω στον Πλουταρχο? ;)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
10€....για αρπαχτή το κόβω , πάντως μόνο για sol βλέπω ενημερώσεις ...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Το SOL από την Κυριακή του Πάσχα έβαλε είσοδο 10 ευρώ...  :think:
μηπως ηταν μονο για το Πασχα?

Αλλα απο την αλλη εγω το'χω πει αρκετες φορες για τους τζαμπα χουφτωματιες.Πληρωνει ο αλλος 5ε μια μπυρα και περνανε απο πανω του 15 γυναικες,τις κραταει απο κανα 5λεπτο για μπαλαμουτι,δαχτυλα κτλ...μετα η γκομενα εκνευριζεται και ερχεται σε μενα που θεωρητικα ειμαι προθυμος να κερασω και σερνεται.Αμα υπαρχουν 10 τετοιοι συγρονως σε μια βραδια ειναι αρκετοι για να κανουν ζημια.Εβλεπα μια παρεα απο 10 πιτσιρικια που πιανανε μια μαυρουλα,τη δαχτυλωνανε ολοι και τελικα δε την κερνουσε κανεις...Μαλακιες δηλαδη
Επισης δεν υπηρχε αλλο μαγαζι που με 7ε ποτο(καθαρο)μπορεις να ριξεις τοσο μπαλαμουτι.Στα δηθεν πιο κυριλε στριπτηζαδικα,που πλεον ειναι πεθαμενα,πληρωνεις 15-20ε εισοδο και στην ουσια δεν κανεις τιποτα...

Ομως παρα τα παραπανω δεδομενα αν πραγματι ισχυει αυτο με την εισοδο νομιζω οτι ναι μεν θα ριξει τον καθαρο αριθμο πελατων αλλα αυτοι που θα πηγαινουν με σκοπο να ξοδεψουν θα περνανε καλυτερα τελικα και κατ'επεκταση θα γινονται και καλυτεροι τζιροι.Θεωρητικα βεβαια ολα αυτα...

isvoleass

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Η είσοδος θα είναι μόνιμη.Σαν δικαιολογεία είπαν ότι έχουν πρόβλημα με την εφορία γιατί το δήλωσαν το μαγαζί με σόου.Η είσοδος δεν ενοχλεί το θέμα είναι να κατεβάσουν τις τιμές στο πριβέ.Πρέπει όλοι μας να τους το λέμε μέχρι να το καταλάβουν!!!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Η είσοδος θα είναι μόνιμη.Σαν δικαιολογεία είπαν ότι έχουν πρόβλημα με την εφορία γιατί το δήλωσαν το μαγαζί με σόου.Η είσοδος δεν ενοχλεί το θέμα είναι να κατεβάσουν τις τιμές στο πριβέ.Πρέπει όλοι μας να τους το λέμε μέχρι να το καταλάβουν!!!
μην τρωτε ρε παραμυθι απο τις πουτανες.τι θα πει το δηλωσε το μαγαζι στην εφορια σαν σοου? το μαγαζι ειμαι σιγουρος οτι θα εχει αδεια καφε-μπαρ.για να δηλωσε τις πουτανες ολες στο ι.κ.α και να πληρωνει ενσημα δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.
παντως αν ξαναπας ρωτησε την αν ειναι μεσα στα σχεδια τις να φερει και τον bon jovi να κανει κανενα σοου εκει μεσα. :2funny: :2funny: :2funny

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Απλώς είναι "ξεκούραστη" αύξηση τζίρου απο τα άτομα που πάνε για να ξοδέψουν 5-7 € , που πάνε απλώς μόνο για να πάρουν μάτι και να πιάσουν τίποτα στο τζάμπα .

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
ο τζάμπας ζει όμως...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν ξερω αν θα το κρατησουν το 10ε σαν εισοδο αλλα δεν νομιζω πως θα κρατησει κ πολυ
η καλυτερη τακτικη που μπορουν να ακολουθησου ειναι να αφησουν τις τιμες των ποτων ως ειχαν κ χωρις να επιβαλουν εισοδο στο κωλομαγαζο κ να ριξουν τις τιμες στα πριβε.ετσι θα αυξησουν τον τζιρο τους κ η αυξηση θα ειναι κ σταθερη.δεν θα ειναι φωτοβολιδα

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Προφανώς οι υπεύθυνοι του SOL μας διαβάζουν εδώ μέσα και γι' αυτό έγραψαν το παρακάτω πριν από λίγες ώρες στην σελίδα τους στο Facebook:

"καλημερα..θελουμε να ενημερωσουμε τους αγαπητους μας πελατες πως απο δω και περα υπαρχει εισοδος 10 ευρω λογω του οτι εχουμε καθιερωσει καθημερινο shοw και ειμαστε υποχρεωμενοι να βαλουμε εισοδο που φυσικα περιλαμβανει και ποτο..απο κει και περα οι τιμες στα δευτερα ειναι ιδιες.. δεν υπαρχει αλλος λογος επειδη πολλοι καλοθελητες σχολιαζουν.."

