Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
οντως εχω καιρο να παω αλλα είναι κατευθείαν καβατζα
οντως εχω καιρο να παω αλλα είναι κατευθείαν καβατζα
Επίσκεψη χθες στο Lucy...
Απλά αηδία
3 γυναίκες καραμπαζα και η σεριφισα στο μπαρ...
Η Ιννα καραμπάζο; :o Μαλλον θα ελειπε.....Επίσκεψη χθες στο Lucy...
Απλά αηδία
3 γυναίκες καραμπαζα και η σεριφισα στο μπαρ...
ΚαλημερεςΝα προσθεσω και μια τετραδα απο μαγαζια που μου εχει σερβιριστει φραπε (και οχι μονο), παλαιοτερα η και προσφατα: Scorpios και Europa στη Νοταρα (Τρουμπα, Πειραιας), Μυθος στη Θεομητορος στο Ανω Καλαμακι και Lords στην Ελ. Βενιζελου στο Περιστερι ;)
Και γιατί φραπέ που δεν συμφέρει εδώ που τα λέμε και δεν πας στο δίπλα δωμάτιο να γαμήσεις κανονικά?Ρε τυποι χωρις παρεξηγηση αλλα εστω οτι πάει κάποιος στο Πιρουέτ να πιει ποτο και κανονιζει να τον φραπεδιάσουν στην γωνια του μπάρ. Τα σκάγια που τα αμολάμε ;
μπορει να περάσω για κανα ποτο και να παιξει φραπεδια για αυτο ρωτάω οχι για να χλευάσω κοσμο.
Ενα πιθανο σενάριο που σκέφτομαι ειναι να φορέσει κάποιος καπότα και να χυσει μέσα εκει. Ετσι παιζει το σκηνικο;
Ρε τυποι χωρις παρεξηγηση αλλα εστω οτι πάει κάποιος στο Πιρουέτ να πιει ποτο και κανονιζει να τον φραπεδιάσουν στην γωνια του μπάρ. Τα σκάγια που τα αμολάμε ;
μπορει να περάσω για κανα ποτο και να παιξει φραπεδια για αυτο ρωτάω οχι για να χλευάσω κοσμο.
Ενα πιθανο σενάριο που σκέφτομαι ειναι να φορέσει κάποιος καπότα και να χυσει μέσα εκει. Ετσι παιζει το σκηνικο;
Και γιατί φραπέ που δεν συμφέρει εδώ που τα λέμε και δεν πας στο δίπλα δωμάτιο να γαμήσεις κανονικά?
στο ρασπουτιν μια φορα μια φραπεδιασε στο πριβε δωματιο, τα χυσια πηγαν παντου δεν ξερω, η γκομενα σκουπισε το χερι της στο τραπεζομαντιλο που ειχε το τραπεζακι και βγηκε κυρια. τα χυσια ειλικρινα δν ξερω που πηγαν, δεν ειδα τπτ.
Έχεις κάτι απορίες κι εσύ... Αφού δεν το 'χετε ρε πούστη μου με τις hardcore καταστάσεις, γιατί σας "τρώει"; Πάντως για να σου λύσω την απορία, συνήθως σ' αυτού του είδους τα μαγαζιά δεν παίζει χρήση καπότας στο "φραπέ".
Εμενα μου θυμιζει πολλες ωραιες στιγμες του παρελθοντος ;)Τώρα μου θύμισες μια καμένη κωμωδία με τον Τζιμ Κάρεϋ που είχα δει όταν ήμουν μαθητής, όσοι την έχουν δει σίγουρα καταλαβαίνουν σε ποια σκηνή αναφέρομαι
Εχουμε αφησει το "στιγμα" μας παντου σε αυτους τους ναους!!Έχεις κάτι απορίες κι εσύ... Αφού δεν το 'χετε ρε πούστη μου με τις hardcore καταστάσεις, γιατί σας "τρώει"; Πάντως για να σου λύσω την απορία, συνήθως σ' αυτού του είδους τα μαγαζιά δεν παίζει χρήση καπότας στο "φραπέ".
Τώρα μου θύμισες μια καμένη κωμωδία με τον Τζιμ Κάρεϋ που είχα δει όταν ήμουν μαθητής, όσοι την έχουν δει σίγουρα καταλαβαίνουν σε ποια σκηνή αναφέρομαι
Νομίζω ότι λες την κλασική σκηνή της Cameron Diaz στο κάτι τρέχει με την Μαίρη. Ο Ben Stiller έπαιζε, όχι ο Jim Carrey.
Εχουμε αφησει το "στιγμα" μας παντου σε αυτους τους ναους!!