?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Παίζει και εντός του μαγαζιού. Τιμή 100 €. Δίαβασε αν θες και τα προηγούμενα ποστ να ενημερωθείς καλύτερα.παιζει???
Παίζει και εντός του μαγαζιού. Τιμή 100 €. Δίαβασε αν θες και τα προηγούμενα ποστ να ενημερωθείς καλύτερα.παιζει???
Χθες βράδυ ελαφρώς υποτονικά στο Sol αλλά εμφανίστηκε εμπρός μου ως από μηχανή Θεά η Άννα-ρουμάνα και όλα άλλαξαν!!!Τέλεια....και τρελιάρα στο prive και η ανασταίνει ασθενεις και οδοιπόρους!
Χθες βράδυ ελαφρώς υποτονικά στο Sol αλλά εμφανίστηκε εμπρός μου ως από μηχανή Θεά η Άννα-ρουμάνα και όλα άλλαξαν!!!Τέλεια....και τρελιάρα στο prive και η ανασταίνει ασθενεις και οδοιπόρους!
Κρίμα, ούτε εγώ πρόλαβα να την γνωρίσω. Η Χριστίνα συνεχίζει;Ώστε εξαιτίας σου περίμενα μέχρι τις 4 στο bar και σκεφτόμουνα που να έχει χαθεί η Άννα
Deker είναι μια λεπτοκαμωμένη ξανθούλα με γλυκό πρόσωπο και στυλ λολίτας.
Στα αρνητικά νέα, η Κάρλα έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί και μάλλον επέστρεψε ή θα επιστρέψει Ρουμανία. Κρίμα πρόλαβα να την γνωρίσω μόνο προς το τέλος....
Κρίμα, ούτε εγώ πρόλαβα να την γνωρίσω. Η Χριστίνα συνεχίζει;
Στα αρνητικά νέα, η Κάρλα έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί και μάλλον επέστρεψε ή θα επιστρέψει Ρουμανία. Κρίμα πρόλαβα να την γνωρίσω μόνο προς το τέλος....
Από το Σεπτέμβριο και μετά είναι ζήτημα να έχει δουλέψει 2-3 βδομάδες σύνολο. Έχω κανά μήνα να την δώ και μάλλον ξαναστάματησε.
Ναι κρίμα. Ας ελπίζουμε πως πήγε να βάλει βυζιάΕγω που πηγα Πεμπτη δε την βρηκα την Καρλα κριμα να χει φυγει κανεις αλλος ξερει αμα εφυγε μονιμα για Ρουμανια η θα επιστρεψει?
Ναι κρίμα. Ας ελπίζουμε πως πήγε να βάλει βυζιά
Εγω που πηγα Πεμπτη δε την βρηκα την Καρλα κριμα να χει φυγει κανεις αλλος ξερει αμα εφυγε μονιμα για Ρουμανια η θα επιστρεψει?
Μάλιστα, κρίμα όντως.πηγα χθες σαββατο βραδι και μου ειπανε οτι η καρλα σταματησε οριστικα. κριμα και δεν την προλαβα σε πριβε.
Μάλιστα, κρίμα όντως.
Κάνε μας μια μικρή αναφορά για χθες αν θέλεις. Ποιές ήταν, αν είχε κόσμο...