Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Καλησπερα, ζητω συγγνωμη που το πρωτο μου post ειναι ερωτηση αλλα ειμαι τελειως αβγαλτος στο θεμα του πληρωμενου ερωτα. Μου εχει μπει απο καιρο στο μυαλο σαν διαστροφη να επισκευτω καποιο κωλομπαρο, το θεμα ειναι πιο? στο sol δεν θελω να παω γιατι φοβαμαι μη με παρει κανενα ματι. Θα προτιμουσα κατι μικρο και διακριτικο. εχω παρακολουθησει τη συζητηση αλλα δεν μπορω να καταλαβω πιο μαγαζι ανταποκρινετε σε αυτο που ζηταω. Θελω να ειμαι μακρια απο τα αδιακριτα βλεματα. Ενοειτε οτι θα ακολουθησει κριτικη.
Δεν έχω εμπειρία από άλλα, όμως σε 1-2 με το που μπήκα μέσα βγήκα.
Το ΣΟΛ είναι πιο ''πολιτισμένο''. Τα άλλα θα τα έλεγα μάλλον για την παρακμή και δε θα τα πρότεινα σε νέο και άβγαλτο.

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Καλησπερα, ζητω συγγνωμη που το πρωτο μου post ειναι ερωτηση αλλα ειμαι τελειως αβγαλτος στο θεμα του πληρωμενου ερωτα. Μου εχει μπει απο καιρο στο μυαλο σαν διαστροφη να επισκευτω καποιο κωλομπαρο, το θεμα ειναι πιο? στο sol δεν θελω να παω γιατι φοβαμαι μη με παρει κανενα ματι. Θα προτιμουσα κατι μικρο και διακριτικο. εχω παρακολουθησει τη συζητηση αλλα δεν μπορω να καταλαβω πιο μαγαζι ανταποκρινετε σε αυτο που ζηταω. Θελω να ειμαι μακρια απο τα αδιακριτα βλεματα. Ενοειτε οτι θα ακολουθησει κριτικη.
Καλως ήλθες στο φόρουμ. Καταρχήν πρέπει να ξέρεις τι ζητάς. Τα μαγαζιά τύπου Σολ είναι πιο βαριά, πιο ακριβά και σε πιο κεντρικά σημεία. Θέλεις κάποιο μαγαζί να γνωρήσεις κάποια κοπέλα για κουβέντα και χαλαρό παιχνίδι όπως μασάζ και αγκαλιές? Τέτοια μαγαζιά είναι συνοικιακά και πιο φτηνά συνήθως. Πιο φτηνά όσα βρίσκονται στα δυτικά της πόλης. Αν θες να μειώσεις τις πιθανότητες να βρεις κάποιον γνωστό μέσα πρέπει να πας στην αντίθετη μεριά της πόλης από κει που μένεις. Αν μένεις ανατολικά να πας δυτικά για παράδειγμα. Παρόλα αυτά αν το μαγαζί είναι χαλαρό σαν κανονικό μπαράκι δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν καρφώνεσαι τόσο ακόμη και να βρεις γνωστό μέσα. Τα μαγαζιά τύπου Σολ όπως είναι το Αμόρε ή το Όνειρο είναι απλά για να πληρώσεις όπως θα έκανες και σε κάποιο στριπτιτζάδικο για να πάρεις κάποιες υπηρεσίες της μίας φοράς. Εγώ έχω προτιμήσει την άλλη κατηγορία όπου γνωρίζεσαι στο μαγαζί με την κοπέλα και τα υπόλοιπα εκτός και χωρίς πληρωμή, αρκεί βέβαια να είσαι και λίγο νεαρός και κομψός. Ένας καλός λόγος για να βγουν μαζί σου αυτή την περίοδο είναι το καλοκαίρι και η θάλασσα. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να ασχοληθείς με την κοπέλα περισσότερο από μία φορά. Τέτοια μαγαζιά είναι για παράδειγμα το Δώρα στην Ηλιούπολη, το Άλτερ Έγκο στον Εύοσμο, το Ίντιαν στη Μονή Λαζαριστών κοντά, το Discovery στους Αμπελόκηπους κτλ. Κάνεις μία βόλτα σε όλα ακόμη και την ίδια βραδιά πίνεις από μία μπύρα που είναι και πιο φτηνές χωρίς να κεράσεις κάποια αν δεν σε αρέσει και απόφασίζεις σε ποιο θα συνεχήσεις να πηγαίνεις. Μπορείς να έχεις και περισσότερα από ένα μαγαζιά αρκεί να το αντέχει η τσέπη σου και αυστηρά από μία κοπέλα σε κάθε μαγαζί αλλιώς δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα με καμία. Εδώ στο φόρουμ αναφέρεται σχεδόν αποκλειστικά το Σολ οπότε αν πας σε κάποιο άλλο μαγαζί δεν θα βλέπεις κριτικές για αυτό εδώ. Υπάρχουν και εκτός πόλης κάποια μαγαζιά αλλά πλέον λόγω βενζίνης είναι δύσκολα να πας. Παλιά γινόντουσαν αναφορές και για αυτά πχ Βαθύλακκος. Διάβασε στον οδηγό κάποιες σελίδες πιο πίσω κάποιες συμβουλές και κόλπα που υπάρχουν για να μην ξοδέψεις πολλά λεφτά και να έχεις επιτυχία. Καλές βόλτες.

perakaipiopera

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τρελλο πεσιμο της αστυνομιας κατά τις 4 το πρωι σημερα σαββατο στο σολ! καμια 15 μπατσοι περιπολικα τζιπακια. σωματικη ερευνα και εξακριβωση στιχειων σε ολους τους πελατες. ερευνα σε ολο το μαγαζι. μια κοπελα την πηραν αυτοφορο.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
τρελλο πεσιμο της αστυνομιας κατά τις 4 το πρωι σημερα σαββατο στο σολ! καμια 15 μπατσοι περιπολικα τζιπακια. σωματικη ερευνα και εξακριβωση στιχειων σε ολους τους πελατες. ερευνα σε ολο το μαγαζι. μια κοπελα την πηραν αυτοφορο.
1)Ποιά κοπέλα;
2)Γνωρίζεις τι ψάχναν;
3)Σπάσαν τα @@ και στους πελάτες;
4)Μετά το πέσιμο το κλείσαν το μαγαζί;

perakaipiopera

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
1)Ποιά κοπέλα;
2)Γνωρίζεις τι ψάχναν;
3)Σπάσαν τα @@ και στους πελάτες;
4)Μετά το πέσιμο το κλείσαν το μαγαζί;

1) δεν προλαβα να δω ποια ηταν. μια μελαχρινη. την βγαλανε γρηγορα απο το μαγαζι ηταν και ντυμενη κανονικα οποτε δεν καταλαβα ποια ηταν.
2) ιδεα δεν εχω. ψαχνανε παντως μεχρι και στους καναπεδες.
3) ναι, οπως εγραψα πριν, κανανε σωματικη ερευνα και εξακριβωση στοιχειων σε ολους τους πελατες. οσους δεν ειχαν ταυτοτητα μαζι τους τους πρηξανε ακομη πιο πολυ.
4) δεν ξερω. εγω ημουν με δυο φιλαρακια, ερχεται ενας μπατσος αρματωμενος απο πανω ως κατω και μας λεει σηκωθειτε κυριοι για ελεγχο μας πηγανε στην εισοδο του μαγαζιου και μας ψαξανε τα παντα. μετα φυγαμε. δεν ξερω τι εγινε μετα.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
ευχαριστούμε για τις πληροφορίες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
www.thestival.gr/police/item/37418-se-oiko-anoxis-me-kykloma-kamerzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwcebfzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwn-metatrapike-mpar-sti-thessaloniki]http://www.thestival.gr/police/item/37418-se-oiko-anoxis-me-kykloma-kamerzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwcebfzrhhrdkwoownvnxzfjjewiiwn-metatrapike-mpar-sti-thessaloniki[/url]

Αντε ολα τ'αλλα ας πουμε οτι τα ξεραμε....αλλα οι καμερες παει πολυ.Αν κι εμενα καποτε μου ειχε κινησει τις υποψιες μια κοπελα η οποια αρνιοταν πεισματικα να παει στο πριβε με το ιδιο ποσο οπως μια προηγουμενη φορα διοτι οπως ειπε την βλεπουν και θα εχει προβλημα :think: :think:

Κακα τα ψεματα χωρις τα πριβε δε μπορει να επιβιωσει καμια εκει μεσα.Αρα τι γινεται τωρα?
Η αρχη του τελους ισως??

