Μια σημαντική πληροφορία: Η γνωστή και μη εξαιρετέα Δώρα που δούλευε για χρόνια στο Pub 65 και τώρα τελευταία είχε πάει στο Kiss στο Περιστέρι έφυγε κι από εκεί (ίσως προσωρινά) και πλέον δουλεύει στο Strass στην Καισαριανή (Ευριδίκης 16, δίπλα απ' το CARAVEL). Πήγα χθες το βράδυ και τη βρήκα και πέρασα μια από τις πιο αξέχαστες κωλομπαροβραδιές της καριέρας μου... Κατ' αρχάς η Δώρα είναι στα καλύτερά της, πιο sexy από ποτέ και το στήθος της μεγαλύτερο από ποτέ... Με 100 ευρώ καθήσαμε μαζί σε καναπέ και το μενού περιελάμβανε από απλή κουβέντα μέχρι χάδια, χουφτώματα, δάχτυλα, βαθιά αχόρταγα γλωσσόφιλα μέχρι το πιο "hot" μενού το οποίο εκτυλίχθηκε αναγκαστικά στον μπροστινό καναπέ του μαγαζιού επειδή το πίσω σεπαρέ ήταν πιασμένο από άλλη κοπέλα για ώρα, με κίνδυνο αν άνοιγε εκείνη την ώρα η πόρτα όποιος έμπαινε όχι απλώς να έπαιρνε μάτι, αλλά να έβλεπε να μην πω τί... Για τους υπόλοιπους πελάτες του μπαρ δεν το συζητάω το τί μάτι έριχναν, αφού κάποιες στιγμές φοβήθηκα μη σήκωνα το κεφάλι μου και έβλεπα από πάνω μου τίποτα πούτσες να αυνανίζονται σαν κάτι ταινίες του Salieri
Για λεπτομέρειες σχετικά με το "προχωρημένο" πρόγραμμα όποιος θέλει ας μου στείλει PM γιατί η ίδια η Δώρα μου ζήτησε να μην τα γράψω δημοσίως.
ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΌΛΑ: Λίγο επειδή είμαι παλιός πελάτης της Δώρας, λίγο το 100άρικο, λίγο το γεγονός ότι το αφεντικό του μαγαζιού είναι πολύ εντάξει και λίγο που λόγω Παρασκευής δεν υπήρχε πολλή κίνηση στο μαγαζί με το που τελείωσε το hot πρόγραμμα (πήγα στις 2:30, τα πολλά - πολλά τελείωσαν κατά τις 3:30, άντε 4:00 το πολύ), η Δώρα κάθησε μαζί μου με τη θέλησή της καθώς μόνο υποχρεωμένη δεν ήταν και με τις ευλογίες της "διεύθυνσης" μέχρι τις 6:00 το πρωί που έκλεισε το μαγαζί ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ και επιπλέον το αφεντικό μου κέρασε όχι μόνο το πρώτο μου ποτό αλλά κι άλλο ένα... Και πείτε μου μετά απ' αυτό πως δεν υπάρχουν συμπάθειες σε συγκεκριμένους πελάτες απ' τις κοπέλες κι ότι όλα τ' αφεντικά είναι ίδια, προσωπικά δε μου 'χει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Περιττό να σας πω ότι τη χόρτασα τη Δώρα όσο ποτέ και πέρα απ' ότι κάναμε η κουβέντα μας έφτασε σε πολύ προσωπικά θέματα, 3,5 ώρες για την πάρτη μου, λίγωσα απ' τα γλωσσόφιλα, παίζει ούτε με γκόμενά μου να μην έχω ανταλλάξει τόσα, και να 'ταν μόνο αυτά...