Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Έχουμε τίποτα στον Πειραιά?

Ρε φίλε ρίξε και μια ματιά πρώτα, ΜΟΛΙΣ στη σελίδα που διαβάζεις κάνουμε λόγο για κωλόμπαρο στον Πειραιά και μάλιστα απ' τα πιο βρώμικα!

Doctormit

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2010
Like
230
Πόντοι
21
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Διακόπτω την κανονική ροή του προγράμματος για να σας ενημερώσω ότι το υπερ-καλτ κωλόμπαρο με τις ξεδοντιάρες γριές της Ηλιούπολης, έκλεισε το Σάββατο που μας πέρασε. RIP! (αν θυμάμαι καλά ήταν από τα ''αγαπημένα'' του kostakis, επομένως λυπάμαι αν τον στεναχώρησα)

Επιστροφή στο πρόγραμμα.....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Διακόπτω την κανονική ροή του προγράμματος για να σας ενημερώσω ότι το υπερ-καλτ κωλόμπαρο με τις ξεδοντιάρες γριές της Ηλιούπολης, έκλεισε το Σάββατο που μας πέρασε. RIP! (αν θυμάμαι καλά ήταν από τα ''αγαπημένα'' του kostakis, επομένως λυπάμαι αν τον στεναχώρησα)

Στο Λαλούνια αναφέρεσαι;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.062
Πόντοι
7.885

Τύπε από εδώ και πέρα πρέπει όποτε επισκεπτόμαστε κωλόμπαρα να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή μετά από αυτό το νέο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015

Τύπε από εδώ και πέρα πρέπει όποτε επισκεπτόμαστε κωλόμπαρα να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή μετά από αυτό το νέο.

Ρε παιδιά ξαναρωτάω, στο Λαλούνια αναφέρεστε;

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
τα κωλομπαρα πλεον δεν φτουρανε ! μονο τσαρκα αξιζει να τα κανεις με παρεα χωρις καταναλωση ετσι για το χαβαλε !

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
και αυτο μια στο τοσο !

εχει την πλακα του! αλλα να μην αφηνεις χρημα εκει διοτι παει πεταμενο !

mobydickj

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
3.157
Πόντοι
441
Γαματε γιατί χανόμαστε!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Man ,προφανως σε αυτο αναφερονται ,διοτι οντως εχει κλεισει

Ο.Κ. ευχαριστώ, προσφάτως δηλαδή μπήκε το λουκέτο; Κι έλεγα να το επισκεφτώ σύντομα, και πολύ άργησα αλλά η Ηλιούπολη μου πέφτει πολύ - πολύ μακριά

Doctormit

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2010
Like
230
Πόντοι
21
"Προγαμήσαντα", κλαίω :2funny: :2funny: :2funny:

Sorry που άργησα να απαντήσω. Όντως για το Λα Λούνια έλεγα, στη Σοφ. Βενιζέλου (δεν νομίζω να υπάρχει και κανά άλλο στην Ηλιούπολη). Έκλεισε το Σ/Κ 4-5 Μαϊου ή -απ' ότι άκουσα- το κλείσανε. Δε ξέρω δυστυχώς λεπτομέρειες.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.769
Πόντοι
6.255
Sorry που άργησα να απαντήσω. Όντως για το Λα Λούνια έλεγα, στη Σοφ. Βενιζέλου (δεν νομίζω να υπάρχει και κανά άλλο στην Ηλιούπολη). Έκλεισε το Σ/Κ 4-5 Μαϊου ή -απ' ότι άκουσα- το κλείσανε. Δε ξέρω δυστυχώς λεπτομέρειες.
Αληθεια αυτη που ηταν πισω απο την μπαρα η Εμμη μελαχρινη ελληνιδα 30 χρονων περιπου που ειναι παντρεμενη με τον ιδιοκτητη του μαγαζιου πολυ μεγαλυτερο της τι θα απογινει αναρωτιέμαι;;;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015

Α καλά αυτό δε σημαίνει κάτι, μπορεί να ξανανοίξει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom