whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 475
- Πόντοι
- 36
τι λες βρε ταραμα?Στο μενίδι είναι τύπε,κοντά στο στρατόπεδο ''καποτά'' θα το βρεις εύκολα.
Κερατσινι ειναι!!!
τι λες βρε ταραμα?Στο μενίδι είναι τύπε,κοντά στο στρατόπεδο ''καποτά'' θα το βρεις εύκολα.
τι λες βρε ταραμα?
Κερατσινι ειναι!!!
Έχουμε τίποτα στον Πειραιά?
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Διακόπτω την κανονική ροή του προγράμματος για να σας ενημερώσω ότι το υπερ-καλτ κωλόμπαρο με τις ξεδοντιάρες γριές της Ηλιούπολης, έκλεισε το Σάββατο που μας πέρασε. RIP! (αν θυμάμαι καλά ήταν από τα ''αγαπημένα'' του kostakis, επομένως λυπάμαι αν τον στεναχώρησα)
Επιστροφή στο πρόγραμμα.....
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Διακόπτω την κανονική ροή του προγράμματος για να σας ενημερώσω ότι το υπερ-καλτ κωλόμπαρο με τις ξεδοντιάρες γριές της Ηλιούπολης, έκλεισε το Σάββατο που μας πέρασε. RIP! (αν θυμάμαι καλά ήταν από τα ''αγαπημένα'' του kostakis, επομένως λυπάμαι αν τον στεναχώρησα)
Τύπε από εδώ και πέρα πρέπει όποτε επισκεπτόμαστε κωλόμπαρα να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή μετά από αυτό το νέο.
Ρε παιδιά ξαναρωτάω, στο Λαλούνια αναφέρεστε;
Θα συμφωνήσω με τον προγαμήσαντα...Γαματε γιατί χανόμαστε!!!
Man ,προφανως σε αυτο αναφερονται ,διοτι οντως εχει κλεισει
Θα συμφωνήσω με τον προγαμήσαντα...
"Προγαμήσαντα", κλαίω![]()
![]()
![]()
Αληθεια αυτη που ηταν πισω απο την μπαρα η Εμμη μελαχρινη ελληνιδα 30 χρονων περιπου που ειναι παντρεμενη με τον ιδιοκτητη του μαγαζιου πολυ μεγαλυτερο της τι θα απογινει αναρωτιέμαι;;;;Sorry που άργησα να απαντήσω. Όντως για το Λα Λούνια έλεγα, στη Σοφ. Βενιζέλου (δεν νομίζω να υπάρχει και κανά άλλο στην Ηλιούπολη). Έκλεισε το Σ/Κ 4-5 Μαϊου ή -απ' ότι άκουσα- το κλείσανε. Δε ξέρω δυστυχώς λεπτομέρειες.
στον Πειραιά παίζει κάνα καλό μαγαζί?
Sorry που άργησα να απαντήσω. Όντως για το Λα Λούνια έλεγα, στη Σοφ. Βενιζέλου (δεν νομίζω να υπάρχει και κανά άλλο στην Ηλιούπολη). Έκλεισε το Σ/Κ 4-5 Μαϊου ή -απ' ότι άκουσα- το κλείσανε. Δε ξέρω δυστυχώς λεπτομέρειες.