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0

Όπως αναφέρουν και στο Facebook ( παραθέτω στο παραπάνω μήνυμά μου ), πράγματι λένε ότι το κάνανε διότι είναι υποχρεωμένοι λόγω του καθημερινού show. Χλωμό το κόβω, αλλά δεν είμαι και ειδικός για να ξέρω.

Πάντως, τις τιμές στο πριβέ δεν νομίζω ότι θα τις κατεβάσουν μόνο με το να το ζητάμε στα λόγια. Από την στιγμή που η ζήτηση δεν μειώνεται γιατί να το κάνουν; Εάν μειωθεί η ζήτηση μπορεί και να το κάνουν. Αλλά με τα λόγια μόνο, δεν νομίζω. Το θέμα είναι να πηγαίνουμε και να μην κάνουμε πριβέ. Να πέσει η ζήτηση δηλαδή. Αλλά, χλωμό το κόβω να κάνουμε κάτι τέτοιο. Αλλιώς, γιατί να πάμε;  :grin:

Από την άλλη, δεν νομίζω ότι αν ρίξουν τις τιμές θα ανέβει ο τζίρος τους καθώς, όπως το βλέπω, όποιος πάει εκεί μέσα θέλει να φάει τα λεφτά που έχει είτε με αυτά μπορεί να κάνει ένα πριβέ, δύο πριβέ κ.λπ. Βέβαια, μπορεί και να ανέβει ο τζίρος εάν αυξηθεί η συχνότητα των επισκέψεων από τους πελάτες λόγω των μειωμένων τιμών.  ;)

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
oloi gia to sol milate
apo anatolika sto neo Edem ti paizei xerei kaneis
opos kai gia ena ellinadiko apenanti apo to ellhniko

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
oloi gia to sol milate
apo anatolika sto neo Edem ti paizei xerei kaneis
opos kai gia ena ellinadiko apenanti apo to ellhniko
1.γράφε ελληνικά
2. και στα δύο μέσα δεν παίζει τίποτα...τώρα αν είσα μάγκας ή άπλας κάτι μπορεί να καταφέρεις για έξω

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
ένα σμαρτ στην τούμπα τί ρόλο βαράει; έχει πάει κανείς,να μας πεί εντυπώσεις;;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Να ρωτησω κατι? εκεινο τοκωλομπαρο στη γιαννιτσων το "απροοπτο" νομιζω :idiot: τι φαση παιζει? Αν μπεις μεσα τρως ντου απο πουρογριες? εχει τιποτα που να αξιζει εκει μεσα η ειναι σκηνικο απο αλλο πλανητη?

nylon45

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Όπως αναφέρουν και στο Facebook ( παραθέτω στο παραπάνω μήνυμά μου ), πράγματι λένε ότι το κάνανε διότι είναι υποχρεωμένοι λόγω του καθημερινού show. Χλωμό το κόβω, αλλά δεν είμαι και ειδικός για να ξέρω.

Πάντως, τις τιμές στο πριβέ δεν νομίζω ότι θα τις κατεβάσουν μόνο με το να το ζητάμε στα λόγια. Από την στιγμή που η ζήτηση δεν μειώνεται γιατί να το κάνουν; Εάν μειωθεί η ζήτηση μπορεί και να το κάνουν. Αλλά με τα λόγια μόνο, δεν νομίζω. Το θέμα είναι να πηγαίνουμε και να μην κάνουμε πριβέ. Να πέσει η ζήτηση δηλαδή. Αλλά, χλωμό το κόβω να κάνουμε κάτι τέτοιο. Αλλιώς, γιατί να πάμε;  :grin:

Από την άλλη, δεν νομίζω ότι αν ρίξουν τις τιμές θα ανέβει ο τζίρος τους καθώς, όπως το βλέπω, όποιος πάει εκεί μέσα θέλει να φάει τα λεφτά που έχει είτε με αυτά μπορεί να κάνει ένα πριβέ, δύο πριβέ κ.λπ. Βέβαια, μπορεί και να ανέβει ο τζίρος εάν αυξηθεί η συχνότητα των επισκέψεων από τους πελάτες λόγω των μειωμένων τιμών.  ;Απ'οτι βλεπω,στα τελευταια ποστς ολοι κανουν παραπωνα για τις τιμες του Σολ στο πριβε,ενω στα προηγουμενα μερικοι εκαναν πιπα με 20Ε-30Ε και sex με 50-60Ε,μηπως δουλεβομαστε μεταξυ μας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom