Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

deltadelta

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χθες βράδυ ελαφρώς υποτονικά στο Sol αλλά εμφανίστηκε εμπρός μου ως από μηχανή Θεά η Άννα-ρουμάνα και όλα άλλαξαν!!!Τέλεια....και τρελιάρα στο prive και η  :pipa1: ανασταίνει ασθενεις και οδοιπόρους!

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
Χθες βράδυ ελαφρώς υποτονικά στο Sol αλλά εμφανίστηκε εμπρός μου ως από μηχανή Θεά η Άννα-ρουμάνα και όλα άλλαξαν!!!Τέλεια....και τρελιάρα στο prive και η  :pipa1: ανασταίνει ασθενεις και οδοιπόρους!

συμφωνω και γω ..και μενα μου συνεβη το ιδιο ..καλη περιπτωση

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις δωστε μια βοηθεια
η αννα ποια ειναι?

cortomaltese032

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Ώστε εξαιτίας σου περίμενα μέχρι τις 4 στο bar και σκεφτόμουνα που να έχει χαθεί η Άννα  :2funny:

Deker είναι μια λεπτοκαμωμένη ξανθούλα με γλυκό πρόσωπο και στυλ λολίτας.

Στα αρνητικά νέα, η Κάρλα έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί και μάλλον επέστρεψε ή θα επιστρέψει Ρουμανία. Κρίμα πρόλαβα να την γνωρίσω μόνο προς το τέλος....

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ώστε εξαιτίας σου περίμενα μέχρι τις 4 στο bar και σκεφτόμουνα που να έχει χαθεί η Άννα  :2funny:

Deker είναι μια λεπτοκαμωμένη ξανθούλα με γλυκό πρόσωπο και στυλ λολίτας.

Στα αρνητικά νέα, η Κάρλα έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί και μάλλον επέστρεψε ή θα επιστρέψει Ρουμανία. Κρίμα πρόλαβα να την γνωρίσω μόνο προς το τέλος....
Κρίμα, ούτε εγώ πρόλαβα να την γνωρίσω. Η Χριστίνα συνεχίζει;

cortomaltese032

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Κρίμα, ούτε εγώ πρόλαβα να την γνωρίσω. Η Χριστίνα συνεχίζει;

Από το Σεπτέμβριο και μετά είναι ζήτημα να έχει δουλέψει 2-3 βδομάδες σύνολο. Έχω κανά μήνα να την δώ και μάλλον ξαναστάματησε.

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0

Συμφωνώ, πολύ καλή η Άννα στο πριβέ! Πάρε συγχρόνως και την φίλη της την Μίκα (Ρουμανάκι και αυτή) και θα είναι ακόμη καλύτερα!  ;)

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0

Η Κάρλα είχε πάει για λίγες ημέρες στην Ρουμανία, αλλά έχει επιστρέψει. Πριν από καμιά βδομάδα που είχα πάει ήταν εκεί. Από τα καλύτερα κομμάτια του μαγαζιού!

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Από το Σεπτέμβριο και μετά είναι ζήτημα να έχει δουλέψει 2-3 βδομάδες σύνολο. Έχω κανά μήνα να την δώ και μάλλον ξαναστάματησε.

Έτσι μου φαίνεται και μένα. Ξανασταμάτησε μάλλον. Κρίμα!

perakaipiopera

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια τι λεει η καρλα στο πριβε? την εχει παρει κανεις?

the real joker

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω που πηγα Πεμπτη δε την βρηκα την Καρλα κριμα να χει φυγει κανεις αλλος ξερει αμα εφυγε μονιμα για Ρουμανια η θα επιστρεψει?

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Εγω που πηγα Πεμπτη δε την βρηκα την Καρλα κριμα να χει φυγει κανεις αλλος ξερει αμα εφυγε μονιμα για Ρουμανια η θα επιστρεψει?
Ναι κρίμα. Ας ελπίζουμε πως πήγε να βάλει βυζιά  :cheesy:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Ναι κρίμα. Ας ελπίζουμε πως πήγε να βάλει βυζιά  :cheesy:

Αχαχαχαχα!Θεος!! ;)

Παρεμπιπτοντως το πραγματικο της ονομα ειναι Κριστινα,αλλα χεστηκαμε για το ονομα...
ας βαλει κανα βυζο,γιατι σαν 16χρονος κολυμβητης ειναι με το βιδωτο...

perakaipiopera

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0

πηγα χθες σαββατο βραδι και μου ειπανε οτι η καρλα σταματησε οριστικα. κριμα και δεν την προλαβα σε πριβε.  :(

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
πηγα χθες σαββατο βραδι και μου ειπανε οτι η καρλα σταματησε οριστικα. κριμα και δεν την προλαβα σε πριβε.  :(
Μάλιστα, κρίμα όντως.
Κάνε μας μια μικρή αναφορά για χθες αν θέλεις. Ποιές ήταν, αν είχε κόσμο...

perakaipiopera

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μάλιστα, κρίμα όντως.
Κάνε μας μια μικρή αναφορά για χθες αν θέλεις. Ποιές ήταν, αν είχε κόσμο...

γυρω στις 2 πηγα γυρω στις 4 εφυγα. για σαββατο δεν ειχε κοσμο και οι πελατες δεν κερνουσαν και πολυ. τα κοριτσια ηταν μαζεμενα για ωρα μπροστα στη πιστα. απο οτι ειδα ελειπε η κριστι. ολες οι αλλες ηταν εκει. ηταν και η μισελ που ειχα μερες να την δω και η οποια γυρισε με νεα ζουμερα βυζια!!!  :boobies: κερασα ποτο την αλεξανδρα το ρουμανακι με το ζουμερο τρελλο κωλο αλλα δεν παιζαν λεφτα για πριβε δηστυχως. παντως η ατμοσφαιρα στο μαγαζι ηταν καπως πεσμενη.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Πολλές φορές έχουν γραφτεί αρκετά σχόλια για το ΣΟΛ. Ο λόγος είναι ένας και μόνο... το μαγαζί είναι το καλύτερο με διαφορά απο το 2ο. Τόσο οι κοπέλες οι οποίες είναι αρκετές και για όλα τα γούστα απο τις απίστευτες μουν@ρες μέχρι την απλή κοπέλα Ελληνίδα που βρίσκεις δίπλα σου και βγάζουν χαβαλέ. Άσχετα με τις τιμές του πριβέ που πιστεύω ότι είναι αρκετά υψηλές και δεν νομίζω ότι είναι value for the money όσο και ο χώρος του πριβέ ...τόσο η μουσική όσο και το  attitude απο τα περισσότερα κορίτσια τα οποία είναι ευγενικά και την κάνουν και αυτά με τρόπο όταν τις αποφεύγεις αλλά και το αφεντικό με τις τρελές ατάκες (ναι κάνει MC) όλα αυτά κάνουν ένα μείγμα το οποίο κάνουν το μαγαζί να ξεχωρίζει.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Σάββατο βράδυ , μετά απο πάρα πολύ καιρό μαζί μ`εναν φίλο βγήκαμε για κωλομπαρότσαρκα .... Κατα τις 2:00 λέμε για Τοξότη ως το πλέον "περιθοριακό" μαγαζί , δυσάρεστη έκπληξη όμως η σβηστή πινακίδα και τα κατεβασμένα ρολά ... Συνεχίζουμε και σταμάτάμε στον Κόμη , χρόνος επίσκεψης 20-30`` 2 γυναίκες + 1 πελάτης ατμόσφαιρα αυτοκτονίας , κατεύθυνση προς Όνειρο , κλειστόν ! Και τέλος περνάμε απο Sol , κι ενώ είμασταν έτοιμοι να εισέρθουμε βλέπουμε παρκαρισμένο απ`εξω ένα Opel astra αυτό το άσπρο με τη μπλε λάμπα απο πάνω και 2 ένστολους να χειρονομούν προς κάποιον "υπεύθυνο" μπροστά στη πόρτα του καταστήματος ... Τελευταία ελπίδα μας ο Caligulas (αν και φεύγουμε απο το συγκεκριμένο είδος) , ο συμπαθής υποδοχέας μας ζητάει 15 ευρώ για να εισέρθουμε , υποψιασμένοι αρνούμαστε και ζητάμε να ρίξουμε μια ματιά , μπαίνω μόνο εγώ , μετράω 6 γυναίκες (2 μαύρες) 3-4 παρέες , ποιότητα τραγική , καταλείξαμε σε γνωστό bar-club της πόλης μας , για 1-2 μπύρες ...
Συμπερασματικά - ακόμη και να θες να "σκοτώσεις" μερικά ευρώ , άδικος κόπος και χρόνος !

makispios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα, ζητω συγγνωμη που το πρωτο μου post ειναι ερωτηση αλλα ειμαι τελειως αβγαλτος στο θεμα του πληρωμενου ερωτα. Μου εχει μπει απο καιρο στο μυαλο σαν διαστροφη να επισκευτω καποιο κωλομπαρο, το θεμα ειναι πιο? στο sol δεν θελω να παω γιατι φοβαμαι μη με παρει κανενα ματι. Θα προτιμουσα κατι μικρο και διακριτικο. εχω παρακολουθησει τη συζητηση αλλα δεν μπορω να καταλαβω πιο μαγαζι ανταποκρινετε σε αυτο που ζηταω. Θελω να ειμαι μακρια απο τα αδιακριτα βλεματα. Ενοειτε οτι θα ακολουθησει κριτικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom