Όπως αναφέρουν και στο Facebook ( παραθέτω στο παραπάνω μήνυμά μου ), πράγματι λένε ότι το κάνανε διότι είναι υποχρεωμένοι λόγω του καθημερινού show. Χλωμό το κόβω, αλλά δεν είμαι και ειδικός για να ξέρω.
Πάντως, τις τιμές στο πριβέ δεν νομίζω ότι θα τις κατεβάσουν μόνο με το να το ζητάμε στα λόγια. Από την στιγμή που η ζήτηση δεν μειώνεται γιατί να το κάνουν; Εάν μειωθεί η ζήτηση μπορεί και να το κάνουν. Αλλά με τα λόγια μόνο, δεν νομίζω. Το θέμα είναι να πηγαίνουμε και να μην κάνουμε πριβέ. Να πέσει η ζήτηση δηλαδή. Αλλά, χλωμό το κόβω να κάνουμε κάτι τέτοιο. Αλλιώς, γιατί να πάμε;
Από την άλλη, δεν νομίζω ότι αν ρίξουν τις τιμές θα ανέβει ο τζίρος τους καθώς, όπως το βλέπω, όποιος πάει εκεί μέσα θέλει να φάει τα λεφτά που έχει είτε με αυτά μπορεί να κάνει ένα πριβέ, δύο πριβέ κ.λπ. Βέβαια, μπορεί και να ανέβει ο τζίρος εάν αυξηθεί η
συχνότητα των επισκέψεων από τους πελάτες λόγω των μειωμένων τιμών. ;Απ'οτι βλεπω,στα τελευταια ποστς ολοι κανουν παραπωνα για τις τιμες του Σολ στο πριβε,ενω στα προηγουμενα μερικοι εκαναν πιπα με 20Ε-30Ε και sex με 50-60Ε,μηπως δουλεβομαστε μεταξυ μας;