Επισκέπτης
εχθες περασα πολα μουνια ρε μαγκες και ωραια ηθελα να τις γαμησω ολες αλλα δεν ειχα φραγκα οποτε εμεινα στο χουφτωμα μετα οπως ημουνα γκαβλωμενος πηγα εδωσα μια πιπα μια γρια στο μεταξυ μας :pipa1:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
εχθες περασα πολα μουνια ρε μαγκες και ωραια ηθελα να τις γαμησω ολες αλλα δεν ειχα φραγκα οποτε εμεινα στο χουφτωμα μετα οπως ημουνα γκαβλωμενος πηγα εδωσα μια πιπα μια γρια στο μεταξυ μας :pipa1:
πες μας καμια λεπτομερεια για το Μεταξυ μας...
εχει δικες του γυναικες?εχει και πελατισσες που πανε για γνωριμια?εχει χωρους πριβε?
Απο τιμες και υπηρεσιες τι γινεται?
Ανελυσε το λιγο το θεμα

Επισκέπτης
πες μας καμια λεπτομερεια για το Μεταξυ μας...
εχει δικες του γυναικες?εχει και πελατισσες που πανε για γνωριμια?εχει χωρους πριβε?
Απο τιμες και υπηρεσιες τι γινεται?
Ανελυσε το λιγο το θεμα

πρωτη φορα πηγαινα φιλε εγω μενω ανατολικα απο οτι παρατηρησα πρεπει να εχει και το μαγαζι αλλα οι πιο πολλες ειναι πελατισες γενικα ωραια ειναι αν γουσταρεις μεγαλουτσικα μωρα 

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Φαίνεται ότι το SOL έφαγε pSOL...
Υπάρχει και θρεντ σχετικά για το ντου.
Και πείτε μου τώρα: Ας πούμε ότι προχτές μόλις έμαθε η Αστυνομία ότι εκεί στη Γιαννιτσών είναι ένα "περίεργο" μαγαζί και αποφάσισε να κάνει έφοδο... καλό ανέκδοτο κυριακάτικα
ποιος ξέρει τι στραβωσε στη μοιρασιά...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Φαίνεται ότι το SOL έφαγε pSOL...
Υπάρχει και θρεντ σχετικά για το ντου.
Και πείτε μου τώρα: Ας πούμε ότι προχτές μόλις έμαθε η Αστυνομία έμαθε ότι εκεί στη Γιαννιτσών είναι ένα "περίεργο" μαγαζί και αποφάσισε να κάνει έφοδο... καλό ανέκδοτο κυριακάτικα
ποιος ξέρει τι στραβωσε στη μοιρασιά...
κατι τετοιο παιζει...Και περυσι τους την ειχαν πεσει
Εκλογες ερχονται,εδω το θεμα με το aids δε τους εκατσε οποτε βρηκαν αλλο μετωπο

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
κατι τετοιο παιζει...Και περυσι τους την ειχαν πεσει
Εκλογες ερχονται,εδω το θεμα με το aids δε τους εκατσε οποτε βρηκαν αλλο μετωπο

Παλι καλα που προλαβα και εφυγα κατα τις 2,θα ειχαμε τραβαλα. :humpleg: :humpleg: παντος απο γυναικες μεσα δεν ειχε και πολλες και οι περισοτερες καθοταν στη γνωστη ακρη τους και τα πειναν μεταξυ τους.Ο γνωστος μαγαζατορας που ειναι και ομιλιτικος με το οφωνο μας κερασε και σφινακια μεσω της μπαργουμανας(μας ειπε οτι ειναι απο το μαγαζι) :jerking: :jerking:,αμα νομιζει οτι ετσι θα ξανα κερδισει κοσμο ειναι πολυ γελασμενος.Αμα δεν κατεβασει τιμες θα μεινει με τις κοπελες του και θα γαμιουνται μονοι τους μαζι με τους φουσκοτους... :rockon: :rockon: :rockon:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Μήπως ήταν καμία καρφωτή από αντίζηλο μαγαζί;
Πού είναι το θρεντ που άνοιξε;
Αν κλείσει το ΣΟΛ την πουτσίσαμε...

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Και απαντάω στον εαυτό μου

Καλά αυτό με τις κάμερες είναι χοντρό. Έχει γούστο να είχαν κάμερες και στα πριβέ.
Δε θα μπορώ να γίνω και διάσημος τώρα, θα με εκβιάζουν javascript:void(0); :P

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

νταξει , μη μασατε .

καλοκαιρι ηρθε , θα παν τα κοριτσια να δουλεψουν χαλκιδικη .

στο μαγαζι θα γινει καμια "ανακαινηση" ή το πολυ πολυ μεταστεγαση και απο σεπτεμβρη ξανα προς την δοξα τραβαν ...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Εγώ πάλι θέλω να ξέρω ποιός ήταν ο τυχερός που του έκατσε το τζόκερ και τον πέτυχαν στο πριβέ την ώρα εκείνη  :fuck2:... και την φάτσα του όταν είδε τα  :police: στρούφ  :new_shocked:...!!! θα του αφήσουν ψυχολογικά προβλήματα !!!! αν είναι μέλος ας γράψει review !!!! :bounce-glasses:

όσο για τις κάμερες μην μασάτε απλά για λόγους ασφαλείας τα περισσότερα μαγαζιά έχουν και στο εξωτερικό τα ίδια είναι ... δεν πιστεύω να έχουν σύμβαση με τον sirin-ακι και να μας δούμε στο περίπτερο !!!! για 9,99€  

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
ο τυπος που πηγε στο πριβε ηταν αστυνομικος,με χρηματα προσημειωμενα,ηταν στημενη η δουλεια.
την κοπελα που πηρανε ,ξερω ποια ηταν ,δεν ξερω αν πρεπει να πω το ονομα.
την αφησανε ομως.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
ο τυπος που πηγε στο πριβε ηταν αστυνομικος,με χρηματα προσημειωμενα,ηταν στημενη η δουλεια.
την κοπελα που πηρανε ,ξερω ποια ηταν ,δεν ξερω αν πρεπει να πω το ονομα.
την αφησανε ομως.
ααααα, μάλιστα.
Ως καταναλωτές απαιτούμε την προσοχή του ΣΟΛ που τελευταία μας έχει απογοητεύσει με:
1)Αύξηση της τιμής εισόδου
2)Αποχώρηση 3 κορασίδων της πρώτης γραμμής
3)Λειτουργεία καμερών!!!! Κόλλησα με αυτό αλλά το βρίσκω λίγο χοντρό.

Και εγώ πιστεύω πως όταν κοπάσει λίγο ο θόρυβος θα επιστρέψει στην κανονική λειτουργεία του.
Ξέρουμε αυτές τις μέρες αν το μαγαζί θα είναι ανοικτό;

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
πρωτη φορα πηγαινα φιλε εγω μενω ανατολικα απο οτι παρατηρησα πρεπει να εχει και το μαγαζι αλλα οι πιο πολλες ειναι πελατισες γενικα ωραια ειναι αν γουσταρεις μεγαλουτσικα μωρα 

οπως λεει και ο αλ χρειαζομαστε καποιες λεπτομερειες γιατι επικρατει λιγο μυστηριο για το μαγαζι αυτο ...σου ζητησε τπτ η θεια ?? την πηρες και εφυγες η την πιπωσες εκει ?? τι ατμοσφαιρα επικρατει ?? κωλομπαρου η παρακμιακου σκυλαδικου ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom